homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Help ! Ma inseala ??? :-/ :((-4

#58 2008-07-22 17:41:23

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Re: Help ! Ma inseala ??? :-/ :((

in orice caz, eu sunt de parere ca cine trebuie sa fie tras la raspundere este el, nu tipa respectiva, pentru ce tu ai niste asteptari de la el, el iti datoreaza sinceritate, el are sa zic asa niste datorii morale fata de tine, el trebuia sa se gandeasca la tine nu fata aia care nu are nici o treaba cu tine, nici o obligatie, e dreptul ei sa se gandeasca numai la ea, nu spun ca asa ar fi corect, dar in general asa se intampla, si te inteleg, pentru ca si eu gandeam mai de mult la fel ca si tine pana cand mi-am dat seama ca nu gandeam bine...tu ai vrea sa nu se mai apropie ea de el pentru ca e cu tine, dar in viata nu prea se intampla asa, tu trebuie sa iti vezi de relatia ta nu trebuie sa cauti sa demonstrezi nimic la nimeni, ce gandesc altii e problema lor.

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#59 2008-07-22 18:08:17

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

ralluka a scris:

eu nu l-as crede

subscriu neutral

#60 2008-07-22 18:38:27

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

ane_mona a scris:

in orice caz, eu sunt de parere ca cine trebuie sa fie tras la raspundere este el, nu tipa respectiva, pentru ce tu ai niste asteptari de la el, el iti datoreaza sinceritate, el are sa zic asa niste datorii morale fata de tine, el trebuia sa se gandeasca la tine nu fata aia care nu are nici o treaba cu tine, nici o obligatie, e dreptul ei sa se gandeasca numai la ea, nu spun ca asa ar fi corect, dar in general asa se intampla, si te inteleg, pentru ca si eu gandeam mai de mult la fel ca si tine pana cand mi-am dat seama ca nu gandeam bine...tu ai vrea sa nu se mai apropie ea de el pentru ca e cu tine, dar in viata nu prea se intampla asa, tu trebuie sa iti vezi de relatia ta nu trebuie sa cauti sa demonstrezi nimic la nimeni, ce gandesc altii e problema lor.

subscriu....de fapt am mai zis...lumea e rea...nimeni nu se gandeste decat la binele lui. daca unei fete ii place d eun baiat, va lupta cu dintii pt el...indiferent ca ala prietena sotie sau copii. nu e corect, unele din noi totusi avem principii sanatoase si nu am putea face asta, dar multe o fac. si nu stiu daca le putem cere socoteala, la o adica nu iti datoreaza nimic respectiva....si lupta pt sentimentele ei. in schimb la el...e o alta poveste....

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#61 2008-07-30 21:27:09

Britney
Full member
De la: Somewhere
Inregistrat: 2007-03-16

Fetele am rezolvat problema.Raman cu el asta isi doreste si el si eu.A recunoscut ca a exagerat  fara sa-i amintesc eu de problema.Fata e prea cuminte n-are tupeu sa vb cu mine fata in fata si oricum m-a asigurat, nu numai ea, ca nu o intereseaza el.El e schimbat ... adica amandoi schimbati... daca vb rastit un pic ... apoi isi cere scuze, eu ii ascult problemele si incerc sa gasesc o rezolvare la ele.Am invatat sa dansam salsa big_smile , etc. E mult mai bine. Ne-a unit mai mult.Nu mai ia o decizie fara sa ma intrebe si pe mine si sa fiu de acord.E mai bine smile multumesc oricum. Si pentru cele care au zis sa ma despart de el : As fi facut cea mai mare greseala sa fug de probleme... eu prefer sa le infrunt.Asa am facut si asa fac... Ar fi fost cea mai rea alegere .. pentru amandoi wink puss fetele

#62 2008-07-30 22:47:09

AdA_Ad9
Hero member
De la: Bucuresti-in mare parte:D
Inregistrat: 2007-02-26

britney eu mai mult de 16 ani nu iti dau.iesirile astea,sa rupi usa de la masina,sa te razbuni si multe altele care le-ai zis,nu arata decat ca esti o copila.daca vrei sa va fie bine,incearca sa te controlezi.Tu trebuie sa dai dovada de respect fata de cei din jur.Cum poti sa ziic ca te duci la bunica lui si ii vorbesti ironic?eu zic sa te controlezi,si sa inveti sa te porti ca o fata educata.
apropo ai zis ca dacate desparteai de el ai fi fugit de probleme....nu este adevarat,daca ai fi discutat cu el serios si ati fi ajuns la parerea ca relatia nu are nici un viitor,si trebuie sa puneti capat,nu ar insemna ca ai fugit de probleme.Din cate inteleg eu pt tine a fugi de probleme insemna sa te desparti de el.
eu nu pot decat sa iti urez bafta si sa iti fie bine cu el pe viitor,si minte multa inainte sa te lasi dusa de nervi si sa te porti ca o needucata.O fata intotdeauna trebuie sa dea dovada de finete si de educatie!BAFTA!

Să dărui totul, să sacrifici totul fără speranţă de răsplată;asta inseamnă iubire.Albert Camus

Publicitate

loading...

#63 2008-08-08 21:03:20

Britney
Full member

bun AdA_Ad9 ... Iti dau dreptate la prima afirmatie DA am 16 ani, dar restul sunt niste aiureli care demonstreaza ca n-ai inteles nimic din toata povestea wink
     -In 1 rand "ruptul" usii de la masina a fost un gest neintentionat ;
     -In al 2-lea rand faza cu respectul e "daca vrei sa te respect respecta-ma! " ... sau nu ? ;
     -In al 3-lea rand bunica lui imi vorbeste mie ironic si pe ocolite si aveam de gand sa-i raspund cu aceeasi moneda ;
     -In al 4-lea rand fetele de aici aveau un sfat foarte simplu "Paraseste-l ! " , so... daca as fi ales sa urmez acest sfat FARA sa vb cu el ar fi insemnat ca fug de probleme... si crede-ma nu sunt genul de persoana care le ocoleste ... eu trebuie sa le rezolv .Nu castig nimic daca fug cat vad cu ochii pana la roz ;
     -In al 5-lea rand relatia noastra a avut , are si va avea un viitor daca restul de "oameni" (daca se pot numi asa) isi vad de drumul lor  fara sa mai vireze catre noi;
     -In al 6-lea rand MULTUMESC pentru urarea TA care n-are nici un sens , dar fie ... ;
     -In al 7-lea rand TOCMAI ai dat dovada de un "om" needucat si vulgar , ironic si "sublim" ;
   Te stimez pentru faptul ca ai indrazneala in tine sa dai asemenea sfaturi ... daca as putea as pune o oglinda sa reflecte asupra ta , dar nu pot !
          MULTUMESC inca o data ! Poate o sa intelegi si tu vreodata cum gandesti la tristete si surescitabilitate !!!
          Am o intrebare "Cati ani ai ? "

#64 2008-08-09 12:48:09

skumpi
Vizitator

Katalyna2311 a scris:

Britney a scris:

Fetele el nu stia ca eu pot sa-i supraveghez messul de pe telefon ... si l-am prins ca vb cu cea mai buna prietena a surorii lui iar apoi la 4 noaptea au iesit cu masina grater la plimbare pe locul meu a stat curva aia grater si cica s-au uitat doar la un film si au povestit ... a dus-o intr-un loc .. undeva pe rau sad faza e ca tipa e prea cuminte ... dar daca a fugit din casa la ora 4 nush ce sa mai cred ... fata n-a avut tupeu nici sa vb cu mine dupa ... aproape ca tremura si nu a zis ce-au facut ... se uita la el dar nu putea sa-i zica nik ca era langa mine ... ce sa fac ? bunica lui cu care si locuieste o idolatrizeaza pe tipa grater nici nu stiti cum se uita bunica-sa la mine cand intru in casa aia.Vroiau sa repete chestia si in noaptea asta dar nush ca eu am aflat si .. mnah .. nush ce s-a intamplat.HELP !!!  el a zis ca nu m-a inselat si n-are de gand s-o faca .. a iesit cu ea doar de plictiseala si altcineva nu mai era pe mess online . Cica au vb de mine .. s-a plans de felul cum ma port eu .Adevaru-i ca in ultimul timp m-am purtat f urat si tot ce zicea sau facea mi se parea enervant si ma enervam la culme ... nu aveam chef sa facem nik ... el nu avea idei .... doar probleme de rezolvat grater ce sa fac ? sa-l cred ? parca l-as crede ... azi noapte pt 1 oara a plans .... si a plans destul de bine .. a zis ca se arunca in rau atunci am disperat rau de tot grater( nu mai stiam ce sa fac numai eu stiu cum l-am calmat dar apoi mi s-a facut mie rau ca nu mai puteam respira si-mi venea sa lesin.Faza e ca in 19 iulie pe zi mi-a propus o plimbare noaptea daca ne plictisim si n-avem somn dar eu n-am cum sa ies grater cred ca a fost ceva aranjat.Faza e ca atunci cand i-am zis eu ca am aflat dar nu i-am zis ce , el putea sa ma minta sa zica ca nu-i adevarat si dinastea , dar n-a facut-o .Problema e ca curva aia e in fiecare zi la el acasa chiar daca el nu e sau doarme... Azi noapte am speriat-o un pic! Sper sa nu mai aiba liniste cat traieste ea !!! Ma fac rea in privinta asta ... eu n-o suportam de mult timp , dar o sa se termine tot ... toti cei care ma urasc o sa ajunga la fund ! JUR ! Ajutati-ma va rog eu ... e prima oara cand am dat de pb asta sad

mda....deci eu ii spuneam de la inceput sa se duca diablo ca aia nu era ora de iesit la 4 si mai ales cu una, care bineinteles o credeam cea mai mare ..... visslar al meu a iesit o data cu una in parc si au stat de la 18:30 pana la 23:00. l-am sunat de doua ori si nu mi-a raspuns si i-am dat un sms si mi-am cerut scuze ca l-am deranjat si ca le-am stricat noaptea de dragoste si sex. m-a suparat ca m-a sunat pana sa plece sa imi spuna ca nu are chef de ea, dar se duce si ca nu sta mult. abia la ora 24 era el in camera. e clar ca ajunsesem in punctul final al relatiei. si baanuiam ca ar fi ceva intre ei pentru ca tipa il cauta la tel si daca era cu mine...nu raspundea :f?rbannad: o suna dupa ce plecam eu.
oricum o sa am grija sa lamuresc treaba asta cu el desi a trecut atata timp.

era normal ca la ora aceea sa te sune pe tine ca sa nu se mai plictiseasca sau iesea cu ea in timpul zilei.
bine ca acum toate s-au rezolvat si sunteti bine.
parerea mea ar fi ca pe viitor sa ii ceri sa nu mai faca  asa..probabil i-ai cerut deja asta, dar nu am apucat sa citesc tot pe aici si probabil ai scris pe forum....dar nu am citit tot
nu cred ca ai dat dovada de fata needucata

kata, actualu a facut asta ? yikes

#65 2008-08-12 10:53:12

Britney
Full member

mda... pai la voi erau 4 luni , dar la noi este 1 an si 10 luni wink so... mda... nush acuma ... parca in fiecare noapte ma ia un fior si ma gandesc "daca face asa si in noaptea asta?" .Nu prea am liniste.El a zis clar ca nu mai vrea sa treaca prin ce-a trecut acum, dar nush ... ca dupa ceva timp parca vad ca .. mda ... nush dc m-a afectat asa de mult sad adevaru-i ca e cam cum a zis si el ca nu vrea sa ma creasca pt el , sa-si piarda timpul cativa ani si apoi sa ma lase pt alta ca nu castiga nimic.Si cam are dreptate ... ne-am facut niste planuri ... mai asteapta el sa termin liceul si mergem impreuna la faculta smile Faza e ca el si nu numai ... are impresia cateodata ca "vorbesc de sus" ... dar eu nu-mi dau seama sa vb asa ... sau cel putin nu asta vreau sa iasa ... Deci pb asta nush cum o pot rezolva sad mda ... in general e ok wink big_smile puss

#66 2008-08-12 11:05:16

Detzy
Insomniac member
De la: ...mine pentru ....voi
Inregistrat: 2008-01-23

Britney a scris:

Fetele am rezolvat problema.Raman cu el asta isi doreste si el si eu.A recunoscut ca a exagerat  fara sa-i amintesc eu de problema.Fata e prea cuminte n-are tupeu sa vb cu mine fata in fata si oricum m-a asigurat, nu numai ea, ca nu o intereseaza el.El e schimbat ... adica amandoi schimbati... daca vb rastit un pic ... apoi isi cere scuze, eu ii ascult problemele si incerc sa gasesc o rezolvare la ele.Am invatat sa dansam salsa big_smile , etc. E mult mai bine. Ne-a unit mai mult.Nu mai ia o decizie fara sa ma intrebe si pe mine si sa fiu de acord.E mai bine smile multumesc oricum. Si pentru cele care au zis sa ma despart de el : As fi facut cea mai mare greseala sa fug de probleme... eu prefer sa le infrunt.Asa am facut si asa fac... Ar fi fost cea mai rea alegere .. pentru amandoi wink puss fetele

Fetele care te-au sfatuit sa te desparti de el ...au facut-o pentru ca asa au crezut ca e mai bine pentru tine ...asa se intampla cand ceri pareri...nu primesti numai din cele care sa fie in acordul tau... wink in rest bine ca ai rezolvat problema...sa fie asa cum iti doresti tu!!

baby Dragos hjarta rugaciune

#67 2008-08-12 13:00:24

old_soul
Insomniac member
De la: locul unde e liniste
Inregistrat: 2008-04-29

Katalyna2311 a scris:

Britney eu zic ca poti sta linistita ca nu se va mai repeta povestea

offtopic hello Kata puss puss puss

My Tears Dry On Their Own

#68 2010-07-21 12:38:26

Britney
Full member

Jessica_M a scris:

Britney eu zic ca poti sta linistita ca nu se va mai repeta povestea

Ai avut dreptate.Nu s-a mai repetat.Ne intelegem super bine, suntem foarte uniti ... suntem ca o familie.Se pare ca am trecut peste faza aceea.In septembrie facem 4 ani  dance Va multumesc pentru toate sfaturile !

P.S. Bunica lui nu avea nici o vina(in 2009 a inteles ce se intampla de fapt, iar acum ma inteleg f bine cu ea), ci sora lui care-i baga toate tampenile in cap atat bunicii, cat si lui. De cand a plecat ea din tara e ca un basm.

buga  par

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.