Interesant interesant:D ma bag si eu la discutie:) noi am facut cam asa pana acum, ca nunta e anul asta:) 1 .am gasit restaurantul si am stabilit data: 11 oct, restaurantul e cat de cat ok nu am mari pretentii, aranjat o sa arate bine 2.nu vreau lautari, nici jartea nici nic..sper sa o scot la capat ca soacra-mea m-a frecat la melodie ca ea vrea orchestra. cand a auzit de 40 de mil, a fost de acord sa alegem Dj. e un nene din oras, adica din Onesti, ca acolo facem , iar soacra-mea i-a platit avans 3 mil. acum cand merem am de gand sa ne vdm cu el si sa ii zicem: nene, ia playlistu de aici. clar, nu manele. Vreau disco, latino, rock and roll,blues-uri frumoase si nitica populara. tot nenea asta se ocupa si de fotografii 3. cu privire la restaurant nu vreau baloane...se pare ca nu mai dam nici un ban in plus pt amenajare ca fac fetele de la restaurant.noi doar cumparam un brat de flori si le dam sa aranjeze. culorile intial alese au fost alb si turcoaz..insa mai nou am trecut p alb si auriu. scaunele cu husa alba si funda aurie..cred ca e frumos..oricum scaunele alea is prea vechi si dca nu le acopere nu arata prea bine. plus ca auriu e o culoare calda si imi da libertate la flori...in principiu galbene albe portocalii..cred ca vor fi crizanteme...nush inca 4. invitatiile le facem in buc sapt asta. vrm ceva super simplu si sa nu cheltuim mult 5. aa..florile de pus in piept..nu vreau..o idee ar fi floricele naturale legate cu tul asa panglicutza:) dar soacra-mea cica cumpara tula uriu si ne face saculetz cu bomboane:)) e ok, macar util ca le rontai cand ai chef.. si noi o sa scoatem laimprimanta p hartie fotografica niste patratele cu numele noastre sa le legam cu siret de saculetz. 6. nu ma stabilit inca meniul...ramane sa:D in principu apertivi, gratar cu garnitura si salata, inca ceva intermediar si prajituri si tort.nu prea vreau sarmale si nu are rost sa indop omul toata noaptea:) 7. iubi meu si-a luat costum deja...ramane rochia mea:)) simpla fara multe zorzoane plus pantofi si ceva bijuuri.iar la par zau ca nush..in principu nu vreau coc..bleahhh..old style..fiind am par ondulat il prefer liber ..si nu m-am hotarat daca imi iau sau nu voal..dar ceva ce mi-ar placea..floricele naturale mici si albe in par..mi se pare ff frumos...in loc de o diadema chicioasa..am vaz la tv la nunta lui beatrice rancea..tipa avea flori naturale in par..tare finutz:) 8, buchetul meu va fi alb cred si in ton cu aranjamentul lumanarilor..vreau clar flori naturale si ceva fin..nu super zorzoane, bilute si alte dracarii:))) 9. uff la noi e si problema cazarii pt ca vin de la mine din Craiova. am vbit la un hotel deja.hotel sport de 2 stele..pare ok..ar fi cam max 9po d ron p noapte.insa cine vine isi plateste cazarea..dea ia am nevoie de conformare cam cu 3 sapt inainte de nunta..chiar ma gandeam sa oun p ivitatie: va rugam sa ne confirmati prezenta dvs pana la dat de... bla bla. 10. cu dra de onoare si cavalerul..sa faca ce-i taie capul:)) adica nu au decat sa se imbrace cum vor:))
cam atat pana cum:D de indata ce imi mai trece ceva prin minte mai scriu..aa si sigur o sa va pun poze, dar inaintea mea o vdm p katami:X
Ultima oara a fost editat de roxicutza (2008-06-20 11:41:12)
roxi,din experienta surorii mele,chiar daca scrie pe invitatie sa confirme,aproape nimeni nu confirma La ea au venit cam 100 de invitati dar din ei au confirmat cred ca max 30,si astia prietenii apropiati,care au confirmat prin viu grai Cazarea ar fi frumos sa le'o platesti tu,asa a facut sora mea Ea a avut flori de pus in piept,insa extrem de micutze si finutze..in plus a mai dat la fiecare femeie care un trandafir alb din tafta (ea a avut buchet din trandafiri albi)care avea in mijloc bombonele.. si legat de tulpina un patratel cu numele lor si data.. La socrii si nasi a pus in piept care un trandafir natural alb,ca cei din buchetul ei,iar la domnisoare a legat la mana un buchetel cu trandafiras roz,tot natural..iar cavalerilor de onoare le'a pus acelasi buchetel ca al domnisoarelor,doar ca in piept.. A avut formatie,care dupa parerea mea(care eram sceptica) au facut treaba excelenta,au facut atmosfera..Toti s'au simtit super si au dansat toata noaptea.. Nu de compara cu Dj'ul,clar.. LA meniu au avut cam multa mancare: aperitiv,gratar cu salata de castraveti,rulada din piept de pui cu ciuperci si ficatei,sarmale cu mamaligta,inghetata,prajituri,fursecuri,tort..(Plus fructe,alune..alea alea ) Daca mai imi amintesc detalii,revin
superb, ralluka... si rochia si buchetul si, mai ales, invitatiile...
poza aia cu tortu' si cutitul e cam sinistra
f frumos, roxicutza, exact cum as vrea si eu. la flori naturale in piept m-am gandit si eu... dar nu se fac varza? si poate mai si pateaza vreo rochie pretentioasa, ca sa aiba ce ma injura vreo ruda
dea Dumnezeu sa reusim... toate care vrem nunti anul asta. eu pana nu vad avansul dat la sala si discutat la biserica, nu ma linistesc... visez noaptea numa asta...si mi-e frica sa nu gasim si sa raman cu entuziasmu-n aer. dar... sa gandim pozitiv. multumesc, oana
iar referitor la coc... in oct e mai ok, dar la inceputul lui sept e cald inca... iar chestia cu cocul e practica. si nu cred ca sunt toate old-fashioned... incerc sa bag poza care mi-a placut mie:
dar imi plac si pozele de la smackdown, alea cu voaluri direct peste bucle...
Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)
Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/
aaa.. mi-am mai amintit ceva... nu vreau hartie la buchet. mi se pare mai frumos natural, fara hartie.... cel mult o plasa de aia cum e la funda din buchetul rallukai... dar prefer fara nik.
ei, ce spuneti... la cocul ala de mai sus unde bag voalul? numai sub coc, nu? si parca e aiurea... zic eu... adica daca nu se mai vad suvitele alea pe gat, ci incep sa se intinda pe voal... nush.
roxicutza, tu faci "proba" la cometica/coafor inainte? asa e indicat... dar mi-e sa nu iasa mai bine la proba decat la nunta
Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)
Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/
asta e frumos:)) cocul pe care l-ai pus tu katami..poate cine stie ma vedeti si p mine cu asa ceva si radeti de mine:)) nici eu nu sunt prea hotarata:D si daca e coc, sa nu fie babesc:) treaba e ca eu nu am parul asa lung de coc d-asta mamos... flori naturale..nush ce sa zic..eu am avut la nunta vara-mii o crizantema chiar mov:)) si nu s-a facut varza..ca o prinzi cu bold..eventual o floare deschisa la culoare..habar n-am..eu zic ca nu mai punem deloc:) sa vezi ca si iubi meu vrea lautari bla bla..sper sa nu fie..oricum jarteaua nu va fi ca nu mi-o cumpar eu:)) uffff eu m-am mai linistit..dar la inceput m-am agitat tare tare:D din pacate noi avem si ceva probleme in ultima vreme..nu se pune problema renuntarii la nunta..cu toate ca pe mine m-au cam apucat piticii in sensul asta:( sper totusi sa fie bine. de aia zic, lasa katami, noi sa fim sanatoase si sa ne intelegem si sa ne iubim cu ei..ca vine si nunta..si lumea tot o sa se simta bine ca vin de dragul nostru... o sa vezi ca va fi bine:X acum ama vaz ce m-ai intrebat si rasp: soacra-mea e coafeza..sper sa se milostiveasca de sufletelul meu sa merem cu vreo 2 zile la ea la coafor sa incercam cate ceva:D si o sa aleg ce imi place m mult:)
Ultima oara a fost editat de roxicutza (2008-06-20 12:14:04)
ce misto sa ai "pile" la coafor... mama, toata ziua as sta acolo, cred... lasa, roxicutza, ca o sa fie bine... toti ne certam... imporant e sa nu ne afecteze relatia f tare... sa mai stim si sa cvedam (astea le zic si pt mine )
si mie imi plac tot voalurile prinse din crestetul capului, nu de la spate... dar daca am sa optez pana la urma pt coc e clar ca nu merge... problema mea e ca, cel putin din cat pot sa-mi imaginez, cu cocul ala nici la spate nu prea merge voal... nush, mai vad eu. dar nu-mi plac chiar asa "umflate" (voalurile), mai degraba imi plac alea luuung si curgatoare... si neaparat cu model pe margine (am vazut unul fain de tot la white lady in iasi.... evident, pana ne-am hotarat noi, a disparut )