|
Nu esti logat.
Pt. doctoressa: gardnerella mereu si mereu-2#20 2006-09-21 17:57:14
Re: pt. doctoressa: gardnerella mereu si mereuAcest model de utilizare a tantum rosa e menit sa iti imbunatateasca starea de spirit pe timpul tratamentului. Tantum rosa nu trateaza infectia cu gardnerella, insa are efect in reducerea senzatiei de mincarime, durere, etc......cred ca ti-a fost recomandat pentru ca disconfortul tau e foarte mare....poti sa te speli cu tantum rosa, insa mai apoi trebuie sa lasi o pauza de 10-15 minute pina pui ovulul(cred ca asta a vrut sa spuna si medicul tau)....risti altfel sa faci reactie la ovule si sa dai din rau in mai rau Sau, poti sa nu faci spalaturile cu pricina....tu decizi Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #21 2006-09-21 21:31:14
Re: pt. doctoressa: gardnerella mereu si mereuDaca Tantum Rosa nu trateaza gardnerella, atunci prefer sa indur senzatiile astea neplacute in continuare si abandonez ideea de a face spalaturile. Sper din tot sufletul ca tratamentul sa-si faca efectul. Offline #22 2006-09-22 11:38:50
Re: pt. doctoressa: gardnerella mereu si mereucu drag Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #23 2007-01-09 18:32:44
Re: pt. doctoressa: gardnerella mereu si mereusalutare,tuturor! am si eu o problema cu gardenerella si nu stiu cum sa scap de ea, nu am asa simptome mari cum au spus fetele de mai sus, dar ma tem sa nu sa se ajunga intracolo, eliminari nu sunt, doar ca pe parcursul zilei sint perioade cind simt mincarimi si cind ma spal in vagin scot niste secretii albicioase,nu stiu de la ce au aparut,analizele arata ca am gardenerella, am urmat un tratament cu klion,care na functionat, iar apoi medicul mia prescris betadine,care mia parut ca siau facut efectul doar pe parcursul administrarii lor,acum nu stiu ce sa mai fac,la medic nu vreau sa merg fiindca cine stie ce o sami mai prescrie, ma gindesc sa iau betadine iarasi numai sa urmez un curs de 14 zile in loc de 7..va rog sami spuneti mai multe despre cauza aparitiei acestui microb,e posibil sa nul fi contactat de la partener???? parca ne protejam cu prezervativ, si la capitolul igiena personala-ma spal de citeva ori pe zi ..merci anticipat mariah carey - bye bye Offline #24 2007-01-09 19:20:34
Re: pt. doctoressa: gardnerella mereu si mereunu e ok sa mareshty perioada tratamentului fara sfatul unui medic...e f putin probabil s o fi luat de la partener mai ales ca folositi prezervativ...si chiar si igiena excesiva poate favoriza aparitia ei...cauzele sunt multiple si cateodata greu de identificat... happy with him...inlove with him... Offline Publicitateloading...
#25 2007-01-09 20:21:34
Re: pt. doctoressa: gardnerella mereu si mereuoook... flora vaginala se dezechilibreaza si din cauza igienei necorespunzatoare ( cum am vaz ca a scris doctoressa mai sus,datorita excesului)..atunci ce fel de sapun/gel ar tb sa folosim pentru igiena intima? ph normal sau bazic (multa lume recomanda bazic).stiu ca cel acid favorizeaza ciupercile si infectiile (cel putinasa am citit) Cocorosie! Offline #26 2007-01-09 20:39:51
Re: pt. doctoressa: gardnerella mereu si mereuspalaturi vaginale sunt recomandate doar de 2-3 ori pe sapt sau dupa fiecare contact sexul...lipsa sau excesul igienei favorizeaza dereglari ale florei vaginale...alte lucruri care favorizeaza dereglarea ei sunt:OB urile, pantyurile, chilotul din material sintetic , etc... sunt mai multi factori si depinde de persoana... Ultima oara a fost editat de crys_ty_na (2007-01-09 20:42:08) happy with him...inlove with him... Offline #27 2007-01-09 20:42:32
Re: pt. doctoressa: gardnerella mereu si mereucu ce se fac spalaturile si la ce ajuta? eu nu am avut probleme decat cu candida care a aparut dupa cat mi am dat seama din cauza ca am avut de mai multe ori pneumonie anul asta, si am luat antibiotice. la ob uri nu renunt, nu cred ca reprezinta un pericol (pentru mine) , avand in vedera faptul ca inainte le foloseam si nu aveam nimic. Cocorosie! Offline #28 2007-01-09 20:44:13
Re: pt. doctoressa: gardnerella mereu si mereucum am zis...spalaturi doar cu apa si nu f dese...pot favoriza reaparitia candidei altfel... happy with him...inlove with him... Offline #29 2007-01-10 00:14:56
Re: pt. doctoressa: gardnerella mereu si mereuBuna Doctoressa, sunt initiatoarea subiectului si revin, din pacate, cu vesti nu prea bune. La ultima colposcopie facuta mi s-a gasit pe col o leziune provocata probabil de virusul HPV . Pe col mi s-a facut un ERAD urmat de o vaporizare laser, iar ceea ce s-a scos s-a trimis la biopsie. Rezultatul a fost displazie moderata, CIN II. Dupa o luna am fost din nou la control, a urmat o noua colposcopie, colul era aproape vindecat, urmeaza sa ma duc la un nou control luna aceasta. Offline #30 2007-01-10 09:58:30
Re: pt. doctoressa: gardnerella mereu si mereuAm terminat un tratament (pentru infectie si anexita). Dupa 6 zile de Klion ovule si spalaturi cu galbenele, usturimea la nivelul labiilor a devenit insuportabila. Secretia este in continuare, alba, fluida, deocamdata fara miros. Se intinde pe labii si dupa urinare ustura rau de tot. Am descoperit ca daca ma spal cu dusul dupa urinare si ma ung cu galbenele parca e mai bine. Din pacate trebuie sa mai astept 14 zile (perioada de menstruatie si week-enduri nelucratoare) pana sa ajung la medic si la o noua recoltare si incerc toate mijloacele spre a-mi diminua usturimea (numai zic de durerea de la anexita). Rezultatul la analiza a fost vaginoza bacteriana si anterior gardnerella asa ca situatia e usor neagra. La servici insa n-am cum sa ma spal. Am incercat sa ma sterg cu servetele umede pe care scrie ca au nalba, galbenele, agenti antimicrobieni si apoi sa ma ung cu galbenele.Risc vreo suprainfectie de la aceste servetele? Multumesc anticipat pentru raspuns. Offline #31 2007-01-10 10:47:24
Re: pt. doctoressa: gardnerella mereu si mereumelody: apa chioara de la robinet e suficienta. Nobody home Offline #32 2007-01-10 11:35:50
Re: pt. doctoressa: gardnerella mereu si mereuariana_M, e foarte posibil ca suferinta ta sa fie intretinuta de virusul cu pricina(HPV)...care dupa cum stii nu trece. Nu stiu daca faptul ca pe buletin scrie ca se recomanda metronidazol inseamna ca s-a facut antibiograma, cred insa ca nu...mult mai probabil are legatura cu faptul ca metronidazolul se prescrie in general pentru aceasta infectie. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #33 2007-01-11 09:28:40
Re: pt. doctoressa: gardnerella mereu si mereuMultumesc pentru rabdare si ajutor Doctoressa, asa m-am gandit si eu, ca probabil HPV-ul imi scade imunitatea locala si asta e una din cauzele aparitiei gardnerellei. Offline #34 2007-01-11 10:52:51
Re: pt. doctoressa: gardnerella mereu si mereucred ca asa e cel mai bine... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #35 2007-01-30 09:25:38
Re: pt. doctoressa: gardnerella mereu si mereuAjuta si un tratament cu doxycilina, in general usor suportata, de aprox. 1-2 saptamani pentru Giardia sau alti paraziti (chiar si viermisori, prin lichidarea unor bacterii intermediare necesare acestora), cuplat cu o practica de igiena corespunzatoare.... lucru mai putin cunoscut. Tratamentul cu Doxycilina este superb in special acolo unde apar nelamuriri sau necunoscute referitor la infectii, medicamentul fiind eliminat fara a fi metabolizat in masura semnficativa in corpul uman, dar penetrand si afectand major o plaja larga de bacterii, sau alte probleme de genul: Mycoplasma, Chlamydia sau Ricketsiae fara a perturba insa flora intestinala atat de necesara. Uneori, multi ani de suferinta pot fi eliminati printr-un simplu tratament cu acest antibiotic ... singura problema fiind doar rezistenta la antibiotic dobandita in timp de anumite organisme. Oricum, merita incercat... sau cel putin discutat cu medicul de familie, daca e mai deschis la sugestii. Ultima oara a fost editat de Nou_nou (2007-01-30 10:19:31) Offline #36 2007-06-12 16:25:42
Re: pt. doctoressa: gardnerella mereu si mereudoctoressa, vreau si eu un sfat..imi pare ca asa si nam capat de gardenerella asta blestemata, si saptamina trecuta incepind de luni patru zile am facut tratament cu iaurt..iar vineri seara am avut un contact sexual cu prezervativ dupa o pauza de aproape 2 luni..ma ung cu clotrimazol de citeva zile si nu ma ajuta, simt niste mincarimi insuportabile in zona labiilor, nu stiu..ma gindesc ca o fi din cauza prezerv..care nu era de calitate, ca parca eu eram uda..sau ca nam facuto demult si de aia..acum vreau sa incep tratament cu metronidazol..dar nu stiu daca o sa ma ajute..adica tre sa renunt la sex pt o perioada oarecare? va rog ajutatima..ce sa mai fac, nu fac rau ca ma ung cu clotrimazol? mariah carey - bye bye Offline #37 2007-06-12 16:44:49
Re: pt. doctoressa: gardnerella mereu si mereuGardnerella se poate evidentia in urma unei analize a secretiei vaginale? sau trebuie o analiza specifica? eu am facut de curand o analiza a secretiei si nu scrie nimic de asa ceva. Eu facusem analiza sa vad dc am vreo ciuperca....ar fi trebui sa specific ca vreau sa stiu dc am si gardnerella sau oricum mi-ar fi specificat pe buletinul de analize dc asd fi avut asa ceva...ca am vazut ca pt tricomonas se specifica (asta ca o paranteza).... Offline #38 2007-06-12 19:45:40
Re: pt. doctoressa: gardnerella mereu si mereuse vede la analiza de secretie. Nobody home Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|