homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Dragoste pe intenet

#1 2006-09-08 11:44:26

petre ioana
New member
Inregistrat: 2006-08-27

dragoste pe intenet

Vreau sa aflu parerea voastra... iti poti gasi iubirea pe net, pe un site...?
eu vreau sa va zic ca se poate ... noi neam intalnit pe un site .. am vb pe msg si iatane acum cat ne iubim big_smile....
am auzit multe pareri contra  ... si vroiam sa aflu si parerea voastra
va pup!

"Daca n-ai iubi, in alb si negru ai trai fara un strop de culoare" - VH 2

#2 2006-09-08 11:47:13

ZZZZ123
Addicted member
De la: Never-ever-land
Inregistrat: 2006-05-19

Re: dragoste pe intenet

eu pe du-du (care de ieri e oficial ghitza. tongue ) l-am cunoscut pe yahoo. si acum ne iubim rau. dar ne iubim de dupa ce ne-am intalnit. am vorbit cateva luni pana am iesit impreuna la o cafea. si ne-am cuplat la 2 luni dupa cafea.

Nobody home

#3 2006-09-08 11:48:26

alinutza_alina
New member
De la: ploiesti
Inregistrat: 2006-07-27

ioana si eu cu YubY m3u tot prin net ne-am intalnit si acum ne iubim enorm de mult....eu una mi-am gasit dragostea pe net....la povestea voastra de dragoste scrie cum am ajuns sa ne cunoastem...poop

#4 2006-09-08 11:57:58

annna
Hero member
Inregistrat: 2006-09-07
Site

si eu cu iuby meu tot pe net am devenit cei mai buni prieteni...desi el avea o alta relatie atunci,iar eu la fel....intre timp lucrurile s-au schimbat;ne-am despartit de fostii...si am zis s incercam ceva amandoi;era p prietenie prea frumoasa si sincera ca s nu s transforme in ceva mai frumos...iar acum suntem impreuna de cateva luni bune;totul e perfect....am fi cei mai fericitzi daca n-am mai trage si cate o sperietura din cand in cand...ca si acum!dar...poate totul o s fie bine...deci, din experienta mea...EXISTA IUBIRE PE INTERNET:)

El, poate e singurul ce poate
Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... smile

#5 2006-09-08 12:03:20

nikkol
Full member
Inregistrat: 2006-07-19

Parerea mea este ca-ti poti gasdi iubirea pe internet. Nu este cazul meu, ci al surorii mele (este mai mare ca mn are 27). L-a gasit pe alesul ei pe internet, au vb cateva luni pe yahoo....(el era plecat din tara) iar cand s-a intors s-au si intalnit. S-au vazut, s-au placut, si acum se iubesc de nu mai pot de aproape 5 ani. Iar anul ce vine urmeaza sa faca si pasul cel mare : casatoria. Deci se poate gasi si iubirea prin internet. smile

Publicitate

loading...

#6 2006-09-08 12:34:11

petre ioana
New member

ne-am cunoscut pe dolce.ro ( care nu mai este) .. un site ptr persoane singure ( intrasem la insistentele unei prietene fara nici un scop)...  a inceput cu un simplu buna... am vb in jur de o saptamna( eu eram acasa in medical si am profitat smile )  de dimineata pana seara pe msg desi el era la servici... ne-am intalnit la un suc .. eu  in carja big_smile... si  acum ne iubim mult ... mama mea spune ca parca soarta a facut sa ne intalnim ptr ca avem foarte multe lucruri in comun.... amandoi veneam dupa o dezamagire...
pana atunci nici nu vroiam sa aud de chestii dastea pe net... dar acum suntem atat de fericiti, ne iubim, ne respecatam, ne bucuram de fiecare clipa pe care o petrecem impreuna... pot spune ca miam gasit adevarata iubire smile

#7 2006-09-08 17:20:37

petre ioana
New member

multa bafta atunci ... noi ne-am vazut dupa o saptamana smile si a fost bine de la prima intalnire

#8 2006-09-08 17:21:20

ZZZZ123
Addicted member
De la: Never-ever-land
Inregistrat: 2006-05-19

bafta cammy. sa ne spui cand va intalniti. wink

Nobody home

#9 2006-09-08 17:29:32

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

bafta camy! wink

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#10 2006-09-08 18:41:30

andreea_mra
New member
Inregistrat: 2006-09-08

eu mi-am gasit dragostea pe internet anul trecut in ianuarie, ne-a fost f f greu sa ne intalnim (distanta mare, era plecat din tara, dar ne-am intalnit in august, apoi de Revelion m-a cerut de sotie si avem 4 saptamani de cand suntem casatoriti si suntem f f fericiti. (am avut o nunta superba).
incredientul cheie e sa fiti sinceri si sa va iubiti!
Succes!

#11 2006-09-08 20:04:50

RoxiFreak
New member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-09-08
Site

vai de mine ... ce-a ajuns internetul asta .. cupidon smile

#12 2006-09-08 21:13:33

blue_elf
Hero member
De la: BUCURESTI
Inregistrat: 2006-08-09

k s mai completez si eu p aici ...big_smile.dap si eu p babi meu tot p net l-am cun.p dc++ p un hub.timp d 1 luna cam asa am vb apoi ne-am dat unul altuia id-ul d mess si tot am vb.el tot insista s ne vdm,l urma urmei ne-am vz...cnd ne-am cun am stat doar 5 min d vb k trebuia"cick" s plk l sc. smile.ce e mult strik.apoi ne-am cun my bine,intalniri.si pot s zik k dupa 3 zile (dupa c ne-am vz) printr-o chestie f ciudata am devenit un cuplu.big_smile

Pastreaza-ti cugetul
clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de
corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In
acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure.

#13 2006-09-08 21:49:03

babymik
Full member
De la: Constanta
Inregistrat: 2006-07-28

Hai sa mai zic shi eu o data...shi eu tot pe net (mirc) l'am cunoscut...pe 13 facem 7 luni de cand vb shi o luna de cand ne'am intalnit shi stam impreuna big_smile

P.S. Succes Camy wink

Dream as if u`ll live forever...Live as if u`ll die today...

#14 2006-09-08 22:25:20

nereida
Full member
De la: Neverland
Inregistrat: 2006-07-29

si eu ma alatur voua.in august am facut 8 luni de cand suntem impreuna.sunt foarte fericita cu el si cel mai important ne iubim mult smile

Be happy for this moment cause this moment is your life...take care!

#15 2006-09-08 23:44:06

Diana
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-03-23

Eu nu l-am cunoscut pe baiatul meu pe net. Pe fostul insa, da. Si n-a fost cine stie ce, desi a durat 9luni, dar se pare ca toate astea au fost pt ca trebuia sa apara iubirea mea mica in viata mea...si s-a gasit el sa-mi intoaca toata lumea cu fundu-n sus si sa devina el lumea mea! big_smile

Razboiul sexelor este singura conflagratie mondiala in care combatantii celor doua tabere dorm noapte de noapte in acelasi pat - Quentin Crisp

#16 2006-09-08 23:53:27

blue_elf
Hero member
De la: BUCURESTI
Inregistrat: 2006-08-09

camy da-i inainte cu tupeu bafta si vezi c iese. smile

Pastreaza-ti cugetul
clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de
corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In
acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure.

#17 2006-09-18 13:37:52

ina
New member
De la: iasi
Inregistrat: 2006-09-18

pare-se ca lumea se cam indragosteste on-line
la mine s-a intamplat la fel de doua ori chiar
prima data a fost dragoste la prima ... conversatie, ne placea sa vorbim si am descoperit ca avem asa de multe pasiuni ciudate comune. ne-am si intalnit pt cateva zile la munte inainte de craciun, dar nu a tinut pt ca eram in colturi de tara total opuse
acum sunt mai indragostita ca niciodata de o alta "victima" a internetului. avand in vedere ce simtim unul pt celalalt si cat de frumos evolueaza iubirea noastra, pot spune ca abia acum traiesc marea dragoste smile

sansa e un fenomen ireversibil...

#18 2006-09-18 15:08:43

anckusha
Full member
Inregistrat: 2006-08-04

eu p iubitul meu l-am cunoscut p net acum 1 an si 7 luni....si d aproape 9 luni suntem impreuna...n iubim la fel ca in prima zii...poate suntem printre cazurile rare...eu ma simt o norocoasa k il am....

#19 2006-09-18 16:06:47

julia23
Full member
De la: anywhere
Inregistrat: 2006-09-06

mda,si eu mi-am gasit  iubirea pe internet,si am facut deja 2 ani si jumatate iar peste putin timp,adica pe 27 ne mutam impreuna in buc si de abia astept:)

Sinistra-i existenta omeneasca,si pururi fara sens,fatalitatii i-ajunge o paiata.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.