|
Nu esti logat.
Master-5#77 2012-04-16 09:16:55
Re: Masterface cineva master de resurse umane in bucuresti? zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor Offline #78 2012-06-28 21:41:37
Re: Masterbuna fetele.tocmai ce mi-am dat licenta in comunicare in organizatii,am terminat o facultate de psihologie. vreau sa fac un master in comunicare,dar nu stiu ce sa aleg:SNSPA sau FJSC.Cele care sunteti deja sau ati terminat imi puteti da niste detalii?M-ar interesa in prima faza ceva la ID,dar daca e musai la zi...si pot sa merg la cursuri din cauza serviciului,e ok... Offline #79 2012-07-13 11:23:32
Re: Masterfetelor care sunteti la master, cand v-ati inscris a fost musai sa depuneti fisa matricola in original? sau a fost ok s-o duceti pe parcurs? eu n-o primesc decat peste un an, o data cu diploma de licenta daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #80 2012-07-13 13:21:11
Re: MasterNu e musai . “Happiness is when what you think, what you say, and what you do are in harmony.” - Gandhi Offline #81 2012-07-14 09:29:00
Re: Masterms dudu daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline Publicitateloading...
#82 2012-07-14 11:04:23
Re: Masteryoyo, la noi la FSEGA, de obicei se da inainte fisa matricola, si diploma la un an diferenta. poate de asta vin cu neintelegeri. When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #83 2012-07-14 20:53:54
Re: Masterda, primesc adeverinta (cu mult scandal si alti nervi); problema era ca pe site scrie ca trebuie depusa in original, am sunat la ei au zis acelasi lucru, astia de la mine de la faculta au zis ca nu se poate asa ceva fiecare cu aia masii. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #84 2012-09-09 01:17:18
Re: Mastere cineva la vreun master psiho - universitatea bucuresti ? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|