homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Dragoste pe intenet-3

#39 2008-08-02 16:32:51

vonda
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-09

Re: dragoste pe intenet

alexutza12345 a scris:

vai multe cazuri din astea lol si noi ne-am cunoscut pe hi5, am vorbit vreo 2 zile ne-am intalnit de 2 ori dupa care eu am plecat la tara pentru 2 sapt in vacanta (eram clasa 12a) si....minune:D m-a sunat....si de atunci...au trecut 2 ani jumate:D

asta e problema mea. Ca sunt atat de sceptica incat nu am acceptat pana acum nici o intalnirie cu vreun tip de pe net punish punish
Daca voi puteti..eu nu pot rotfl

#40 2008-08-02 17:06:44

copilu
Sr. member
Inregistrat: 2007-10-05

mika a scris:

dragostea pe net...,dar asta e ceva mai special...pt ca te indragostesti de sufletul unui om,de felul lui de a gandi..e o dragoste frumoasa zic eu....

tummenupp
da se poate gasi..
noi ne-am gasit pe mirc..

fericita mamica de Teodora din 11.02.2012

#41 2008-08-02 17:45:50

old_soul
Insomniac member
De la: locul unde e liniste
Inregistrat: 2008-04-29

dragoste...nush...eu am luat viteza...el nu... sad

My Tears Dry On Their Own

#42 2008-08-02 18:28:47

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

noi pe netlog si avem 1 an de relatie big_smile

#43 2008-08-02 20:08:07

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

Katalyna2311 a scris:

pe hi5 ne-am cunoscut noi. si inca ne iubim big_smile
eu nu credeam in dragoste pe net

subscriu... tot pe hi5... doar ca eu aveam la momentul respectiv o relatie de 4 ani cu planuri de casatorie.. asta e viata, soarta a facut sa ne intalnim si sa ne iubim mult!!!

Publicitate

loading...

#44 2008-08-24 19:51:17

miha_g
Banat
Inregistrat: 2008-05-09

petre ioana a scris:

Vreau sa aflu parerea voastra... iti poti gasi iubirea pe net, pe un site...?
eu vreau sa va zic ca se poate ... noi neam intalnit pe un site .. am vb pe msg si iatane acum cat ne iubim big_smile....
am auzit multe pareri contra  ... si vroiam sa aflu si parerea voastra
va pup!

eu am avut o relatie cu unu pe internet dar cand ne-am intalnit nu a fost sa fie,discutam ore in sir pe net dar cand am fost pusi fata in fata nu a tinut decat vreo 2 sapt,nu era atractie absolut deloc desi el a vrut sa mai continuam,mai sunt care au noroc...la noi nu a fost sa fie si probabil de asta nici nu cred in asemenea relatii

#45 2008-08-24 20:00:50

micaella4
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-07-06

petre ioana a scris:

Vreau sa aflu parerea voastra... iti poti gasi iubirea pe net, pe un site...?
eu vreau sa va zic ca se poate ... noi neam intalnit pe un site .. am vb pe msg si iatane acum cat ne iubim big_smile....
am auzit multe pareri contra  ... si vroiam sa aflu si parerea voastra
va pup!

DA, se poate ! raspuns final! lol

#46 2008-08-24 20:02:16

vonda
Platinum member

micaella4 a scris:

DA, se poate ! raspuns final! lol

nu suni un prieten? lol
eu zic NU,fara sa intreb publicul diablo

#47 2008-08-24 20:17:27

maryahs
Insomniac member
De la: de sub tampa
Inregistrat: 2008-01-07

eu am cunoscut un tip pe net acum vreo 4 ani si inca mai vorbim, nu ne-am vazut niciodata si pot sa spun ca la inceput existau sentimente intre noi...acum suntem doar amici pt ca fiecare are o relatie stabila
eu cred ca iti poti intalni dragostea pe internet

hjarta iubesc si sunt iubita hjarta

#48 2008-08-24 20:20:45

micaella4
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-07-06

not even close, tanto...wrong answer lol
tare te mai incapatanezi tu sa-ti pastrezi ochelarii de calutz big_smile

#49 2008-08-24 21:15:50

vonda
Platinum member

micaella4 a scris:

not even close, tanto...wrong answer lol
tare te mai incapatanezi tu sa-ti pastrezi ochelarii de calutz big_smile

daaaa..stiu rodnar rodnar
lasa ca ma fac eu mare angel

#50 2008-08-24 22:39:59

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

se poate, desi eu nu prea m-as vedea indragostindu-ma pe internet tongue
si eu am iesit cu cineva pe care il cunosteam de mai multi ani, dar nu ne mai vazusem si a facut el rost de id-ul meu am vb pe net si ne-am intalnit, dar sa ies cu cineva pe care sa il cunosc doar de pe net nu stiu daca as face-o.

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#51 2008-08-24 23:21:57

theSame_ElaElis
Hero member
De la: Winnie the Pooh
Inregistrat: 2007-10-12

bag mana in foc ca mai exista un topic la fel.... k am povestit eu acolo cum l-am gasit io .... adica el pe mine.... pe iubiloiu meu .... a fost o chestiune de fractiune de secunda: voiam sa inchei socotelile cu toate conturile de pe net ... 2, nu mai multe .... si eram sictirita de toti boii ingramaditi acolo; am gasit doar doi buni: unule amic de taclale uneori; nu simt nik pt el; iar altul e pufu meu scump si iubit cu care cred ca ma marit !!!! rotfl am dat-o in poezie! si cum spuneam , fara sa fi descoperit forumul acesta inca, plictisita de viata am tot vorbit cu pimpalacii de pe www .... ; am iesit cu vreo doi, am baut sucuri naturale fara sa platesc dc ma enervau pampalaii ; vai! si-o merita; apoi le ziceam la tel ca nu ne mai vedem; sau prin e-mail; nu am pus suflet, nu le-am aratat unde stateam; pur si simplu ma distram fara sa ofer ceva; pana mi-a zis unul buna+intalnire in Tineretului+ alta intalnire+ ochii lui frumosi+ purtarea lui frumoasa care dainuie+ rabdarea lui cu mine, fiinta mica, rea si aghesiva + Iubire+respect+ intelegere++++++ .... = noi doi!!!

#52 2008-08-25 10:00:16

_alexa_
Hero member
De la: ghinioane mi se trage!!
Inregistrat: 2008-03-20

o da big_smile exista big_smile
eu l-am intalnit pe actualul intr-un joc online! big_smile eu ma chinuiam sa-l omor rotfl si pe el l-a amuzat super tare treaba asta si asa am inceput sa vorbim. Am trecut pe mess. Vorbeam ore in sir fara sa simt cum trece timpul pe langa mine, vrute si nevrute. Radeam cu lacrimi amandoi!! Ne apuca dimineata vorbind. Devenisem cei mai buni prieteni, ne spuneam absolut orice si ne sfatuiam unul pe altul ca doi frati. DAR... big_smile dupa aproape un an de zile el s-a decis sa-mi faca o vizita surpriza la munca si aia a fost hjarta ne-am indragostit instant! Noi glumeam, noi radeam, si ceilalti se uitau la noi O_o rotfl a fost frumos smile

Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head...

#53 2008-08-25 10:04:58

vonda
Platinum member

theSame_ElaElis a scris:

buna+intalnire in Tineretului+ alta intalnire+ ochii lui frumosi+ purtarea lui frumoasa care dainuie+ rabdarea lui cu mine, fiinta mica, rea si aghesiva + Iubire+respect+ intelegere++++++ .... = noi doi!!!

hjarta hjarta hjarta hjarta hjarta

#54 2008-10-05 23:08:49

TipuDinCluj
New member
Inregistrat: 2006-09-17

Eheee... mare-i netul asta si multe leaga si dezleaga el.

Tin minte ca prin 99-2000 am dat de mIRC, si atunci era la moda asl pls, nu era la moda messengerul, hi5-ul, si alte chestii relativ noi pe net.

Tot pe atunci am cunoscut-o si pe actuala mea prietena, cu care am discutat o singura data pe mIRC si am facut schimb de adrese de mail. Dupa multe mail-uri am facut schimb de adrese si am inceput sa ne trimitem scrisori.

Eram pustan de liceu si nu aveam ce face in ore si scriam scisori luungi si cu tot felul de chestii neinteresante prin ele, si i le trimiteam. Ea facea la fel, si tin minte cat de bucuros eram cand mai primeam cate-o scrisorica de la ea.

Dupa etapa cu scrisorile, au urmat telefoanele. Ai mei si-au facut abonamente, si ai ei la fel, si noi le consumam minutele smile
Vorbeam cu orele, si nu ne saturam de povestit.

In 25.07.2003 am venit la inscrieri la facultate in Cluj si pot spune ca atunci a inceput de fapt relatia, atunci am mers prima oara la ea s-o vad, si dupa aproape 4 ani de povesti o aveam in fata si nu mai era o simpla scrisoare, o voce la telefon sau un nick pe mIRC, dupa 4 ani in care am ajuns sa ne cunoastem din cale-afara de bine unul pe altul.

Tin minte ca prima oara cand m-am dus la ea, trebuia sa stau de dimi pana seara in Mures, si apoi sa ma intorc la Cluj. Dar din cateva ore s-au facut 5 zile si 4 nopti. Am dormit prin 1) net-uri, 2) scari de bloc, 3) pe la o matusa, si 4) ultima seara am dormit la ea smile

Si asa a inceput ... pe tot drumul spre cluj am scris o scrisoare mare de tot, i-am spus tot ce am simtit eu in alea 5 zile si ce credeam despre ea dupa prima noastra intalnire live.

Apoi a urmat perioada de naveta Cluj-Mures si invers. Am ajuns sa cunosc multi soferi in 3 ani de facut autostop, mai ales pe cei care faceau curse regulate pe ruta cluj-mures. Am ajuns sa ii stiu pe controlorii de la CFR, si nu de putine ori eram doar eu in sageata albastra care venea seara la Cluj. (nu-i de mirare ca au scos-o)

Ea mai "dormea" pe la o prietena sau alta si veneam impreuna in Cluj smile

Si deoarece era o anumita distanta intre noi (fizic ca sa zic asa) au mai existat unele mici scapari de vagoane, din ambele parti, dar am reusit sa trecem peste toate. Asa ca fiti pregatiti pentru asa ceva. 

In urma cu 2 ani ea a venit la facultate in Cluj si de atunci locuim impreuna. Initial am stat cu niste amici intr-un apartament mai mare iar din primavara stam doar noi 2 intr-un apartament mai mic.

Si lucrurile au inceput sa mearga mult mai bine de cand suntem doar noi2.

Cam asa-i cu netul. Nu se stie niciodata de unde sare iepurele (acu drept e ca nu trebuie sa-ti pierzi viata pe site-uri de matrimoniale).

placerea nu se refuza ...

#55 2008-10-05 23:12:47

dreamer
Sr. member
Inregistrat: 2008-05-05

applause

bravo uite un baiat cu "balls"
ceea ce le lipseste multor p*** plange din ziua de azi..
wink

Dance like nobody is watchin....

#56 2008-10-05 23:13:07

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

pe cer site-uri sa intru k vreau si eu sa-mi gas barbat .....

..be the best ...fuck the rest smile))

#57 2008-10-05 23:15:10

dreamer
Sr. member
Inregistrat: 2008-05-05

valy_creatza2000..de multe ori te gaseste ea pe tine...ea..iubirea..de unde te astepti mai putin
puss

Dance like nobody is watchin....

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.