homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Help ! Ma inseala ??? :-/ :((-2

#20 2008-07-21 15:37:23

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

Re: Help ! Ma inseala ??? :-/ :((

bubutadana a scris:

ceea ce ma intreb eu este de ce ai luat-o pe ea in vizor si-i doresti raul dar pe el nu-l vezi vinovat mai deloc? la urma urmei, el este cel care este implicat intr-o relatie deja, el greseste ...

si eu zic la fel. pana la urma fata nu iti este prietena, nu-ti datoreaza respect sau ceva de genul (nu e frumos ce a facut...dar multe pe fete in zilele noastre nu le intereseaza daca baiatul are prietena sau nu...), in schimb el... el se presupune ca te iubeste, te respecta....el ce cauta cu ea la ora aia? el e principalul vinovat.
pana la urma tu de unde i-ai zis ca ai aflat? ca ziceai ca el nu stie ca ai intrat pe messul lui?
p.s. si eu ii dadeam papuceii. si nu i-a ajuns ca au iesit numai o data...ai zis ca mai voiau si in seara asta sa iasa...pfff...clar ii facem cadou o pereche de papucei. rotfl

Ultima oara a fost editat de Andreea86 (2008-07-21 15:39:18)

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#21 2008-07-21 15:41:08

control_freak
Hero member
De la: A la Z
Inregistrat: 2008-03-05

Desi mesajul tau e aproape indescifrabil am inteles destul cat sa iti pot raspunde la intrebare: DA TE INSEALA!
Pune capat acum, nu te chinui cu sperante ca el e omul care vrei tu sa fie. Nu e acceptabil ca el sa se intalneasca cu nush'ce tipe din simplul motiv ca se plictisea. E aberant. Am intalnit destui tipi ce apartineau acestui regn, din tipologia "Ma plictiseam, sau de dorul tau mi-am bagat pensonul in prima acuarela care am vazut-o in cale." Nu trebuie sa accepti astfel de lucruri...nu iti complica existenta cu persoane care nu merita.

nocry

Ultima oara a fost editat de Gugulik (2008-07-21 15:42:06)

Better to remain silent and be thought a fool than to speak and remove all doubt...

#22 2008-07-21 15:41:16

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

Chocolate22 a scris:

evilpink a scris:

eu asta faceam Britney!

nu fi asa rea. e la prima abatere baiatu. rotfl
si, pana la urma, nu au facut nimic rau ca s-au vazut. oricum se vad. si daca se duce la el acasa, nu inseamna ca se duce la EL ci se duce la sora lui.
mai rau era daca te insela cu ea. punish

nu sunt rea doar ca eu as avea o mica problema! nu vad de ce sa scoata alta fata la film la 4 noaptea! asta dovedeste o anumita intentie! pt.mine e suficient sa ii spun pa.im fine cand vine vb.de chestii de genul asta eu tai in carne vie oricat de mult il iubesc! oricum daca inseala o sg.data o s ainsele si a2a oara eu cel putin asta cred

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#23 2008-07-21 15:41:38

old_soul
Insomniac member
De la: locul unde e liniste
Inregistrat: 2008-04-29

Andreea86 a scris:

p.s. si eu ii dadeam papuceii. si nu i-a ajuns ca au iesit numai o data...ai zis ca mai voiau si in seara asta sa iasa...pfff...clar ii facem cadou o pereche de papucei. rotfl

cool cool rotfl

My Tears Dry On Their Own

#24 2008-07-21 15:43:30

Britney
Full member
De la: Somewhere
Inregistrat: 2007-03-16

pai faza mishto e ca ea nu intra in camera la el big_smile de ar face si asta ar zbura pe geam cu 170km/h ... cu el am vb si ne pastram relatia ... eu i-am zis ca gata (ca sa vad ce zice) si atunci a inceput sa planga si a zis ca daca fac asta pleaca din tara se muta inapoi in tara lui (dar i-am zis sa n-o faca) ,eu am dat sa ies pe usa si eu tineam tare de "manerul" ala sau ce e ... si el m-a tras cu forta inapoi si "poc" unde-i ? Nu-i ... s-a rupt neutral apoi a zis ca nu mai are pt ce trai ... si nu a crezut ca voi reactiona asa pt ca n-au facut nik ....a zis ca se arunca in rau cu masina si zbiera la mine sa ma dau jos grater numa` eu stiu prin ce chin am trecut .... avea ochii plini de lacrimi si ii curgeau pe obraz , iar eu nu stiam cum sa-l calmez ... i-am luat mainile de pe volan si i-am zis ce simt pt el si sa n-o faca .... dar plangeam ... apoi mi s-a facut rau ... nu mai aveam aer de la sperietura asta .... mi-a deschis geamul si mi-a dat sa beau suc sad oof ... aproape ca a trecut tot .. dar azi noapte pana la 4 n-am dormit cum ma gandeam la ceva cum imi venea sa vomit .... era stresata rau .. am luat un antistress un distonocalm si metoclopramid sad in final am adormit pana la 8:45 sad ce greu a fost ! stiu sigur ca ma iubeste si tine la mine ... si e 1 oara cand face asa ceva ... adevaru-i ca n-a mai facut de mult timp ceva crazy sad din cauza mea ... dar chiar cu ea ? grater hrr .... n-o supoooort ... el ma respecta , ma iubeste , nush daca m-a inselat sau nu dar cred ca nu ca nu-i sta in fire fetei big_smile daca n-a avut curaj nici sa se uite la mine-n ochi si sa scoata 2 vb pe gura ... nush ...  in seara asta cica iesim in oras in semn de impacare . in fine vad eu ... maine am chef sa-i fac o vizita big_smile acasa smile

Ultima oara a fost editat de Britney (2008-07-21 15:48:46)

Publicitate

loading...

#25 2008-07-21 15:43:52

mika
Insomniac member
Inregistrat: 2006-06-17

dar de ce nu il crede nimeni ca nu a facut nimic cu fata aia??? revenim la discutia cu prietenia intre o fata si un baiat, neincredere si imaturitate....scuza-ma Britney, dar cum sa ii rupi usa de la masina si de ce sa o faci pe ea sa inghete cand te vede? de ce nu vb cu el mai bine? desi orice ti-ar spune, tu nu o sa il crezi. si revin la parerea mea: "spionajul" asta nu aduce nimic bun. si apoi, ce relatie e aia in care tu trebuie sa ii supraveghezi mess-ul prin telefon? asta demonsteeaza ca nu ai incredere in el si atunci, de ce mai stai cu el?

Ultima oara a fost editat de mika (2008-07-21 15:44:58)

#26 2008-07-21 15:51:48

Britney
Full member

mika si el a zis sa nu-l mai spionez si cum a zis si el daca vroia sa ma minta intra de pe alt id sa vb cu fata si eu nu aflam nik .. sau o suna ... si tot nu aflam dar n-a avut ce sa-mi ascunda .... el m-a avertizat mai demult ca daca ma port urat o sa lase anumite chestii pe mess numai ca sa ma faca pe mine geloasa .... dimineata m-a intrebat ceva ... ca venise vb de tipa desi eu inca nu stiam faza ... si m-a intrebat "dar ce ti-a facut ea ? Cu ce ti-a gresit incat n-o suporti?" loool in fine smile  Cred ca el are dreptate de data asta ... nu a facut nimic .... dar poate urma ... dar nu a fost nimic . Deci tre sa gandesc pozitiv.in legatura cu usa ... sincer n-am vrut big_smile a fost ... neintentionat neutral

Ultima oara a fost editat de Britney (2008-07-21 15:53:12)

#27 2008-07-21 15:53:06

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

copilarie mare mi se pare asta

#28 2008-07-21 15:55:36

mika
Insomniac member

Britney a scris:

mika si el a zis sa nu-l mai spionez si cum a zis si el daca vroia sa ma minta intra de pe alt id sa vb cu fata si eu nu aflam nik .. sau o suna ... si tot nu aflam dar n-a avut ce sa-mi ascunda .... el m-a avertizat mai demult ca daca ma port urat o sa lase anumite chestii pe mess numai ca sa ma faca pe mine geloasa .... dimineata m-a intrebat ceva ... ca venise vb de tipa desi eu inca nu stiam faza ... si m-a intrebat "dar ce ti-a facut ea ? Cu ce ti-a gresit incat n-o suporti?" loool in fine smile  Cred ca el are dreptate de data asta ... nu a facut nimic .... dar poate urma ... dar nu a fost nimic . Deci tre sa gandesc pozitiv.in legatura cu usa ... sincer n-am vrut big_smile a fost ... neintentionat neutral

mare dreptate are el. si mai e ceva...daca tu o tii una si buna ca te inseala si il acuzi pe nedrept, s-ar putea ca intr-o zi sa se enerveze si chiar sa te insele..ca macar sa ai de ce sa fii geloasa. eu nu as sta nici o secunda cu un om care ma spioneaza si care imi face scene de gelozie asa aiurea. dar bine, eu am 30 de ani. de-aia te-a si intrebat mai sus cineva cati ani ai...ca daca ai 17-18 ani, lucrurile astea se explica intr-o oarecare masura wink

Ultima oara a fost editat de mika (2008-07-21 15:57:10)

#29 2008-07-21 15:56:13

Britney
Full member

ralluka .... e posibil ... eu n-am zis nicaieri ca gandesc matur ... tocmai din aceasta cauza am postat pe forum ... sa ma ajutati ... sa ma indrumati spre bine si sa-mi dati sfaturi. Nu chestii de genul "da-i papucii" ... "uita-l" ... "lasa-l" etc. Vrem o rezolvare a problemei ... iar daca voi nu mi-ati fi zis sa o las pe bunica lui in pace eu faceam o prostie .... uite de asta sunt oamenii ... sa se ajute intre ei ... cel putin eu am nevoie de ajutor :|Voi aveti experienta si stiti sa va comportati , insa eu nu sad din pacate.
    ai dreptate Mika .... pana acum ai zis numai lucruri bune.si el mi-a zis ca e ciudat ca sunt geloasa exact atunci cand nu trebuie visslar si daca ar fi facut ceva .. au facut au facut nu mai pot face nik ... pt o prostie dinasta oricum nu l-as lasa pt ca stim amandoi ca e iubire intre noi.Oameni suntem si toti gresi.Cu siguranta fiecare fata trece prin asta cel putin o data in viata , dar pt mine e 1 oara si nu stiam ce sa fac.

Ultima oara a fost editat de Britney (2008-07-21 15:59:01)

#30 2008-07-21 15:57:17

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

mika a scris:

dar de ce nu il crede nimeni ca nu a facut nimic cu fata aia???

chiar daca nu a facut...nu avea nici o treaba cu tipa...de abia daca vorbea cu ea si deodata o scoate in oras la 4 noaptea? sa se planga de prietena? si i-a placut asa mult, incat mai voia sa ma iasa si in seara asta? nu mi se pare normal... box

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#31 2008-07-21 15:57:48

mika
Insomniac member

Britney a scris:

ralluka .... e posibil ... eu n-am zis nicaieri ca gandesc matur ... tocmai din aceasta cauza am postat pe forum ... sa ma ajutati ... sa ma indrumati spre bine si sa-mi dati sfaturi. Nu chestii de genul "da-i papucii" ... "uita-l" ... "lasa-l" etc. Vrem o rezolvare a problemei ... iar daca voi nu mi-ati fi zis sa o las pe bunica lui in pace eu faceam o prostie .... uite de asta sunt oamenii ... sa se ajute intre ei ... cel putin eu am nevoie de ajutor :|Voi aveti experienta si stiti sa va comportati , insa eu nu sad din pacate

lasa, ca ai o viata intreaga ca inveti puss

#32 2008-07-21 16:00:39

Britney
Full member

andreea86 defapt era vorba ca au iesit in noapte din 20 iulie ... apoi era vb in noaptea din 21 iulie care a trecut fara sa iasa (cred) de fapt mai mult ca sigur.Ce ar trebui sa fac ? Mika ce ai zice sa fac ? a zis ca daca eu ma port frumos cu el nu mai are nevoie de alinare in alta parte ...

Ultima oara a fost editat de Britney (2008-07-21 16:02:14)

#33 2008-07-21 16:01:48

mika
Insomniac member

dupa parerea mea:
- sa vb cu el serios sa te convingi ce e intre ei, eventual si cu fata aia daca vrei, dar fara ganduri de razbunare
- sa nu il mai controlezi atat
- sa o lasi in pace pe bunica lui wink

Ultima oara a fost editat de mika (2008-07-21 16:03:49)

#34 2008-07-21 16:02:54

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

poate te-a inselat si poate inca te inseala, dar cred k multi ar reactiona asa cand prietena se poarta urat cu ei. si culmea esti constienta k te-ai purat f urat

Britney a scris:

.Adevaru-i ca in ultimul timp m-am purtat f urat si tot ce zicea sau facea mi se parea enervant si ma enervam la culme ... nu aveam chef sa facem nik ... el nu avea idei .... doar probleme de rezolvat

si de parca nu era suficient k te enervai pe el tot timpu si te purtai urat, te-ai gandit sa il si spionezi, ceea ce f urat. eu una nu as mai avea ce discuta cu o persoana care ma spioneaza. mai ales cand poate chiar a vrut sa se destanuie cuiva...

luanand in considerare posibilitatea de a nu te fi inselat, tu acum comportandu-te astfel (pari chitita pe razbunare) il vei indeparta cel mai probabil de tine.

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#35 2008-07-21 16:04:45

Britney
Full member

ok ... pe bunica lui o s-o las in pace dar daca-mi zice ceva ce nu-mi cade bine ....
         pe el incerc sa nu-l mai controlez chiar atat smile dar a fost o clipa de plictiseala si atunci am zis hai sa intru si am vazut toata conversatia sad
         sa discut serios cu el ... asta e cam aiurea ca mi-a zis cred ca de 100 de ori ca n-are nik cu ea si nu-i mai place sa aduc subiectul asta in discutie a zis ca vrea sa uitam incidentul si sa reparam tot ... nu-i place cand ma stresez si cand sunt suparata dar totusi

#36 2008-07-21 16:06:41

Britney
Full member

deadrose, a zis ca vroia sa stie si el parerea unei fete.dar de ce ai vroia el sa se intalneasca cu ea ... a zis exact asa "ramane secretul nostru  daca vrei repetam faza si la noapte" si asta a fost dupa ce e ajuns acasa...

Ultima oara a fost editat de Britney (2008-07-21 16:07:13)

#37 2008-07-21 16:06:50

mika
Insomniac member

daca ai vb deja cu el si a zis ca nu e nimic intre ei, atunci ai 2 variante big_smile :il crezi sau nu. si actionezi in ceonsecinta.

#38 2008-07-21 16:08:40

Britney
Full member

parerea mea e ca orice om merita inca o sansa .... dar e ultima ... a doua oara s-a ars de tot .Sa vedem ce mai zice azi.cum sa-l fac sa vrea sa vb despre asta ... daca-i amintesc ceva zice "era vb ca inchidem subiectul asta"

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.