|
Nu esti logat.
Help ! Ma inseala ??? :-/ :((-4#58 2008-07-22 17:41:23
Re: Help ! Ma inseala ??? :-/ :((in orice caz, eu sunt de parere ca cine trebuie sa fie tras la raspundere este el, nu tipa respectiva, pentru ce tu ai niste asteptari de la el, el iti datoreaza sinceritate, el are sa zic asa niste datorii morale fata de tine, el trebuia sa se gandeasca la tine nu fata aia care nu are nici o treaba cu tine, nici o obligatie, e dreptul ei sa se gandeasca numai la ea, nu spun ca asa ar fi corect, dar in general asa se intampla, si te inteleg, pentru ca si eu gandeam mai de mult la fel ca si tine pana cand mi-am dat seama ca nu gandeam bine...tu ai vrea sa nu se mai apropie ea de el pentru ca e cu tine, dar in viata nu prea se intampla asa, tu trebuie sa iti vezi de relatia ta nu trebuie sa cauti sa demonstrezi nimic la nimeni, ce gandesc altii e problema lor. „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #60 2008-07-22 18:38:27
Re: Help ! Ma inseala ??? :-/ :((
subscriu....de fapt am mai zis...lumea e rea...nimeni nu se gandeste decat la binele lui. daca unei fete ii place d eun baiat, va lupta cu dintii pt el...indiferent ca ala prietena sotie sau copii. nu e corect, unele din noi totusi avem principii sanatoase si nu am putea face asta, dar multe o fac. si nu stiu daca le putem cere socoteala, la o adica nu iti datoreaza nimic respectiva....si lupta pt sentimentele ei. in schimb la el...e o alta poveste.... If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #61 2008-07-30 21:27:09
Re: Help ! Ma inseala ??? :-/ :((Fetele am rezolvat problema.Raman cu el asta isi doreste si el si eu.A recunoscut ca a exagerat fara sa-i amintesc eu de problema.Fata e prea cuminte n-are tupeu sa vb cu mine fata in fata si oricum m-a asigurat, nu numai ea, ca nu o intereseaza el.El e schimbat ... adica amandoi schimbati... daca vb rastit un pic ... apoi isi cere scuze, eu ii ascult problemele si incerc sa gasesc o rezolvare la ele.Am invatat sa dansam salsa , etc. E mult mai bine. Ne-a unit mai mult.Nu mai ia o decizie fara sa ma intrebe si pe mine si sa fiu de acord.E mai bine multumesc oricum. Si pentru cele care au zis sa ma despart de el : As fi facut cea mai mare greseala sa fug de probleme... eu prefer sa le infrunt.Asa am facut si asa fac... Ar fi fost cea mai rea alegere .. pentru amandoi fetele Offline #62 2008-07-30 22:47:09
Re: Help ! Ma inseala ??? :-/ :((britney eu mai mult de 16 ani nu iti dau.iesirile astea,sa rupi usa de la masina,sa te razbuni si multe altele care le-ai zis,nu arata decat ca esti o copila.daca vrei sa va fie bine,incearca sa te controlezi.Tu trebuie sa dai dovada de respect fata de cei din jur.Cum poti sa ziic ca te duci la bunica lui si ii vorbesti ironic?eu zic sa te controlezi,si sa inveti sa te porti ca o fata educata. Să dărui totul, să sacrifici totul fără speranţă de răsplată;asta inseamnă iubire.Albert Camus Offline Publicitateloading...
#63 2008-08-08 21:03:20
Re: Help ! Ma inseala ??? :-/ :((bun AdA_Ad9 ... Iti dau dreptate la prima afirmatie DA am 16 ani, dar restul sunt niste aiureli care demonstreaza ca n-ai inteles nimic din toata povestea Offline #64 2008-08-09 12:48:09
kata, actualu a facut asta ? #65 2008-08-12 10:53:12
Re: Help ! Ma inseala ??? :-/ :((mda... pai la voi erau 4 luni , dar la noi este 1 an si 10 luni so... mda... nush acuma ... parca in fiecare noapte ma ia un fior si ma gandesc "daca face asa si in noaptea asta?" .Nu prea am liniste.El a zis clar ca nu mai vrea sa treaca prin ce-a trecut acum, dar nush ... ca dupa ceva timp parca vad ca .. mda ... nush dc m-a afectat asa de mult adevaru-i ca e cam cum a zis si el ca nu vrea sa ma creasca pt el , sa-si piarda timpul cativa ani si apoi sa ma lase pt alta ca nu castiga nimic.Si cam are dreptate ... ne-am facut niste planuri ... mai asteapta el sa termin liceul si mergem impreuna la faculta Faza e ca el si nu numai ... are impresia cateodata ca "vorbesc de sus" ... dar eu nu-mi dau seama sa vb asa ... sau cel putin nu asta vreau sa iasa ... Deci pb asta nush cum o pot rezolva mda ... in general e ok Offline #66 2008-08-12 11:05:16
Fetele care te-au sfatuit sa te desparti de el ...au facut-o pentru ca asa au crezut ca e mai bine pentru tine ...asa se intampla cand ceri pareri...nu primesti numai din cele care sa fie in acordul tau... in rest bine ca ai rezolvat problema...sa fie asa cum iti doresti tu!! baby Dragos Offline #67 2008-08-12 13:00:24
hello Kata My Tears Dry On Their Own Offline #68 2010-07-21 12:38:26
Ai avut dreptate.Nu s-a mai repetat.Ne intelegem super bine, suntem foarte uniti ... suntem ca o familie.Se pare ca am trecut peste faza aceea.In septembrie facem 4 ani Va multumesc pentru toate sfaturile ! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|