|
Nu esti logat.
Caderea parului...#1 2008-06-25 02:45:42
Caderea parului...Buna! Am o problema,mi-a cazut parul ,dar mai mult in zona frontala,si in parti,precizez ca sunt femeie,sunt tanara si as dori sa stiu care ar putea fi cauza si ce tratamente bune ar fi pt regenerarea parului ?Astept raspunsul vostru.Va multumesc! Offline #2 2008-06-25 03:00:32
Re: Caderea parului...pai ori factori emotionali (stres, probleme familiale,etc)...ori factori externi (produsele de ingrijit,alimentatia,etc)...ori...am citit ca ar exista un "ciclu al parului" si ca odata la 5 ani ar cadea masiv...sincer eu m-am regasit (am trecut de curand prin ceva asemanator si imi amintesc ca am mai avut probleme si acum cativa ani)...sunt tot felul de tratamente dar eu am mers doar pe cele naturiste: sampon de urzici, limpezirea cu ceai de urzica,etc (poti gasi tot felul de tratamente la magazinele naturiste)...poti incerca si eurovita pt par si unghii (am inteles ca e bun)...dar in principiu trebuie sa astepti sa treaca perioada...si mie acum mi se regereaza si mai ales in fata zici ca am avut un breton ciopartit...asa arata firele de par care acum cresc happy with him...inlove with him... Offline #3 2008-06-25 06:55:12
Re: Caderea parului...si eu am avut o perioada, tot cam acum 5 ani cand imi cadea parul destul de mult, si acum a inceput iar sa cada ceva mai mult ca de obicei, si am inceput sa iau niste vitamine eurovita pentru par si unghii, am auzit ca sunt foarte bune, eu nu iau decat de 2 zile si nu stiu ce sa zic despre ele, costa aprox 20 ron, si sunt 30 de tablete intr-o cutie. „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #4 2008-06-25 09:00:26
Re: Caderea parului...ceea ce iti recomand sa incerci sunt: vitamine, ceai de urzica si ceai de brusture pentru clatire dupa spalare,masarea pielii capului cu ulei de ricin, otet de mere in apa de clatire sau mai bine direct pe pielea capului insa totusi putin diluat pentru a nu irita. In plus de asta un ceai din amestec de plante: galbenele, brusture, urzica si coada calului. Iti doresc succe. Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #5 2008-06-25 13:35:41
Re: Caderea parului...vitamine plus lotiunea pt par de la favisan... face minuni Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline Publicitateloading...
#6 2008-06-25 23:55:30
Re: Caderea parului...Mersi frumos pt raspuns!Va pup! Offline #7 2008-06-26 00:10:01
Re: Caderea parului...cu placere si bafta happy with him...inlove with him... Offline #8 2008-06-26 12:50:08
Re: Caderea parului...mai ieftin si mai eficient e Vishy tratament -1 mil si ceva Offline #9 2008-06-26 14:23:36
Re: Caderea parului...am avut si eu un sampon de la Klorane pt caderea parului.am fost destul de multumita de el. viseaza ca si cum ai trai pentru totdeauna, traieste ca si cand ai muri azi http://www.trilulilu.ro/Luminita2007/9f7a2b405416f6 Offline #10 2008-06-29 14:17:18
Re: Caderea parului...
c produse farmaceutice mai recomanzi pt regenerare... am aceeasi probl. ms "Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related Offline #12 2008-07-07 11:49:19
Re: Caderea parului...eu nu am probleme cu caderea parului Moartea nu vine odată cu vârsta, ci odată cu uitarea... Offline #13 2008-07-07 11:51:37
Re: Caderea parului...eu as merge la un dermatolog... VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #14 2008-07-07 12:08:10
Si eu, eventual l-as intreba daca exista posibilitatea sa existe o carenta in organism si daca imi recomanda cateva analize. Offline #15 2008-07-07 13:23:04
Re: Caderea parului...si eu am avut probleme cu caderea parului, si am luat eurovita pt par si unghii si am tuns cam 6-7 cm din el, si acum nu prea mai cade asa ca inainte. „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #16 2008-08-22 21:50:24
Re: Caderea parului...Fetelor stiti vreun sampon impotriva caderii parului? De la un timp imi cade mai mult am observat si cred ca e de la sampon...folosesc garnier fructis, inainte nu aveam probleme...iar cu mineralele stau bine...nu stiu ce sampon sa-mi cumpar ca sa faca parul si frumos sa mi se aranjeze ok si sa nu-mi mai cada. #17 2008-08-24 18:44:17
Re: Caderea parului...am inteles ca DUCRAY e eficient ... nu stiu ce sa`ti zic, eu nu l`am testat ... Offline #18 2008-08-24 18:55:43
Re: Caderea parului...azi am fost la farmacie si mi-a recomandat farmacista samponul de la ducray si balsam de la klorane...astept rezultatele, oricum face parul f frumos si super stralucitor. #19 2008-08-27 09:48:48
Si eu mi-am cumparat Garnier Beauty cu extract de masline si lamaie, mare greseala. Observ acelasi lucru si anume, imi cade mult mai mut par decat pana acum. Inainte foloseam Guhl si Gliss Kur si nu aveam probleme insa ma gandeam sa mai schimb marca sa nu fie tot acelasi sampon si vad ca totusi nu a fost o alegere buna. Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|