homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce parere aveti despre solar?-3

#39 2008-08-09 17:34:24

skumpi
Vizitator

Re: Ce parere aveti despre solar?

poti sa faci 9...da sa nu te rosesti !
u esti ffff alba ? nu esti deloc bronzi acum ?

#40 2008-08-09 17:35:41

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

prima data,am citit intr-un ziar,nu este indicat sa stai mai mult de 4-5 minute..........

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#41 2008-08-09 17:37:07

skumpi
Vizitator

rrammonna a scris:

prima data,am citit intr-un ziar,nu este indicat sa stai mai mult de 4-5 minute..........

dak esti alb alb

eu tot tp incep cu 9 angel

Ultima oara a fost editat de skumpi (2008-08-09 17:37:26)

#42 2008-08-09 17:39:44

rrammonna
Diamond member

skumpi a scris:

rrammonna a scris:

dak esti alb alb

pai tu esti invatata,dar andreea e alba,asa k sa stea vreo 4 minute,dak tot vrea sa mearga.si tu stai mai putin bre sm sm sm sm sm

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#43 2008-08-09 17:40:25

pends
Hero member
De la: B/Br
Inregistrat: 2007-09-09

theSame_ElaElis a scris:

nu mi-ar placea la solar.... ador marea! sa stau in apa, sa ma prinda soarele! pielea mea prinde repede si bine bronzul! ma tine mult si bine! asa ca la solar nu voi pasi niciodata!

la fel sunt si eu big_smile hjarta si am aceeasi parere despre soalr sm

Ultima oara a fost editat de pends (2008-08-09 17:41:15)

Bună ! Arăți ca o curvă !

Publicitate

loading...

#44 2008-08-09 17:42:22

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

andrutza a scris:

andreea eu nu te inteleg...daca tot vii la mare dc mai mergi sa te iradiezi la solar?
u crezi ca esti singura alba? si nu vad dc te-ai jena pt chestia asta ca oricum o sa te bronzezi aici si o sa fi frumoasa....eu nu m-as fi dus la solar in nici un caz.

pentru ca ma inrosesc prima oara cand stau la soare. acum 2 ani asa am facut...si din a 2a zi am stat sub umbrela (ca ma tara iubi pe plaja...la cat ma usutra piele numai chef de plaja nu aveam.) iar cand mergeam in apa ma usutura pielea de muream... Daca sunt putin bronzata inainte (de genul ma inrosesc...apoi stau cateva zile departe de soare...ceea ce la mare nu am posibilitatea, se innegreste putin si apoi stau linistita la soare, chiar si doar cu ulei si ma bronzez si mai tare). Nu e vorba ca mi-e rusine ca-s alba...e cel mai practic. big_smile
Skumpi, eu de felul meu sunt extrem dar extrem de alba. Am fost de 2 ori la plaja pana acum, dar doar cateva ore si nu am prins soare puternic asa ca nu m-am bronzat prea tare....e putin schimbata culoarea (se vede putin diferenta la sutien), dar foarte putin.

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#45 2008-08-09 17:42:36

skumpi
Vizitator

rrammonna a scris:

skumpi a scris:

rrammonna a scris:

dak esti alb alb

pai tu esti invatata,dar andreea e alba,asa k sa stea vreo 4 minute,dak tot vrea sa mearga.si tu stai mai putin bre sm sm sm sm sm

la 3 min nu o sa se vada nik lol

#46 2008-08-09 17:46:07

rrammonna
Diamond member

skumpi a scris:

rrammonna a scris:

skumpi a scris:

dak esti alb alb

pai ce vrei sa se mai vada?k esti destul de neagra lol

#47 2008-08-09 17:47:23

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

nu la ea, la andreea tongue

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#48 2008-08-09 17:47:28

andrutza
Vizitator

si la solar te vei inrosi stai linistita
eu daca eram in locul tau imi cumparam o crema cu factor de protectie mare si stateam la plaja in orele permise...nu te vei arde niciodata daca vei stii cum sa te protejezi curespunzator.

#49 2008-08-09 17:48:41

skumpi
Vizitator

rrammonna a scris:

skumpi a scris:

rrammonna a scris:

pai ce vrei sa se mai vada?k esti destul de neagra lol

nu la mine lol
ziceam k dak sta 3 minute nu se vede nik

#50 2008-08-09 17:50:41

Andreea86
Hero member

sa va zic cum s-a intamplat in anul cand am fost cel mai bronzi. am fost la apa cu o colega si parintii ei. am stat pe mijlocul lacului, in barcuta de la 12 dup-amia pana pe la vreo 4-5...exact atunci cand era soarele cel mai puternic. am ajuns acasa...eram atat de rosie incat nici picioarele nu mai puteam sa le indoi (ma tineam piele de la genunchi...era groaznic). ma usutra de muream, mi s-a luat pielea...la majoratul meu am fost ca un sarpe careia ii cadea pielea... bun....dupa 2-3 zile de la majorat am plecat la mre, intre timp se innegrise pielea (nu foarte tare, dar se evdea diferenta)...iar la mare am stat linsitita, dandu-ma doar cu ulei (care nu are protectie prea mare)...si nu m-a usutrat absolut deloc pielea. a fost superb....si m-a prins si mai bine soarele.
anul trecut...tot asa...cu o saptamana inainte am fost la plaja....am stat ca tampitii de pe la 10 pana la 6....ne-am inrosit, ma usutra pielea (de data asta a fost mai ok totusi, ca nu mi s-a mai luat, doar eram rosie)...dupa o saptamana am plecat la mare, deja se innegrise...si la fel...la mare am stat linsitita, fara sa ma mai dau cu creme de protectoe 25-30, nici nu m-a usturat deloc piele...a fost superb.
Cam asa vreau s afac si acum. big_smile Sper ca ati inteles. big_smile de inrosit oricum ma inrosesc si ma usutra piele, dar prefer sa ma usture acasa, unde nu sunt obligata sa merg la plaja si in urmatoarele zile, decat la mare unde vreau nu vreau trebuie sa mai merg la plaja si sa suport soarele pe pielea mea deja rosie.

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#51 2008-08-09 17:51:33

skumpi
Vizitator

si cand mergi la mare ?

#52 2008-08-09 17:52:56

Andreea86
Hero member

andrutza a scris:

si la solar te vei inrosi stai linistita
eu daca eram in locul tau imi cumparam o crema cu factor de protectie mare si stateam la plaja in orele permise...nu te vei arde niciodata daca vei stii cum sa te protejezi curespunzator.

am luat mereu creme cu protectie 25-30 (deja luam de la copii rotfl ), la 11 deja plecam de pe plaja si ma intorceam pe la 4-5 si tot ma inrosesc...e foarte sensibila pielea mea...si si eu sunt foarte alba de fel (probabil si asta influenteaza). sad
skumpi duminica plecam, pe 17.

hjarta Eu si puiu hjarta

#53 2008-08-09 17:53:48

skumpi
Vizitator

yikes si cum zici k n`ai tp pt 2 sedinte ? lol ai timp... si pt 3 big_smile

#54 2008-08-09 17:57:43

Andreea86
Hero member

pai am timp...dar problema e sa si treaca roseata... lol ca daca ma duc vineri...degeaba....la mare o sa fiu rosie, numa buna de plaja rotfl
si e bine sa ma duc de exmplu luni si marti? sau miercuri? sau trebuie sa fac cateva zile intre pauza intre sedinte?

hjarta Eu si puiu hjarta

#55 2008-08-09 17:59:10

skumpi
Vizitator

deci te poti duce asa :
duminica dak e deschis dak nu luni 6 min
joi - 6 min
si sambata -9 min

nu cred k o sa te rosesti f tare pt k nu stai mult si faci si pauza !!!

#56 2008-08-09 18:00:43

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

si eu ma inroseam inainte... dar anu' asta am mai fost pe la strand si knd m'am dus la mare am avut crema spf30 ma dadeam non stop, sh chiar sh asa ma inrosisem groaznic p fund... ma ustura de muream sh mi'am dat cu otet sh acum s-a innegrit, gata big_smile

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#57 2008-08-09 18:02:34

Andreea86
Hero member

ok skumpi....asa o sa fac... sa vad cat de rosie o sa fiu joi...si daca nu ma ustura tare pielea ma duc si sambata. dar daca sunt rosie, o sa las sa treaca.
oricum miercuri s-ar putea sa merg si la piscina...si poate ma mai prinde si acolo. big_smile

hjarta Eu si puiu hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.