Mananc, beau, ascult ,regret, ma bucur,simt, vreau, ...-27
- elena.plahatca
- Addicted member
- De la: iasi
- Inregistrat: 2011-01-06
Re: mananc, beau, ascult ,regret, ma bucur,simt, vreau, ...
mananc- nimic beau- nimic ascult-un greieras de afara regret- ca mi s-au stricat pepenii galbeni ma bucur- ca exist simt- optimism vreau- sa termin tratamentul mi-e frica- de dezamagiri mari mi-e dor- de nimic, am tot ce-mi doresc momentan
- elena.plahatca
- Addicted member
mananc- ciocolata beau-nimic ascult- televizorul regret- multe ma bucur- ca sta catelusul pe picioarele mele si ma incalzeste simt- pesimism vreau- sa termin tratamentul mi-e frica- ca va trebui sa fac inca un tratament, si inca unul, si inca unul....si fara rezultat mi-e dor- sa rad pana la lacrimi
- Peacekeeper
- Sr. member
- Inregistrat: 2011-09-06
Mananc- Ceriale Beau-Pepsi Ascult-First of the year (Equinox) - Skrillex Regret-Nimic (azi sunt happy) <3 Ma bucur-Ca am motive sa rad Simt- Fluturasi in stomac Vreau- Sa-mi treaca raceala Mi-e frica-Ca starea mea mentala actuala nu va dura Mi-e dor-De toti si toate
Trust me or not, I don't give a fuck ! -------------------------
- elena.plahatca
- Addicted member
Mananc - chipsuri Beau- bere fara alcool ascult- stirile regret- mai are sens? ma bucur - ca timpul a trecut chiar mai repede decat mi-as fi dorit simt- liniste vreau- sa-mi iasa bine lucrarile de la facultate mi-e frica - de dezamagiri mi-e dor- de matusa
- danielaM27
- New member
- De la: BRAILA
- Inregistrat: 2011-11-08
mananc:pizza beau:ceai verde ascult:love songs regret:nimic ma bucur:de viata simt:neliniste vreau:sa am o fetita mi-e frica:de serpi mi-e dor:de mama
- elena.plahatca
- Addicted member
Mananc: nimic dar am terminat de mancat pizza si mancare de la Mc beau: compot de prune ascult: televizorul ma bucur: de rezultate simt: o nerabdare puternica mi-e frica: de dezamagiri mi-e dor: de strabunica
- daienne
- New member
- Inregistrat: 2011-11-13
mananc - banana beau - apa plata ascult - David Guetta ft. Usher - without you. ma bucur - de viata simt - teama mi-e frica - de moarte mi-e dor - sa fiu copil si totul sa fie roz regret - ca m-am certat cu mama aseara
EU + TU = IUBIRE
- Peacekeeper
- Sr. member
- Inregistrat: 2011-09-06
Mananc - nimic. Beau - nimic. Ascult - Flux Pavilion - Excuse Me [HD] Ma bucur - ca am terminat cu teza la romana. Simt - dezamagirea Mi-e frica - de siguratate. Mi-e dor - sa fie din nou vara si totul sa fie doar distractie. Regret - non je ne regrete rien.
Trust me or not, I don't give a fuck ! -------------------------
- kiki_oana
- Full member
- Inregistrat: 2011-10-18
Mananc - eugenie Beau - apa cu lamaie Ascult - desene animate Ma bucur - ca sunt sanatoasa cat de cat Simt - singuratate Mi-e frica - de o noua relatie Mi-e dor - sa fiu copil Regret -ca nu imi fac destul timp pentru mine
Ultima oara a fost editat de kiki_oana (2011-11-20 16:41:56)
- fluturascrys
- Hero member
- De la: Stuttgart
- Inregistrat: 2010-09-24
mananc- ciocolata beau - cola ma bucur- de liniste (in birou) simt-oboseala vreau- sa termin odata cu toate problemele mi-e frica- sa nu pateasca ceva parintii mei ascult- ARASH feat Helena- Broken Angel regret - destul de multe
Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor !
- timo
- Hero member
- Inregistrat: 2011-02-13
mananc- biscuiti beau- apa ma bucur- la naiba! nu ma bucur! simt- un frig vreau- sa treaca timpul mai repede, dar sa stea in loc. mi-e frica- sa nu se strice ascult- tv-ul regret- of..o viata intreaga.
- CrazyDeeDee
- Full member
- Inregistrat: 2006-10-01
mananc - nimic beau - ceai ma bucur - ca mai e putin si il vad pe iubitu simt - ca mi-au inghetat mainile vreau - sa ninga sambata mi-e frica - sa nu stric totul ascult - zgomotele de pe scara blocului regret - ca nu am ajuns la timp in ziua aia
- dea_di
- Platinum member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2008-01-16
mananc - bomboane beau - pepsi ma bucur - ca sunt mai sigura pe mine si mai optimista simt - ca pot sa ma autodepasesc vreau - sa nu ma mai judece nimeni inainte sa ma cunoasca cu adevarat mi-e frica - sa ma apropii prea mult de oameni ascult - televizorul regret - ca nu reusesc sa spun tot timpul ce simt si ce vreau
"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"
- onnellisuus
- Full member
- Inregistrat: 2008-10-07
mananc - cozonac cu mac beau - ceai ma bucur - ca mai e putin si trece anul 2011, deoarece a fost un an suuuper naspa pt mine simt - ca la anul o sa fie mai bine vreau - sa reusesc ce mi-am propus mi-e frica - de singuratate ascult - pe mama cum canta pe aici .... regret - ca nu am ascultat sfatul unei anumite persoane atunci cand a fost cazul...
Don't worry, be happy!!!!
- rosebunny
- Insomniac member
- Inregistrat: 2010-09-28
mananc - napolitana joe beau - apa ma bucur - ca mi`a trecut raceala simt - ca viitorul suna bine vreau - loc de munca mi-e frica - de necunoscut ascult - rock regret - ca nu`mi pot controla emotiile mai bine
Tot raul e spre bine Zambim si noi azi?
- timo
- Hero member
mananc - nimic beau - apa ma bucur - erm..nu ma bucur simt - ca ma doare o mana vreau - sa scap de stres mi-e frica - de viitor ascult - reclame regret - ca nu ma mai tin nervii
- Florence_
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-11-08
mananc - --- beau - lapte ascult - Maroon 5 - Give a little more regret - ca nu am zis tot de la bun inceput... ma bucur - ca se bucura altii de nefericirea mea... simt - dezamagire vreau - sa fie bine...
- timo
- Hero member
"ma bucur - ca se bucura altii de nefericirea mea..."
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|