homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum/ un topic offtopic 15-139

#2623 2008-06-19 14:28:17

micicutza
Banat
Inregistrat: 2007-10-25

Re: ce gandesti acum/ un topic offtopic 15

poi daca asa am patit na! lol ...va zic si voua poate patiti la fel lol ...acum parca nici burta nu mai am...serios cred ca nu conteaza ce iei daca tu esti convis ca slabesti atunci asa e.

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."
Eu le am pe toate trei...

#2624 2008-06-19 14:29:17

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

katami a scris:

micanarcisa a scris:

eu chiar ma simt bine si e si excelent pt moralul meu faptul ca am incaput in rochia aceea...iar pastilele sunt de la plafar si nu au absolut nici o contraindicatie nu ma doare stomacul nik...super cool...acum am dat-o pe clarinol ca parca incepusem sa stau pe loc...dar la fel nu are contraindicatii

nicolle incearca macar cpsule de coada calului...alea chiar ca-s naturale si sunt foarte bune pt oase remineralizante si au ca efect eliminarea apei...eu iau din astea de 3 luni si mer la toleta de 10 ori pe zi...se cunoaste insa ca nu mai sunt pufoasa ca inainte...vic imi zicea ca sunt gelatinoasa acum tot el imi zice ca am pielea ferma lol ...iar cand vrea puti ce ma mai lauda lol ...si sport nu am facut nici macar 5 minute in ultima luna.

da esti buna de marketing.. stii sa atingi omul in puncte sensibile lol

sa stii ca-mi dai idei...ma atati....dau bataie punish puss

bun,apa ca apa...se duce....da slanina? rotfl

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#2625 2008-06-19 14:29:17

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

deci trebuie s afacem rost de bani pt.avansul de la restaurant !

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#2626 2008-06-19 14:29:31

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

nu mai zice, mica sad la mine n-au efect astea...
daca vreti diuretice, si urzica e buna la eliminat apa

#2627 2008-06-19 14:29:58

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

micanarcisa a scris:

poi daca asa am patit na! lol ...va zic si voua poate patiti la fel lol ...acum parca nici burta nu mai am...serios cred ca nu conteaza ce iei daca tu esti convis ca slabesti atunci asa e.

pai e o chestie psihologica? efectu placebo parca...
si faci shushu de 10 ori p zi?

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

Publicitate

loading...

#2628 2008-06-19 14:30:11

skumpi
Vizitator

Andra123 a scris:

skumpi a scris:

Andra123 a scris:

ce zi frumoasa am avut ieri cu iuby meu hjarta si peste cateva zile ne mutam singurei big_smile si apoi plecam in concediu.Abia astept hjarta

unde mergeti pana la urma ? smile

in iulie o sa mergem cateva zile la Felix si in august la mare in Croatia cred smile este f frumos si acolo.
Voi cand plecati?

pai plecam acuma sambata la Buc si apoi luni dimineata mergem inspre Bulg` roll

#2629 2008-06-19 14:30:26

micicutza
Banat

pai sunt si diuretice si diestive coada calului...merg des la toaleta pt nr 1 adica nu au efect laxativ...dar mie mi-a reglat si scaunul iar acum merg zilnic dimineata fata de inainte cand mergeam la 3-4 zile.

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."

#2630 2008-06-19 14:31:26

SonneAle
Addicted member
De la: balamuc
Inregistrat: 2006-12-14

ba sa-nnebunesc lol numai eu am vazut marea din croatia pe timp de iarna noaptea doar? lol   oricum superba croatia hjarta mai vreauuuuuuuu hjarta
iiiiiiiiiiiiiiiiiii, termin si concluziile big_smilebig_smilebig_smilebig_smilebig_smile
mai ramane sa asez in pagina tot, sa o fac esteticaaaaa si gataaaaa lucrarea si o sa am vreme de citro cu gagicile, de dans prin cluburi big_smile de 18 :>  si de invatat la examenul la care nu m-am prezentat azi lol  numai bine, poate aflu si din subiecte :> big_smile

There ain't no sunshine now that he's gone

#2631 2008-06-19 14:32:15

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

skumpi a scris:

Andra123 a scris:

skumpi a scris:

unde mergeti pana la urma ? smile

in iulie o sa mergem cateva zile la Felix si in august la mare in Croatia cred smile este f frumos si acolo.
Voi cand plecati?

pai plecam acuma sambata la Buc si apoi luni dimineata mergem inspre Bulg` roll

drum bun si distractie placuta tongue

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

#2632 2008-06-19 14:32:48

andrutza
Vizitator

am fost la facultate, am dat referatul...acum ma duc la tuns smile

#2633 2008-06-19 14:33:01

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

bravo ale ca ai timp puss puss
eu am si de invatzat pt proba 2..ni s'au bagat 5 teme alese de noi(din licenta si de pe langa,din teorie,bibliografie)..dar impuse cam..nush..sunt generale si trebuie citit imens de mult pt ele...

6 ani de dragoste  hjarta

#2634 2008-06-19 14:33:13

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

moama ce poezii avem pt bac uffff ai dracu betivani cine i=a pus pe astia sa scrie poeziii. ma apuca nervii refuz sa le invat grater

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#2635 2008-06-19 14:33:25

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

SonneAle a scris:

ba sa-nnebunesc lol numai eu am vazut marea din croatia pe timp de iarna noaptea doar? lol   oricum superba croatia hjarta mai vreauuuuuuuu hjarta
iiiiiiiiiiiiiiiiiii, termin si concluziile big_smilebig_smilebig_smilebig_smilebig_smile
mai ramane sa asez in pagina tot, sa o fac esteticaaaaa si gataaaaa lucrarea si o sa am vreme de citro cu gagicile, de dans prin cluburi big_smile de 18 :>  si de invatat la examenul la care nu m-am prezentat azi lol  numai bine, poate aflu si din subiecte :> big_smile

da si eu am auzit ca este super acolo big_smile

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

#2636 2008-06-19 14:34:04

SmackDown
Sr. member
Inregistrat: 2008-06-11

andrutza a scris:

am fost la facultate, am dat referatul...acum ma duc la tuns smile

varfuri , da ?

الله مساعدتي لتعلم اللغة العربية 
ALHAMDULILLAH !!!!

#2637 2008-06-19 14:34:24

micicutza
Banat

placebo placebo dar faza e ca si cantarul o arata dar cel mai repede vad la haine...incap n pantaloni de acu 2 ani lol
insa rochia visinie de seara pe care o stiti si voi fusta de la ea incapea pana la jumatatea coapselor, mai sus nu intra...acum o trag pana pe talie  si inchei si fermoarul si nu plesneste pe mine, chiar ma pot aseza pe scaun fara sa bubuie burta lol ...mai dovada de atat nu va pot spune...iar in plus am folosit anticeluliticul de la loreal de noapte

#2638 2008-06-19 14:34:55

skumpi
Vizitator

ms ms`...da mai stau ink pe aici lol

#2639 2008-06-19 14:35:39

SmackDown
Sr. member
Inregistrat: 2008-06-11

micanarcisa a scris:

placebo placebo dar faza e ca si cantarul o arata dar cel mai repede vad la haine...incap n pantaloni de acu 2 ani lol
insa rochia visinie de seara pe care o stiti si voi fusta de la ea incapea pana la jumatatea coapselor, mai sus nu intra...acum o trag pana pe talie  si inchei si fermoarul si nu plesneste pe mine, chiar ma pot aseza pe scaun fara sa bubuie burta lol ...mai dovada de atat nu va pot spune...iar in plus am folosit anticeluliticul de la loreal de noapte

s eu sunt de acord .. cu faza cu hainele .. acolo vezi exact unde ai slabit ....

الله مساعدتي لتعلم اللغة العربية 
ALHAMDULILLAH !!!!

#2640 2008-06-19 14:35:49

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

moama si voi vb de slabit si imi faceti pofta sa fac la stepper gratergrater si niste abdomene as face cand ma uit la burtoiu asta grater nu e corect grater

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#2641 2008-06-19 14:36:32

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

nicolle_rox a scris:

katami a scris:

micanarcisa a scris:

eu chiar ma simt bine si e si excelent pt moralul meu faptul ca am incaput in rochia aceea...iar pastilele sunt de la plafar si nu au absolut nici o contraindicatie nu ma doare stomacul nik...super cool...acum am dat-o pe clarinol ca parca incepusem sa stau pe loc...dar la fel nu are contraindicatii

nicolle incearca macar cpsule de coada calului...alea chiar ca-s naturale si sunt foarte bune pt oase remineralizante si au ca efect eliminarea apei...eu iau din astea de 3 luni si mer la toleta de 10 ori pe zi...se cunoaste insa ca nu mai sunt pufoasa ca inainte...vic imi zicea ca sunt gelatinoasa acum tot el imi zice ca am pielea ferma lol ...iar cand vrea puti ce ma mai lauda lol ...si sport nu am facut nici macar 5 minute in ultima luna.

da esti buna de marketing.. stii sa atingi omul in puncte sensibile lol

sa stii ca-mi dai idei...ma atati....dau bataie punish puss

bun,apa ca apa...se duce....da slanina? rotfl

??? eu te atatz? sau mica? ea m-a atatat si pe mine sad daca ma aude iubi, ma ia la bataie... dar vb ta, nu se duce slanina, doar apa big_smile (asta e cu vulpea si strugurii acri rotfl )

heimdall, da' ce matzuca trista ai la avatar rotfl e suparata ca nu elimina si ea apa cu coada calului?

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.