homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Problema cu mama

#1 2006-09-14 18:18:25

AdelaMaria
New member
Inregistrat: 2006-09-14

Problema cu mama

Nu stiu ce sa mai fac.
Am 24 de ani si mama se comporta c mine de parca as avea 15. Mi-am inceput viata sexuala acum 5 ani, bineinteles fara ca ea sa stie. Nu cred ca ar fi niciodata de acord sa te culci cu cineva inainte de casatorie.
De ceva timp mi-am facut un prieten. De atunci mama imi face viata un cosmar.
Sambata sau duminica vin mai tarziu acasa (in jur de 3, 4 dimineata). Imi spune ca sunt o curva, ca stie ea ca m-am culcat cu baiatul ala, ca sa plec, sa ma duc sa ma marit, decat s-o fac de rusine.
Pur si simplu nu o mai suport......
de discutat nu se poate discuta cu ea....am incercat...degeaba. Cred ca in curand voi incepe s-o urasc!!!
De curand am fost la ginecolog pt o anexita. I-am spus si ei bineinteles......Mi-a reprosat ca eu de fapt m-am dus sa fac avort......Cand am auzit am ramas tablou......
Sunt disperata.....parca din cauza asta nici nu ma mai pot bucura cand sunt cu prietenul meu.....nu mai am chef de nimic.....nici sex macar.....Parca o simt pe langa mine.....
Ce sa fac?

#2 2006-09-14 18:20:22

nereida
Full member
De la: Neverland
Inregistrat: 2006-07-29

Re: Problema cu mama

ai putea sa incerci sa te muti daca nu cu iubitul tau poate cu o prietena,asa scapi de reprosurile mamei,dar tatal tau ce zice?el este de acord u mama ta?nu te poti baza pe el sa te ajute si sa vb cu ea?

Be happy for this moment cause this moment is your life...take care!

#3 2006-09-14 18:21:03

cat_eyes
Full member
De la: Blocul vecin
Inregistrat: 2006-07-01

Doamne, Adela!
nu se poate sa iti inchiriezi ceva? te termina psihic.. iti face rau ..

#4 2006-09-14 18:23:17

cat_eyes
Full member

waw nereida.. aceleasi ganduri smile

#5 2006-09-14 18:24:54

nereida
Full member

da smile

Publicitate

loading...

#6 2006-09-14 18:25:55

ela_is_sweet
Sr. member
Inregistrat: 2006-08-10

aceeasi problema o am si eu sad..numai k eu am 18 ani..si eu putin mai altfel treaba....azi mi-a scos ochii ca de ce ma pensez ca ce-mi trebe mie pensat la varsta asta....apoi am mers cu ea sa ma tund...ca deh..tura trecuta mi-a zbierat ca waaa ce mi-am facut la par...ca mi l-au rarit proastele de la coafor sad...astazi cand a fost cu mine..aia m-o tuns la fel..desi eu i-am zis sa imi ia doar varfurile...mama nu a zis nik pana acasa....si akasa iar...waaa ca mi-am strikt paru, etc etc sad a ajuns sa-mi zica,,,,ca  am fost eu inainte sa vb cu aia sa ii zic sa ma tunda asa...si cand vin cu mama sa ma tunda la fel grater...cum poate sa zica asa ceva...nici nu mi-a trecut prin cap sad simt k am sa tampesc...nu ma lasa si pe mine odata impace...ca de ce am unghii lungi, taie-le, ca de ce iti cureti pielitza de la unghii..ca o sa creasca mai mare, ca de ce ma pensez, ca de ce ma vopsesc satena si nu ma fac blonda cum vrea ea..etc....si i-am explicat ca am 18 ani..si toate fetele fac chestiile astea grater  nu stiu ce sa mai fac:(

#7 2006-09-14 18:26:58

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

pai cam ar trebui sa iti gasesti alta locuinta

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#8 2006-09-14 18:27:50

cat_eyes
Full member

ela. inca putin si intri la facultate.. si ai plecat de acasa! wink

#9 2006-09-14 18:39:41

AdelaMaria
New member

Asa ma gandeam si eu ....sa ma mut....m-a terminat psihic.....Tot timpul trebuie sa ma feresc de ea....
Problema e ca m-am inscris la master si imi trebuiesc bani....
Dc m-as muta cu chirie nu as face fata cheltuielilor.
Prietenul mi-a propus dar nu prea as vrea sa ma mut la el....cred ca e prea devreme....Nu suntem de mult timp impreuna
Nu stiu ca sa fac.
In curand cred ca voi avea nevoie de psiholog ca sa-mi revin. Eu pun totul la suflet...si parca am inceput sa ma simt vinovata....si sa-mi fie frica de sex....

#10 2006-09-14 18:41:00

AdelaMaria
New member

Cu tata ma inteleg bine....dar nu pot chiar sa-i spun orice

#11 2006-09-14 18:50:46

nereida
Full member

pai spune-i ca mama ta te streseaza ca te acuza de chestii pe care nu le faci,ca nu mai esti un copil si sa incerce si el sa vb cu mama ta.adela poate totusi gasesti o colega cu care sa te muti,mai bine o duci o perioada mai greu cu banii decat sa ajngi la nebuni

#12 2006-09-14 18:51:36

senorita
Insomniac member
De la: CucuruZU :))
Inregistrat: 2006-08-13

Off ce problema complicata si la tine..... Sunt atatea feluri de parinti si atatea moduri de a-ti educa propriul copil incat citind sau auzind despre cazuri ca ale tale.... nu-ti vine sa crezi.. Era tipa de aici de pe forum care s-a trezit gravida... n-a fost nimic planificat...si se marita in noiembrie..si are doar 18 ani..si ai ei sunt super fericiti pentru ea si o sustin....
Iar mama ta.....
Si ai mei sunt niste parinti foarte conservatori, pe mine m-au tot omorat la cap de cand ma stiu cu grijile..nu-mi interziceau sa ies pentru ca se gandeau ca ma duc dupa barbati..nici pe departe....Ai mei m-ar fi vrut mereu langa ei..sa nu plec, sa raman fata lor, sa nu-i las, pentru ca isi faceau foarte multe griji. Cand cu chiu cu vai ieseam in disco, mama nu inchidea un ochi de griji... ca zicea ca se intampla atatea pe strazi.. I-am zis ca daca e sa fie ceva rau, iti cade ceva in cap in fata blocului, in miezul zilei..dar ea nu si nu... Am 23 de ani si inca se ingrijoreaza si comenteaza oriunde ma duc. Nu pot schimba asta la ea oricat as vrea. I-am zis chiar ca e egoista, pentru ca prefera sa stea sa doarma ea linistita noaptea iar eu sa sufar in casa, in timp ce prietenii mei se distreaza in cluburi.

E trist oricum ce ti se intampla tie... si totusi cred ca solutia cu mutatul e cea mai indicata in cazul tau.. cauta-ti un job ca lumea si fa un efort financiar... Poate sa te muti cu o prietena cu chirie (v-ar fi mai usor daca sunteti mai multe ca impartiti cheltuielile)... daca nu merge poti sa te intorci acasa oricand.. nu are cum sa fie mai rau decat pana acum..sau poate chiar mai trece ceva timp si te muti cu iubi tau.

Bafta multa si asteptam noutati wink

Gimme my summer back! sad
Ready? Steady... Go!

#13 2006-09-14 18:52:14

AdelaMaria
New member

Da.....Nu stiu cat o sa mai rezist
Problema e ca eu chiar nu am nici o colega cu care as putea sta....

#14 2006-09-14 18:52:41

senorita
Insomniac member

gand la gand cu bucurie si cu mine, nereida.. cu mutatul cu o colega smile Macar sa functioneze solutia asta....

Ready? Steady... Go!

#15 2006-09-14 18:54:24

senorita
Insomniac member

Atunci e trist grater

Ready? Steady... Go!

#16 2006-09-14 18:56:37

AdelaMaria
New member

Dar si daca ma mut...acasa nu ma mai intorc.....
100% nu m-ar mai primi inapoi....Mi-a zis de nu stiu cate ori sa plec din casa ei. Si o cred in stare de orice...E foarte rea...

#17 2006-09-14 18:58:35

nereida
Full member

adela dar tatal tau nu te poate ajuta financiar sa te muti?gandeste-te ca trebuie sa existe o solutie,cauta incearca sa gasesti ceva ca sa scapi

#18 2006-09-14 19:02:15

AdelaMaria
New member

Stiu ca trebuie sa gasesc o solutie dar care?

Tata nu prea ma poate ajuta cu bani.....Deci ar trebui sa ma descurc singura....
Aici unde lucrez am 9mil in mana...dar din astia ar trebui sa-mi platesc masterul 12 mil pe sem, plus chiria care nu poate fi sub 200 de euro.....Deci......e nasol

#19 2006-09-14 19:08:10

senorita
Insomniac member

atunci amana masterul un an.... stiu ac si eu fac in ASE unde e tot 12 mil..si ma ajuta ai mei ca nu m-as fi descurcat, in conditiile in care stau cu ei.. Eu asa am vrut sa fac, caci nu m-as fi descurcat cu banii singura, dar mama a insistat sa il fac acum, ca ma ajuta. Deci muta-te, strange niste banuti, tine de locul de munca, poate iti gasesti chiar ceva mai bun... caci vad ca nu le poti avea pe toate...

Ready? Steady... Go!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.