homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Plictiseala,depresie sau ce?-2

#20 2008-06-12 18:40:01

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

Re: Plictiseala,depresie sau ce?

puss

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#21 2008-06-12 22:22:15

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

Loveable a scris:

cam departe.. da nu`i bai... o iau pe choco, pe green, pe aleez daca vrea...si pe cine mai vrea pe drum, si venim sa dam chef la tine lol

rotfl da big_smile

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#22 2008-06-12 22:24:25

pends
Hero member
De la: B/Br
Inregistrat: 2007-09-09

Andra123 a scris:

vin si eu lol

si euuuu braila galati tot aia big_smile da dupa bac, sa am motiv serios de bauta rotfl

Bună ! Arăți ca o curvă !

#23 2008-06-13 14:43:52

old_soul
Insomniac member
De la: locul unde e liniste
Inregistrat: 2008-04-29

Wildhoney a scris:

problema este ca ma plictisesc, sunt pur si simplu nemultumita de viata mea...parca e asa monotona si nu mi se intampla absolut nimic...

mdea...cam asa ma simt si eu....si mai am si bacul pe cap... grater
viata mea e "perfecta".... cool

My Tears Dry On Their Own

#24 2010-01-09 15:47:53

Emilya
Platinum member
Site

O sa reactualizez topicul asta pentru ca in ultima vreme nu stiu ce se intampla cu mine. Pur si simplu nu mai reusesc sa ma bucur de viata...nu ma mai entuziasmeaza nimic, nu imi doresc sa fac nimic decat sa treaca zilele mai repede pana...pana cand nu stiu... Imi e groaznic de dor de ai mei  si desi vorbim si ne vedem zilnic pe webcam nu e acelasi lucru...si faptul ca nu am pe nimeni mai in varsta carui sa ii pot spune prin ce trec si ce probleme am ma afecteaza, si in relatia cu mine si in cea cu iubitul..am ajuns sa fiu prost dispusa tot timpul si nu ma mai suport eu pe mine, d'apoi el...

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body

Publicitate

loading...

#25 2010-01-09 15:57:55

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

wild,incearca sa gasesti o persoana de incredere cu care te poti sfatui,vorbi..trebuie sa existe una in jurul tau...
incearca sa te aduni,incearca sa te deschizi,eu de ex nu pot spune parintilor mei ce se intampla cu mine sau lui fimiu,prietena mea cea mai buna de aici nu ma intelege si atunci...va pov voua aici si ma mai descarc.
iti dai seama ca fiind mai mare ca voi,multe din ce mi se spun nu pot aplica,insa gasesc si sfaturi bune printre..
si nu cred ca fetele vb cu mine,doar de dragul sa se afle in treaba sau din politete...
de ce nu incerci sa pleci in vacanta la ai tai??
insa si daca te vezi cu ei,asta trece repede,nu cred ca mai aveti asa multe legaturi sau sa te inteleaga asa de bine...sau da???

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#26 2010-01-09 16:02:59

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

honey, incearca sa te fortezi sa iesi din starea asta.
adica, stii cum e, pofta vine mancand.
acum, cand e iubi la tine, ia-l de mana si mergeti la film, la teatru, la opera...oriunde nu ati mai fost, sau nu ati mai fost de mult timp.
cand esti singura, citeste o carte, cumpara-ti o revista pe care sa o rasfoiesti cu placere si fa sport. nu stiu daca stii, dar sportul, exercitiile fizice, elibereaza un anumit hormon care ne induce buna-dispozitia.
pune-ti muzica...
dorul de ai tai si de iubi, e normal,suntem oameni, dar gandeste-te ca va iubiti si ca sunteti far in distance, near at heart smile
stiu ca sunt fabulatie ce spun eu si ca tu NU ai chef de nimic din toate astea, dar daca o sa stai asa, nu vei face decat sa te cufunzi mai tare in starea asta.
si e normal sa apara si plictiseala in viata, in relatie...de noi tine sa o combatem...

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#27 2010-01-09 16:05:37

Emilya
Platinum member
Site

nu, ne-am si indepartat foarte tare de cand au plecat...pentru mine lucrurile s-au intamplat un pic cam repede: in iunie 2007 a plecat mama (eu aveam bacul), in octombrie am venit la facultate, in decembrie a plecat si tata si am ramas singura....mai vorbeam cu bunica inainte dar din pacate la ea varsta incepe sa isi spuna cuvantul si sa nu ma mai inteleaga sau sa dea din umeri cand ii spun ceva.
Cred ca au trecut deodata prea multe pe capul meu, intai un alt oras apoi ai mai la 2000 de kilometri...a fost o chestie cam fortata

#28 2010-01-09 16:07:49

Emilya
Platinum member
Site

poke din pacate intervine si o mare problema cu banii care ne afecteaza pe amandoi, de aceea iesirile noastre sunt aproape 0

#29 2010-01-09 16:11:09

skumpi
Vizitator

pokemon a scris:

honey, incearca sa te fortezi sa iesi din starea asta.
adica, stii cum e, pofta vine mancand.
acum, cand e iubi la tine, ia-l de mana si mergeti la film, la teatru, la opera...oriunde nu ati mai fost, sau nu ati mai fost de mult timp.
cand esti singura, citeste o carte, cumpara-ti o revista pe care sa o rasfoiesti cu placere si fa sport. nu stiu daca stii, dar sportul, exercitiile fizice, elibereaza un anumit hormon care ne induce buna-dispozitia.
pune-ti muzica...
dorul de ai tai si de iubi, e normal,suntem oameni, dar gandeste-te ca va iubiti si ca sunteti far in distance, near at heart smile
stiu ca sunt fabulatie ce spun eu si ca tu NU ai chef de nimic din toate astea, dar daca o sa stai asa, nu vei face decat sa te cufunzi mai tare in starea asta.
si e normal sa apara si plictiseala in viata, in relatie...de noi tine sa o combatem...

endorfina big_smile hormonul fericirii  nails

#30 2010-01-09 16:11:40

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

wild puteti merge in parc, seara la plimbare pe strazi mai centrale, va uitati la un film, faceti ceva dulce impreuna.
  daca nu ai pe nimeni caruia sa povestesti probleme tale suntem noi aici si stii f bine ca la orice ora sunt fete pe forum si te pot sfatui puss

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#31 2010-01-09 16:13:07

wild_wind
Platinum member

wild,stiam asta,ptr ca ai mai spus,nu am vrut eu sa scriu..
stii,cred ca te-ai maturizat prea devreme si deodata sunt prea multe in jurul tau,la care trebuie sa faci fata singura.
de multe ori e bine,de multe ori e rau..
viata de adult,implica tot prin ce treci tu acum,cu neajunsuri cu tot..
cu parintii tai vb despre problemele tale sau faptul ca iti trimit bani,considera ca au facut totul si nu ii intereseaza si altceva?
ptr ca spui ca nu ai cu cine te sfatui...

#32 2010-01-09 16:15:20

Emilya
Platinum member
Site

cu parintii incerc sa vorbesc dar stii cum e? una e cand sunt langa tine si la orice ora din zi si din noapte sa poti sa vb cu ei...si una e sa ne sincronizam pe net plus ca de cele mai multe ori nu imi gasesc cuvintele concret sa spun ce am...

#33 2010-01-09 16:25:40

wild_wind
Platinum member

wild,incearca sa iti gasesti cuvintele
eu vb asa ptr ca stii ca si eu sunt plecata si vb cu fimiu la fel,mereu...insa diferenta este ca el imi spune tot ce ,,il doare,, cu bune si rele si de multe ori se linisteste mult dupa.
sa nu crezi ca o duce asa de bine,nici el nu este fericit,nu isi gaseste locul,nu se intelege cu tata,acum sta mai mult singur la noi acasa,insa este pe linia de plutire si faptul ca geseste in mine un sprijin,chiar si daca sunt departe,asta spune multe...

#34 2010-01-09 18:43:12

SheWolf
New member
Inregistrat: 2010-01-06

de vreo 2 luni sunt depresiva, nu am chef de nimic,nu ma pot concetra nu pot face nimic,acum vine si sesiunea si nu stiu ce sa fac ca sa ma pot concetra si sa invat.prietenul meu mereu ma face sa ma simt prost, imi spune ca nu o sa iau examenele, si  daca o sa le pic o sa ne despartim grater.ce sa fac sa ma linistesc si sa pot invata sad

#35 2010-01-09 18:46:47

wild_wind
Platinum member

pai ce prieten iti mai e daca in loc sa te sustina ,,te ameninta,,???
nu il mai baga in seama,fa o pauza cu el ptr sesiune,stai si invata,nu te mai gandi la el sau alte tampenii..
si nu inteleg..cum esti depresiva??

#36 2010-01-09 18:54:19

SheWolf
New member
Inregistrat: 2010-01-06

nu fac altceva decat sa ma gandesc la el, in ultimul timp ne certam destul de des. nu a fost de acord ca eu sa dau la facultate.sunt trista mereu, nu ma pot odihni , noaptea nu pot dormi, nu am pofta de mancare,nu mai am incredere in mine, ma enervez foarte repede, sunt mereu obosita..etc sad

#37 2010-01-09 18:57:15

wild_wind
Platinum member

si tu crezi ca el este mai important sau viitorul tau??
daca nu a fost de acord,este ptr ca se simte inferior si este egoist...cum sa iti reteze zborul???
vezi-ti de sesiune,crede-ma pe cuvant,stai si invata,nu face greseala pe care am facut-o eu in tinerete,ca pentru un cap de pl..sa renunt la facultate,numai ptr ca el nu era de acord si imi spunea ca ma lasa....

#38 2010-01-09 19:00:27

lala20
Hero member
Inregistrat: 2009-03-07

1. Dacă nu a fost de acord ca tu să dai la o facultate de ce acum ?ţi spune că te va părăsi daca nu iei examenele?
2. De ce te distrugi din cauza unui, mă scuzi, castravete? ?n ce fel te iubeşte dacă nu ştie dec?t să te supere, să se certe cu tine şă să te facă să te simţi prost?
Subscriu la ceea ce a zis Wild: fă o pauză pe timpul sesiunii, ?nvaţă pt examene şi pune-ţi şi ordine ?n g?nduri, poate vei reuşi să găseşti o soluţie.

The wise man said just find your place
In the eye of the storm
Seek the roses along the way
Just beware of the thorns.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.