homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Dragoste pe intenet-5

#77 2008-10-09 19:41:27

skumpi
Vizitator

Re: dragoste pe intenet

aleinadme a scris:

Eu cred k messengerul este mai sigur decat mircul. Sau cel putin asa am patit eu. Cu toate k multe persoane nu spun adevarul pana la urma se afla. Insa va intreb si eu cate cazuri fericite de dragoste cunoscuta pe internet cunoasteti? Eu nu cunosc prea multe si de asta intreb.

aha...eu imi dau seama de o persoana numa dupa id lol
eu nush dak pot sa zic ca ne`am cunoscut de pe internt pt ca ne stiam live dar numa salut salut niciodata mai mult... si eu eram pe dc++ luam ceva muzica si imi uitasem la share un folder cu poze  roll  el le`a luat lol am inceput sa vb/...ne`am dat id`u ...si apoi ne`am prins k de fapt ne stim live big_smile si am inceput sa vb de la o ora...la 5...la o noapte intreaga lol  apoi am inceput sa vb si la tel...ce mai...ne stiam toata viata lol da eram amici doar... f rar mai bateam cate`un apropo ceva tongue ( el avea prietena .. eu la fel... da eram amandoi in pragu despartirii big_smile ) ...ne`am despartit amandoi big_smile si dupa o vreme ne`am intalnit... dupa o vreme insemnand vreo 4-5 luni doar d discutzii ... si d cand ne`am intalnit am ramasa impreuna...primele 2 saptamanai eram asa... impreuna si liber in acelasi tp pt ca niciunu nu am deschis subiectu adika sa vdm...suntem pe bune sau doar asa` tongue si din 16 Martie 2007 suntem oficial impreuna hjarta hjarta hjarta hjarta

#78 2008-10-09 19:54:27

aalexandraa
Full member
Inregistrat: 2008-06-16

ce frumos... uh.. ce-mi plac povestile de genul asta..
multi ani inainte skumpi smile

#79 2008-10-09 22:08:17

your.dream
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-06
Site

mcdreamy a scris:

hjarta  hjarta  hjarta  hjarta  hjarta foarte frumos anca...asta da poveste de dragoste  applause

Subscriu! hjarta  :k?ra:

Iubesc si sunt iubita

#80 2008-10-09 22:10:35

anka9mai
Hero member
De la: Iasi
Inregistrat: 2008-03-28

puss  kram

pc  pc

#81 2008-10-09 22:23:36

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

skumpi a scris:

aleinadme a scris:

Eu cred k messengerul este mai sigur decat mircul. Sau cel putin asa am patit eu. Cu toate k multe persoane nu spun adevarul pana la urma se afla. Insa va intreb si eu cate cazuri fericite de dragoste cunoscuta pe internet cunoasteti? Eu nu cunosc prea multe si de asta intreb.

aha...eu imi dau seama de o persoana numa dupa id lol

Exact, si dupa id e destul de clar daca ai de-a face cu o persoana serioasa sau ba. In orice caz, messenger-ul favorizeaza in mod clar aparitia a cat mai multor relatii. Ceea ce nu e un lucru rau, cata vreme exista seriozitate din partea ambelor parti, in sensul in care nu se foloseste o identitate falsa etc.

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

Publicitate

loading...

#82 2008-10-09 22:28:14

skumpi
Vizitator

mai apare cate unu " grasu_barosanu" rotfl direct ii dau ignore lol

#83 2008-10-09 22:30:16

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Daa ... asta imi era si mie in minte acum. barosanu_susanu , gigolo_gigolo , yo_daniel_dragutzu etc rotfl rotfl
Ma amuza teribil astia rotfl

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#84 2008-10-10 01:08:28

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

de la un timp intra tot felu de ciudati pe messu meu ....ignore la  toti ....ultimul era id prea_smenaru ....doamne

..be the best ...fuck the rest smile))

#85 2008-10-10 15:41:17

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

eu am in lista de mess doar20persoane big_smile asa k nu prea dau de ciudati,k nu dau id-ul mai nimanui

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#86 2008-10-10 15:57:12

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

nici eu nu dau id meu ...dar nuj de unde ddrak intra pe mn ....unii la care  le-am dat accept au spus k de pe forum au luat id meu ....in fine ignore la toti ...primesc doar fete

..be the best ...fuck the rest smile))

#87 2009-12-08 13:36:33

Orange
Full member
Inregistrat: 2009-12-04

Am iubit pe net un baiat din Romania..(nu sunt din Romania)...eram minori si nu am mai reusit sa ne vedem..dezevantajul a fost ca daca se intimpla ceva nu mai poti de de el....daca iase de pe net si nu raspunde la tel...te-ai dus naibii cu tot cu scuzele tale((

Acum sunt impreuna cu alt baiat....tot pe net am facut cunostinta...asa ca...Da) cred in dragoste pe net...

Am invatat ca nu merita sa irosesti nici macar o clipa din viata pentru a te gandi la oamenii care nu iti plac sau nu te plac hjarta Va pup si aveti grija de vOi hjarta

#88 2010-05-22 01:24:41

cenusareasa_ta
New member
Inregistrat: 2009-06-22

da se poate gasi dragostea pe net:)

#89 2010-05-22 04:13:34

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Dragostea pe net e ca sexul fara prezervativ. Poti sa te intalnesti cu multi si totul sa fie ok, e nevoie doar de unul caruia sa ii lipseasca o doaga si atunci ai dat de naiba.

In scurta mea experienta de a cauta dragoste pe calculator am gasit un amic bun. O singura persoana, un prieten castigat, dar nici nu am vrut sa incerc a doua oara.

#90 2010-05-22 10:27:30

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

eu cu sotzul ne-am cunoscut pe net (pe forumul universitatii) si am continuat discutiile pe mess. avem deja 3 ani de cand ne-am cunoscut si in septembrie facem 3 ani de cand am inceput relatia hjarta
pe fostul prieten (relatie de 3 ani) tot pe net l-am cunoscut (atunci era la moda mircul smile )

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.