|
Nu esti logat.
Cum va intelegeti cu iubitii?#1 2008-08-05 19:13:38
cum va intelegeti cu iubitii?nu stiu daca exista acest topic pentru ca m am uitat putin si nu am gasit, deci daca e sorry si o sa l sterg daca mi se aduce la cunostinta. m am gandit la tema asta pentru ca vreau sa inteleg baietii, sau mai bine zis sa vad cum sunt si alti baieti ca pe mine al meu pe cat e de dulce pe atat de mult ma enerveaza si sarim la cearta. time is precious..... Offline #2 2008-08-05 19:20:21
Re: cum va intelegeti cu iubitii?al meu e i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #3 2008-08-05 19:25:06
Re: cum va intelegeti cu iubitii?noi ne intelegem bine, dar el se enerveaza f repede si numai din nimicuri. ii stiu trecutul si il inteleg, dar tot ma supara si ma face sa sufar. o chestie care iar nu imi place la el e ca tot timpul trebuie sa aiba o destinatie cand iesim la plimbare, mie sincer imi e cam indiferent unde mergem, dar el tre sa comenteze...in rest e cam ok adica nu ma plang, pt k dc m-as fi plans nu stateam 2 ani cu el si renuntam...stie sa fie si dulce, sa ma surprinda... iubesc si sunt iubita Offline #4 2008-08-05 19:28:47
Re: cum va intelegeti cu iubitii?la noi e miere ..cu propolis Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline #5 2008-08-05 19:29:37
Re: cum va intelegeti cu iubitii?daca nu ne-am intelege bine..de ce am mai fi impreuna...??? ne iubim, radem, ne distram...etc.. Ultima oara a fost editat de delyutza* (2008-08-05 19:33:42) Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel. Offline Publicitateloading...
#6 2008-08-05 19:32:40
Re: cum va intelegeti cu iubitii?si eu ma gandesc la el la cele mai marunte chestii, cred ca e si faptul ca suntem impreuna de ceva timp si am fost alaturi unu de altu cand am avut nevoie(si cand nu am avut)...e frumos oricum...defapt cred ca sa iubesti e cel mai frumos sentiment iubesc si sunt iubita Offline #7 2008-08-05 19:32:47
Re: cum va intelegeti cu iubitii?Noi am trecut prin multe chestii impreuna, dar acum e bine eu cel putin simt ca suntem mai uniti si ca ne iubim mai mult...probabil ne-au unit si ne-au maturizat chestiile prin care am trecut, mai avem de lucrat la unele aspecte, dar speram amandoi ca in timp totul sa fie super super bine...important e ca vrem amandoi sa mearga relatia si comunicam mult mai bine decat inainte si sper sa nu se schimbe lucrul asta. Comunicarea e f importanta intr-o relatie. E normal sa mai fie si certuri sa ne mai enervam, dar ce conteaza e sa constientizam unde gresim si sa vrem sa ne indreptam. Ultima oara a fost editat de andrutza (2008-08-05 19:34:07) #8 2008-08-05 19:33:46
Re: cum va intelegeti cu iubitii?si al meu la fel, stie sa fie dulce si sa surprinda, ma iubeste mult si o demonstreaza dar tot asa se enerveaza repede din chestii fara importanta si nu i trece foarte usor, iar eu ca o prostuta pana mai inainte plangeam din orice ca nu vroiam sa fim suparati si insistam sa vorbim chiar atunci..iar el tot imi zicea ca baietii au nevoie sa fie lasati putin in pace si apoi isi revin, asa sa fie? La el asa se pare. Cred ca si eu am vina ptr cum e. Avem 3 ani si la inceput lasa mult de la el si eu profitam si apoi s a desteptat si el time is precious..... Offline #9 2008-08-05 19:36:37
Re: cum va intelegeti cu iubitii?Sa stii ca asa este, am citit in multe carti despre psihologia masculina ca ei au tendinta de a se izola cand se simt sufocati de ceva sau depasiti de o situatie si revin cand simt ei ca e momentul...noi avem nevoie atunci cand ne certam sa discutam si sa lamurim lucrurile, pe cand ei vor sa stea linistiti si sa rumege... #10 2008-08-05 19:37:17
Re: cum va intelegeti cu iubitii?asa e si la mine, honeyica...cand se enerveaza nu mai vorbeste si vrea sa fie singur, iar eu sunt aia care insista sa vorbim si sa rezolvam problema. acum am inceput sa nu ma mai afecteze chiar asa ca inainte, dar...tin la el si nu imi place sa il stiu nervos. dupa aia face orice sa imi treaca si isi cere iertare ca s-a purtat asa... Ultima oara a fost editat de maryahs (2008-08-05 19:38:36) iubesc si sunt iubita Offline #11 2008-08-05 19:39:27
Re: cum va intelegeti cu iubitii?exact, eu atunci cred ca rezolv situatia si el crede ca mai mult o agravez...ceea ce se intampla ca odata ce nu vrea sa vb si o facem...se incing spiritele...dar stiti cum e...dupa ciondaneala...impacarea e mai dulce time is precious..... Offline #12 2008-08-05 19:56:01
Re: cum va intelegeti cu iubitii?noi ne intelegem destul de bine,iar dak ne mai ciondanim,tot se va rezolva.il iubesc enorm de mult si stiu k si sentimentele lui sunt la fel de puternice k si ale mele,stiu k este sufletul meu pereche.nu este tocmai ceea ce visam knd eram micutza,printul meu,dar l-am acceptat.este om si greseste,dar asta nu inseamna k relatia noastra se strik.avem k aproape orice cuplu,si momente bune,dar si unele tensionate....knd exista iubire,totul se rezolva Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #13 2008-08-05 21:16:09
Re: cum va intelegeti cu iubitii?eu zic ca f bine.. fericita mamica de Teodora din 11.02.2012 Offline #14 2008-08-05 21:22:30
Re: cum va intelegeti cu iubitii?ce frumooooooooos i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #15 2008-08-05 21:26:27
Re: cum va intelegeti cu iubitii?aia ori e relatie la distanta ori e un fel de relatie ?suntem impreuna dar fiecare face ce vrea?...nu cred ca nu se cearta deloc, nu exista oameni care sa nu greseasca. si c putin probabil sa nu te deranjeze chiar nimic la cel de langa tine, nu zic ca de la asta se ajunge la cearta, dar la discutii sigur se ajunge... iubesc si sunt iubita Offline #16 2008-08-05 21:27:13
Re: cum va intelegeti cu iubitii?
pt ca difera creierele noastre de ale lor si din cauza asta functionam diferit si se simte si intr-o relatie acest lucru #17 2008-08-05 21:29:04
Re: cum va intelegeti cu iubitii?
stiu o tipa kre pretinde k viata cu iubitu ei e doar lapte si miere k ce super se inteleg,k nush ce...dar niciodata n-ar zice "azi m-am ciondanit cu al meu"...cred k ceva e dubios la mijloc.. i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #18 2008-08-05 21:30:41
Re: cum va intelegeti cu iubitii?daca stau bine sa ma gandesc cred ca asta face parte din atractie pt ca polii opusi se atrag....si probabil si asta ne place la ei, ca sunt altfel... Ultima oara a fost editat de maryahs (2008-08-05 21:35:55) iubesc si sunt iubita Offline #19 2008-08-05 21:31:52
Re: cum va intelegeti cu iubitii?poate tipa vrea sa se laude sa para ca totul e super in viata ei sentimentala...in orice cuplu exista discutii, certuri, despartiri... Ultima oara a fost editat de andrutza (2008-08-05 21:32:35) © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|