|
Nu esti logat.
Locuri neobisnuite-4#58 2007-02-21 02:02:17
Re: Locuri neobisnuiteAha... pai asta place tuturor, era normal sa-ti placa si tie! Hai ca suntem de muuuuult off-topic! Offline #59 2007-02-21 02:04:50
Re: Locuri neobisnuitece vorbesti danut? nu place tuturor...cunosc persoane care nu au nici o dorinta de a face sex,iar at cand o fac...e mecanica treaba sau o faca ca sa nu zica ca nu au facut!yep...suntem off topic! Offline #60 2007-02-21 02:10:27
Re: Locuri neobisnuiteVorbeam de dragoste(sentimente, lea alea...), nu de sex! Offline #61 2007-02-21 12:49:13
Re: Locuri neobisnuitecu varamea si prietenul ei in pat la un moment dat el (prietenul lu varamea) s=a ridicat si-a aprins o tigara si cand a vazut ce faceam a plecat varamea dormea dusa http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #62 2007-02-21 15:27:53
Re: Locuri neobisnuitesi zikeam k yos nebuna..pey la mine sunt multe..in baia unei biblioteci straine..in mare in plina zi (mentionez k yo nu stiu sa inot bine si era plin de lume in jurul nostru) intr-o scara de bloc,in parc (inclusiv iarna era primu nostru an impreuna..ce sa zik)dupa un bloc,hmm...si numai imi vin aku in minte... Poor is the man whose pleasure depends on another Offline Publicitateloading...
#63 2007-02-21 16:48:35
Re: Locuri neobisnuitelocuri unde ne tenteaza....hmmm...pai a fost in apa unde unu se holba k nu prea intelegea ce se intampla k noi,pe iarba,in baie,pe camp,in masina,in padure intre tufisuri unde ma sunase mama si a trebuit sa luam o pauza,de revelion toata noaptea,in wc public:D,si cred k am sa mai incerc si din ce ati spus voi...mi`ar placea si in tren,am avut ocazia dar...asta e,alta data... Offline #64 2007-02-21 16:58:36
Re: Locuri neobisnuitecel mai neobisnuit loc in care s-a "intamplat" a fost in toaleta unui restaurant de fitze de la mine din oras,s-a intamplat asa aiurea,fara sa ne gandim dinainte...a fost asa,pe moment dar cea mai tare faza a fost atunci cand eu m-am ridicat de la masa si m-am indreptat spre baie si el la vreo 2-3 min. dupa mine,i-a facut "semn" ospatarului sa se uite la lucrurile noastre ramase la masa.evident ca intre timp ce noi ne bucuram din plin de "fericire" ospatarii susoteau intre ei ce se petrece la baie in momentul respectiv. cand am iesit si noi se uitau cam putin "aiurea" la noi dar evident ca nu ne interesa ce spunea lumea despre mine si el... ....Thought I never fall in love again...but ur out a perfect gentleman... Offline #65 2007-02-21 23:28:18
Re: Locuri neobisnuitecel mai mult mi-a placut la munte...am urcat ca nebunii vreo 4 ore prin bucegi si am ajuns pe platou si...ne am gasit un loc pe care numai noi il stim si a iesit ceva de vis:)...in rest...pe birou, in baie, in gradina botanica, seara intr-o scara de bloc, la un party cu unii in camera.. (se presupune k dormeau), la un alt party (intr-o camarutza micutza), in masina, intr-un parc(intr-o seara de vara) si cam atata imi amintesc aku...dk mi mai amintesc ...va mai scriu Offline #66 2007-02-22 01:03:04
Re: Locuri neobisnuiteuite ca am gasit si eu discutiile astea si mai vreau sa adaug: in tren si la facultate pe banci dupa terminarea cursului (seral) zambeste, maine va fi mai rau! Offline #67 2007-02-23 16:27:31
Re: Locuri neobisnuiteamintiri..ooo ca am imbatranit!!! Offline #68 2007-05-31 09:36:10
Re: Locuri neobisnuiteIn masina in mers? Cum ati facut-o? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|