homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Master-3

#39 2008-09-15 11:21:27

mitzili
Hero member
Inregistrat: 2007-06-04

Re: Master

IVy draguta cand dai? Eu sunt maine la 9 si am emotiiii....grater
Referitor la locurile de la buget-taxa. Cele 55 de locuri de la buget sunt alocate in total pentru toate programele de master

You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby

#40 2008-09-15 14:01:21

adineloo
New member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-07

ivy a scris:

adineloo, da' tu ai idee cand se afiseaza orele de examen?! ca tot astept si nimic... oare nu le mai pun pe site?

Repartizarile pe sali s-au afisat aici (http://etajul6.ro/fjscnews/?page_id=1655).
Iar despre locurile de la  buget...ele se vor stabili pentru fiecare program de masterat in functie de numarul de inscrisi. Cel mai probabil cele mai multe vor fi la Campanii de comunicare, pt ca din ce am vazut acolo sunt cei mai multi inscrisi. Am vorbit cu GP si a spus ca atunci cand primeste situatia cu numarul de locuri bugetate pentru fiecare program o sa le puna si pe alea pe site.

#41 2008-09-15 14:03:18

mitzili
Hero member

adineloo cine e GP,  George Popescu? Te cheama cumva Adina si ai terminat PR tot la fjsc?

Ultima oara a fost editat de mitzili (2008-09-15 14:05:30)

You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby

#42 2008-09-15 14:12:04

adineloo
New member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-07

GP e George Popescu. Da, ma cheama Adina. Da, am terminat si eu la FJSC insa la Jurnalism si pe sistemul pre-bologna.

#43 2008-09-15 14:14:22

mitzili
Hero member

aaa ok.Pai inseamna k maine ne vedem pe acolo. Eu sunt bruneta si am ochelari cu rama neagra......si cel mai probabil o sa fiu intr-un costum negru....fusta si sacou.... Asta daca vreti sa stam la o vorba inainte si/sau dupa k sa ne mai treaca emotiile. VA pupi

Publicitate

loading...

#44 2008-09-15 23:01:13

sweetcory30
New member
Inregistrat: 2008-09-06

fetelor,dar ce ziceti de un master in strainatate??si nu zic de master care sa il platiti voi...zic de unul cu bursa!!stiti ceva site-uri in care as putea gasi ceva infos?anything?big_smile

#45 2008-09-15 23:06:15

skumpi
Vizitator

peste 2 ani imi caut si eu master diablo

#46 2008-09-15 23:14:18

sweetcory30
New member
Inregistrat: 2008-09-06

eu mai am un an...dar deja incep sa caut...big_smile..chiar astept parerile voastre...ca  sunt asa de frumos si interesant un master abroad!

#47 2008-09-17 14:16:52

Emma.28
Full member
Inregistrat: 2008-07-21

Eu am absolvit anul acesta facultatea de litere (Universitatea Ovidius, Constanta) sistem Bologna, si m-am inscris la 2 masterate: "Studii Anglo-Americane" si "Comunicare si discurs intercultural in spatiul european", organizate tot de UOC. Este concurs de dosare. Si cred ca sunt si acreditate programele de masterat.

Voi urma doar un program de masterat. Probabil studii anglo-americane (sunt 24 locuri fara taxa) pentru ca predarea este in lb engleza si cred ca ar fi mai util.

Rezultatele se vor afisa pe 23 septembrie. Sper sa intru la cursuri fara taxa. Doamne-ajuta.

#48 2008-09-22 16:38:00

ivy
Hero member
Inregistrat: 2007-03-21

mitziliiiiii ce ai facut la master?? cred ca suntem colege big_smile

Just like a tattoo
I'll always have you...

#49 2008-09-22 16:50:45

kadome
Full member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2008-07-24

Eu m-am inscris la masterul finante in ase,asta si pt ca lucrez in domeniu,dar facultatea a fost management.M-am gandit mult pentru ca pana acum am facut o facultate doar asa pentru ca e un domeniu bun,macar masterul as fi vrut sa fie pe placul meu...adica nush comunicare,relatii publice,psihologie ceva dar nu avea rost..odata ce m-am inhamat la ceva ar fi fost aiurea,poate al 2 lea master sa fie in comunicare si relatii publice smile cine stie...

Einmal stirbst du, und dann ist alles Fragen zu Ende.
Und wenn du stirbst, wirst du entweder alles erfahren, oder du wirst nicht mehr die Möglichkeit haben, zu fragen.

Lev Tolstoi

#50 2008-09-22 21:56:35

persifona
Vizitator

ivy a scris:

mitziliiiiii ce ai facut la master?? cred ca suntem colege big_smile

A intrat si mitzili, ne-a zis sambata. Bravo voua, fetelor! storstark

#51 2008-09-23 14:55:57

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Fetelor ... stie vreuna din voi cu ce se mananca un master in domeniul Ingineria Mediului - Dezvoltare Durabila si Protectia Biodiversitatii?

Universitatea Tehnica Cluj Napoca organizeaza la Tulcea aceste master si e gratuit. Nu ar trebui sa platesc decat taxa de inscriere de 120 de ron. Dar ... nu stiu ce sa fac. Azi am aflat si am termen pana pe 29 sa depun dosarul daca ma hotarasc. Ma jutati va rog?

Fericita mamica de Aida Maria!

#52 2008-09-23 14:59:50

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

andreea_andy2 a scris:

Fetelor ... stie vreuna din voi cu ce se mananca un master in domeniul Ingineria Mediului - Dezvoltare Durabila si Protectia Biodiversitatii?

Universitatea Tehnica Cluj Napoca organizeaza la Tulcea aceste master si e gratuit. Nu ar trebui sa platesc decat taxa de inscriere de 120 de ron. Dar ... nu stiu ce sa fac. Azi am aflat si am termen pana pe 29 sa depun dosarul daca ma hotarasc. Ma jutati va rog?

eu l-as face, suna f bine.

pai cu ce sa se manace.... tot soiul de probleme de mediu (da, n-ar fi exclus sa ai inclusiv chestii de tipul "chimia mediului" "fizica mediului" - care nu cred ca sunt exact ce visezi, dar in rest e ok. la mine la fac e un master care se cheama "mediul actual si dezv durabila"... daca vrei iti dau planul de invatamant (desi asta al tau e mai orientat spre bioologie/inginerie).

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#53 2008-09-23 15:17:41

andreea_andy2
Moderator

Katami eu nu ma gandesc decat la ce o sa-mi foloseasca. Mi-e sa nu muncesc degeaba 2 ani. Si plus de asta finante-banci cu asta mi se par 2 domenii paralele. E posibil sa am sanse sa lucrez in Administratia Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii cu acest master ... insa sansele sunt minime. Offf ... grea decizie.

Masterul se numeste "Dezvoltarea durabila si protectia biodiversitatii", Ingineria mediului este sectia, sa zic asa...

Nici pe site-ul universitatii cluj nu este afisat planul de invatamant ...

#54 2008-09-23 15:22:43

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

sincer (si-ti zic in ideea in care si pe mine m-a interesat/ma intereseaza domeniul), am cam inteles ca fara pilutze e cam greu de intrat pe orice post din administratia mediului. asta acum. dar, pe viitor, cand orice amarata de primarie va avea nevoie de inspector de mediu... s-ar putea sa conteze wink oricum, sigur nu stii niciodata daca iti gasesti post pe domeniul in care ai studii. bafta

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#55 2008-09-23 15:26:01

andreea_andy2
Moderator

In noaptea asta am la ce ma gandi. Presimt ca va fi o noapte alba si lunga ...

Fetele ... daca mai aveti pareri ... le astept cu drag pana la ora 17.

#56 2008-09-23 16:30:31

sophie
Addicted member
De la: Atlantis
Inregistrat: 2008-02-19

andreea, domeniul e de actualitate si se cauta... si eu sunt in domeniu big_smile adevarul e ca intr`adevar iti gasesti mai greu un serviciu, dar daca ai posibilitaea  sa`l faci, eu zic sa te inscrii la masterul asta smile

#57 2008-09-24 09:37:10

Emma.28
Full member
Inregistrat: 2008-07-21

Sunt fericita. Am intrat la 2 programe de masterat la cursuri fara taxa: "Comunicare si discurs intercultural in spatiul european" si "Studii anglo-americane". Trebuie sa aleg unul singur. La comunicare predarea este in lb romana, iar la studii anglo-americane este in engleza.

Ce ati face in locul meu? Nu prea pot sa ma hotarasc...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.