Topic pt nunti: organizarea de la a la z-135
- anka9mai
- Hero member
- De la: Iasi
- Inregistrat: 2008-03-28
Re: topic pt nunti: organizarea de la a la z
katami a scris:pai raluk_, scumpo, cu ce sa te ajutam, daca nu vii in iasi? plus ca eu habar n-am de unde se iau palarii, pt ca eu una am avut batic dar in tot romanul ala nu e un mag de mirese mai k lumea? sigur gasesti ceva. plus ca nu tre neaparat sa fie asortata cu rochia... din contra, traditional e sa fie contrastanta (traditional e batic rosu... eu as fi vrut, dar am renuntat la gandul ca n-am sa-l folosesc eu prea curand dupa... plus ca mi-era lene sa caut)
ai dat fff mult pe coronita.... cum pana mea arata? eu am dat 30 lei pe ea...si daca mai sapam nitel o gaseam mai ieftin.
stai calma.... toate suntem nervoase inainte... (parca tii minte cum ti-am vb la ttel cand m-ai sunat in dim nuntii, nu? )
anka, nici eu n-am avut manusi si gentuta... e bine, e mai comod asa (bine, eu nu l-am avut nici pe fi-meu de mana )
pai eu nu vreau gentutza sa mai am grija ei...presimt ca Alexandru nu o sa am slabeasca nici in momentul cununiei de la biserica ...ce frumos mi`ai sta cu el in bratze asa ca o si vad pe mama mea stand cu el pe afara ca sa nu faca scandal.... si mie mi s`a parut f scumpa coronitza lui ralu` da eu stiu ce pietre are pe ea ...odata e mireasa fata ...si mai mult ca sigur ca va fi sclipitor de frumoasa...a! s`au calmat spiritele in fam ta ralu??
- Raluk_
- Hero member
- Inregistrat: 2008-03-26
anka9mai a scris:katami a scris:pai raluk_, scumpo, cu ce sa te ajutam, daca nu vii in iasi? plus ca eu habar n-am de unde se iau palarii, pt ca eu una am avut batic dar in tot romanul ala nu e un mag de mirese mai k lumea? sigur gasesti ceva. plus ca nu tre neaparat sa fie asortata cu rochia... din contra, traditional e sa fie contrastanta (traditional e batic rosu... eu as fi vrut, dar am renuntat la gandul ca n-am sa-l folosesc eu prea curand dupa... plus ca mi-era lene sa caut)
ai dat fff mult pe coronita.... cum pana mea arata? eu am dat 30 lei pe ea...si daca mai sapam nitel o gaseam mai ieftin.
stai calma.... toate suntem nervoase inainte... (parca tii minte cum ti-am vb la ttel cand m-ai sunat in dim nuntii, nu? )
anka, nici eu n-am avut manusi si gentuta... e bine, e mai comod asa (bine, eu nu l-am avut nici pe fi-meu de mana )
pai eu nu vreau gentutza sa mai am grija ei...presimt ca Alexandru nu o sa am slabeasca nici in momentul cununiei de la biserica ...ce frumos mi`ai sta cu el in bratze asa ca o si vad pe mama mea stand cu el pe afara ca sa nu faca scandal.... si mie mi s`a parut f scumpa coronitza lui ralu` da eu stiu ce pietre are pe ea ...odata e mireasa fata ...si mai mult ca sigur ca va fi sclipitor de frumoasa...a! s`au calmat spiritele in fam ta ralu??
sooooooooooo coronita e cu sw aia mi`a placut si mie si nasei spiritele s`au calmat f mult dupa ce le`am zis vreo 2 la ai mei... plangeam si le ziceam tot ce aveam pe suflet dar acum stam doar noi cu nasii la masa de prezidiu luni dupa vin si marti in ias dupa palarie si taxa la facultate dak nu gasesc in iasi plarie imi bag ceva (in saptamana de miere ) si iau baticul bunicii (D`zeu s`o ierte ) k e tare fitzos asha slujba e cu 3 preoti sunt magazine cu rochii,palarii si toate alea pt nunti dar palarii numai pe alb am gasit amr 9 zile bai miresici ce tremuram ieri knd am semnat la starea civila k is de acord sa iau numele sotului...ptiu ...ma simteam asa ciudat...
Ultima oara a fost editat de Raluk_ (2008-09-11 16:15:10)
Acum e doar un vis, dar maine o sa fie realitate
- katami
- Platinum member
- De la: sapte coline - orasu, nu vinu
- Inregistrat: 2008-01-09
Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/
- Raluk_
- Hero member
- cati_35
- Membru
- Inregistrat: 2008-09-02
anka9mai a scris:ooo da se poarta acum nunta la cort....cumatru noastru e medic si face nunta la anul la cort...iti da`i seama ca va avea lume f buna la nunta...dar sigur va fi frumos....cortul nu din carpe...cort cumparat, facut de firme specializate pe organizari de nuntzi.... felicitarile mele pt planurile de nunta....dupa 17 ani de prietenie sau avetzi cununia civila facuta?
suntem cununati civil si noi inchiriem cort ca e mai ieftin decat sa il cumparam desi cel cumparat ne-ar ramane noua ma mai gandesc
- anka9mai
- Hero member
oau ce frumos...ca afce`ti nunta si dupa 17 ani...si te imbraci mireasa?
- katami
- Platinum member
- De la: sapte coline - orasu, nu vinu
- Inregistrat: 2008-01-09
pai cum sa nu se imbrace mireasa, mai?
cati, felicitari! si bun venit pe forum!!
si mie mi-ar fi placut ceva de genul asta.... dar ne-am temut de vreme
Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/
- maya_78
- Full member
- Inregistrat: 2008-07-30
katami Felicitari si Casa de Piatra:hug: sa fiti sanatosi , fericiti si sa aveti copii frumosi, inteligenti si sanatosi si pentru celelalte fete care vor fi mirese aceleasi urari de bine din pacate nu am mult timp sa intru dar din cand in cand tot mai imi fac sa va citesc
“O femeie care nu poate fi urata nu este frumoasa”- Karl Kraus
- roxicutza
- Full member
- Inregistrat: 2007-08-13
- annabel
- Diamond member
- Inregistrat: 2007-01-15
ce poze frumoase.dar cati ani aveti ca pareti ffffff tineri.scumpei
- Raluk_
- Hero member
roxicutza felicitari doamna draga!!! eu nu am vesti prea placute: joi seara a murit unchiul lui yubi si va dati seama k nu am mai avut timp de noi,nunta si toate alea...sambata inmormantarea si duminik de dimineatza pe drum pt nunta. am dat comanda de flori,lumanari,flori pt socri,cavalerii si domnisoarele de onoare.azi mergem pt stabilirea meniului,dupa rochie,je la tratament la cosmetica,comanda de tort;vineri dupa vin si sambata nunta pt care sincera sa fiu ma lasa cam rece pt k yubi e in doliu,eu tin doliu pana la hora miresei,dar dak ii da dezlegare preotul facem numai dansul oficial,in rest nu o sa danseze.sper sa`mi revin din suparare si sa fiu fericita in ziua nuntii mele...km toate visele mele legate de nunta s`au dus pe apa sambetei dar asta e! roxi casa de rahat sa nu`si bage nimeni nasu`n ea!! ati fost tare frumusei!!
- anka9mai
- Hero member
casa de rahat ......urata mi se pare vb asta
- anka9mai
- Hero member
condoleantzele mele ralu...imi pare f rau...d-zeu sa`l ierte! va doresc sa avetzi o nunta frumoasa si linistita, sa nu lasatzi tristetzea sa va strice cea mai frumoasa zi....stiu ca e aproape imposibil...dar...fa`o pt tine si pt amintirea care te va tine o viatza intreaga! Multa bafta la ultimele pregatiri!
- copilu
- Sr. member
- Inregistrat: 2007-10-05
Raluk_ a scris:roxicutza felicitari doamna draga!!! eu nu am vesti prea placute: joi seara a murit unchiul lui yubi si va dati seama k nu am mai avut timp de noi,nunta si toate alea...sambata inmormantarea si duminik de dimineatza pe drum pt nunta. am dat comanda de flori,lumanari,flori pt socri,cavalerii si domnisoarele de onoare.azi mergem pt stabilirea meniului,dupa rochie,je la tratament la cosmetica,comanda de tort;vineri dupa vin si sambata nunta pt care sincera sa fiu ma lasa cam rece pt k yubi e in doliu,eu tin doliu pana la hora miresei,dar dak ii da dezlegare preotul facem numai dansul oficial,in rest nu o sa danseze.sper sa`mi revin din suparare si sa fiu fericita in ziua nuntii mele...km toate visele mele legate de nunta s`au dus pe apa sambetei dar asta e! roxi casa de rahat sa nu`si bage nimeni nasu`n ea!! ati fost tare frumusei!!
vai saracuta de tine trebuie neaparat sa faceti asa?.. adik varul meu a fost intr-o situatie asemanatoare tot unchiul meu decedase in august si in sept aveau ei nunta.. si nu trecusera 40 de zile.. dar a fost o nunta frumoasa normala.. doar unchii si matusile mele au fost in doliu si nu au dansat in rest a fost super.. sincer mi se par aiurea legile astea ale bisericii.. o nunta faci si la aia sa nu dansezi macar un pic nu?.. imi pare sincer rau.. macar o zi atat.. pt voi sa fiti fericiti si sa aveti amintiri frumoase.. ca doar o viata visezi nunta nu?
fii tare si sa ai o nunta cum ai visat si sa fiti fericiti si spor la restul pregatirilor..
fericita mamica de Teodora din 11.02.2012
- kdeea
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-06-13
Sora mea are nunta la anul Si o intereseaza agentii din Brasov care se ocupa cu decorarea salii, invitatii etc si care nu au chiar cele mai mari preturi Daca stiti va rog sa imi spuneti Multumesc !
Ultima oara a fost editat de kdeea (2008-09-15 22:24:30)
Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?
- Raluk_
- Hero member
- Raluk_
- Hero member
cel mai bine e sa caute ea ce`i place,chiar si pe net dar sa se si intalneasca cu pers de la agentie sa vada de preturi k acum majoritatea fac aceeasi chestie casa de piatra! anka nici mie nu`mi place vb asta dar e ffffffffff adevarata!!
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|