|
Nu esti logat.
Help ! Ma inseala ??? :-/ :((-2#20 2008-07-21 15:37:23
Re: Help ! Ma inseala ??? :-/ :((
si eu zic la fel. pana la urma fata nu iti este prietena, nu-ti datoreaza respect sau ceva de genul (nu e frumos ce a facut...dar multe pe fete in zilele noastre nu le intereseaza daca baiatul are prietena sau nu...), in schimb el... el se presupune ca te iubeste, te respecta....el ce cauta cu ea la ora aia? el e principalul vinovat. Ultima oara a fost editat de Andreea86 (2008-07-21 15:39:18) If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #21 2008-07-21 15:41:08
Re: Help ! Ma inseala ??? :-/ :((Desi mesajul tau e aproape indescifrabil am inteles destul cat sa iti pot raspunde la intrebare: DA TE INSEALA! Ultima oara a fost editat de Gugulik (2008-07-21 15:42:06) Better to remain silent and be thought a fool than to speak and remove all doubt... Offline #22 2008-07-21 15:41:16
nu sunt rea doar ca eu as avea o mica problema! nu vad de ce sa scoata alta fata la film la 4 noaptea! asta dovedeste o anumita intentie! pt.mine e suficient sa ii spun pa.im fine cand vine vb.de chestii de genul asta eu tai in carne vie oricat de mult il iubesc! oricum daca inseala o sg.data o s ainsele si a2a oara eu cel putin asta cred VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #23 2008-07-21 15:41:38
My Tears Dry On Their Own Offline #24 2008-07-21 15:43:30
Re: Help ! Ma inseala ??? :-/ :((pai faza mishto e ca ea nu intra in camera la el de ar face si asta ar zbura pe geam cu 170km/h ... cu el am vb si ne pastram relatia ... eu i-am zis ca gata (ca sa vad ce zice) si atunci a inceput sa planga si a zis ca daca fac asta pleaca din tara se muta inapoi in tara lui (dar i-am zis sa n-o faca) ,eu am dat sa ies pe usa si eu tineam tare de "manerul" ala sau ce e ... si el m-a tras cu forta inapoi si "poc" unde-i ? Nu-i ... s-a rupt apoi a zis ca nu mai are pt ce trai ... si nu a crezut ca voi reactiona asa pt ca n-au facut nik ....a zis ca se arunca in rau cu masina si zbiera la mine sa ma dau jos numa` eu stiu prin ce chin am trecut .... avea ochii plini de lacrimi si ii curgeau pe obraz , iar eu nu stiam cum sa-l calmez ... i-am luat mainile de pe volan si i-am zis ce simt pt el si sa n-o faca .... dar plangeam ... apoi mi s-a facut rau ... nu mai aveam aer de la sperietura asta .... mi-a deschis geamul si mi-a dat sa beau suc oof ... aproape ca a trecut tot .. dar azi noapte pana la 4 n-am dormit cum ma gandeam la ceva cum imi venea sa vomit .... era stresata rau .. am luat un antistress un distonocalm si metoclopramid in final am adormit pana la 8:45 ce greu a fost ! stiu sigur ca ma iubeste si tine la mine ... si e 1 oara cand face asa ceva ... adevaru-i ca n-a mai facut de mult timp ceva crazy din cauza mea ... dar chiar cu ea ? hrr .... n-o supoooort ... el ma respecta , ma iubeste , nush daca m-a inselat sau nu dar cred ca nu ca nu-i sta in fire fetei daca n-a avut curaj nici sa se uite la mine-n ochi si sa scoata 2 vb pe gura ... nush ... in seara asta cica iesim in oras in semn de impacare . in fine vad eu ... maine am chef sa-i fac o vizita acasa Ultima oara a fost editat de Britney (2008-07-21 15:48:46) Offline Publicitateloading...
#25 2008-07-21 15:43:52
Re: Help ! Ma inseala ??? :-/ :((dar de ce nu il crede nimeni ca nu a facut nimic cu fata aia??? revenim la discutia cu prietenia intre o fata si un baiat, neincredere si imaturitate....scuza-ma Britney, dar cum sa ii rupi usa de la masina si de ce sa o faci pe ea sa inghete cand te vede? de ce nu vb cu el mai bine? desi orice ti-ar spune, tu nu o sa il crezi. si revin la parerea mea: "spionajul" asta nu aduce nimic bun. si apoi, ce relatie e aia in care tu trebuie sa ii supraveghezi mess-ul prin telefon? asta demonsteeaza ca nu ai incredere in el si atunci, de ce mai stai cu el? Ultima oara a fost editat de mika (2008-07-21 15:44:58) Offline #26 2008-07-21 15:51:48
Re: Help ! Ma inseala ??? :-/ :((mika si el a zis sa nu-l mai spionez si cum a zis si el daca vroia sa ma minta intra de pe alt id sa vb cu fata si eu nu aflam nik .. sau o suna ... si tot nu aflam dar n-a avut ce sa-mi ascunda .... el m-a avertizat mai demult ca daca ma port urat o sa lase anumite chestii pe mess numai ca sa ma faca pe mine geloasa .... dimineata m-a intrebat ceva ... ca venise vb de tipa desi eu inca nu stiam faza ... si m-a intrebat "dar ce ti-a facut ea ? Cu ce ti-a gresit incat n-o suporti?" loool in fine Cred ca el are dreptate de data asta ... nu a facut nimic .... dar poate urma ... dar nu a fost nimic . Deci tre sa gandesc pozitiv.in legatura cu usa ... sincer n-am vrut a fost ... neintentionat Ultima oara a fost editat de Britney (2008-07-21 15:53:12) Offline #27 2008-07-21 15:53:06
Re: Help ! Ma inseala ??? :-/ :((copilarie mare mi se pare asta Offline #28 2008-07-21 15:55:36
mare dreptate are el. si mai e ceva...daca tu o tii una si buna ca te inseala si il acuzi pe nedrept, s-ar putea ca intr-o zi sa se enerveze si chiar sa te insele..ca macar sa ai de ce sa fii geloasa. eu nu as sta nici o secunda cu un om care ma spioneaza si care imi face scene de gelozie asa aiurea. dar bine, eu am 30 de ani. de-aia te-a si intrebat mai sus cineva cati ani ai...ca daca ai 17-18 ani, lucrurile astea se explica intr-o oarecare masura Ultima oara a fost editat de mika (2008-07-21 15:57:10) Offline #29 2008-07-21 15:56:13
Re: Help ! Ma inseala ??? :-/ :((ralluka .... e posibil ... eu n-am zis nicaieri ca gandesc matur ... tocmai din aceasta cauza am postat pe forum ... sa ma ajutati ... sa ma indrumati spre bine si sa-mi dati sfaturi. Nu chestii de genul "da-i papucii" ... "uita-l" ... "lasa-l" etc. Vrem o rezolvare a problemei ... iar daca voi nu mi-ati fi zis sa o las pe bunica lui in pace eu faceam o prostie .... uite de asta sunt oamenii ... sa se ajute intre ei ... cel putin eu am nevoie de ajutor :|Voi aveti experienta si stiti sa va comportati , insa eu nu din pacate. Ultima oara a fost editat de Britney (2008-07-21 15:59:01) Offline #30 2008-07-21 15:57:17
chiar daca nu a facut...nu avea nici o treaba cu tipa...de abia daca vorbea cu ea si deodata o scoate in oras la 4 noaptea? sa se planga de prietena? si i-a placut asa mult, incat mai voia sa ma iasa si in seara asta? nu mi se pare normal... If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #31 2008-07-21 15:57:48
lasa, ca ai o viata intreaga ca inveti Offline #32 2008-07-21 16:00:39
Re: Help ! Ma inseala ??? :-/ :((andreea86 defapt era vorba ca au iesit in noapte din 20 iulie ... apoi era vb in noaptea din 21 iulie care a trecut fara sa iasa (cred) de fapt mai mult ca sigur.Ce ar trebui sa fac ? Mika ce ai zice sa fac ? a zis ca daca eu ma port frumos cu el nu mai are nevoie de alinare in alta parte ... Ultima oara a fost editat de Britney (2008-07-21 16:02:14) Offline #33 2008-07-21 16:01:48
Re: Help ! Ma inseala ??? :-/ :((dupa parerea mea: Ultima oara a fost editat de mika (2008-07-21 16:03:49) Offline #34 2008-07-21 16:02:54
Re: Help ! Ma inseala ??? :-/ :((poate te-a inselat si poate inca te inseala, dar cred k multi ar reactiona asa cand prietena se poarta urat cu ei. si culmea esti constienta k te-ai purat f urat
si de parca nu era suficient k te enervai pe el tot timpu si te purtai urat, te-ai gandit sa il si spionezi, ceea ce f urat. eu una nu as mai avea ce discuta cu o persoana care ma spioneaza. mai ales cand poate chiar a vrut sa se destanuie cuiva... http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #35 2008-07-21 16:04:45
Re: Help ! Ma inseala ??? :-/ :((ok ... pe bunica lui o s-o las in pace dar daca-mi zice ceva ce nu-mi cade bine .... Offline #36 2008-07-21 16:06:41
Re: Help ! Ma inseala ??? :-/ :((deadrose, a zis ca vroia sa stie si el parerea unei fete.dar de ce ai vroia el sa se intalneasca cu ea ... a zis exact asa "ramane secretul nostru daca vrei repetam faza si la noapte" si asta a fost dupa ce e ajuns acasa... Ultima oara a fost editat de Britney (2008-07-21 16:07:13) Offline #37 2008-07-21 16:06:50
Re: Help ! Ma inseala ??? :-/ :((daca ai vb deja cu el si a zis ca nu e nimic intre ei, atunci ai 2 variante :il crezi sau nu. si actionezi in ceonsecinta. Offline #38 2008-07-21 16:08:40
Re: Help ! Ma inseala ??? :-/ :((parerea mea e ca orice om merita inca o sansa .... dar e ultima ... a doua oara s-a ars de tot .Sa vedem ce mai zice azi.cum sa-l fac sa vrea sa vb despre asta ... daca-i amintesc ceva zice "era vb ca inchidem subiectul asta" Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|