|
Nu esti logat.
Locuri neobisnuite-2#20 2006-09-13 12:47:08
Re: Locuri neobisnuiteDe ce sa fie periculos in apa?Nu e cine stie ce insa, pentru ca spala apa aproape tot ce te-ai lubrifiat tu.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #21 2006-09-13 12:49:52
Re: Locuri neobisnuiteam citit intr-un ziar k sexul in apa la mare e cam periculos sau p nisip astefel inkat iti poate intra nisip in locurile cu pricina,in apa dif. bacterii yo stiu. Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #22 2006-09-13 12:54:37
Re: Locuri neobisnuiteam vrut si eu pe balcon, dar matu nu, k a zis k se vede k nu am balconu inchis. wildhoney m-am gandit si Pe bloc, numai sa putem sa urcam, sa nu fie inchis. si la mine e in lista http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #23 2006-09-13 13:01:25
Re: Locuri neobisnuitepui si tu un prosop sub tine...nu te asezi pe nisip direct....iar in ceea ce priveste apa de mare...ea intra in vagin si daca nu faci sex, daca e sa intre Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #24 2006-09-13 13:26:03
Re: Locuri neobisnuitePai sa vedem: la munte in cabana cu inca vreo 6 fete in camera, care zice-se dormeau, la tara cu ai lui in camera, la mare, pe scara vilei (a fost... UAU), pe la un revelion in baie, in parc pe bancuta pe inserat, in masina parcata langa parc (hmmm, acum vad eu, ca ne place "pericolul" de a fi surprinsi, nu de alta da's locuri cam populate), aaa... noi stam la curte si ca urmare: pe terasa- noaptea, in garaj (am amenajat un decor cu lumanarele, ca-n filme... super)... in cort in camping, si la mare si la munte, in mare... baia si dormitorul deja sunt "clasice"... si or mai fi, da' nu-mi vin acum in minte .... E toamna iar... si ploua picuri mari... Curand vin si sarbatorile de iarna, cu parfum de portocale, vanile si cozonaci ... de-abia astept momentele astea de liniste, sa ascult colinde... si afara sa NINGAAAAAAAA! Offline Publicitateloading...
#25 2006-09-13 13:37:10
Re: Locuri neobisnuitemda berbecutza, imi adusai aminte, la revelion in baie, si la munte cu vara`mea si cu prietenul ei in pat http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #26 2006-09-13 15:59:06Re: Locuri neobisnuitea...si am uitat cea mai ciudata chestie...vara asta la mare cu inca 2 persoane in camera... Care tot asha cica dormeau Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #27 2006-09-13 16:19:53
Re: Locuri neobisnuiteDe mine ce ziceti??..........pe VF OMU..in cort , nu afara ca era frig...dar numai ca eram acolo a fost super misto!! "Destinul alearga dupa noi ca un nebun cu briciul in mana" Arsenii Tarkovski Offline #28 2006-09-14 00:02:15
Re: Locuri neobisnuitek veni vb de locuri "neobisnuite",a vnit un prieten la babi azi (eu eram acs l mine,nu plecasem ink d acsa spre el)k s ii fca unitatea centrala si au inceput ei s discute.babi i-a zis k o strebuiasca s vin si yo,ala zice "oo da da bun ".cica i-a recomandat lu babi s o facem in bucatarie p masa(acolo unde mancam??!!)dar s stearga masa inainte s nu ma puna p frimituri sau p canapea in sufragerie(e cam incomod acolo).azi i-am apilkat chestia aia cu esarfa,i-am legat-o l ochi si l-am pus s ma caute Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #29 2006-09-14 01:49:10
Re: Locuri neobisnuiteAm facut`o in tren si a fost super Niciodata sa nu renunti la ceea ce`ti doresti cu adevarat ! Offline #30 2006-09-18 16:14:53
Re: Locuri neobisnuiteDaca e sa vb de locuri neobisnuite...se poate face o lista intreaga Offline #31 2006-09-18 16:17:52
Re: Locuri neobisnuitein taxi??? si taximetristul ce facea? Nobody home Offline #32 2006-09-18 16:21:48
Re: Locuri neobisnuitetaximetristul era de fapt iubitul Offline #33 2007-02-20 13:17:03
Re: Locuri neobisnuiteSuperb topic, hai sa-l reinviem! Offline #34 2007-02-20 13:32:58
Re: Locuri neobisnuitein curtea unui liceu de langa casa mea,seara si pe perioada de vara , intr-o camera fata in fata cu camera parintilor si ei erau acasa .mi-ar placea la mare in larg si in avion expect the worst , hope for the best! Offline #35 2007-02-20 13:37:30
Re: Locuri neobisnuitecam multe idei... merita puse in practica ( unele ). "Oamenii sunt ca vinurile... cu timpul unii devin mai buni, altii se transforma in otet" Offline #36 2007-02-20 13:51:32
Re: Locuri neobisnuite
:-O si n-ati avut parte de fluierauri? Nobody home Offline #37 2007-02-20 15:05:24
Re: Locuri neobisnuitepai.... km pe unde s-a mai spus (mai putin pe plaja) si la tara in padurea din apropiere, toamna....era km friguletz dar nu se mai simtea.... Offline #38 2007-02-20 15:11:08
Re: Locuri neobisnuitenu prea am avut timp sa auzim ( daca au fost) ca eram intr-o barca mare cu motor, aia de vasleau ar fi trebuit sa se ridice in picioare ca sa ne vada, dar de auzit cred ca sigur ne-au auzit. partea vesela e ca lacul e intr-o vale si sus pe dealuri e plin de cabane si aia sigur ne-au vazut ( daca n-aveau altceva ma bun de facut decat sa stea cu binoclul la ochi ) "Oamenii sunt ca vinurile... cu timpul unii devin mai buni, altii se transforma in otet" Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|