|
Nu esti logat.
Help ! Ma inseala ??? :-/ :((-3#39 2008-07-21 16:11:14
Re: Help ! Ma inseala ??? :-/ :((
sincer, eu l-as crede k nu a facut nimic, dar as fi foarte precauta pe viitor. as incerca oricat de rau m-ar enerva (k nah se mai intampla ) sa fiu zambareata si de acord cu el si eventual sa ii fac un pic pe plac. si mai incolo.. om trai si om vedea cum se comporta cu el http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #40 2008-07-21 16:11:38
mie mi se pare normal. poate baiatul e satul de controalele ei si de crizele ei de gelozie si voia sa se descarce cuiva. tipa respectiva a fost dispusa sa-l asculte. faza cu 4 noaptea mi se pare un detaliu nesemnificativ. puteau foarte bine sa se intalneasca la 12 la pranz. Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #41 2008-07-21 16:12:21
Re: Help ! Ma inseala ??? :-/ :((acum la 3 a iesit de la lucru ...a zis ca merge sa doarma si ne intalnim deseara. vreau sa rezist sa nu-i dau nici un semn pana imi da el ... tre sa imi simta cumva lipsa... Era 4 noaptea stiu sigur. Ultima oara a fost editat de Britney (2008-07-21 16:13:37) Offline #42 2008-07-21 16:49:44
Re: Help ! Ma inseala ??? :-/ :((din toata povestea asta...cel mai "suspect" lucru mi se pare ora de intalnire...4 noapteaaaaa,in puii mei?!?de ce nu 4 ziua?atunci n-ar mai fi fost o asa problema...cel putin nu pentru mine,personal! Dragostea si muzica sunt cele doua aripi ale sufletului ! Offline #43 2008-07-21 16:52:42
Re: Help ! Ma inseala ??? :-/ :((tocmai asta zic si eu. nici un barbat nu se intalneste cu o femeie la 4 dimineatza sa vorbeasca despre job sau scoala. asta e clar. Offline Publicitateloading...
#44 2008-07-21 16:57:07
Re: Help ! Ma inseala ??? :-/ :((mie personal mi se pare cel putin ciudat ca el...care n-avea nicio treaba cu tipa ...pana atunci...dupa cum chiar Britney a zis...sa iasa impreuna cu ea la 4 dimineata...de plictisealaaaaa....deci aici chiar nu e vorba de prietenie veche...etc...si in al doilea rand mi se pare aiurea sa te-apuci sa faci planuri de razbunare...pt ea dar el sa nu fie tras la raspundere...ea n-are nicio obligatie fata de tine...tu cu el esti in relatie...tu stii ce ai de facut...tu stii ce decizie e mai buna pentru tine...dar pe ea, bunika lui...si alte persoane in afara de voi doi lasa-le deoparte. baby Dragos Offline #45 2008-07-21 21:59:57
Re: Help ! Ma inseala ??? :-/ :((britney, dupa parerea mea, cu cat ai mai multe ganduri de razbunare sau cu cat faci mai pe dura, cu atat mai mult ai sa cazi ca aia rea! crede-ma asa eram si eu in tineretile mele si asa pateam.. eu picam ca aia rea, nesimtita si fara sentimente. cand de fapt eram cea tradata. dar pt ca faceam orice sa ma razbun si sa provoc omul picam ca vrajitoarea din poveste. eu zic sa ai grija la chestia asta, daca nu te simti sigura pe el si nu mai ai incredere lasa-l si go on with your life!! bafta!! Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?... Offline #46 2008-07-21 22:12:29
Re: Help ! Ma inseala ??? :-/ :((doamne, britney dar mai bine incerci sa te calmezi si sa nu arati cat pui la suflet toate chestiile astea mai ales in fata ei. nu da satisfactie persoanelor din jurul tau de a te vedea disperata. o femeie e in stare sa faca orice din iubire... pe cand un barbat mai rar. si crede-ma , nu crede toate lacrimile si vorbele spuse de el sa te indulceasca... ma rog, asta nu inseamna nici sa faci pe indieferenta cand el plange de mama focului. Offline #48 2008-07-21 22:14:30
aia nu-s barbati.fara suparare!una e sa fi sensibil si alta e sa plangi din orice. i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #49 2008-07-21 22:17:37
exact Ultima oara a fost editat de mika (2008-07-21 22:18:46) Offline #50 2008-07-21 22:23:23
Re: Help ! Ma inseala ??? :-/ :(( mika am intrat pe ultima melodie de la semnatura ta...e prima data cand il vad pe cetatean cum arata...nu mi-l imaginam deloc asa...la fel am patit si cu solistul de la phoenix, cu solistul de la smokey...singurul care nu m-a surprins a fost solistul de la mr big mami de minuni Offline #51 2008-07-21 22:25:57
si eu am fost surprinsa cand am vazut clipul prima data, mi-pl imaginam cu totul altfel Ultima oara a fost editat de mika (2008-07-21 22:31:11) Offline #52 2008-07-21 22:46:30
Re: Help ! Ma inseala ??? :-/ :((fata aia pe care o urasti atat de mult are si ea partea ei de vina insa daca esti inselata, atunci de iubitul tau. Cu el ai ce ai de impartit. Inainte de a lua hotarari pe care s-ar putea sa le regreti mai tarziu, mai bine informeaza-te daca e adevarat ceea ce banuiesti. E greu de spus daca te-a inselat, sau nu. Bineinteles ca ora intalnirii dintre cei doi nu e una "ortodoxa" insa poate au vorbit pe mess si dupa atata palavra a zis poate unul dintre ei: hai sa iesim. Asta nu inseamna ca te-a inselat iar daca a facut-o, fapta e consumata si tu nu ai de unde sa sti cum si ce. Doar sa banuiesti poti. Deci e problema ta, problema pe care trebuie sa o rezolvi singura. Spionajul nu este foarte indicat intr-o relatie. Asa ceva duce mai devreme sau mai tarziu la despartire. Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #53 2008-07-22 00:14:51
Re: Help ! Ma inseala ??? :-/ :((e adevarat ca atunci cand suntem pusi in situatii mai dificile adevaratul nostru caracter iese la iveala, dar eu zic ca principalul vinovat este el, cum adica sa iese cu alta ca tu nu ai putut sa iesi si chestii din astea, nu mi se pare normal, daca ar tine cu adevarat la tine nu ar face asa ceva.... „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #54 2008-07-22 00:20:56
Re: Help ! Ma inseala ??? :-/ :((nu l`as crede numai pt santaju lui ...ma arunc in rau...hai nu mai spune...da inainte sa iesii cu ea nu te`ai gandit ? dak u ieseai cu un tip la 4 dimineata el cum reactiona ? #55 2008-07-22 09:53:29
:f?rv?nad: ....chiar asa..sa plangi in hohote...si sa ameninti ca te arunci in rau...fara suparare dar cred ca a fost putin cam prea teatral Ultima oara a fost editat de deliav (2008-07-22 09:58:53) baby Dragos Offline #56 2008-07-22 10:07:53
e santaj sentimental si vad ca merge. Offline #57 2008-07-22 10:33:14
exact baby Dragos Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|