homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pt. doctoressa: gardnerella mereu si mereu-3

#39 2007-06-14 15:11:38

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: pt. doctoressa: gardnerella mereu si mereu

Nu faci rau micusa cu clotrimazolul insa nu te ajuta daca e gardnerella...
Totusi uita-te la secretie cum arata....e posibil sa fie si candida(desi asupra ei ar fi eficient clotrimazolul)

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#40 2007-06-28 22:12:47

adana_felix
Membru
Inregistrat: 2007-06-28

Buna seara. Am o intrebare pentru doctoressa.Am luat tratament pentru gardnerella si tricomonas. acum 2 saptamani si simptomele au disparut.Partenerul meu este plecat si nu a luat inca tratamentul .D-na doctor a zis ca este suficient sa ia Fasygin in doza unica.Credeti ca este suficient ?Daca este suficient, dupa cat timp putem avea contact sexual, neprotejat deoarece iau Yasmine. Sunt constienta de posibilitatea ca infectia sa fie transmisa sexual.Ma gandesc ca ar trebui sa fie un tratament mai complex dat fiind faptul ca eu am luat tratament o saptamana, Fromylid si Flagyl ovule. El nu are simptome, dar cu siguranta ca poate fi infectat.

#41 2007-06-29 11:23:01

Al Pacino
Administrator

trichomonas e boala cu transmitere sexuala, asimptomatica cel mai adesea la barbat. Cu certitudine e infectat! e suficient sa ia fasigyn in doza unica.
Gardnerella nu e boala cu transmitere sexuala, e infectie oportunista cu un germene existent in mod normal in vagin, care profita de dezechilibrul florei vaginale(datorata incazul tau infectiei cu trichomonas) si se dezvolta in exces

#42 2007-06-29 21:39:43

adana_felix
Membru
Inregistrat: 2007-06-28

Va multumesc pentru raspuns dar va mai intreb o data : la cat timp dupa ce a luat tratamentul partenerul meu ( fasigyl in doza unica),  pentru tricomonas putem avea contact sexual? Mentionez ca eu am luat tratament  si problema s-a rezolvat.

#43 2007-07-02 13:35:03

Al Pacino
Administrator

la 3-4 zile dupa...

Publicitate

loading...

#44 2007-07-02 22:55:47

blue_elf
Hero member
De la: BUCURESTI
Inregistrat: 2006-08-09

doctoressa tzin sa te anunt ca mi-am luat rezultatele de la gine si mi-a iesit ok, nu mai am gardnerella. tongue

Pastreaza-ti cugetul
clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de
corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In
acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure.

#45 2007-07-03 11:46:05

Al Pacino
Administrator

ma bucur mult de vestea buna blue_elf!

#46 2007-07-12 13:54:10

micusa
Full member
Inregistrat: 2007-01-08

cine stie in timpul tratamentului cu betadine, trebuiesc facute spalaturi dimineata cu apa curata? sau abia dupa finisarea tratamentului? cite ovule sint suficiente pentru un tratament?

mariah carey - bye bye

#47 2007-07-14 11:08:38

micusa
Full member

numi raspunde nmeni? fetelor!!!plssssss

mariah carey - bye bye

#48 2007-07-15 10:49:34

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

doctoressa nu e...eu nu stiu exact la aceste ovule dar te sfatuiesc sa nu fac spalaturi...iar in ceea ce priveste nr ovule medicul poate sa ti raspunda la aceasta intrebare...

happy with him...inlove with him...puss

#49 2007-07-15 22:32:26

monika27
Full member
Inregistrat: 2007-07-07

si eu fac tratament cu betadine si mi s-a recomandat sa fac spalaturi cu tantum rosa dimineata... dar eu nu fac tratament pt. gardnerella

Pentru a realiza lucruri mari trebuie sa si visam, nu numai sa facem; trebuie sa si credem, nu numai sa planuim. puss

#50 2007-07-16 16:18:42

micusa
Full member

in fine eu ma spal inainte de al introduce, adica seara inainte de culcare..cu apa curata..o sa vedem ce o sa iasa..

mariah carey - bye bye

#51 2008-08-14 00:13:09

daria
New member
Inregistrat: 2006-06-30

si eu am avut aceleasi simptome ...mi a facut testul de secretie si a iesit aspect de gardnerella...dar acum o sapt cand aveam aceleasi simptome am inceput sa ma spal de 3 ori pe zii si sa folosesc tampoane zilnice ...si acum nu mai am mancarimi si nici secretia nu mai e asa abundenta ....

#52 2008-08-14 00:15:05

crys_ty_na
Platinum member

banuiesc ca nu spalaturi intravaginale faceai smile

#53 2008-08-14 00:18:01

daria
New member

nu acum in ultima perioada cand am avut mancarimi nu ..dar am facut in urma cu cateva luni cand mi a recomandat doctorul ....si legat de gelul pt igiena intima ...eu nu pot renunta la el ..deoarece daca renunt si folosesc gel normal am mancarimi si iritatii ....din pakte ...

#54 2008-08-14 00:19:35

crys_ty_na
Platinum member

ziceam pt ca, cauza principala in aparitia gardnerellei sunt spalaturile intravaginale excesive smile

#55 2008-08-14 00:32:46

daria
New member

da am citit ...dar nu la mine nu acesta a fost cauza cred...ci faptul k am un partener nou kre este mai dotat decat am avut pana acum ...si cred k .."m a dereglat"..lol....si doctora mi a zis k e posibil sa fie si din cauza prezervativelor ....sa fii facut o reactie alergica la ele ...mai ales k eu folosesc prezervativul d 2 ani ..d cand mi am inceput viata sexuala ...acum ...nush ...si cel mai greu imi e sa disuct cu partenerul si sa ii explic ca exista posibilitatea sa aibe si el ...dar nu stiu daca am luat de la el sau nu mai ales k am folosit prezervativul ..si acum ....mai trag de timp pana sa ii spun ...deoarece cred k asta o sa afecteze inceputul nostru d rel sad..din pakte

#56 2008-08-14 00:34:32

crys_ty_na
Platinum member

gardnerella nu e o bts...e o dereglare a florei tale vaginale...nu o potilua de la partener...el in cel mai rau caz poate deveni un fel de purtator pt o scurta perioada si ti o poate da inapoi daca tu scapi de ea...de aceea e bine sa faca si el tratamentul...mai mult preventiv...

#57 2015-05-10 22:36:39

Renata04
New member
Inregistrat: 2013-03-14

Bună fetelor ! din păcate nici eu nu pot scăpa de vaginoză bacteriană... şi chiar nu ştiu ce să mai fac .. am făcut tratament cu metronidazol si ovulo macmiror prescris de medic ?nsă nu a mers .. am ?ncercat tot metronidazol cu ovule klyon insă după o lună mi.a reapărut . vă rog şi eu să imi dati un sfat ..

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.