homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cadou de aniversare pt iubitul meu-5

#77 2009-09-19 12:11:02

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

Re: cadou de aniversare pt iubitul meu

deci,eu m-am gandit sa-i fac cadou niste poze gata inramate.
aici,unde sunt eu,este ceva normal sa faci calendare cu tine,sau carti cu pozele tale....la noi mai greu...
dar,fac vreo cateva poze asa mai sexi un pic...stiu eu...le pun pe cd si ma duc sa imi faca poze dupa cd si apoi le inramez....o sa iasa misto,sunt sigura...

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#78 2009-09-19 12:18:01

anonima20
Full member
Inregistrat: 2009-07-06

in data de 1 oct implinesc cu iubi 4 ani si tare am sentimentul ca va uita:( in anii precedenti nu avea cum sa uite deoarece tot timpul imi scapa sai zic ca : iubi,mai avem 10 zile pana la aniversare...inca 5 zile si vine ziua noastra etc dar de data aceasta nu vreau sa pomenesc.vi se pare acceptabil sa uite?ce vati face in aceasta situatie?

#79 2009-09-19 13:49:13

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

daca 4 ani de zile nu a invatat o data sa o tina minte..n-am cuvinte yikes
nu-i zi nimic.sa vezi daca tine sa nu minte.

#80 2009-09-19 14:07:47

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

Nah, nu mi se pare atat de grav! Ok, nu tine minte o data importanta, urat din partea lui, dar mai important e felul in care se poarta cu tine! Nu stiu daca trebuie sa fie so big deal! Degeaba si-ar aduce aminte ca pe 1 oct impliniti nush cati ani, daca in restul timpului s-ar purta cu tine urat!

#81 2009-09-19 14:15:53

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

de acord cu be happy. si baietii nu sunt prea tin minte chestii de genul smile
ziua alui meu e abia la anul dar m-am gandit..de sf mihail si gavril cand isi serbeaza onomastica sa ii iau un playstation ca tot isi doreste..daca nu isi ia el pana atunci. el ar vrea xbox dar la cat se joaca el...merge si un playstation ca e la juma de pret din xbox smile dac se va juca macar de 2-3 ori pe sapt ii bun...nu stiu de ce si-l doreste big_smile cu ardoare

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

Publicitate

loading...

#82 2009-09-19 16:58:54

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

daca vrei sa ai motiv sa te superi pe el, sa fii dezamagita, sa fii trista in ziua aia, nu ii spune....
eu zic mai bine sa ii spui, sa stie baiatul....

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#83 2009-09-19 19:58:53

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

pokemon a scris:

daca vrei sa ai motiv sa te superi pe el, sa fii dezamagita, sa fii trista in ziua aia, nu ii spune....
eu zic mai bine sa ii spui, sa stie baiatul....

si eu tot pe principiul asta merg cu al meu... care e genul care nu stie nici datele de nastere ale parintilor lui big_smile asa ca am grija sa il bat la cap cu cateva zile inainte.

oricum, am facut o greseala atunci cand ne-am facut verighetele... si nenea de la ghiseu ne-a intrebat daca vrem ceva gravat pe ele.... noi amandoi am spus ca nu... mie imi veneau in cap numai chestii de genul "te iubesc" etc... si ma gandeam ca n-are niciun rost... dupa care am realizat ce bine era sa fi trecut pe ele DATA nuntii... asa avea mereu la el... FITZUICA rotfl

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#84 2009-09-19 20:18:46

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

katami lol buna ideea cu data nuntii!
eu nu pot sa zic ca nu mi-as dori sa stie datele astea, si de obicei le stie, dar am invatat ca decat sa sufar, sa imi fac sange rau singura, mai bine il previn!
totusi, slava domnului, ca domnul e ft atent si ii place sa faca surprize smile

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#85 2009-09-19 21:14:13

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

si eu mi-as dori sa le tina minte, normal. dar... asta e, m-am obisnuit, am pus in balanta cu alte avantaje si... a iesit nesemnificativ big_smile

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#86 2009-09-20 09:19:38

BratzG
Sr. member
Inregistrat: 2009-02-12

Eu la al meu i`am luat un portofel de piele f frumi si  s`a bucurat mult  ca nu avea:Dsi am mai facut si 2 poze mici ca se le tinem amndoi  in portofel.I`am mai luat un tricou si o pereche de slapi de de la levi`s,eterna rama cu poza:)),un set de lumanarele cu emblemele de la cartile de poker(ca ii place jocu) si nu mai stiu:))-toate  astea cu diferite ocazii
De Craciun vreau sa`i cumpar o cravata si o camasa:D
Idei ar fi multe...

eu,tu si restul lumii...

#87 2009-09-21 00:08:03

cryss26buc
Full member
Inregistrat: 2006-12-28

http://calendarpersonal.home.ro/ aici cadoul perfect...

#88 2009-09-21 00:26:38

alexy_ally
Membru
Inregistrat: 2009-09-21

Cel mai frumos cadou e o lenjerie intima pe care s-o purtati smile.
Am luat cateva produse de la *** si sunt dragute produsele si preturile smile.

Ultima oara a fost editat de alexy_ally (2009-09-21 00:27:17)

#89 2009-09-21 16:28:39

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

alexy_ally ai ban 1 zi pt reclama. citeste regulamentul si respecta-l.

#90 2009-09-21 16:45:08

BratzG
Sr. member

camysh a scris:

alexy_ally ai ban 1 zi pt reclama. citeste regulamentul si respecta-l.

da ce reclama a facut?noi cum punem site`uri cu informatii pt diverse,asa a facut si ea.neutral

eu,tu si restul lumii...

#91 2009-09-21 18:03:55

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

BratzG a scris:

Eu la al meu i`am luat un portofel de piele f frumi si  s`a bucurat mult  ca nu avea:Dsi am mai facut si 2 poze mici ca se le tinem amndoi  in portofel.I`am mai luat un tricou si o pereche de slapi de de la levi`s,eterna rama cu poza:)),un set de lumanarele cu emblemele de la cartile de poker(ca ii place jocu) si nu mai stiu:))-toate  astea cu diferite ocazii
Idei ar fi multe...

BratzG cat ai dat pe portofelul de piele?...as vrea si eu tot ceva de genul...dar nu am idee cat costa...mersi!!

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

#92 2009-09-21 18:19:35

BratzG
Sr. member

x_ynna a scris:

BratzG a scris:

Idei ar fi multe...

BratzG cat ai dat pe portofelul de piele?...as vrea si eu tot ceva de genul...dar nu am idee cat costa...mersi!!

50 de lei parca,sau 45 ..pe acolo oricum

Eu mai inainte i`am pregatit o budinca...cadoo...

eu,tu si restul lumii...

#93 2009-09-21 18:22:31

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

o sa ii iau si eu...un bici rotfl

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

#94 2009-09-21 18:25:11

BratzG
Sr. member

x_ynna a scris:

o sa ii iau si eu...un bici rotfl

da,ca ii numa 30 de lei!eu asa am gasit in sex shop:))

eu,tu si restul lumii...

#95 2009-10-08 00:59:33

Saphira
New member
Inregistrat: 2009-10-08

sad deci...sunt in pana de ideei ..pe 24 noiembrie ''imbatraneste'' habyby meu..nu stiu ce sa-i iau nustiu.va rog sa ma ajutati grater(.Va zic cate ceva despre el.Are 25 de ani,lucreaza in armata,este genul de om care ii place sa dovedeasca ce simte prin fapte..nu este foarte romantic.Prima noastra intalnire a avut loc in spital tongue.Ne-a cuplat un prieten ..suntem de putin timp impreuna..dar ne adoram tongue..please...please o idee..a ii place sa pescuiasca lol are destule undite . Ii plac surprizele erotice. :-?..cam atat..ptr moment

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.