homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cadou de aniversare pt iubitul meu-4

#58 2008-10-28 11:32:03

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

Re: cadou de aniversare pt iubitul meu

iubi si-a dat comanda de niste papuci de pe net si tot ma gandeam eu ce sa ii iau cadou de sf mihail, a zis ca mai bine ii dau jumate de bani la papuci, i-am dat asa si am scapat big_smile si pe 17 e ziua noastra, am zis ca mergem la restaurantul nostru preferat si pe langa asta o sa ii listez o poca cu noi doi preferata lui sa o pun in rama . initial am zis ca nu ne laum cadouri dar vreau sa fac un cadouas mic cu poza asta:)

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#59 2008-10-28 11:32:32

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

anku unde ai facut aia? k imi place, vreau si eu big_smile

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#60 2008-10-28 11:42:37

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

sambt e ziua flacaului si aveam de gand sa'l astept imbracata intr'un compleu sexicos de la jolidon si cu sampanie si multe lumanari big_smile si flori de trandafir , daaaaaar n'am avut timp sa'mi caut ceva dragut asa k am renuntat la idee big_smile
si l'am intrebat pe el ce vrea de ziua lui , la care el da' u ce mi'ai lua, eu de colo: ceva pt mine dar si pt tine, la care el: Cee?? si io: vibrator rotfl a facut o fatza saracul, el se barbierea in timpul ala, nu stia dc sa rada sau sa vb serios lol si juma de ora numa asa am tinut'o lol
acu nah, gluma , gluma da io tot nu stiu ce sa'i iau, cred k am sa investesc intr'o jacheta

#61 2008-10-28 11:43:58

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

eu i-am facut cadou la al meu doua curele din piele. acu' sa vedem, ca vine si ziua lui.... poate raman numai cu facutul tortului...

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#62 2008-10-28 13:46:36

ancutika
Sr. member
De la: Unirea, Alba
Inregistrat: 2007-11-19

Wildhoney a scris:

anku unde ai facut aia? k imi place, vreau si eu big_smile

Poza am facut-o eu intr-un program PhotoScape, am listata la noi in oras la Foto Lux, a fost 25 de mii ca ii marimea 10 pe 20, si rama tot de acolo am luat-o cu 100 de mii.

Anka_Lala ma gandeam si eu sa fac doua, da dupa cand ne vom muta la casa noastra ce facem cu doua poze la fel? tongue

16.01.2016 si viata noastra e mai frumoasa bebe boy

Publicitate

loading...

#63 2009-02-24 15:47:17

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

pls, dati-mi si mie niste idei! se apropie ziua lui si iar sunt helpless.

as vrea sa-i dau ceva care sa-i placa cu adevarat, sa se bucure de cadoul asta. poate din experienta voastra ati observat de ce anume s-au bucurat iubitii mai mult. habar n-am ce cadou l-ar pasiona pe un baiat.

#64 2009-02-24 15:51:12

maryahs
Insomniac member
De la: de sub tampa
Inregistrat: 2008-01-07

cred ca baietii se bucura in general de lucrurile folositoare: poti sa ii iei o camasa, cravata, aparat de ras, porfofel...cam astea imi vin acum in cap...

hjarta iubesc si sunt iubita hjarta

#65 2009-02-24 16:00:16

anca90
Platinum member

crezi ca s-ar bucura de asa ceva? hmm

Ultima oara a fost editat de anca9 (2009-02-24 16:00:49)

#66 2009-02-24 16:10:24

maryahs
Insomniac member

da, mai bine ii iei ceva ce sa foloseasca decat o rama cu poze sau ceva de plus...de ziua lui eu cam asta i-am luat, rama i-am dat de Valentine si de Craciun i-am facut calendar. anul asta de ziua lui vreau sa ii iau o rama foto digitala pt ca stiu ca ii plac.
sunt baieti la care le plac f mult jucariile de plus, masinutele...al meu e genul mai serios si nu ii pot lua asa ceva

oricum tu il cunosti mai bine si stii cam ce ii place, in functie de asta poate gasesti ceva frumos

#67 2009-02-24 16:21:00

anca90
Platinum member

ce bine ar fi daca as sti ce-i place si ce-si doreste. chestii practice (pulovar, bluza, ceas) i-am tot luat, dar nu l-am vazut sa se bucure prea mult. as vrea de data asta sa fie ceva care chiar sa-i placa. dar nici el nu-mi zice: uite am vazut aia si mi-ar place...

#68 2009-02-24 16:22:06

maryahs
Insomniac member

incearca sa mergi cu el prin magazine si vezi ce ii atrage atentia....

#69 2009-02-24 16:22:38

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

gadget-uri din astea masculine are destule ? mousi, tastaturi, usb stuff, console de jocuri, ipod, gps...

#70 2009-02-24 16:29:07

anca90
Platinum member

are, dar ar fi o idee... numai sa ma pricep eu sa aleg, ca pe mine nu ma atrag deloc chestiile astea.

#71 2009-02-24 16:30:37

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

pai tu retine doar ce tip de obiect (gen :"of, ce mi-ar trebui un gps") si ne spui si s-o gasi cineva care sa se priceapa pe aici lol

#72 2009-02-24 21:13:57

November
Full member
De la: In Noiembrie
Inregistrat: 2008-10-05

eu lu ai mei iam luat portofel si o curea tare frumoasa s-a bucurat extrem de mult . Cumpara si tu ce nu are sau vezi ce s-a invekit eu asa am procedat big_smile

un lukru am inteles baietilor nu le plac lucruri genu rame pu poze, jucarii si etc.. asta am simtito pe pielea mea asa ca mai bine asa ceva nu cumpara.
poate ceva pu masina daca o are, sau pu comp vezi si tu pe ce se jeluie mai mult big_smile

Ultima oara a fost editat de November (2009-02-24 21:15:42)

#73 2009-02-25 09:07:40

anca90
Platinum member

multumesc pt idei. o sa incerc sa scot mai multe de la el, desi si in ultima vreme am incercat si fara sanse neutral

#74 2009-09-16 16:43:04

Cruella
New member
Inregistrat: 2009-05-12

Pe 29 facem si noi un anisor...si m-am gandit sa pregatesc si eu ceva big_smile
De Craciun, i-am scos frumos poeziile( este un poet si un romantic incurabil) si le-am copertat, pentru ca de cand ne-am cunoscut mi-a spus ca si-ar dori ca sa aiba o carte cu ce a scris...acum incerc sa public poeziile sale; de ziua lui i-am luat un tort in forma de inima si m-am dus la el la tara; de ziua indragostitilor am cumparat o rama micuta, rosie si am pus o poza cu noi pe care am asezat-o intr-o cutiuta; in cutiuta respectiva am pus biletele, cam 100, pe care am scris te iubesc! in toate limbile pe care le-am gasit!, iar el m-a dus la o cofetarie unde aranjase cu d-na de acolo sa pregateasca o prajitura in forma de inimioara(era rosie).
De ziua mea, am fost implicata in organizarea unui festival international si ma gandeam ca va trece imediat ziua mea...la miezul noptii, cand era seara interculturala si cand toti au terminat prezentarile tarilor, pe ecranul improvizat, de fata cu 70 de persoane, si cu un translator( pt.a intelege si invitatii), mi-a facut o declaratie de dragoste, iar apoi mi-au adus un tort urias....
Acum imi doresc sa ii fac o surpriza..o cina romantica...lumanarele...acasa la el smile si sa vad ce mai gasesc! tongue

#75 2009-09-17 10:06:38

ciresica_oky_doky
Full member
Inregistrat: 2007-06-20

Cruella a scris:

Pe 29 facem si noi un anisor...si m-am gandit sa pregatesc si eu ceva big_smile
De Craciun, i-am scos frumos poeziile( este un poet si un romantic incurabil) si le-am copertat, pentru ca de cand ne-am cunoscut mi-a spus ca si-ar dori ca sa aiba o carte cu ce a scris...acum incerc sa public poeziile sale; de ziua lui i-am luat un tort in forma de inima si m-am dus la el la tara; de ziua indragostitilor am cumparat o rama micuta, rosie si am pus o poza cu noi pe care am asezat-o intr-o cutiuta; in cutiuta respectiva am pus biletele, cam 100, pe care am scris te iubesc! in toate limbile pe care le-am gasit!, iar el m-a dus la o cofetarie unde aranjase cu d-na de acolo sa pregateasca o prajitura in forma de inimioara(era rosie).
De ziua mea, am fost implicata in organizarea unui festival international si ma gandeam ca va trece imediat ziua mea...la miezul noptii, cand era seara interculturala si cand toti au terminat prezentarile tarilor, pe ecranul improvizat, de fata cu 70 de persoane, si cu un translator( pt.a intelege si invitatii), mi-a facut o declaratie de dragoste, iar apoi mi-au adus un tort urias....
Acum imi doresc sa ii fac o surpriza..o cina romantica...lumanarele...acasa la el smile si sa vad ce mai gasesc! tongue

wow tummenupp ce frumos rodnar

Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima suflare ca sa-ti spun "Te iubesc!"-  hjarta    hjarta     hjarta    hjarta    hjarta

#76 2009-09-17 13:55:34

Cruella
New member
Inregistrat: 2009-05-12

multumesc big_smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.