Mananc, beau, ascult ,regret, ma bucur,simt, vreau, ...-26
- elena.plahatca
- Addicted member
- De la: iasi
- Inregistrat: 2011-01-06
Re: mananc, beau, ascult ,regret, ma bucur,simt, vreau, ...
mananc- salata de legume beau- apa de la robinet ma bucur- ca mi-am cumparat capsuni de la piata simt- o liniste sufleteasca si multumire vreau- sa imi apropii de sfarsit un proiect pt facultate mi-e frica- sa nu reusesc sa imi termin toate proiectele mi-e dor- de o veste super buna urasc- asteptarea si confuzia
- bunea georgeta
- Platinum member
- De la: Prahova
- Inregistrat: 2009-07-12
- Site
mananc -nimic beau- apa ma bucur - de nimic simt -ca nu mai pot respira vreau - sa dau timpul inapoi mi-e frica - ca nu ma voi descurca mi-e dor- de zilele cu soare urasc- minciuna
Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc.
- Miss_B
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-11-07
mananc -panettone beau- suc de portocale ma bucur - ca sunt sanatoasa simt - tristete vreau - sa plec la Paris mi-e frica - de moarte mi-e dor- de liceu urasc- persoanele cu 2 fetze
Ultima oara a fost editat de BabyBlueDoll (2011-05-14 21:35:23)
- Violete.Purpurii
- Diamond member
- De la: Honolulu
- Inregistrat: 2010-07-29
mananc-guma beau-apa ma bucur - de tto ce a fost pana acum simt - neliniste vreau - echilibru mi-e frica - de ale sale ganduri ascult- nebun de alb regret - nimic
- *joy*
- Insomniac member
- Inregistrat: 2011-02-09
mananc-pufuleti beau-nimic ma bucur-ca m-am facut bine simt-instabilitate vreau-raspunsuri mi-e frica- de ce voi auzi mai tarziu ascult-nimic regret-ce am facut aseara urasc- sa fac baie dupa ora 22 mi-e dor- de ce era acum 6luni...
- elena.plahatca
- Addicted member
mananc- supa beau - nimic ma bucur- de caldura simt-oboseala vreau- sa termin sesiunea mi-e frica- sa nu functioneze tratamentele pe care urmeaza sa le iau ascult- pasarelele regret - incerc sa nu
- *joy*
- Insomniac member
- Inregistrat: 2011-02-09
mananc-ciocolata beau-nimic ma bucur-de nimic simt-ca n-o sa reusesc sa invat tot vrea-sa invat cat mai mult mi-e frica- ca voi pica examenul de marti ascult-dj aligator-close to you regret-ca nu am invatat din timp urasc-sesiunea mi-e dor-de zilele fara stres
- Miss_B
- Insomniac member
mananc- pizza beau - limonada ma bucur- de vara simt-durere vreau- sa fiu fericita mi-e frica- sa nu pateasca ceva rau persoanele dragi mie ascult- Lady Gaga regret - mai multe...
- bunea georgeta
- Platinum member
- De la: Prahova
- Inregistrat: 2009-07-12
- Site
mananc- pufuleti beau-ceai ma bucur -de liniste simt - plictiseala vreau-bucurii mi-e frica-de intuneric ascult- latratul cainilor de afara regret- multe.. urasc- frustratii mi-e dor-de papusile din copilarie
Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc.
- devotion_x
- New member
- Inregistrat: 2010-09-24
mananc - gulia ce mi-a ramas printre masele beau - nimic ascult - televizorul din camera cealalta regret - nu regret nimic ma bucur - ca il am pe iubi simt - ca m-am cam plictisit sa stau acasa vreau - sa-mi gasesc un loc de munca bine platit in afara mi-e frica - de gandurile negre ce ne pot coplesi urasc - sa nu lupt mi-e dor - de mine
- elena.plahatca
- Addicted member
mananc- mar beau - nimic ascult - cum molfaie catelul cand bea apa regret - sa nu sunt foarte activa fizic ma bucur - ca e totul in limitele normale... simt - oboseala incontinuu vreau - in vacanta pe o insula tropicala mi-e frica - sa se intample ceva rau urasc - instabilitatea dar si monotonia mi-e dor - de mare
- Orange
- Full member
- Inregistrat: 2009-12-04
mananc - sanatos))) beau - apa plata ascult - stirile la tv regret- k m-am stresat aiurea zilele astea ma bucur - ca iubi ma iubeste si imi demonstreaza zilnic asta simt - ca am o alergit aiurea de doua zile vreau - sa am bagajele deja facute ))) mi-e frica - sa nu imi strice ceva vacanta mi-e dor - de copilarie
Am invatat ca nu merita sa irosesti nici macar o clipa din viata pentru a te gandi la oamenii care nu iti plac sau nu te plac Va pup si aveti grija de vOi
- Miss_B
- Insomniac member
mananc-o nectarina beau-apa ma bucur-de vara simt - durere vreau-fericire mi-e frica-de moarte ascult- Tv-ul regret- ca nu sunt singura in acest moment urasc- prefacutii mi-e dor-de copilarie
- giullia19
- Full member
- Inregistrat: 2007-04-26
mananc-seminte beau-apa minerala ma bucur-de vara simt - nefericire vreau-fericire mi-e frica-de moarte ascult- o melodie regret- ca nu am retezat raul mai demult urasc- prefacutii mi-e dor-de copilarie
- Diananaid
- Hero member
- Inregistrat: 2010-12-24
mananc- briose beau- nimic ma bucur- de liniste simt - entuziasm pentru ziua de maine vreau- sa vina o prietena in vizita la mine mi-e frica- de surprize neplacute ascult- sitirile de la televizor regret- vorbele spuse la nervi urasc- insectele mi-e dor- de tata
Tu siempre me respondes: quizas, quizas, quizas...
- timo
- Hero member
- Inregistrat: 2011-02-13
- Bun_Bun
- Full member
- De la: House of pain
- Inregistrat: 2007-01-06
mananca- paine cu cascaval afumat beau- apa receee ma bucur- ca urmeaza sa plec la cumparaturi (LAME!!) simt- ca nu mai am rabdare vreau- sa rezolv nioste probleme cat mai curand mi-e frica- de cum evolueaza anumite lucruri ascult- masinile de afara regret- ca s-a scumpit benzina urasc -ipocrizia mi-e dor- sa gatesc
Failure teaches Success!
- Diananaid
- Hero member
- Inregistrat: 2010-12-24
mananca- nimic beau- nimic ma bucur- ca incepe serialul meu preferat simt- ca ma omoara rutina vreau- sa dorm pana tarziu maine mi-e frica- de dezamagiri ascult- Jeremih-Birthday Sex regret- ca mi-am facut unele promisiuni pe care nu le pot respecta... urasc - faptu' ca acord prea multa incredere unor oameni care nu merita mi-e dor- hmmm... simt lipsa multor chestii.
Tu siempre me respondes: quizas, quizas, quizas...
- Peacekeeper
- Sr. member
- Inregistrat: 2011-09-06
mananc- struguri beau- Granini de portocale <3 ascult- Fleetwood Mac- Peacekeeper regret- ca nu mai e vara ma bucur- ca am primit bani \/ simt- ca sunt singura vreau- sa plec de la tara !!! mi e frica- ca a inceput scoala mi e dor- sa fiu la fel de indiferenta cum eram in trecut
Trust me or not, I don't give a fuck ! -------------------------
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|