Mananc, beau, ascult ,regret, ma bucur,simt, vreau, ...-14
- oana16
- Sr. member
- De la: capitala culturara
- Inregistrat: 2007-04-21
Re: mananc, beau, ascult ,regret, ma bucur,simt, vreau, ...
mananc- foare dezorganizat in ultimul timp beau-toate chimicalele ascult- Alb Negru-Amintiri in ultimul timp si imi provoaca o stare.... regret- ca am plans prea mult pt cineva ce nu a meritat ma bucur- ca sunt fericita, iubesc si sunt iubita simt- ca iubesc, ca traiesc vreau- sa visez si sa mi se indeplineasca visele mi e frica- sa pierd pe cineva drag mi e dor- de momentele petrecute alaturi de iubi in vacanta
Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea
- sophie
- Addicted member
- De la: Atlantis
- Inregistrat: 2008-02-19
mananc - numai tampenii beau - ceai de menta ascult - apa de la dushul pe care`l face puiu regret - ca nu am ascultat sfaturile celor din jurul meu ma bucur - nu prea in ultima vreme simt - ca o iau razna vreau - sa ma angajez odata si sa trecem peste toate problemele mi e frica - sa nu`l pierd mi e dor - de copilarie, cand nu trebuia sa am nicio grija
- ioana_4
- Diamond member
- Inregistrat: 2006-11-13
mananc - nimic, dar as vrea cioco beau - nimic ascult - zgomotul masinilor de afara regret - unele alegeri pe care le-am facut ma bucur - de sanatate simt - ca il iubesc vreau - sa il am mereu langa mine mi-e frica - sa fie departe mi-e dor - de o plimbare lunga pe jos
- Melany1
- Banat
- Inregistrat: 2008-02-07
manan: para beau: ceai ascult: partidul kiss fm regret: ca sunt mai rabdatoare si mai calma ma bucur: de fiecare zi in care Cineva are grija de mine vrea: sa treaca stresu mi-e frica: sa nu reusesc in scopul meu mi-e dor: de copilarie simt : tristete
Ultima oara a fost editat de Melany1 (2009-03-22 02:44:28)
- my_aa
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-10-29
mananc: nimic beau: ceai negru ascult: rihanna - rehab regret: ca nu am fost ieri la cumparaturi ma bucur: ca plec azi sa ma plimb vreau: sa termin un proiect mi-e frica: sa conduc mi-e dor: de cineva simt: pofta de viata
„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”
- _alexa_
- Hero member
- De la: ghinioane mi se trage!!
- Inregistrat: 2008-03-20
mananc: la ora asta un 3in1 si cateva tigari beau: coldrex!! ascult: pasarerele si cum vocalizeaza bebe regret: ca sunt luata de proasta ma bucur: ca n-am facut avort vreau: sa ies pe roleeeee mi-e frica: sa nu racesc si mai rau mi-e dor: de linistea de altadata..... simt: cum imi curge nasu
Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head...
- roxipoxi
- Full member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2008-12-04
mananc: nimic beau: apa ascult: tramvaiele cum ajung in statie regret: ca m-am trezit devreme ma bucur: ca am facut sport vreau: sa merg diseara pe patinoar mi-e frica: de licenta mi-e dor: de parinti simt: ca am inghetat (am mainile reci reci)
- _alexa_
- Hero member
mananc: rabdari prajite beau: 3in1 ascult: teleshopping pe euforia regret: ca n-am bani ma bucur: nu ma bucur vreau: sa fiu a free peson mi-e frica: de bau bau mi-e dor: de thora simt: ca-mi pierd mintile
Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head...
- carmen_21
- Insomniac member
- De la: ei
- Inregistrat: 2008-03-19
mananc:nimic beau: nimic ascult : zumzetul calculatorului regret:mai multe chestii... ma bucur: ca am terminat o parte din tema vreau: sex si sa ies afara mi e frica: de ce o sa mai fie... mi e dor: de vara...de prietena mea cea mai buna simt: ca ma plictisesc ingrozitor
Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end.
- wild_wind
- Platinum member
- De la: tara nimanui
- Inregistrat: 2008-08-14
mananc-o clatita beau-apa plata ascult-alarma unei masini din parcare regret-ca nu m-a facut mama baiat ma bucur-ca sunt sanatoasa vreau-multe(sex,bani,un job,o vacanta,un barbat) mi-e frica-de viitor mi-e dor-de un ,,te iubesc,, simt-criza
VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!
- rb1891
- Full member
- De la: SPANIA
- Inregistrat: 2009-03-24
maninc-chec cu fructe de padure beau-apa plata ascult-clopotele de la bisera ce bat ora 5.45 regret-ca nu sunt acasa alaturi de famile ma bucur-ca am avut parte de momente de tandrete vreau -sanatate mi-e frica-de o boala grava mi-e dor-de parinti simt-liniste sufleteasca cu o usoara adiere de melancolie
- carmen_21
- Insomniac member
- De la: ei
- Inregistrat: 2008-03-19
mananc: o ciocolatica beau:nimic ascult: nimic regret: ca nu sunt deloc motivata si am devenit o lenesa ma bucur:ca am iesit azi cu iubi si a fost asa frumos vreau: sa mi termin odata temele mi-e frica: de o posibila despartire..deocamdata nu sunt motive, dar ma tem mi-e dor: de plaja simt: ca ma doare capul si ca mi e somn
Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end.
- my_aa
- Insomniac member
mananc: nimic beau: nimic ascult: radio zu regret: ca mi-am facut iluzii aiurea ma bucur: ca merg maine la facultate vreau: sa imi fac prieteni noi mi-e frica: de neprevazut mi-e dor: de vara simt: caldura de la radiator
„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”
- aphrodite
- Full member
- De la: a better world
- Inregistrat: 2008-12-28
mananc: nimic beau: nimic ascult: pop2k regret: ca l-am intalnit ma bucur: ca sufera. vreau: sa fiu singuraaaaaaaaaaaa. mi-e frica: viitorul apropiat mi-e dor: de ziege. simt: un mare gol.
elle joue avec ton coeur
- my_aa
- Insomniac member
mananc: nimic beau: apa ascult: la radio regret: ca nu am prea fost pe la facultate in ultimul timp ma bucur: ca maine e o noua zi vreau: sa dorm mi-e frica: de licenta mi-e dor: de o prietena simt: oboseala
- meme
- Full member
- Inregistrat: 2007-10-16
mananc : orbit beau: nimic ascult : caruso regret: ca a trecut ft mult timp pana am reusit sa vb normal ma bucur : pt noi vreau : sa treaca bacu cu bine mi'e frica : de multe.... mi'e dor: sa fim cum am fost odata simt: dor de el
suntem actori pe o scena dominata de visuri.....
- my_aa
- Insomniac member
mananc: nimic; beau: suc; ascult: radioZU; regret: ca nu am mai mult curaj; ma bucur: ca am inteles unele lucruri; vreau: sa treaca licenta cu bine; mi-e frica: de necunoscut; mi-e dor: de viata; simt: confuzie.
- _alexa_
- Hero member
mananc: rabdari prajite beau: cafea ascult: cum dau vecinii cu bormasina in pereti regret: ca nu sunt destul de puternica sa iau anumite decizii ma bucur: ca am un copil sanatos si ca mi-am luat bicicleta fitness vreau: sa trec cu bine de problemele din prezent mi-e frica: de viitor mi-e dor: de iubi simt: un nod in gat
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|