Mananc, beau, ascult ,regret, ma bucur,simt, vreau, ...-13
- ryanna22
- Hero member
- Inregistrat: 2008-10-08
Re: mananc, beau, ascult ,regret, ma bucur,simt, vreau, ...
mananc: ciocolata beau: ceai de fructe ascult: kelly clarkson-'because of you'! regret: ca sunt bolnavioara ma bucur: ca am noroc la bani simt: ca as vrea sa iau o gura de aer! vreau: sa rasara soarele si pe strada mea! mi-e frica : de unele chestii.. mi-e dor : de clipele cand eram mica....
- meme
- Full member
- Inregistrat: 2007-10-16
mananc : nimic beau : pepsi light ascult : concertu nr 4 de mozart regret : ca nu am avut ocazia de a spune tot ce am pe suflet ma bucur : ca exista el..si ca el al meu simt : ca nu am facut suficient vreau : sa nu fi stricat nimic din ce am avut mi-e frica : de boala mi-e dor : de zilele de acum cateva luni
suntem actori pe o scena dominata de visuri.....
- wild_wind
- Platinum member
- De la: tara nimanui
- Inregistrat: 2008-08-14
mananc-nimic beau-nimic ascult-televizorul(e un documentar) regret-ca nu am pe cineva langa mine ma bucur-ca exist simt-ca trebuie sa o iau de la capat vreau-cam multe si totusi atat de putin.. mi-e frica-ca nu apuc ziua in care fiul meu va fi pe ,,picioarele,,lui mi-e dor-de vremea cand eram fericita
VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!
- ryanna22
- Hero member
mananc: cioco beau: suc ascult: nimic regret: nimic ma bucur: de viata mea simt: fiori vreau: sa vina vara mai repede mi e frica: de boli in general mi e dor: de vacanta petrecuta anul trecut la mare....
- OneOnly
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-07-14
mananc:nimic beau:apa minerala ascult:in gura presei rgret: ca nu l-am gasit mai devreme pe el ma bucur: ca ma iubeste simt:confuzie vreau:sa scada facturile mi-e frica:ca raman fara bani mi-e dor: de un concert
They can because they think they can.
- pink_butterfly
- Insomniac member
- Inregistrat: 2006-08-10
mananc:nimic beau:7up ascult:agitatia din birou regret:ca nu sunt acasa cu iuby ma bucur:ca mai am putin si termin programul simt:ca mi se face foame vreau:mongo shrimp mi-e frica:sa nu ma cert rau cu iuby mi-e dor:de linistea de la inceput
- VERANDREEA
- Full member
- Inregistrat: 2008-07-08
mananc-corn beau-cafea cu lapte ascult- povestile colegilor regret- nimic ma bucur- pentru fiecare clipa din viata mea simt- dragostea si aprecierea celor din jur vreau- concediu mi e frica- de nimic mi e dor- de vara
A iubi si a fi iubit este cea mai mare minune a Universului
- Emilya
- Platinum member
- De la: munte
- Inregistrat: 2006-07-16
- Site
mananc-nimic beau-nimic ascult- DJ project regret- nimic ma bucur- ca il am pe iubi simt- un gol in stomac vreau- mai multi bani mi e frica- de nimic mi e dor- de acasa
Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my bodyMaia Ecaterina 14.01.2014
- ryanna22
- Hero member
mananc: praji cu afine beau: cola ascult: ce zice iuby regret: ca sunt racita ma bucur: ca sunt iubita simt: bucurie vreau: nimic mi e frica: de nimic mi e dor: de vremea cand eram la liceu....
- princesss
- Banat
- De la: plaja
- Inregistrat: 2008-08-11
mananc:alune beau:ceai ascult:cronica carcotasilor:) regret:nimic deosebit ma bucur:de ceea ce traiesc de un an si cv incoace simt: nimic,sunt ff calma vreau sa ma uit la 'hannibal' mi e frica: sa nu visez urat la noapte,daca ma uit:p mi e dor:de prietenele mele din liceu,plecate toate:(((
- adryana grygo
- Full member
- De la: Ardeal...univers fatal
- Inregistrat: 2008-07-18
mananc-pulpe inabusite beau -ceai de coada calului ascult-stiri regret-ca nu am mai multi bani ma bucur-ca voi manca o prajitura simt-ca ma doare spatele vreau sa ma uit-in ochii lui mi-e frica-sa nu se arda mancarea in timp ce eu scriu mi-e dor-de fratele meu
Cea mai mare intelepciune nu sta in a nu cadea niciodata, ci in a te putea ridica de fiecare data cand ai cazut...
- wild_wind
- Platinum member
- De la: tara nimanui
- Inregistrat: 2008-08-14
mananc-sandwich cu crenvusti si ou(asta am avut pofta) beau-nectar de piersici ascult- Maruta regret-ca nu sunt la el ma bucur-ca sunt sanatoasa simt-ca sunt grasa vreau-sex mi-e frica-ca nu imi voi gasi prea curand un job mi-e dor-sa fiu tinuta in brate de el
VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!
- my_aa
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-10-29
mananc: nimic beau: ness ascult: kiss FM regret: ca mi-am pierdut ult timp degeaba ma bucur: ca nu mai ploua simt: ca mi-e somn vreau: sa merg prin oras mai tarziu mi-e frica: de nimic mi-e dor: de mareee
„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”
- emily02
- Full member
- Inregistrat: 2008-09-25
mananc: cioco beau: fanta ascult: bitza - razboi in doi regret: ce-am tot zis in ultimele zile.. ma bucur: nu ma bucur acum simt: ca am un nod in gat vreau: undevaa prin vamaa.. mi-e frica: de fel si fel.. mi-e dor: de fel si fel..
Staring at the sun, thinking it's the moon..
- Ank-Su-Namun
- Sr. member
- De la: Londra
- Inregistrat: 2006-12-09
mananc: nimik beau: la fel,nimik..nu mi-e sete ascult: t.v regret: ca nu ies mai mult si sa ma distrez ma bucur: ca am zile libere simt : ca nu-l mai iubesc vreau : sa imi gasesc echilibrul in viata mi-e frica : sa nu ma ingras mi-e dor : de anii copilariei
....Thought I never fall in love again...but ur out a perfect gentleman...
- oxxy
- Full member
- De la: my world
- Inregistrat: 2008-05-20
- reparaTot
- Full member
- De la: fetele rele
- Inregistrat: 2009-03-15
free , free , freeeeee
...boring [& horny] club , here i am.
- alexa123
- Hero member
- De la: underground
- Inregistrat: 2008-12-08
mananc: nimic beau: apa ascult: "Viata cu Louie" regret: ca nu stiu ce vreau ma bucur: ca am dat de forumul asta simt: ca ceva imi lipseste vreau: sa lamuresc unele lucruri mi-e frica: de faptul ca nu voi rezista mi-e dor: de copilarie
when the pomp lights up,you shoot.
- Finesse
- Banat
- Inregistrat: 2009-01-16
Goodnight moon
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|