homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum/ un topic offtopic 15-141

#2661 2008-06-19 15:03:39

skumpi
Vizitator

Re: ce gandesti acum/ un topic offtopic 15

cu ce sa ma imbrac oarea...k bunica`sa aia atata ma studiaza :f?rbannad:

#2662 2008-06-19 15:09:21

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

theSame_ElaElis a scris:

deadrose a scris:

theSame_ElaElis a scris:

la oral ai versurile pe subiectul de examen! dar depinde si de subiect... ca dc te ia cu lirica nu stiu cui.... signof10

ahh nu, la oral nu se mai da nimic din opere, se dau niste texte si intrebari pe textele respective, nici nu le-am vazut
dar sunt la partea a 3a la scris si poezii, si nu le suport gratergrater

mda! uitasem ca voua va da text non fictional la oral; bafta! ii vrajesti u!
iar la poezie.... invata si tu cateva versuri la fiecare! eu stiu ce sa zic! cand am dat Bac ul, eu am invatat fregmente din "Noapte de decemvrie" si atat am scris; fragmente, bucatele; si am luat 9, 80 cu totul! am dat in 2000

cam asa o sa fac, dar unele mi se par imposibile grater cum e riga crypto si lapona enigel gratergrater nici cateva versuri nu pot sa invat gratergrater

simt k explodez grater

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#2663 2008-06-19 15:11:28

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

pai da trebuie sa inveti versuri???

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#2664 2008-06-19 15:12:18

deadrose
Banat

pai tre sa bag si un citat mic in comentariu

La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#2665 2008-06-19 15:13:21

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

asta asa este si eu ma chinuiam sa retin cateva versuri.dar mie mi-a plagut riga crypto smile

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

Publicitate

loading...

#2666 2008-06-19 15:15:26

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

helloo gagicile puss
am venit si io de la fac, abia am tras de un 9 azi sper k la ex viitor sa fac mai mult big_smile
sa aveti mult spor la licente si la invatat pt bac smile

#2667 2008-06-19 15:15:54

deadrose
Banat

si macar versurile sa le stiu, k nu sunt sigura k o sa stiu comentariu, dar asa daca stiu cateva versuri, aberez pe ele

sunt complet demoralizata gratergrater

#2668 2008-06-19 15:18:36

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

riga crypto si lapona enigel?? vai am urat poezia aia si p barbu neutral tot ce stiam sa spun e k e un luceafar intors lol
bine k nu a picat aia.
oricum invatasem toate poeziile pt bac,sa pot baga citate

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#2669 2008-06-19 15:19:34

persifona
Vizitator

deadrose a scris:

theSame_ElaElis a scris:

deadrose a scris:

ahh nu, la oral nu se mai da nimic din opere, se dau niste texte si intrebari pe textele respective, nici nu le-am vazut
dar sunt la partea a 3a la scris si poezii, si nu le suport gratergrater

mda! uitasem ca voua va da text non fictional la oral; bafta! ii vrajesti u!
iar la poezie.... invata si tu cateva versuri la fiecare! eu stiu ce sa zic! cand am dat Bac ul, eu am invatat fregmente din "Noapte de decemvrie" si atat am scris; fragmente, bucatele; si am luat 9, 80 cu totul! am dat in 2000

cam asa o sa fac, dar unele mi se par imposibile grater cum e riga crypto si lapona enigel gratergrater nici cateva versuri nu pot sa invat gratergrater

simt k explodez grater

Horror!!!!!!

Mie la oral mi-a picat Din ceas dedus. Tu-i Barbu ma-sii cu familia lui cu tot box box box

Edit: si mi-au dat 9 ca m-au intrebat primele versuri din poezie. Iar ma apuca toate spumele marii cand ma gandesc diablodiablodiablodiablodiablo

Ultima oara a fost editat de persifona (2008-06-19 15:20:34)

#2670 2008-06-19 15:20:22

deadrose
Banat

GreenBubbles a scris:

riga crypto si lapona enigel?? vai am urat poezia aia si p barbu neutral tot ce stiam sa spun e k e un luceafar intors lol
bine k nu a picat aia.
oricum invatasem toate poeziile pt bac,sa pot baga citate

nici io nu il suport neutral si din poeziile pt bac, doar plumb mi se pare k mai vine de acasa, restu sunt urate gratergrater
turbezzz nici nu pot sa le invat

#2671 2008-06-19 15:20:31

capcaun
Platinum member

deadrose ar trebui sa'ti arat un curs de'al meu cu structura unui strung si fisa film a unei piese (ad cum se obtine) si sa vezi ce minunate o sa ti se para poeziile dup'aia lol puss  hai capu sus, pieptu inainte si o sa'ti pice la bac exact ce stii u mai bine smile

si gandeste'te k profii nu vin sa va pice, ei dc vad k nu ai un discurs fluid iti pun intrebari ajutatoare k sa scoata de la tine ceva ceva smile asa k nu ii credeti capcauni lol k ei nu au k scop sa pice cat mai multi elevi

Ultima oara a fost editat de capcaun (2008-06-19 15:22:52)

#2672 2008-06-19 15:21:05

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

anu trecut a picat traditionalismu la scris,ne-au tutut in gura cu aia neutral oribil a fost

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#2673 2008-06-19 15:23:35

deadrose
Banat

capcaun a scris:

deadrose ar trebui sa'ti arat un curs de'al meu cu structura unui strung si fisa film a unei piese (ad cum se obtine) si sa vezi ce minunate o sa ti se para poeziile dup'aia lol puss  hai capu sus, pieptu inainte si o sa'ti pice la bac exact ce stii u mai bine smile

tot timpu m-am inteles mai bine cu chestii destea tehnice (k tin minte k esti la poli), asa k nu cred k o sa mi se para ceva mai nasol decat poeziile astea, poate decat apendicele meu pierdut, da nici ala gratergratergrater

ma duc sa mai citesc la romana, la proza k daca mai pun mana pe poeziile alea ma arunc de pe geam

#2674 2008-06-19 15:26:35

skumpi
Vizitator

GreenBubbles a scris:

anu trecut a picat traditionalismu la scris,ne-au tutut in gura cu aia neutral oribil a fost

ooo da` :f?rbannad:

#2675 2008-06-19 15:28:57

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

am terminat'o
omggggg sunt asha obosita..si ochii atat de obositi ca nu mai sunt in stare s'o aranjez cat de cat din ochi si s'o duc la legat.... grater
m'a omoratttt licenta plii!!

6 ani de dragoste  hjarta

#2676 2008-06-19 15:29:07

capcaun
Platinum member

si io la fel eram deadrose....si cand am intrat la poli si n'am mai vazut in oror "romana" mi'am facut o cruce maaaaareee ... io nici acum nu citesc poezie, pur si simplu n'o suport , proza in schimb a fost o placere pt mine hjarta .....

#2677 2008-06-19 15:29:15

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

mie la oral la romana mi-a picat singurul text pe care nu l-am suportat tot liceul... "in vreme de razboi" sad mi-ar fi placut sa pice poezie.. macar ai ce abera in mod estetic lol

iar la scris... "ion" (de fapt, romanul realist obiectiv, puteam sa aleg si morometii, care mi-ar fi placut... da' eu, bleaga, am uitat ca exista... am vazut subiectul si am ramas fixata pe "ion". cu care n-aveam nik...dar era mult mai sec comentariul fata de alte opere posibile)

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#2678 2008-06-19 15:30:52

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

nuuuuuuuuuuuu i'am trimis mail lu profaaaa si i'am aratat argumentul si concluziaaaaa
si primesc acuma mail ca cica trebuie sa modific ca sa nu apara pers 1 sg ci pers 1 plural..si fraze impersonale...cum plmmmm maaah? in motivatieee?? grater

6 ani de dragoste  hjarta

#2679 2008-06-19 15:33:18

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

nici mie nu mi-a prea placut poezia....ma rog, cea pe seama careia nu puteai sa aberezi....la oral am avut razvan si vidra si leaoica tanara iubirea...rotfl si la scris morometii....mi-ar fi placut alte subiecte, astea o fost cam insipide, si nu pe gustul meu...da ma rog...

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.