homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cadou de aniversare pt iubitul meu-3

#39 2008-09-19 02:13:29

ally18
Insomniac member
Inregistrat: 2008-08-05

Re: cadou de aniversare pt iubitul meu

hey fete eu fac luna viitoare 1 an q iuby meu...nush c kdou sa ii fac,,chiar nu am idee...haine,bratzara,lantzuri ,inele,parfumuri,,exclus..i`am tot luat...as vrea cv sa aiba amintire si sa se si foloseask de el..nu cv sa tina in vitrina..datizi`mi niste idei pls:D

Love.  Live. Laugh.

#40 2008-09-19 07:13:07

Infinity
Hero member
Inregistrat: 2006-01-02

ally si eu sunt in aceeasi situatie cu tine, luna viitoare sarbatorim ceva ani impreuna..din ce am gasit pe net mi s-a parut interesat: fie o rama foto digitala, fie inchirierea unei camere la hotel unde sa fie haaos (cu sampanie si toate cele), fie..nu mai stiu..ma gandesc smile

#41 2008-09-19 11:32:34

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

next time, cand e ziua lui, am zis sa ii iau un album de poze, din ala mai vechi daca stiti voi, pe care se lipesc pozele si sa pun poze de la inceputul relatiei pana in mom de fata. si o bluza cred... sper sa nimeresc masura. hjarta

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#42 2008-09-19 11:52:08

skumpi
Vizitator

bluzele`s preferatele mele lol nu dau gres never big_smile

#43 2008-09-19 12:07:57

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

skumpi a scris:

sunteti voi norocoase
ultima oara cand i-am luat prietenului meu niste tricouri, am avut parte de o analiza amanuntita : croiala e nu stiu cum, cusaturile nu sunt finisate cum trebuie, manecile au o forma necorespunzatoare etc etc dumbom

Publicitate

loading...

#44 2008-09-19 12:10:09

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

heimdall a scris:

skumpi a scris:

sunteti voi norocoase
ultima oara cand i-am luat prietenului meu niste tricouri, am avut parte de o analiza amanuntita : croiala e nu stiu cum, cusaturile nu sunt finisate cum trebuie, manecile au o forma necorespunzatoare etc etc dumbom

daca n-as sti ca al tau e pletos, as zice ca impartim acelasi individ rotfl

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#45 2008-09-19 12:12:59

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

katami rotfl acum m-am mai obisnuit, desi daca ma prinde intr-un moment prost, tot ma mai enervez
la mancare la fel, cand n-a avut de facut nici o observatie am zis ca nu e adevarat... si eu gatesc, nu gluma, si nu rau, zic eu big_smile
evident ca nu sunt spuse cu rautate si nu imi sunt adresate mie personal, ci lumii imperfecte in care traim lol si nu sunt reprosuri, ci constatari

#46 2008-09-19 12:17:23

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

heimdall a scris:

katami rotfl acum m-am mai obisnuit, desi daca ma prinde intr-un moment prost, tot ma mai enervez
la mancare la fel, cand n-a avut de facut nici o observatie am zis ca nu e adevarat... si eu gatesc, nu gluma, si nu rau, zic eu big_smile
evident ca nu sunt spuse cu rautate si nu imi sunt adresate mie personal, ci lumii imperfecte in care traim lol si nu sunt reprosuri, ci constatari

storstark exact rotfl

si eu m-am zbarlit de cateva ori cand imi tot comenta mancarea..... si s-a obisnuit si el. doar nu-i bag nik pe gat.... daca vrea, mananca, daca nu, zi ca nu-ti place si gata, dar n-o mai diseca atata!!!

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#47 2008-09-23 17:55:49

alyssa
Full member
De la: puiu acasa
Inregistrat: 2008-01-07

azi e ziua lui iubi,i-am luat un tort frumos,in forma de inimioara,cu gust de ciocolata,si un tricou ,sper sa-i placa...big_smile   imediat vine la mine,si o sa i le dau...abia astept. smile

"Dragostea este spatiul si timpul masurate cu inima"

#48 2008-10-27 11:58:31

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

fetele am si eu nevoie de o idee...pe 24 implinesc un an cu iubi...si ..nush ce sa ii iau...el sigur o sa imi ia ceva mai ales k pe 23 e ziua mea lol dar eu nu am nici o idee. Ma gandeam sa ii fac un tort in forma de inimioara hjarta dar parca asvrea sa ii iau ceva sa ramana acolo...

Faza e ca bijuterii nu poarta, am adus eu la un moment dat vorba despre fotografii puse in rama si nu mi s-a parut k i-ar surade ideea...poate ceva personalizat?Habar n-am...si daca personalizez ceva, ce anume? K nu cred k i-ar placea un tricou pe care scrie PUIU lol Vreau sa ii iau ceva care sa ii aminteasca de mine dar si pe care sa il poata folosi cand nu e cu mine

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#49 2008-10-27 13:43:54

alexutza12345
Sr. member
Inregistrat: 2008-02-11

fetelor..ceva super tare     big_smile . breloc pe care este gravata o fotografie    hjarta se vede foarte fain si asta chiar e personalizat. La noi in BV chestia asta costa 50 lei cu tot cu breloc, gravat si 3 cuvinte gravate gratuit.  rodnar Acum astept craciunul, sfantul Ion, ziua indragostitilor si floriile si apoi data de 11 aprilie. Eu din decembrie pana in aprilie in fiecare luna trebuie sa ii iau cate ceva  neutral

Para hacer bien el amor hay que venir al sur....

#50 2008-10-28 08:05:08

lee
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2006-08-14

eu am gasit un ceas ft dragut (pt ca stiu ca isi doreste unul) insa toata lumea care stie planul meu mi-a sarit la gat...ce, adik nu staim ca ceasul inseamna despartire????? voi aveti  ceva opinii in directia asta?

"Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." box  punish

#51 2008-10-28 08:34:54

persifona
Vizitator

Huh? N-am mai auzit de asa ceva. Eu am primit un ceas de la matzu in vara anului trecut si suntem in continuare impreuna.
Sunt prostii.

#52 2008-10-28 08:47:17

lee
Hero member

nici eu nu cred absolut deloc in supersititii/clisee/marote de genul asta. insa nici nu as vrea sa fac vreo gafa sad

"Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." box  punish

#53 2008-10-28 09:18:32

andreeuta
New member
Inregistrat: 2008-09-17

si eu i-am luat prietenului meu un ceas de ziua lui anul acesta si a fost foarte incantat de el. il poarta mereu, macar ca mai are si alte ceasuri si mie imi creste inima de fiecare data cand il vad la el pe mana pentru ca stiu ca de fiecare data cand il vede isi aminteste de mine.  majoreta

#54 2008-10-28 09:25:33

lee
Hero member

cred ca raman si eu la ideea cu ceasul pt ca stiu ca are  nevoie( si l-a pierdut pe al lui) si pt ca urmeaza in scurt timp o aniversare imp pt noi!

#55 2008-10-28 09:50:00

ancutika
Sr. member
De la: Unirea, Alba
Inregistrat: 2007-11-19

http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/9785_picture_241.jpg

Asta vroiam initial sa i-o fac lui de craciun. Dupa ce am facut-o, am zis ca mi-o las mie ca mi-i draga, si i-am aratat-o la web. cand a vazut-o s-a supilat ca de ce numa eu am deaia si el nu? Amu ma gandesc iar sa i-o dau lui de craciun. Bine, si vreau sa-i mai cumpar o bluzita frumoasa big_smile

16.01.2016 si viata noastra e mai frumoasa bebe boy

#56 2008-10-28 10:14:13

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

indata vine si ziua lu iubi meu si is paralelaaaa!!! grater(

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#57 2008-10-28 10:18:47

Shosanna
Insomniac member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-04-26

ancutika a scris:

http://forum.anticonceptionale.ro/uploa … re_241.jpg

Asta vroiam initial sa i-o fac lui de craciun. Dupa ce am facut-o, am zis ca mi-o las mie ca mi-i draga, si i-am aratat-o la web. cand a vazut-o s-a supilat ca de ce numa eu am deaia si el nu? Amu ma gandesc iar sa i-o dau lui de craciun. Bine, si vreau sa-i mai cumpar o bluzita frumoasa big_smile

da mai fa una wink si o sa aveti amandoi

Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... wink
bebe

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.