homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Plictiseala,depresie sau ce?-3

#39 2010-01-09 19:23:39

adina15
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2009-01-09

Re: Plictiseala,depresie sau ce?

Wildhoney si eu sunt cam in aceesi sit ma plictisesc si ma nemultumeste tot la mine dar stiu k e doar o per mai proasta si k trece puss

Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere
Si intelepciunea de a face diferenta dintre ele......

#40 2010-01-09 19:57:02

SheWolf
New member
Inregistrat: 2010-01-06

daca am dat la facultate acum trebuie sa le si iau examenele.o sa increc sa ma concentrez si sa invat, sper sa reusesc.

#41 2010-01-09 20:08:15

skumpi
Vizitator

aoleo, cica nu a fost de acord sa dau la facultate hmm
mai fata da cine e el ? parintele tau sa-ti spuna ce sa faci cu viata ta ? nici ala nu are voie sa-ti interzica sau sa se opuna alegerilor tale !  presupun ca el e un trantor, n-are tangente cu scoala...

#42 2010-01-10 12:12:47

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

adina15 a scris:

Wildhoney si eu sunt cam in aceesi sit ma plictisesc si ma nemultumeste tot la mine dar stiu k e doar o per mai proasta si k trece puss

asa am fost eu anul trecut:
februarie+martie
septembrie-noiembrie
anul asta sper sa fiu mai optimista

nu aveam chef de nimic, plangeam mult, imi ziceam des ca nu am ce cauta pe lumea asta
asta in ciuda faptului ca aveam un program incarcat

#43 2010-01-10 13:15:40

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

am citit la un mom dat, intr-o acrte din asta despre comportamente, psihologie moderna niste treburi care pe mine m-au calmat cumva.
pentru ca mi se parea si mie uneori, ca desi fara motiv, la fel, ma simteam depresiva, plangeam aiurea si nu imi gaseam linistea.
scria acolo ca in bioritmul fiecareia dintre noi apar perioade in care ne scufundam si pana nu ajungem la fund de tot, nu ne putem ridica.
scria ca e normal si ca periodic se intampla asta, pentru ca e un mod de 'refulare' pentru tot ceea ce nu am lasat iasa la suprafata in ultimele zile/luni/saptamani, etc.
totul e ca statea asta sa nu se prelungeasca la nesfarsitm oentru ca atunci e posibil sa se instaleze depresia cu adevarat.

anna, la tine se poate sa fi fost si o astenie. tinand cont de perioada in care a avut loc.
incercati sa mancati fructe, sa afceti plimbari si sport smile si in general lucruri care va fac sa va dezvoltati personal. care sa va faca sa simtiti ca traiti si ca nu sunteti doar un robot care face doar munca/acasa/scoala/eventual o iesire cu acelasi grup nustiu

Ultima oara a fost editat de pokemon (2010-01-10 13:18:22)

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

Publicitate

loading...

#44 2010-09-06 19:28:21

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

am redescoperit topicul asta...si ma simt exact la fel...din pacate...ma simt obosita de parca as avea 100 de ani, nu am chef sa fac nimic, nu ma mai entuziasmeaza nimic...daca mi-ar spune cineva "maine pleci la munte" primul gand nu e "vai ce bine" ci "fuck cand imi fac bagajele" sau "iar cheltui si raman fara bani". Nu mai gasesc nimic care sa ma motiveze, care sa ma pasioneze. Nu am nici un hobby. stiu sunt borring. M-am si izolat in ultima vreme, nu prea am cu cine vorbi, cat am fost in bucuresti am cam rupt legatura cu toata lumea din Galati si acum m-am trezit singura sad
Cum sa fac sa imi reapara pofta de viata?

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#45 2010-09-06 19:38:24

Bun_Bun
Full member
De la: House of pain
Inregistrat: 2007-01-06

Pune mana pe telefon, suna o prietena, un prieten, BAGA-TE cu ei in seama. Zi-le ca vrei sa va vedeti, sa iesiti...Nu mai sta in casa asteptand sa te sune "X" ori "Y". Desi nu scriu pe forum, va cam stiu pe toate si ma identific cu tine... avem aceeasi varsta si am fost si eu in situatia ta...

Failure teaches Success!

#46 2010-09-06 19:39:00

Emilya
Platinum member
Site

pai din vechii prieteni...toti aproape sunt in bucuresti

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body

#47 2010-09-06 19:40:22

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

te inteleg perfect,emilya.si eu sunt intr-o perioada fffffffff proasta,sunt f ingrijorata din cauza banilor lipsa,a ratelor la banci care nu se mai termina,a datoriilor fara numar....nu mai am chef de nimic,imi doar sa plang si  stau in coltul meu.m-am saturat de lipsuri si economii,cand sunt inca tanara si-ar trebui sa am cu totul si cu totul alte ganduri si ocupatii,nu cu ce platesc aia sau ailalta sau cum sa fac un copil,cu ce-l cresc?muncesc ca sa-mi ia astia din bani o gramada,sa nu mai raman cu mai nimic,la fel si sotului meu.imi pare rau ca n-am plecat de aici.de cateva zile nu ma simt bine,am multe ganduri,sunt ffff trista supa

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#48 2010-09-06 19:41:42

Bun_Bun
Full member
De la: House of pain
Inregistrat: 2007-01-06

Stiu ca te-ai angajat de curand (ma simt ca o voyerista rotfl Chiar nu ai nici o fata pe la serviciu careia sa ii propui o "ieseala"? O cafea nu costa tare mult si poate ar insemna enorm sa iesi cu cineva sa mai vorbiti de una-alta. Daca ea exista, abordeaz-o chiar tu...

Failure teaches Success!

#49 2010-09-06 20:28:42

Emilya
Platinum member
Site

deocamdata nu mai merg la munca pana pe 1 octombrie iar acolo nu am decat persoane la 40 de ani cu care nu am cam nimic in comun

#50 2010-09-06 20:43:33

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

Mai, si eu sunt in aceeasi situatie lol O fi de la vreme.
Chiar nu gasesc nimic interesant in viata mea, nu am nicio motivatie. Am prieteni, am cu cine sa ies...dar ma simt singura din alte puncte de vedere, plus problemele care nu se mai termina sad Nu plang si nici nu pot sa spun ca ma plictisesc foarte rau, doar ca nu am chef de nimic, as dormi, as pleca undeva departe, nu stiu.
Em, nu stiu ce sa iti spun, nu sunt in masura... iti doresc sa iesi mai repede din starile astea

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#51 2010-09-06 20:46:22

sleeping_beauty
Addicted member
Inregistrat: 2006-11-23

credeam ca sunt singura care e cu fundul in sus tot timpul grater nici mie nu imi mai convine nimic, ma consum pentru multe lucruri, totul imi merge pe dos si sincer mi-am pierdut pofta de viata de vreo 2 luni (nu ma intelegeti gresit tongue)

#52 2010-09-06 22:33:38

-=-baby_pink-=-
Insomniac member
Inregistrat: 2009-07-30

ma alatur si eu voua sad singura chestie care ma bucura intr-un fel e ca incepe scoala si o sa treaca altfel timpul..

•Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! •

#53 2010-09-06 22:49:31

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

capul sus, fetelor! puss
e normal sa existe si astfel de perioade in viata noastra, momente in care nu vrem/nu ne place/nu suportam nimic, momente in care nu suntem multumiti de nimeni, dar mai ales de noi. si eu am multe pe cap acum, lucruri la care nu m-am gandit niciodata si acum dau navala toate peste mine, dar incerc sa nu ma pierd. incerc sa vad partea buna (pt ca in orice exista), imi repet mereu ca ma voi descurca.

nu pierdeti vremea fiind triste! de cand n-ati mai iesit singure undeva? prin oras sa vedeti ce mai e nou, printr-un parc sa vedeti ce frumoase sunt frunzele care fosnesc sub picioare si care au niste culori superbe? voi stati si in orase mari, aveti gradini botanice, strazi multe pe care sunt sigura ca n-ati mai fost de un car de ani. nu sunteti curioase ce se intampla pe lumea asta? nu vreti sa vedeti cat mai multe? lasati naiba pt cateva ore problemele. datoriile nu se achita daca va ganditi intruna la ele. luati o pauza de la viata voastra...analizati-o si pe a celorlalti! ganditi-va cate lucruri bune aveti in viata, ce va face fericite. prietenul este ceva normal pt voi, dar pt unele e doar un vis! rememorati clipele frumoase petrecute impreuna! sanatatea e ceva la care nu ne gandim in mod normal, in conditiile in care unii au pierdut-o pt totdeauna. stiu ca sunt lucruri banale, dar nici nu ne trebuie mai mult pt a fi fericiti!

bebe V., soarele si luna

#54 2010-09-06 22:54:08

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

-=-baby_pink-=- a scris:

ma alatur si eu voua sad singura chestie care ma bucura intr-un fel e ca incepe scoala si o sa treaca altfel timpul..

inca una aici lol

#55 2010-09-06 22:54:50

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

Jeniffer a scris:

-=-baby_pink-=- a scris:

inca una aici lol

punish

bebe V., soarele si luna

#56 2010-09-06 22:56:24

cretzulici
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-12-10

ma alaturi si eu voua sad ... ma plictisesc acasa ingrozitor ziua sad ... nu muncesc , incep facultatea abia pe 1 ... si doar seara ce ma vad cu iubi si in weekend

Written in the stars ...

#57 2010-09-06 22:56:44

sleeping_beauty
Addicted member
Inregistrat: 2006-11-23

bine ati venit pe aici fetelor puss
lol

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.