|
Nu esti logat.
Dragoste pe intenet#1 2006-09-08 11:44:26
dragoste pe intenetVreau sa aflu parerea voastra... iti poti gasi iubirea pe net, pe un site...? "Daca n-ai iubi, in alb si negru ai trai fara un strop de culoare" - VH 2 Offline #2 2006-09-08 11:47:13
Re: dragoste pe inteneteu pe du-du (care de ieri e oficial ghitza. ) l-am cunoscut pe yahoo. si acum ne iubim rau. dar ne iubim de dupa ce ne-am intalnit. am vorbit cateva luni pana am iesit impreuna la o cafea. si ne-am cuplat la 2 luni dupa cafea. Nobody home Offline #3 2006-09-08 11:48:26
Re: dragoste pe intenetioana si eu cu YubY m3u tot prin net ne-am intalnit si acum ne iubim enorm de mult....eu una mi-am gasit dragostea pe net....la povestea voastra de dragoste scrie cum am ajuns sa ne cunoastem...poop Offline #4 2006-09-08 11:57:58Re: dragoste pe intenetsi eu cu iuby meu tot pe net am devenit cei mai buni prieteni...desi el avea o alta relatie atunci,iar eu la fel....intre timp lucrurile s-au schimbat;ne-am despartit de fostii...si am zis s incercam ceva amandoi;era p prietenie prea frumoasa si sincera ca s nu s transforme in ceva mai frumos...iar acum suntem impreuna de cateva luni bune;totul e perfect....am fi cei mai fericitzi daca n-am mai trage si cate o sperietura din cand in cand...ca si acum!dar...poate totul o s fie bine...deci, din experienta mea...EXISTA IUBIRE PE INTERNET:) El, poate e singurul ce poate Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... Offline #5 2006-09-08 12:03:20
Re: dragoste pe intenetParerea mea este ca-ti poti gasdi iubirea pe internet. Nu este cazul meu, ci al surorii mele (este mai mare ca mn are 27). L-a gasit pe alesul ei pe internet, au vb cateva luni pe yahoo....(el era plecat din tara) iar cand s-a intors s-au si intalnit. S-au vazut, s-au placut, si acum se iubesc de nu mai pot de aproape 5 ani. Iar anul ce vine urmeaza sa faca si pasul cel mare : casatoria. Deci se poate gasi si iubirea prin internet. Offline Publicitateloading...
#6 2006-09-08 12:34:11
Re: dragoste pe intenetne-am cunoscut pe dolce.ro ( care nu mai este) .. un site ptr persoane singure ( intrasem la insistentele unei prietene fara nici un scop)... a inceput cu un simplu buna... am vb in jur de o saptamna( eu eram acasa in medical si am profitat ) de dimineata pana seara pe msg desi el era la servici... ne-am intalnit la un suc .. eu in carja ... si acum ne iubim mult ... mama mea spune ca parca soarta a facut sa ne intalnim ptr ca avem foarte multe lucruri in comun.... amandoi veneam dupa o dezamagire... "Daca n-ai iubi, in alb si negru ai trai fara un strop de culoare" - VH 2 Offline #7 2006-09-08 17:20:37
Re: dragoste pe intenetmulta bafta atunci ... noi ne-am vazut dupa o saptamana si a fost bine de la prima intalnire "Daca n-ai iubi, in alb si negru ai trai fara un strop de culoare" - VH 2 Offline #8 2006-09-08 17:21:20
Re: dragoste pe intenetbafta cammy. sa ne spui cand va intalniti. Nobody home Offline #9 2006-09-08 17:29:32
Re: dragoste pe intenetbafta camy! http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #10 2006-09-08 18:41:30
Re: dragoste pe inteneteu mi-am gasit dragostea pe internet anul trecut in ianuarie, ne-a fost f f greu sa ne intalnim (distanta mare, era plecat din tara, dar ne-am intalnit in august, apoi de Revelion m-a cerut de sotie si avem 4 saptamani de cand suntem casatoriti si suntem f f fericiti. (am avut o nunta superba). Offline #12 2006-09-08 21:13:33
Re: dragoste pe intenetk s mai completez si eu p aici ....dap si eu p babi meu tot p net l-am cun.p dc++ p un hub.timp d 1 luna cam asa am vb apoi ne-am dat unul altuia id-ul d mess si tot am vb.el tot insista s ne vdm,l urma urmei ne-am vz...cnd ne-am cun am stat doar 5 min d vb k trebuia"cick" s plk l sc. .ce e mult strik.apoi ne-am cun my bine,intalniri.si pot s zik k dupa 3 zile (dupa c ne-am vz) printr-o chestie f ciudata am devenit un cuplu. Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #13 2006-09-08 21:49:03
Re: dragoste pe intenetHai sa mai zic shi eu o data...shi eu tot pe net (mirc) l'am cunoscut...pe 13 facem 7 luni de cand vb shi o luna de cand ne'am intalnit shi stam impreuna Dream as if u`ll live forever...Live as if u`ll die today... Offline #14 2006-09-08 22:25:20
Re: dragoste pe intenetsi eu ma alatur voua.in august am facut 8 luni de cand suntem impreuna.sunt foarte fericita cu el si cel mai important ne iubim mult Be happy for this moment cause this moment is your life...take care! Offline #15 2006-09-08 23:44:06
Re: dragoste pe intenetEu nu l-am cunoscut pe baiatul meu pe net. Pe fostul insa, da. Si n-a fost cine stie ce, desi a durat 9luni, dar se pare ca toate astea au fost pt ca trebuia sa apara iubirea mea mica in viata mea...si s-a gasit el sa-mi intoaca toata lumea cu fundu-n sus si sa devina el lumea mea! Razboiul sexelor este singura conflagratie mondiala in care combatantii celor doua tabere dorm noapte de noapte in acelasi pat - Quentin Crisp Offline #16 2006-09-08 23:53:27
Re: dragoste pe intenetcamy da-i inainte cu tupeu bafta si vezi c iese. Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #17 2006-09-18 13:37:52
Re: dragoste pe intenetpare-se ca lumea se cam indragosteste on-line sansa e un fenomen ireversibil... Offline #18 2006-09-18 15:08:43
Re: dragoste pe inteneteu p iubitul meu l-am cunoscut p net acum 1 an si 7 luni....si d aproape 9 luni suntem impreuna...n iubim la fel ca in prima zii...poate suntem printre cazurile rare...eu ma simt o norocoasa k il am.... Offline #19 2006-09-18 16:06:47
Re: dragoste pe intenetmda,si eu mi-am gasit iubirea pe internet,si am facut deja 2 ani si jumatate iar peste putin timp,adica pe 27 ne mutam impreuna in buc si de abia astept:) Sinistra-i existenta omeneasca,si pururi fara sens,fatalitatii i-ajunge o paiata. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|