|
Nu esti logat.
Locuri neobisnuite#1 2006-09-12 20:59:12
Locuri neobisnuiteHmm.. ma refer la locuri neobisnuite pentru a face sex.. locuri pe care le-ati testat schimbarea nu inseamna abandonare ci atacarea unei noi realitati! Offline #2 2006-09-12 21:05:09
Re: Locuri neobisnuitehmmmm....akuma realizez ca la mine dormitorul e baza......in rest a mai fost o data sau de 2 ori in baie...tre sa incerc si alte locuri so in love ... Offline #3 2006-09-12 21:07:47
Re: Locuri neobisnuiteOk .. poate ca eu trebuia sa incep prima nu? dar nici eu nu am prea multe de spus : la mare pe stabilopozi, in gradina botanik din iasi si intr-o poienita de pe langa iasi la care am ajuns din intamplare cu bicicleta .. mie mi-e cam frica asa am o oarecare retinere , el nu prea.. schimbarea nu inseamna abandonare ci atacarea unei noi realitati! Offline #4 2006-09-12 21:24:18Re: Locuri neobisnuitepe masa? " La ce mai merita traita viata asta, daca totul ti se ofera atat de carpit si de indoielnic?" Jocul Ielelor "i'm not like them/ but i can pretend/ the sun is gone,/ but i have a gun/ i think i'm dumb/ or maybe just happy" nirvana- dumb Offline #5 2006-09-12 21:25:58Re: Locuri neobisnuitese considera loc? merita incercat.... " La ce mai merita traita viata asta, daca totul ti se ofera atat de carpit si de indoielnic?" Jocul Ielelor "i'm not like them/ but i can pretend/ the sun is gone,/ but i have a gun/ i think i'm dumb/ or maybe just happy" nirvana- dumb Offline Publicitateloading...
#6 2006-09-12 21:30:25
Re: Locuri neobisnuitecred ca depinde si de la cuplu la cuplu si obisnuinta lor schimbarea nu inseamna abandonare ci atacarea unei noi realitati! Offline #7 2006-09-12 21:32:36Re: Locuri neobisnuitelas' ca obisnuintza se dobandeste " La ce mai merita traita viata asta, daca totul ti se ofera atat de carpit si de indoielnic?" Jocul Ielelor "i'm not like them/ but i can pretend/ the sun is gone,/ but i have a gun/ i think i'm dumb/ or maybe just happy" nirvana- dumb Offline #8 2006-09-12 21:35:25
Re: Locuri neobisnuitepey....hmmmm......in baie, in bucatarie, , intr-un dush al unui hotel (era dush comun{foarte curat }).......cam atat. trebuie sa mai experimentam. Offline #9 2006-09-12 22:15:02
Re: Locuri neobisnuitenoi am facut-o in dormitor (in pat, p jos,p birou)si in camera la sora lui :"> Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #10 2006-09-13 00:02:56
Re: Locuri neobisnuiteDar ce parere aveti de mare.. undeva mai in larg.. si faza tare: e plina zi insorita de plaja cu lume in jurul nostru! a fost palpitant.. Daria Ioana - 06.08.2010 Offline #11 2006-09-13 00:24:47
Re: Locuri neobisnuiteIn baie,in camere si p scara o data,km atat.mi-ar placea sa o fac si la mare.si imi place kng ma apuk p mine nebunia sa o fac in locuri unde putem fi prinsi pt k e mai palpitant. Offline #12 2006-09-13 00:24:52
Re: Locuri neobisnuitepai pe o banca, in parc, in baie la o vila la munte, la un chef in bucatarie, la alt chef in masina. si cam atat. da astept sa experimentez. ma gandeam la o scara de bloc la ultimul etaj, a incercat cineva? http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #13 2006-09-13 01:27:29
Re: Locuri neobisnuitepai.. in baie, pe hol, in scara blocului la mine la etaj , in baia unui restaurant, intr-un foisor in pom, ... si in rest in pat ca e cel mai comod Offline #14 2006-09-13 01:34:44
Re: Locuri neobisnuiteintr-un lan de garu si l-am distrus:D,in camera cu unchiul iubitului...el sforaia hihi, in park ,in masina, acasa la el cu ai lui in camera de sub noi, acasa la mine a si o data afara intr-un colt pe niste scari:d dar si eu prefer dormitoru mi-i se pare cel mai comod:D Offline #15 2006-09-13 02:37:56Re: Locuri neobisnuitehmm...de ce la ultimul etaj? Ce spuneti PE bloc? N-am incercat asta inca...dar e in lista... Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #16 2006-09-13 08:28:25
Re: Locuri neobisnuiteinteresant .. eu mai auzisem si in tren:) pe cineva schimbarea nu inseamna abandonare ci atacarea unei noi realitati! Offline #17 2006-09-13 12:04:22Re: Locuri neobisnuitedeadrose.... mi-ai adus amintiri pe care le uitasem... pai... la un chef in bucatarie, dupa ce ii dadusem pe altii 2 afara si apoi in sufragerie... numai' ca intrat ala care dadea cheful si ne-a rugat respectuos sa ne mutam "tabara" intr-unul din dormitoarele de sus " La ce mai merita traita viata asta, daca totul ti se ofera atat de carpit si de indoielnic?" Jocul Ielelor "i'm not like them/ but i can pretend/ the sun is gone,/ but i have a gun/ i think i'm dumb/ or maybe just happy" nirvana- dumb Offline #18 2006-09-13 12:06:17
Re: Locuri neobisnuiteda, in tren(si in vagon obisnuit si in cuseta, insa noaptea, in ambele cazuri si cu lumina stinsa) in masina, in mare(ziua) si pe plaja, la malul marii(noaptea...dar si ziua), in baie, in bucatarie, in balcon... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #19 2006-09-13 12:39:53
Re: Locuri neobisnuite)))) in balcon?? Balconul e inchis? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|