|
Nu esti logat.
Master#1 2008-07-02 01:02:57
MasterStiu ca sunt destule fete care dau anul asta licenta...si voiam sa va intreb daca voi faceti master...si daca da, unde. Eu am facut facultatea cu 3 ani...si am inteles ca la noi masterul e cam obligatoriu, ca sa ne fie recunoscute studiile. Apoi am auzit ca s-a dat o noua lege prin care numai universitatile de stat pot organiza cursuri de mastere acreditate...si in ziarele pe net am citit ceva in genul ca doar 4 facultati au primit ok-ul pt master (sau ceva de genul asta: If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #2 2008-07-02 01:04:43
Re: Masterce zici de Cuza, Iasi? pupici si imbratisari moldovenesti... Offline #3 2008-07-02 01:16:28
Re: Masterchiar acum ma uitam la cuza, Iasi. singurul master care are si ID e Psihologia medierii şi rezolvării conflictelor - 2 ani...si sunt doar 39 locuri la ID. 25% conteaza o nota din interviu...nu am idee daca am vreo sansa ca-s putine locuri...dar ar fi o idee. Nu e exact ce vreau eu....dar terapia vad ca e doar la ZI. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #4 2008-07-02 01:19:32
Re: Mastereu sunt la Cuza la zi-Drept... se intra greu insa sa stii ca se si invatza pe rupte, cel putzin la mine la facultate... nu prea sunt profesori care sa treaca cu vederea...so, ai grija ce-tzi doresti pupici si imbratisari moldovenesti... Offline #5 2008-07-02 01:25:57
Re: Masterandreea, la babes in cluj, nu ai cautat? sau e prea departe de tine? Drumul spre iad e pavat cu bune intentii! Offline Publicitateloading...
#7 2008-07-02 01:28:26
Re: Masterpai de asta ziceam ca 39 locuri mi se par foarte putine (si majoritatea cred ca ar prefera ID...ca sa poata si sa lucreze)...plus ca interviul ar fi dat cu profii de la facultate si poate i-ar si favoriza pe studentii lor pe care ii stiu de 3 ani si carora le-au predat ei... If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #8 2008-07-02 01:30:09
Re: Masterhttp://www.calificativ.ro/LISTA_INSTITU … -a129.html pupici si imbratisari moldovenesti... Offline #9 2008-07-02 01:33:09
Re: Master
departe ar fi...dar depinde si cate drumuri ar trebui sa fac...daca e daor la examene ma descurc eu cumva...dar sa ma duc in fiecare week-end nu cred ca pot (mai ales daca imi iau job...unde e posibil sa lucrez eventual si sambata). If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #10 2008-07-02 06:57:59Re: Mastereu am terminat psihologie (bologna) anul asta si trebuie sa fac masteratul. am ales consiliere si asistenta psihopedagogica, dar mai sunt inca 2 masterate pe consiliere la noi la fac. detalii www.ubbcluj.ro, si te uiti la structura/facultati/psihologie Cu zambetul pe buze... Offline #11 2008-09-03 21:00:57
Re: MasterEu am terminat FJSC (fac de jurnalism si stiintele comunicarii) anul asta....si masteru tot aici il fac: comunicare corporativa (managementul comunicarii si resurse umane) si acum sunt cu cartile in brate ca sa-mi fac lucrarea You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby Offline #12 2008-09-03 21:09:57
Re: Mastersi ce tema ti-ai ales? ca si pe mine ma bate gandul sa dau tot la masterul asta si nu gasesc pe nicaieri nici o bibliografie nimic... mai ca as renunta... Ultima oara a fost editat de ivy (2008-09-03 21:10:45) Just like a tattoo I'll always have you... Offline #13 2008-09-03 21:14:23
Re: Masterpai 12 000 de semne inseamna 5-6 pagini. Si mi-am ales evaluarea performantelor. Amm fost la biblioteca si mi-am xeroxat din 2 carti si mai caut cate ceva si pe net. You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby Offline #14 2008-09-03 21:17:01
Re: Masterda, am vazut ca e un master la fel la snspa, dar mi se pare mai buna universitatea... de-aia o prefer si eu. mersi pt raspuns bafta, poate ne vdm pe acolo Just like a tattoo I'll always have you... Offline #15 2008-09-03 21:18:27
Re: Masterdaca vrei sa vb ....dai un msj si vb pe mes daca mai ai intrebari You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby Offline #16 2008-09-04 10:31:39
Re: MasterIvy intreabre: ai cumva brosura de la facultate de anul asta? Pt k pe site scrie k masterul e comunicare corporativa (managementul comunicării şi al resurselor umane) si azi am citit suplimentul de la Evenimenul zilei unde zicea k e master de comunicare corporativa si unul de comunicare si resurse umane. You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby Offline #17 2008-09-04 10:55:26Re: Mastersi eu trebuie sa ma inscriu la master chiar zilele astea.. am terminat informatica manageriala si acum o sa fac master in informatica economica.. ma oftic k nu merge site-ul fac sa vad exact daca am toate actele in regula sa ma inscriu... Offline #18 2008-09-04 11:43:14
Re: Master
mama mea a terminat anu asta la Spiru la id Psihologia si face master in consiliere psihologica si educationala (acesta e la Brasov), insa e online si poti sa-l faci la centru din judetul tau, cum ar veni este la disanta...in legatura cu Petre Andrei eu nu prea am incredere in facult asta, eu sunt studenta in Iasi, la Cuza , si pe aici se aud cam multe zvonuri in legatura cu credibilitatea facult Petre Andrei, masterul la facult asta cred k e vreo 18-20 mil p an mi se pare mult in comparatie cu Spiru care e 12 mil p an..ar mai fi o varianta pt tn : la Cuza , insa la noi e 25 mil masterul p an, e la zi , ceea c inseamna ca va trebui sa fii in Iasi pt a face masterul..si eu vreau sa fac master tot in Psiho,aici la Cuza m-ar tenta psihologia cuplului si a familiei sau psihoterapie:D.... Un vrai homme ne séduit pas plusieurs femmes en même temps mais plusieurs fois la même. - Meilleures Pages When your ex says "you will never find anyone like me" and you reply "God I sure hope not. Offline #19 2008-09-04 15:22:31
Re: Masterhttp://www.gandul.info/scoala/universit … 34;3119465 If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|