homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce parere aveti despre solar?-2

#20 2008-08-08 20:58:04

skumpi
Vizitator

Re: Ce parere aveti despre solar?

carmen_21 a scris:

eu nu prea sunt de acord cu solaru'...
bine k nici n am fost niciodata tongue
la iarna cred k o sa ma duc sh eu..numai k am o gramada de alunite-micute, ce i drept-... nu mi au facut nicio problema da' ...ma tem un pic... cred k atunci knd o sa decid sa ma duc o sa mi pun leocoplast p alea kre mi se par mie suspecte... big_smile

eu alunitze n`am...in schimb am asa pistrui sau cum se numesc...semne asa micute care mi se tot fac.... mai mult la soare roll
eu stiu ca dak iti ies bubitele alea rosii inseamna k esti predispus la cancer d piele

atatea is in ziua d azi...parintii nostrii sau bunicii au stat destul si fara atatea creme d proptectie si n`au nik...ce`i drept nici soarele nu era asa si cu efectu asta d sera roll
eu is obsedata d soare big_smile bronz diablo

#21 2008-08-08 20:58:47

copilu
Sr. member
Inregistrat: 2007-10-05

nici eu nu am fost niciodata la solar si nici nu prea am ce cauta acolo.. nu il vad prea sanatos.. mai bine e bronzul de la mama lui de fapt taticul lui soarele lol .. si cum zicea si green "si pielea alba are farmecul ei"

fericita mamica de Teodora din 11.02.2012

#22 2008-08-08 23:13:12

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

copilu a scris:

cum zicea si green "si pielea alba are farmecul ei"

applause
asa e

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#23 2008-08-08 23:15:26

skumpi
Vizitator

carmen_21 a scris:

copilu a scris:

cum zicea si green "si pielea alba are farmecul ei"

applause
asa e

numa eu nu o vad sad

#24 2008-08-08 23:16:32

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

solarul radiaza ...si oricum ar fi (vertical,orizontal) nu este bun ptr piele.10min la solar este =cu o zi de plaja
so... ce inseamna o zi de plaja....dauneaza enorm pielii.nu cred ca merita sa platesti un pret mare doar ptr frumusete
inclusiv statul la plaja are rostul lui....nu trebuie sa fii moldovean sa stai ca innecatu la plaja,sa te faci negru(sorry ptr cele care sunt moldovence,nu o zic in nume de rau da asa e expresia pe la noi)

Publicitate

loading...

#25 2008-08-08 23:19:45

skumpi
Vizitator

Melany1 a scris:

solarul radiaza ...si oricum ar fi (vertical,orizontal) nu este bun ptr piele.10min la solar este =cu o zi de plaja
so... ce inseamna o zi de plaja....dauneaza enorm pielii.nu cred ca merita sa platesti un pret mare doar ptr frumusete
inclusiv statul la plaja are rostul lui....nu trebuie sa fii moldovean sa stai ca innecatu la plaja,sa te faci negru(sorry ptr cele care sunt moldovence,nu o zic in nume de rau da asa e expresia pe la noi)

roll da mie asa`mi place sa stau... ca "moldoveanu" mno...ce pot sa fac sad

#26 2008-08-08 23:22:33

carmen_21
Insomniac member

sh  io tot k "moldoveanu" stau lol , numai k nu ma duc asa de des...
mi'ar placea sa fiu neagrrrra da totodata imi dau seama k nu'mi sta kiar asa de bine "carbonizata" sh k nu degeaba m'a lasat Dumnezeu alba big_smile... k sa mi stea bine rodnar

#27 2008-08-08 23:24:04

skumpi
Vizitator

pb la mine ii k ma bronzez greu si se duce rpd sad chinnnnnnn
deci la cat am fost eu la soare anu asta ar fi trb sa fiu tziganca...da nu`s :f?rbannad:

#28 2008-08-08 23:25:00

skumpi
Vizitator

si maine o sa merg la solar rodnar pt k eu m`am trezit dimi la 9 sa mergem la Apa si n`am ajuns decat la 2... din cauza unui idiot si face iubi cinste cu o sedinta sa recuperez alea 4 h d soare big_smile

#29 2008-08-08 23:26:46

carmen_21
Insomniac member

doamne, skumpi, da iti doresti sa fii neagra nu gluma big_smile

#30 2008-08-08 23:28:03

skumpi
Vizitator

carmen_21 a scris:

doamne, skumpi, da iti doresti sa fii neagra nu gluma big_smile

daaaaaa... as da orice pt un ten mai masliniu...sau care se bronzeaza rpd...si ochii din cap mi i`as dat diablo
ii clar k is obsedata rodnar diablo

#31 2008-08-09 13:40:40

ada2910
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-07-13

la cateva sedinte nu este nici o problema...doar sa nu devina dependenta...o prietena a facut o boala de piele...depigmentare (si dr. dermatolog i-a spus ca e clar de la solar)...acum e in tratament si nu are voie sa se expuna la soare (va dati seama pe caldura asta ea umbla numai cu maneci si pantaloni lungi)...naspa rau...

iar cu explozia, este adevarat a fost un caz in Vitan dar acum vreo 6 ani (la vremea aia nu erau solare noi ci numai second hand, iar dupa un nr. X de utilizari cica nu mai sunt asa de safe)...

acum na...eu nu am fost niciodata la solar si nici nu ma grabesc sa merg...chiar daca am pielea alba, ma bronzez misto dar greu...asta-i viata...mai bine sanatoasa decat cu cine stie ce...

Infrange-ti deci durerea
Fii vesel de se poate
Caci tot la zi ajunge
Si cea mai lunga noapte!

#32 2008-08-09 16:15:21

Allecsutsa
Sr. member
Inregistrat: 2008-05-02

si yo-s innebunita dupa pielea neagraaaaaaaa hjartahjarta
si la fel ca skumpi,nici eu nu vad farmecul pielii albe rodnar
pana acum am stat 1 sapt la mare,mai urmeaza inca una hjarta
ma duc acasa,mai bag un strand,un bronz la prietena mea acasa,si din septembrie solaaaar hjarta

Dragostea si muzica sunt cele doua aripi ale sufletului !

#33 2008-08-09 17:16:00

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

fetele....duminica viitoare plec la mare...si sunt cam alba. nu ar fi nici o problema, dar daca nu sunt bronzata macar putin din prima zi de stat la soare la mare o sa ma inrosesc (indiferent de ce crema folosesc) si apoi daca ma ustura pielea nu o sa mai am nici un chef de stat la soare, va dati seama...si toata vacanta o sa se strice.
S-ar putea sa merg o data la piscina, saptamana asta....dar depinde cand e vreme mai frumoasa...si cand am timp...si problema e ca ar trebui sa stau la soare destul cat sa ma inrosesc si pana duminica sa-mi si treaca pana duminica roseata. Si...nu prea am timp. Asa ca m-am agndit sa ma duc luni la solar. La prima sedinta cat ar trebui sa stau? Ca sa se si cunoasca ceva? De inrosit, oricum ma inrosesc...nu-i problema, m-am obisnuit cu gandul, dar vreau dupa ce trece roseata sa se cunoasca ca sunt putin bronzata...cat sa nu mai am probleme la mare? Deci cam cat sa stau 5-10minute? Ca eu nici nu ma bronzez repede...dar nici nu vreau sa ies de acolo ca un pui prajit. rotfl Pana acum nu am fost niciodata la solar, ca-mi era frica....si de asta va intreb pe voi....poate aveti mai multa experienta.

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#34 2008-08-09 17:19:57

theSame_ElaElis
Hero member
De la: Winnie the Pooh
Inregistrat: 2007-10-12

nu mi-ar placea la solar.... ador marea! sa stau in apa, sa ma prinda soarele! pielea mea prinde repede si bine bronzul! ma tine mult si bine! asa ca la solar nu voi pasi niciodata!

#35 2008-08-09 17:22:29

skumpi
Vizitator

Andreea86 a scris:

fetele....duminica viitoare plec la mare...si sunt cam alba. nu ar fi nici o problema, dar daca nu sunt bronzata macar putin din prima zi de stat la soare la mare o sa ma inrosesc (indiferent de ce crema folosesc) si apoi daca ma ustura pielea nu o sa mai am nici un chef de stat la soare, va dati seama...si toata vacanta o sa se strice.
S-ar putea sa merg o data la piscina, saptamana asta....dar depinde cand e vreme mai frumoasa...si cand am timp...si problema e ca ar trebui sa stau la soare destul cat sa ma inrosesc si pana duminica sa-mi si treaca pana duminica roseata. Si...nu prea am timp. Asa ca m-am agndit sa ma duc luni la solar. La prima sedinta cat ar trebui sa stau? Ca sa se si cunoasca ceva? De inrosit, oricum ma inrosesc...nu-i problema, m-am obisnuit cu gandul, dar vreau dupa ce trece roseata sa se cunoasca ca sunt putin bronzata...cat sa nu mai am probleme la mare? Deci cam cat sa stau 5-10minute? Ca eu nici nu ma bronzez repede...dar nici nu vreau sa ies de acolo ca un pui prajit. rotfl Pana acum nu am fost niciodata la solar, ca-mi era frica....si de asta va intreb pe voi....poate aveti mai multa experienta.

6 min max ! prima data mai ales k esti alba`

#36 2008-08-09 17:22:51

skumpi
Vizitator

theSame_ElaElis a scris:

nu mi-ar placea la solar.... ador marea! sa stau in apa, sa ma prinda soarele! pielea mea prinde repede si bine bronzul! ma tine mult si bine! asa ca la solar nu voi pasi niciodata!

u esti norocoasa` roll

#37 2008-08-09 17:32:55

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

skumpi, dar in 6 minute se cunoaste ceva? ca nu stiu daca mai am timp sa mai duc si a 2a oara la solar (ca stiam ca e bine sa faci si o pauza intre ele...adica nu sa ma duc 2 zile la rand). Ca de mine se prinde greu tare bronzul.
Ce ma enerveaza ca tot am asteptat sa mergem pe la plaja pe undeva....si m-am trezit tarziu ca mai e 1 saptaman si plec la mare. ca asa daca ma duceam sapt trecut o data la solar si sapt asta inca o data poate era mai ok... Dar asa, am sanse sa se cunoasca ceva din prima sedinta?
Vara-mea s-a dus de 3 ori la solar si aproape nu se vedea deloc. sad si ea se bronzeaza la fel de greu ca si mine.

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#38 2008-08-09 17:34:22

andrutza
Vizitator

andreea eu nu te inteleg...daca tot vii la mare dc mai mergi sa te iradiezi la solar?
u crezi ca esti singura alba? si nu vad dc te-ai jena pt chestia asta ca oricum o sa te bronzezi aici si o sa fi frumoasa....eu nu m-as fi dus la solar in nici un caz.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.