homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cadou de aniversare pt iubitul meu-6

#96 2009-10-08 09:43:10

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Re: cadou de aniversare pt iubitul meu

Atunci fa'i o surpriza erotica. Recomand sa iti iei tie un costumas dragut wink

Dar acu am si eu o intrebare. Luna care vine implinesc un an cu al meu iubit. Pentru noi primul an este foarte foarte important, si am zis ca o sa ne luam cadou care sa reziste si peste 60 de ani, sa il putem arata la nunta de aur lol. Anywayz, nu am nici cea mai vaga idee ce sa ii iau. Adica, am o groaza de idei, numai ca ne-am pus si limita de pret, si toate mi se par banale. As vrea sa ii fac ceva dar pe bune de stiu ce. Voi aveti vre-o idee?

#97 2009-10-08 10:55:43

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

oau pillblast.ce idee originala.chiar m-ai blocat..habar nu am

#98 2009-10-08 11:00:55

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

fetelor, am nevoie de ajutor big_smile
unde pot sa gasesc, in bucuresti un ceas de buzunar barbatesc?? si la un pret rezonabil... nu mai mult de un milion
nu trebuie sa fie cine stie ce- argint, diamante, etc. e pt bunicu tongue

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#99 2009-10-08 11:05:17

AwesomeAngel
Diamond member
Inregistrat: 2008-11-18

PillBlast - o rama vintage ceva gen rama de tablou d-ala vechi ... mare, pe care sa puneti fotografii de-a randu' anilor pe care i-ati petrecut si ii veti petrece impreuna roll
e o idee ... daca mai rasare vreuna, vin si zic lol

Ultima oara a fost editat de AwesomeAngel (2009-10-08 11:05:55)

"I may not be perfect, but all parts of me are pretty awesome!" angel

#100 2009-10-08 11:07:07

Jessie
Platinum member
Inregistrat: 2008-10-08

Pill, ati putea face un fel de capsula a timpului in care sa puneti anumite lucruri care va caracterizeaza relatia, sa scrieti fiecare cate o scrisorica in care sa va exprimati sentimentele pt celalalt si peste 60 de ani sa va aduceti aminte cu drag de perioada asta. Nu e o idee prea originala dar atat m-a dus mintea la ora asta. smile

"Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel

Publicitate

loading...

#101 2009-10-08 11:08:11

Monica999
Hero member
Site

M.am gandit la ceva de genul, dar nu merge ca lui nu ii plac pozele inramate. Avem una si a ascuns-o dupa un ghiveci de flori rotfl2

Capsula timpului.. mi-ar placea. O sa vad ce si cum ar merge... mai astept totusi idei, dar chestia cu capsula timpului, ar fi ceva numai ca nu stiu cum l-as putea face pe el sa participe tinand cont ca nu vreau sa ii spun ce ii dau cadou.

Ultima oara a fost editat de PillBlast (2009-10-08 11:09:51)

#102 2009-10-08 11:09:30

AwesomeAngel
Diamond member
Inregistrat: 2008-11-18

nu poze inramate ... ca o folie de tabla pe care sa prindeti cu magnet poze din diverse momente ...  nustiu

totusi ideea lui Jessie e mai tare big_smile

"I may not be perfect, but all parts of me are pretty awesome!" angel

#103 2009-10-08 11:14:06

Jessie
Platinum member
Inregistrat: 2008-10-08

lol Asta e o pb, Pill. Aici m-ai incuiat. lol
Dar poate ii spui pur si simplu, sa impartasiti amandoi acest cadou, sa fie ceva numai al vostru, nu tb neaparat un cadou strict pt el ci pt voi, este o aniversare a amandurora.
Si daca vrei sa ii iei si ceva numai pt el mai vezi ce spun fetele, ce idei mai sunt.

"Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel

#104 2009-10-08 11:42:16

maryahs
Insomniac member
De la: de sub tampa
Inregistrat: 2008-01-07

merge sa ii fac iubitului meu cadou (implinim 3 anisori) un plover si un album foto cu poze cu noi si cate ceva dragut scris in dreptul fiecarei poza?

hjarta iubesc si sunt iubita hjarta

#105 2009-10-08 12:09:29

Loveable
Diamond member
Inregistrat: 2008-02-12

dap big_smile

hjarta

#106 2009-10-08 13:21:25

annabel
Diamond member
Inregistrat: 2007-01-15

da mariash. si noi de cand zicem ca facem album foto.oooooh

iar chestia cu panoul si poze imi place mult.dar cat de mare panoul?

#107 2009-10-08 13:32:51

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

carmen_21 a scris:

fetelor, am nevoie de ajutor big_smile
unde pot sa gasesc, in bucuresti un ceas de buzunar barbatesc?? si la un pret rezonabil... nu mai mult de un milion
nu trebuie sa fie cine stie ce- argint, diamante, etc. e pt bunicu tongue

http://antiques.shop.ebay.co.uk/Silver- … 86.c0.m282

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

#108 2009-10-08 13:58:10

Saphira
New member
Inregistrat: 2009-10-08

bun...ii fac una erotica..dar habar n-am ce si cum..mentionez ca sunt foarte timida si nu-mi trece nimic prin cap.. nustiu :-? ce sa-i fac..cum..unde ...help!!!

#109 2009-10-08 14:13:45

Monica999
Hero member
Site

eu una daca el sta singur as merge numai cu o geaca pe mine de ziua lui, seara. De cand mi-am dorit sa fac asta, dar aici sufla un vant de mama, mama, deci nu am cum. Sau, cum am spus mai sus, costumas sexy. Majoritatea tipilor il vor pe cel de scolarita, menajera sau politista. Depinde cum te simti si tu mai bine, dominata sau dominand.

#110 2009-10-08 14:17:26

Saphira
New member

:"> ma tem ca sunt prea timida..si nici nu suntem de mult timp impreuna..el este al doilea barbat din viata mea.Primul a fost ex-ul pe la varsta de 19 ani..am fost 3 ani impreuna si pe 22 iunie ne-am despartit..sunt fff timida

#111 2009-10-08 14:21:59

Monica999
Hero member
Site

Atunci daca vrei una erotica, dar esti timida... babydoll? O chestie cumintica, care acopera tot? Oricum lui o sa-i placa. Eventual ii faci si un tort.

#112 2009-10-08 14:27:18

Saphira
New member

ms frumos smile

#113 2009-10-08 22:02:45

maryahs
Insomniac member
De la: de sub tampa
Inregistrat: 2008-01-07

eu pana la urma i-am luat o camasa si un album foto. maine trebuie sa cumpar adeziv ca sa lipesc pozele si sa ma gandesc ce scriu in dreptul fiecaruia. oare e mai bine sa scriu cate un citat care sa se potriveasca sau sa scriu ceva semnificativ de la mine din capsor?

hjarta iubesc si sunt iubita hjarta

#114 2009-10-08 23:55:32

taniusha
Full member
Inregistrat: 2009-06-17

va spun ce am facut eu..poate va insipra la ceva...iam scri so carte O poveste cum nu mai este..despre noi doi.dar era cu personaje..si asa cum el ma rasfata cu numele de iepuras in povestea mea eu eram epurasul el puisorul- asa cum ii spun eu....si toate personajele erau reale..erau prietenii nostri pe care iam poreclit in gluma dupa obiceiurile lor..si chiar am scris povestea noastra de dragoste care intradevar am traito pana sa fim imrepuna, cu vrajitori balauri etc...el a fost foarte impresionat..in carte am pus si poze cu noi care sa concida cu evenimentele din poveste...editura cartii era: Dragostea..adresa editurii era adresa unde locuiesc eu etc...el a ramas fffoarte impresionat..la sfarsit am scris to be continued..
de ziua inbdragostitilor am dat comanda la o inima de 1,20/1,20 metri din baloane si in mijloc era scris: Would u be my Valentine?
alta data am cumparat hartie colorata si am taiato in forma de inimi mari; pe fiecare inima am scris versuri din toate "cantecele noastre"...dimineata am venit la parcare unde ii era masina....si am lipito in intregime..nu ramasese nici un loc liber....kand a venit a fost fffffoarte suprins..am scos doar inimele d ep fereastra, pe restul leam lasat si asa a mers toata ziu acu masina smile
am scris in fata casei lui cu vopsea care si pan acum tine: Te iubesc!
am facut tort cu fotografia noastra big_smile..pt aceasta trebuei sa va interesati la culinarii
am facut puzzle dintro poza de a noastra unde pe fondal am scris motive de ce il iubesc
am facut diploma pt cel mai barbat, barbat din lume big_smile
iam daruti o agenda unde iam insemnat toate datile importante din viata lui..zile de nasteri a parintilor prietenilor rudelor...am scris diferite citate urari inimioare
am facut calendar cu noi doi unde am scris si diferite citate..urari...
am facut o carte cu toate pozele existente din viata lui..de cand sa nascut pana acum...si la poze la inceput scriam cate kg avea ce inaltime varsta....apoi deja kand era mai mare sacriam si eu comentarii hazlii..citate...
am cumparat de pe ebay maiou de la echipapreferata de fotbal cu toate semnaturile jukatorilor
o surpriza fain din partea baietilor: ma suant si mia zis sa fiu frumoasa si pregatita la ora 6...venise cu hummer limuzina dupa mine..si am facut o plimbare in oras...am primit un trandafir in care era un inel smile (nu era de logodna) asa am sarbatorit noi aniversarea noastra
hmm cam atat..daca imi mai amintesc ceva mai scriu big_smile sper ca vam ajuutat.. wink

Ultima oara a fost editat de taniusha (2009-10-08 23:59:02)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.