homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce parere aveti despre solar?-5

#77 2008-08-10 10:18:36

luiza16
Full member
De la: craiova
Inregistrat: 2008-04-14
Site

Re: Ce parere aveti despre solar?

fetelor nush ce sa zic..e cam nashpa cu solaru asta..am o prietena care e cam brunetica..( zici ca e tigancusa big_smile ) si a stat toata vara la strand apoi s a dus 5 sedinte la solar ( prima data in viata ei ! ) si de 3 zile e la mare...va dati seama cum o sa arate fata asta?meagra  tuciurie smile)..si eu sunt alba ca branza..nu pot sta la soare ca lesin..nush de ce    butter    sjuk

te iubesc pana la moarte [ daca meriti ]

#78 2008-08-10 15:56:13

skumpi
Vizitator

luiza16 a scris:

fetelor nush ce sa zic..e cam nashpa cu solaru asta..am o prietena care e cam brunetica..( zici ca e tigancusa big_smile ) si a stat toata vara la strand apoi s a dus 5 sedinte la solar ( prima data in viata ei ! ) si de 3 zile e la mare...va dati seama cum o sa arate fata asta?meagra  tuciurie smile)..si eu sunt alba ca branza..nu pot sta la soare ca lesin..nush de ce    butter    sjuk

o invidiez pe prietena ta roll

#79 2008-08-10 16:03:51

mykutza
Moderator
De la: noi de acasica :X
Inregistrat: 2008-03-28

skumpi a scris:

mykutza a scris:

skumpi a scris:

eu stiu ca dak iti ies bubitele alea rosii inseamna k esti predispus la cancer d piele

la ce bubite rosii te referi skumpy k ma sperii...lu iuby dupa ce sta mult la soare i se fac numai bubite pline de apa si il mananca..si a doua zi se sparg si se cojeste..sad la d-astea te refereai?? sad

nu ...is niste bubitze rox spre roshu si raman...asa ca niste alunitze mici mici neutral

aoleu akuma ma sperii eu..eu am multe alunite..si de vreun an am obs ca ma pe burta asa k niste alunite mici mici..doar k sunt galben spre maro sad

Sa nu te astepti sa te salut!

#80 2008-08-10 16:06:32

maya_78
Full member
Inregistrat: 2008-07-30

eu am facut un an solar pt ca tot la fel eram alba branza m-am colorat,greu, dar m-am colorat
am observat ca incep sa imi iasa pete pe fata ca niste pistrui, acum au trecut pt ca nu ma mai duc la solar nici platita mai bine soare natural cand se poate cu crema de protectie 50 pt fata si corp ca altfel ma ard
solar faceam o data pe sapt cu crema protectie dar eu am pielea f sensibila sa ca mai bine lipsa decat probleme

“O femeie care nu poate fi urata nu este frumoasa”- Karl Kraus

#81 2008-08-10 16:15:27

luiza16
Full member
De la: craiova
Inregistrat: 2008-04-14
Site

skumpi a scris:

luiza16 a scris:

o invidiez pe prietena ta roll

sincer si eu...:f?rv?nad:punishpunishpunishpunishpunish

te iubesc pana la moarte [ daca meriti ]

Publicitate

loading...

#82 2008-08-10 18:01:24

Allecsutsa
Sr. member
Inregistrat: 2008-05-02

fetele...da yo cum sa fac...cand ma intorc de la mare...vreau si sa mentin bronzul asta...si chiar sa ma fac mai neagra...cum ar trebui sa ma duc?cam de cate ori pe saptamana/luna?
asta luand in considerare ca tipa de la cosmetica (o prietena de-a maica-mii) mi-a zis ca prima oara ma baga 10 minute.k yo si-asa-s neagra...da vreau si mai neagra hjarta

Dragostea si muzica sunt cele doua aripi ale sufletului !

#83 2008-08-11 16:29:00

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

acum am venit de la solar. big_smile a fost ok...am fost la din ala orizontal dar a fost super...cu muzica si tot ce trebuie. big_smile
am stat 9 minute...ca asta era minum si am dat doar 120mii (mi s-a aprut ieftin...fata de prin alte parti unde erau si conditii mai aiurea). nu-mi dau seama inca daca se vede ceva sau nu...mie mi se pare ca nu prea...dar poate bronzul apare mai greu asa (app, dupa cat timp se vede bronzul? adica imediat cum iesi de acolo sau se mai inchide in timp? intr-o ora, doua trei?). lol maine ma duc la piscina...si joi sau vineri inca o data la solar. big_smile

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#84 2008-08-11 16:34:09

kimy
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-08-05
Site

da andreea..cum ai spus..in cateva ore incepe sa se innegreasca 1pic si sa se vada.. smile
am si eu chef de un solar.. tongue

#85 2008-08-11 16:40:45

Andreea86
Hero member

e bun...deci am sanse sa se mai innegreasca ca nici o ora nu a intrecut inca. si ma uitam ca sanii imi sunt inca albi albi (in rest mai aveam urma de bronz si nu-mi dau seama).

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#86 2008-08-11 16:44:51

kimy
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-08-05
Site

e..asta depinde oricum si de a cata sedinta de solar a fost.. la mine a inceput sa se vada dupa a 2 3 sedinta asa.. si se vedea decat o dungulita subtire de la bikini..k am facut topless la solar rodnar

#87 2008-08-11 16:53:50

Andreea86
Hero member

pai e prima sedinta. smile nu ma astept sa se vada tare...dar macar acolo putin. si eu am facut topless, tocmai de asta zic ca mi se pare ca sanii inca sunt albi-albi-albi. macar asa putin sa prinda culoare ma asteptam big_smile mai astept putin...sa vad ce se intampla.

hjarta Eu si puiu hjarta

#88 2008-08-12 08:20:00

princesss
Banat
De la: plaja
Inregistrat: 2008-08-11

dak ai pielea sensibila alba si cu pistrui si mai ales  semne din nastere,e un risc sa faci cancer de piele,da numai dak faci prea multe sedinte.
eu mg la solar tot anu exceptie lunile de vara  k ma bronzez f repede si nu'mi aduc aminte sa ma fi ars la soare vreodata.in rest mg iarna da nu in exces,si n'am av probleme d la solar

#89 2008-08-12 12:51:17

dida
Insomniac member
Inregistrat: 2006-11-20

eu tocmai am facut un solar ... big_smile

it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other

#90 2008-08-12 12:54:04

Andreea86
Hero member

la mine se vede putin ca-s mai bronzi. big_smile si la fata m-am mai bronzat... big_smile chiar sunt multumita pt prima sedinta.

hjarta Eu si puiu hjarta

#91 2008-08-12 19:13:35

Casandra
New member
Inregistrat: 2008-08-12

Nu ti-as recomanda sa mergi la solar deoarece nu e bun pt piele mai degraba ramai asha km esty decat sa mergi la solar pt k mai rau iti faci.Akm decizia iti apartine!!!!wink

#92 2008-08-12 19:16:36

skumpi
Vizitator

inainte sa inceapa faculta bag si eu cateva sedinte diablo

#93 2008-08-13 01:15:37

Andreea86
Hero member

sunt bronzi... big_smile dar ma mai duc si joi la solar....e prea misto. rotfl

hjarta Eu si puiu hjarta

#94 2008-08-13 10:19:53

skumpi
Vizitator

Andreea86 a scris:

sunt bronzi... big_smile dar ma mai duc si joi la solar....e prea misto. rotfl

rock

#95 2008-08-13 10:20:20

skumpi
Vizitator

si mai poti sa mergi si sambata o sedinta big_smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.