Mananc, beau, ascult ,regret, ma bucur,simt, vreau, ...-24
- bunea georgeta
- Platinum member
- De la: Prahova
- Inregistrat: 2009-07-12
- Site
Re: mananc, beau, ascult ,regret, ma bucur,simt, vreau, ...
mananc- nimic beau-apa ascult - gandurile mele regret- ca am avut incredere intr-o persoana ma bucur-de nimic simt-trstete vreau - sa cred ca totul a fost un vis mi-e frica - de viitor mi-e dor - de linistea mea sufleteasca
Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc.
- carmen_21
- Insomniac member
- De la: ei
- Inregistrat: 2008-03-19
Mananc: kiwi Beau: nimic Ascult: cum trosnesc lemnele in foc Regret: nu regret nimic Ma bucur: ca mai e putin si vine iubi Simt: ca nu mai am rabdare, ca nu ma pot concentra la nimic Vreau: sa ma apuc de un proiect Mi-e frica: ca lucrurile nu vor fi asa cum imi doresc Mi-e dor: de viata fara griji pe care o aveam odata
Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end.
- Miss_B
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-11-07
mananc- cereale beau - apa ascult - tv-ul ma bucur- ca sunt fericita simt - oboseala vreau - sa fiu mereu fericita mi-e frica - de moarte mi-e dor- de bunici urasc- ipocrizia
- bunea georgeta
- Platinum member
- Site
mananc - pufuleti beau - pepsi ascult-linistea din casa ma bucur -de nimic simt -oboseala vreau- multe mi-e frica - de nimic mi-e dor-de copilarie urasc- minciuna
- Almi Ingerash
- Addicted member
- De la: capătul țării..
- Inregistrat: 2009-06-15
măn?nc - nimic beau- nimic ascult - muzică de Crăciun mă bucur - că s-a ?ntregit familia de sărbători simt - emoția Crăciunului vreau - să ies puțin ?n oraș mi-e frică - de vești proaste mi-e dor - de bunica urăsc - să ma indispun
??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end. ??? ..::: Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV :::.. ..::: Erika-Maria (10.02.2020) natural :::..
- claudia78
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-01-05
- Miss_B
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-11-07
măn?nc - chipsuri beau- apa ascult - televizorul mă bucur - că sunt sanaoasa simt - ca mi'e frig vreau - să fie vara mi-e frică - de singuratate mi-e dor - sa mai fiu copil urăsc - să ma trezesc dimineata
- Almi Ingerash
- Addicted member
măn?nc - nimic beau - 3 ?n 1 + capuccino ascult - muzică online mă bucur - că n-am chef de nimic simt - durere de spate vreau - să am chef să-mi fac ?ntreținerea la unghii mi-e frică - să nu cumva să nu reușesc (să-mi fac unghiile) p?nă deseară mi-e dor - de nimeni urăsc - să merg mult pe jos
??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end. ??? ..::: Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV :::.. ..::: Erika-Maria (10.02.2020) natural :::..
- bunea georgeta
- Platinum member
- Site
mananc- portocala beau- nimic ascult - o emisiune la tv ma bucur - ca sunt sanatoasa simt -ca mi-e frig la picioare vreau - sa uit de tot si de toate mi-e frica- ca maine nu voi avea timp sa ajung la intretinere mi-e dor- de nimeni urasc-minciuna
- suzanaj
- Sr. member
- Inregistrat: 2010-04-22
mananc- nimic beau - cafea ascult - radio rock ma bucur- ca sunt sanatoasa simt - sooomn vreau - sa fiu iubita mi-e frica - de singuratate mi-e dor - de martipan urasc - sa ma trezesc la 5:30 in fiecare zi
Exista doua moduri de a-ti trai viata:ca si cum nu ar exista miracole sau ca si cum totul ar fi un miracol.(albert einstein)
- sexylingerie
- Banat
- Inregistrat: 2010-12-28
- Alina7
- Full member
- Inregistrat: 2007-01-17
mananc- chipsuri beau - nestea de portocale si miere ascult - muzica din winamp ma bucur - ca am pe cineva langa mine simt - putina oboseala vreau - sa merg la o cabana cu semineu mi-e frica - de viitor mi-e dor - de el urasc - minciuna
Can you hear my thoughts?
- kokomal
- Full member
- De la: Coltul Blocului
- Inregistrat: 2010-10-30
Mananc - nimic Beau - moccaccino Ascult - zgomotul masinilor de curetenie (doar pana la 10 pana incepe muzica ) Ma bucur - de viata Simt - oboseala dupa 4 zile de munca ,inclusiv de anul nou Regret - ca nu e si tata senator sau deputat Urasc - programul meu de munca Vreau - multe Imi e frica - de moarte Mi-e dor - de partenera
Toate femeile din viata mea mi-au zis ca m-au iubit, de asta am plecat inainte de a fi parasit
- your.dream
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-06-06
- Site
mananc - un mar beau - nimic ascult - muzica pe you tube ma bucur - ca sunt iubita simt - un pic de oboseala... vreau - sa merg prin parc mi-e frica - de cutremure mi-e dor - de munte... urasc - oamenii mincinosi
Iubesc si sunt iubita
- bunea georgeta
- Platinum member
- Site
mananc - portocala beau- cafea ascult- muzica ma bucur - de aceasta zi simt- oboseala vreau -multe lucruri/bunuri mi-e frica- de spatiile inchise mi-e dor - de nimic urasc- prostia
- fluturascrys
- Hero member
- De la: Stuttgart
- Inregistrat: 2010-09-24
mananc - nimic beau - cola ascult - radio ma bucur - ca este vineri simt - tristete vreau - sa scap de datorii mi-e frica - de necunoscut mi-e dor - de zilele fara griji urasc - rautatea gratuita
Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor !
- bunea georgeta
- Platinum member
- Site
mananc- pufuleti beau-apa ascult-stirile la tv ma bucur- astazi am reusit sa lenevesc simt- tristete vreau- multe mi-e frica - de nimic mi-e dor - de copilarie urasc- lasitatea
- fluturascrys
- Hero member
- De la: Stuttgart
- Inregistrat: 2010-09-24
mananc - nimic beau - cafea ascult - radio ma bucur - de posibilitatea revenirii iubitului meu in tara simt - tristete vreau - sa scap de datorii mi-e frica - de necunoscut mi-e dor - de zilele fara griji urasc - rautatea gratuita si minciuna
Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor !
- Almi Ingerash
- Addicted member
măn?nc - nimic beau - nimic ascult - muzică la radio mă bucur - de prezența soțului simt - că dorm pe mine vreau - să vină seara mi-e frică - de rezultatele analizelor mi-e dor - de munte urăsc - neprofesionalismul
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|