homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum/ un topic offtopic 15-140

#2642 2008-06-19 14:36:46

SmackDown
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-06-11

Re: ce gandesti acum/ un topic offtopic 15

deadrose a scris:

moama si voi vb de slabit si imi faceti pofta sa fac la stepper gratergrater si niste abdomene as face cand ma uit la burtoiu asta grater nu e corect grater

mai astepti un pic puss rodnar

الله مساعدتي لتعلم اللغة العربية 
ALHAMDULILLAH !!!!

#2643 2008-06-19 14:36:50

theSame_ElaElis
Hero member
De la: Winnie the Pooh
Inregistrat: 2007-10-12

deadrose a scris:

moama ce poezii avem pt bac uffff ai dracu betivani cine i=a pus pe astia sa scrie poeziii. ma apuca nervii refuz sa le invat grater

calmeaza-te! daca iti pica poezie, ti se da si textul ei! spor la interpretare originala! cool

#2644 2008-06-19 14:37:21

andrutza
Vizitator

SmackDown a scris:

andrutza a scris:

am fost la facultate, am dat referatul...acum ma duc la tuns smile

varfuri , da ?

cred ca da smile
oricum nu o lasa sufletul sa ma tunda mai mult...mereu zice ca ii e mila ca am parul sanatos si frumos smile
apropo, azi noapte imia fisa pe ecranul telului din 5 in 5 min modificare servicii completa, aparea si disparea...oare dc facea asa? ca eu habar n-am

#2645 2008-06-19 14:38:00

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

theSame_ElaElis a scris:

deadrose a scris:

moama ce poezii avem pt bac uffff ai dracu betivani cine i=a pus pe astia sa scrie poeziii. ma apuca nervii refuz sa le invat grater

calmeaza-te! daca iti pica poezie, ti se da si textul ei! spor la interpretare originala! cool

la subiectu 3?? ia sa ma uit, k daca e asa e bine

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#2646 2008-06-19 14:38:56

SmackDown
Sr. member

andrutza a scris:

SmackDown a scris:

andrutza a scris:

am fost la facultate, am dat referatul...acum ma duc la tuns smile

varfuri , da ?

cred ca da smile
oricum nu o lasa sufletul sa ma tunda mai mult...mereu zice ca ii e mila ca am parul sanatos si frumos smile
apropo, azi noapte imia fisa pe ecranul telului din 5 in 5 min modificare servicii completa, aparea si disparea...oare dc facea asa? ca eu habar n-am

eu tin minte poza aia cand aveai tu 15 ani si aveai parul pana in talie si ffff des ... mor sa-l am si eu asha .. dar blond big_smile
le: al meu nu facea asha .. nush .. cred k pierdusei semnalu' k la samsung se mai intampla punish

Ultima oara a fost editat de SmackDown (2008-06-19 14:40:31)

ALHAMDULILLAH !!!!

Publicitate

loading...

#2647 2008-06-19 14:40:20

theSame_ElaElis
Hero member

deadrose a scris:

theSame_ElaElis a scris:

deadrose a scris:

la oral ai versurile pe subiectul de examen! dar depinde si de subiect... ca dc te ia cu lirica nu stiu cui.... signof10

#2648 2008-06-19 14:40:35

deadrose
Banat

deadrose a scris:

theSame_ElaElis a scris:

deadrose a scris:

la sb 3 nu se da textu grater alea trebuie sa le invat, la prima parte unde e de interpretare ma descurc

La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#2649 2008-06-19 14:40:46

andrutza
Vizitator

smile da il aveam super lung atunci, dar nu il mai pot lasa asa....sau poate da nu stiu smile
apropo u esti noua pe forum sau ti-ai schimbat id-ul? ca nu te stiu tongue

#2650 2008-06-19 14:42:08

theSame_ElaElis
Hero member

extra sfat: trebuie sa stii curentele literare prin care a navigat fiecare "betiv" si sa stii si universul lor poetic! trasaturi generale pt lirica fiecaruia; si e mult mai simplu decat sa tocesti comentarii banale!

#2651 2008-06-19 14:42:57

deadrose
Banat

theSame_ElaElis a scris:

deadrose a scris:

theSame_ElaElis a scris:

la oral ai versurile pe subiectul de examen! dar depinde si de subiect... ca dc te ia cu lirica nu stiu cui.... signof10

ahh nu, la oral nu se mai da nimic din opere, se dau niste texte si intrebari pe textele respective, nici nu le-am vazut
dar sunt la partea a 3a la scris si poezii, si nu le suport gratergrater

#2652 2008-06-19 14:43:21

SmackDown
Sr. member

andrutza a scris:

smile da il aveam super lung atunci, dar nu il mai pot lasa asa....sau poate da nu stiu smile

fata cu U600 .. las k stii u big_smile

ALHAMDULILLAH !!!!

#2653 2008-06-19 14:44:12

skumpi
Vizitator

SmackDown a scris:

andrutza a scris:

fata cu U600 .. las k stii u big_smile

nici eu nu`s sigura ?
numele tau incepe cu i si se termina cu a ? lol

#2654 2008-06-19 14:49:00

theSame_ElaElis
Hero member

deadrose a scris:

theSame_ElaElis a scris:

deadrose a scris:

ahh nu, la oral nu se mai da nimic din opere, se dau niste texte si intrebari pe textele respective, nici nu le-am vazut
dar sunt la partea a 3a la scris si poezii, si nu le suport gratergrater

mda! uitasem ca voua va da text non fictional la oral; bafta! ii vrajesti u!
iar la poezie.... invata si tu cateva versuri la fiecare! eu stiu ce sa zic! cand am dat Bac ul, eu am invatat fregmente din "Noapte de decemvrie" si atat am scris; fragmente, bucatele; si am luat 9, 80 cu totul! am dat in 2000

#2655 2008-06-19 14:58:05

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

ok,ms mica puss dar eu merg la baie zilnic,deci asta inseamna k o sa merg de 2-3 ori? neutral
skumpi,ce mare s-a facut tzupyy,e enorm hjarta ... un adevarat mascul e acuma tongue sa vezi ce gagici o sa aiba lol

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#2656 2008-06-19 14:58:39

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

am venit de la banca. aveam un cont pe care nu l-am mai folosit de vreo jumatate de an si imi tot trageau comision de administrare. si cum eu nu mai aveam bani in cont mi-am facut datorie de 13,5 lei..

#2657 2008-06-19 14:59:56

persifona
Vizitator

AdA_Ad9 a scris:

zilele trecute faceam eu gimnastica la saltea si la un moment dat mi-am dat mana peste cap.si m-am speriat rau de tot,ca am inceput s ama gandesc ca dac apatesc cva si nu ma mai lasa astia sa dau la sport.si am decis sa stau cuminte pana la bac.sa am girja de mainile si de picioarele mele rotfl ce paranoica sunt rotfl

Eu nici nu dadeam bacul la sport dar inainte de bac cu cateva luni incepuse sa-mi fie frica sa mai ies cu rolele, sa nu cumva sa-mi rup mana dreapta rotfl

#2658 2008-06-19 15:00:21

skumpi
Vizitator

GreenBubbles a scris:

ok,ms mica puss dar eu merg la baie zilnic,deci asta inseamna k o sa merg de 2-3 ori? neutral
skumpi,ce mare s-a facut tzupyy,e enorm hjarta ... un adevarat mascul e acuma tongue sa vezi ce gagici o sa aiba lol

daraca......barbatel in toata firea...mancal`ar mama d skumpik hjarta diablo

#2659 2008-06-19 15:00:23

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

applause 4 ale k mai putin si gata licenta lol deja eu nu mai suportam sa o aud cu licenta aia lol bine k e gata big_smile

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#2660 2008-06-19 15:02:39

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

vai ce frica imi e la examenul de maine neutral

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.