Mananc, beau, ascult ,regret, ma bucur,simt, vreau, ...-25
- fluturascrys
- Hero member
- De la: Stuttgart
- Inregistrat: 2010-09-24
Re: mananc, beau, ascult ,regret, ma bucur,simt, vreau, ...
mananc- nimic beau -apa ascult - kiss fm ma bucur- ce se termina programul de lucru simt - ca ma va lua somnul in curand vreau - sa fac dragoste diseara mi-e frica - de viitor mi-e dor - de zilele linistite urasc - raul gratuit
Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor !
- bunea georgeta
- Platinum member
- De la: Prahova
- Inregistrat: 2009-07-12
- Site
mananc- pufuleti beau-apa ascult- muzica ma bucur- de vremea de afara simt - oboseala vreau - sa pot lenevi o zi intreaga mi-e frica - de spatiile inchise ermetic mi-e dor- de copilarie urasc- minciuna
Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc.
- jackal
- Hero member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2010-03-15
mananc- CIOCOLATA beau-COLA ascult- VOLTAJ ma bucur- DE VIATA simt - DRAGOSTEA vreau - SA AM O FAMILIE mi-e frica - DE DUMNEZEU mi-e dor- DE DISTRACTIILE DIN ADOLESCENTA urasc- BATAIA DE JOC
iubeste-ma cand merit mai putin pentru ca atunci am nevoie de tine cel mai mult Wiliam Shakespeare: "Cand dragostea vorbeste,vocile tuturor zeilor par a fi adormite in armonia Raiului"
- Almi Ingerash
- Addicted member
- De la: capătul țării..
- Inregistrat: 2009-06-15
mananc- nimic beau-nimic ascult- radio ma bucur- de ziua de azi simt - ceva confuz vreau - un bebe mi-e frica - de viitor mi-e dor- de copilărie urasc- minciuna
??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end. ??? ..::: Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV :::.. ..::: Erika-Maria (10.02.2020) natural :::..
- fluturascrys
- Hero member
mananc - crenvusti beau - apa ascult - kiss fm ma bucur - ca sunt sanatoasa simt - o tristete vreau - liniste sufleteasca mi-e frica - de moarte mi-e dor - de viata de liceean urasc- rautatea gratuita
- bunea georgeta
- Platinum member
- Site
mananc- snitele beau-cafea ascult- zgomotul ploii ma bucur- ca astazi voi lenevi simt- nimic vreau- sa nu mai vorbesc la telefon astazi cu nimeni mi-e frica - de caini mi-e dor -de zilele fara stres urasc - sa ma trezesc dimineata
- Diananaid
- Hero member
- Inregistrat: 2010-12-24
mananc- turta dulce beau- apa ascult- Guess Who ma bucur- de prietenii care sunt dispusi sa ma asculte oricand simt - dezamagire vreau - sa am o cariera de succes mi-e frica - despartiri mi-e dor- tata urasc-
Tu siempre me respondes: quizas, quizas, quizas...
- bunea georgeta
- Platinum member
- Site
mananc- nimic beau-cafea ascult- muzica la radio ma bucur - dimineata de gustul cafelutei simt-oboseala vreau-sa dorm mi-e frica-de nimic mi-e dor -de nimeni urasc-nu urasc pe nimeni
- fluturascrys
- Hero member
mananc-nimic beau-acc 600 ascult-kiss fm ma bucur-ca este joi simt-oboseala vreau-sa ma odihnesc mi-e frica-de Dumnezeu mi-e dor- de copilarie urasc- rautatea gratuita
- roroxana
- Full member
- Inregistrat: 2011-02-24
mananc - nimic beau - apa ascult - europa fm ma bucur - ca nu a mai facut copilul febra simt - o durere de cap vreau - sa merg la cumparaturi mi-e frica - sa nu-l intoarca raceala pe copil mi-e dor - de tatal meu urasc - prostiaaaaaaa
don't be a sheep and follow the crowd, be yourself!!!
- bunea georgeta
- Platinum member
- Site
mananc- coliva beau- cafea ascult- muzica ma bucur- de aceasta zi simt- relaxare vreau- sa ma dau cu sania mi-e frica - de nimic mi-e dor- de zilele calduroase urasc- vecinii
- bunea georgeta
- Platinum member
- Site
mananc-ciocolata beau-apa ascult- muzica ma bucur- de nimic simt - nevoia de relaxare vreau-liniste mi-e frica - de viitor mi-e dor- de liniste urasc- pe nimeni si nimic
- Violete.Purpurii
- Diamond member
- De la: Honolulu
- Inregistrat: 2010-07-29
mananc - fornetti beau-apa ascult- unbreak my heart ma bucur - momentan nu am de ce simt- durere vreau - simplitate mi-e frica - de el mi-e dor- de distractie urasc - sa-mi stea cineva pe cap
- Miss_B
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-11-07
mananc - tort beau - cola ascult - tv'ul ma bucur - ca sunt sanatoasa simt - tristete vreau - sa ma culc mi-e frica - de noapte mi-e dor - de bunici urasc - ipocrizia,rautatea,invidia
- *joy*
- Insomniac member
- Inregistrat: 2011-02-09
mananc-nimic beau-ness ascult-nimic ma bucur-ca e soare simt-deprimare vreau-sa vad pe cineva mi-e frica-de orele care urmeaza mi-e dor-de concediu urasc-sa fiu parasita...
- elena.plahatca
- Addicted member
- De la: iasi
- Inregistrat: 2011-01-06
mananc- mazare beau- apa minerala ma bucur- ca cineva acolo sus ma iubeste simt- optimism vreau- sa ma ridic din pat si sa incep treaba mi-e frica- optimismul meu sa nu imi aduca in final o mare dezamagire mi-e dor- de strabunica si bunica care au decedat urasc- sa nu reusesc sa duc la bun sfarsit tot ce mi-am propus
- Violete.Purpurii
- Diamond member
- De la: Honolulu
- Inregistrat: 2010-07-29
mananc- ciocolata beau- vin ma bucur- ca sunt ok simt- nepasare vreau - adevarul mi-e frica - gandirea lui mi-e dor - de frumos urasc- ca las de la mine
- Britney
- Full member
- De la: Somewhere
- Inregistrat: 2007-03-16
mananc - viva capsuni beau - theraflu ma bucur - ca e ziua mea preferata, sambata simt - mult stres vreau- sa-mi iau bacul si sa intru fara probleme la medicina mi-e frica - de ziua de maine mi-e dor - de vechea "eu" urasc - ca nu-s ambitioasa
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|