|
Nu esti logat.
La ce sala de fitness/aerobic mergeti?-2#20 2010-02-28 21:20:24
Re: La ce sala de fitness/aerobic mergeti?in zona muncii - vizavi de intermacedonia .. iei metroul o statie sau tramvaiul Offline #21 2010-03-09 16:59:42
Re: La ce sala de fitness/aerobic mergeti?
vad ca site-ul lor e in constructie.. pe unde e sala asta ? *Even the biggest failure, even the worst, beats the hell out of never trying. *Sa fii veterinar este unul din cele mai speciale lucruri din lume *16.04.13 - cea mai frumoasa zi Offline #22 2010-03-09 17:10:33Re: La ce sala de fitness/aerobic mergeti?http://www.sangym-bucuresti.ro/ Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #23 2010-03-10 13:04:03
Re: La ce sala de fitness/aerobic mergeti?Merci ! Si cum e? tie iti place? *Even the biggest failure, even the worst, beats the hell out of never trying. *Sa fii veterinar este unul din cele mai speciale lucruri din lume *16.04.13 - cea mai frumoasa zi Offline #24 2010-03-10 16:59:19Re: La ce sala de fitness/aerobic mergeti?da imi place mult...eu am abonamentul Young 100 de lei nelimitat pana la orele 17:00 Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline Publicitateloading...
#26 2010-10-20 10:25:57
Re: La ce sala de fitness/aerobic mergeti?fetelor din bucuresti, zona salajan, ati aflat de sala noua deschisa in zona? ieri am trecut pe langa ea, este casa aceea mare si verde de pe bd grigorescu si am vazut prin ferestre benzi de alergat si oameni care faceau aerobic Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #27 2010-10-20 10:28:20
Re: La ce sala de fitness/aerobic mergeti?coraline, unde anume pe grigorescu ?? ca eu n-am vazut nimic nou si verde Offline #28 2010-10-20 10:38:51
Re: La ce sala de fitness/aerobic mergeti?pai la statuie la salajan, cum o iei spre splai pe grigorescu, este o cladire verde veche, a fost o vila acum au inchiriat-o si au vopsit-o gri, are o forma ciudata. sala s-a deschis de curand, nici semne nu are la poarta. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #29 2010-10-20 10:42:38
Re: La ce sala de fitness/aerobic mergeti?a, am inteles de ce n-am vazut-o Offline #30 2010-10-20 10:46:41
Re: La ce sala de fitness/aerobic mergeti?i-auzi sunt cateva. mai stiu de una langa sectia 13, langa o clinica care de abia s-a deschis. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #31 2010-10-20 11:53:01
chiar la piata muncii e essenza club, la obor e kangoo jumps si pe morarilor (pantelimon) e slimline - care are si sala de fitness dar si aerobic "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #32 2010-10-20 16:24:56
Re: La ce sala de fitness/aerobic mergeti?Va pot recomanda 3 sali: 28.01.2010: Luca e in sfarsit la mami si tati in brate [img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wXDT31D/weight.png[/img] Offline #33 2010-10-20 16:28:54
Re: La ce sala de fitness/aerobic mergeti?ina, in zona Cismigiu am cautat eu o gramada o sala si am ajuns la concluzia ca nu exista desi e in buricul targului Offline #34 2010-10-20 16:39:44
Re: La ce sala de fitness/aerobic mergeti?o sala de aerobic in zona rahova stiti? Mami de Iustinel Toti copiii sunt minunati atunci când sunt iubiti ! "Părinții nu sunt altceva decât nişte copii mari până când copii lor îi târăsc în maturitate (de obicei cu multă agitație şi cu multe țipete)." Stephen Covey Offline #35 2010-10-21 11:21:32
Re: La ce sala de fitness/aerobic mergeti?Eu vreau sa zic ca am fost la fitness o luna si am capatat o pofta de mancare nebuna, prea multe rezultate nu s-au vazut asa ca de treaba asta ori de ti pe termen lung si te abti de la mancare ori stai acasa si scutesti banii dati aiurea. Offline #36 2010-10-21 11:29:44
Re: La ce sala de fitness/aerobic mergeti?intr-o luna nici nu are cum sa se vada mare lucru, poate doar un tonus mai bun. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #37 2010-10-21 14:31:12
Primul este foarte mic si inghesuit "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #38 2010-10-21 15:41:17
Nu mai zi asa ceva, tai de tot elanul celor care oricum aveau dubii daca sa ?dea banii aiurea? sau nu pe un abonament la sala.. Intr'o luna se pot vedea rezultate, daca nu mananci fast food sau de 2 ori mai mult, crezand ca daca arz cateva calorii la sala, ai voie sa mananci cat vrei.. Plus ca cine e mai grasutz si merge sa slabeasca, nu ar trebui sa faca aparate, pentru muschi, ci mult cardio.. bicicleta, banda, stepper si cate mai sunt acum noi pentru asta.. eu de exemplu am la sala un aparat, stai in fund si are manere..un fel de bicicleta pentru maini, nu stiu cum sa explic sau daca ati vazut, dar asa de rau te oboseste, si iti pune cordul in miscare si ajuta metabolismul extrem de mult..cam asta ne trebuie pentru a slabi, nu aparatele cu greutati. Zic astea pentru ca ma gandesc ca de aceea ai tu impresia ca sala nu ajuta. Eu intr'o luna de sala slabesc extrem de mult ( fac cate 2 ore pe zi, 7-7) pentru ca fac cardio mult, si putin pentru definire, fac si la aparate: coapse interior/exterior, brate, piept. *Even the biggest failure, even the worst, beats the hell out of never trying. *Sa fii veterinar este unul din cele mai speciale lucruri din lume *16.04.13 - cea mai frumoasa zi Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|