|
Nu esti logat.
Va rog sa ma ajutati sunt disperata..-6#96 2008-08-28 22:28:53
Re: Va rog sa ma ajutati sunt disperata..
pai cum sa ia antibiotic in sarcina? si fara acordul medicului? mkissu nu mai lua nimik fara recomandarea dr tau Mami de fetite:pisoi si pisoias! Offline #97 2008-08-28 22:34:30
Re: Va rog sa ma ajutati sunt disperata..Io m-am referit stric la efectul pt dinte, nu pt sarcina. Ziceam ca nici n-a avut rost 1 pastila de antibiotic. Ultima oara a fost editat de vdaiana (2008-08-28 22:34:48) "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #98 2008-08-28 23:58:56
Re: Va rog sa ma ajutati sunt disperata..Faza e ca dupa ce am luat pastila aia de antibiotic m a lasat durere,nu stiu cum sa facut dar mi a trecut stiu ca normal se ia mai multe,prietenul meu ajungea si la 15 pastile chiar mi a spus ca el trebuia sa ia ceva antibiotice pana il lasa si pe mine cu 1 antibiotic m a lasat,numai suportam de ceva ore simteam cum imi zvagneste juma din fata,simteam ca inebunesc..transpiram de durere si plangeam,si dupa antibioticul ala m a lasat. sper sa nu fie nici o prob pt bebe dar numai suportam Offline #99 2008-08-29 07:56:09
Re: Va rog sa ma ajutati sunt disperata..sincer eu zic sa ai grija ..si sa suni doctorul la astfel de faze Offline #100 2008-08-29 10:13:14
Re: Va rog sa ma ajutati sunt disperata..:ofara antibiotice luate de capul tau:o Offline Publicitateloading...
#101 2008-08-29 12:46:35
Re: Va rog sa ma ajutati sunt disperata..nici antiinflamatoare nu e voie... mami de minuni Offline #102 2008-09-15 21:15:58
Re: Va rog sa ma ajutati sunt disperata..Buna c mai faceti fetelor? Eu de ceva timp am dureri mari de burta:( am fost azi la doctor si mi a facut ecografie si bebe mi a spus ca e dezvoltat bine,si ca e jucaus,nu avea stare se misca,la un moment dat isi pusese bebe mainile in cap:) cred ca nu prea ii convenea nici lui ca umbla doctora la burtik:),il chemase si pe al meu in cabinet si era parca de pe alta planeta cand se uita la ecranu ala nu stia ce sa mai zica ,ma bucur ca e bebe ok..numai eu nu sunt ca mi s a marit chistul,are 3,90 cm acum si tot am amenintare la avort din cauza durerilor,mi a spus sa stau mai mult in pat:( Sper ca voi fetelor sunteti bine! va pup! Offline #103 2008-09-16 19:35:45
Re: Va rog sa ma ajutati sunt disperata..multa sanatate mkissu, sa ai grija de tine si sa faci repaus la pat, asa cum zice doc Offline #104 2008-09-19 03:14:32
Re: Va rog sa ma ajutati sunt disperata..Mersi frumos camysh!Da incerc sa stau cat mai mult in pat si sa iau tratamentu,e rau ca am dureri de burta ,asta ma ingrijoreaza dar sper sa fie bine.te pup:* Offline #105 2008-09-19 09:09:39
Re: Va rog sa ma ajutati sunt disperata..no-spa nu ti s-a dat sa iei? la mine asa treceau durerile mami de minuni Offline #106 2008-09-19 11:05:05
Re: Va rog sa ma ajutati sunt disperata..no-spa e bun si pentru crampe? am fost tare balonata zilele astea si multe crampe am avut :sick:inainte rezolvam rapid cu un carbune medicinal. cred ca de la mere mi se trage Mami de fetite:pisoi si pisoias! Offline #107 2008-10-08 20:19:16
Re: Va rog sa ma ajutati sunt disperata..Buna fetelor! am tot cautat pe internet si nu gasesc stiti cumva cam care sunt tarifele la spitalul Cfr 2 pt nastere prin cezariana? as vrea sa stiu dinainte ca sa ma pregatesc...si chiar nu am idee cat costa..oricum am inteles ca spitalul e de stat..eu o sa nasc prin martie cam cat mi ar trebui? mersi va pup:* Offline #108 2008-10-08 23:31:11
Re: Va rog sa ma ajutati sunt disperata..in general costa cam la fel, depinde cum te intelegi cu medicul tau Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head... Offline #109 2008-10-09 01:20:56
Re: Va rog sa ma ajutati sunt disperata..aha mersi alexa. Offline #110 2009-06-25 01:38:03
Re: Va rog sa ma ajutati sunt disperata..Buna fetelor! m am gandit sa va scriu,poate erati curioase ce s a mai intamplat si sa va multumesc celor care mi ati dat sfaturi mai ales celor care m ati incurajat sa pastrez bebele.Pe 24 martie am nascut natural..a fost cumplita nasterea dar si recompensa a fost mare:)Acum am o minunatie de fetita,are 3 luni si e toata un zambet,rade mai toata ziua la mine si la tacsu si gangane intr o veselie.O luna jumate la inceput a fost ff greu pt ca plangea zi si noapte de la colici saracuta si eram si extenuata dupa nastere,dar acum este bine.Mi am intrat ff repede in mana cu schimbatu si toate celelalte desi numai facusem pana atunci.La baitza ii place ff mult se balaceste da din picioruse si rade,tot eu i am facut baitza de la inceput nu am vrut sa i faca altcineva,tati ne ajuta cu cadita,potriveste apa si ne ajuta cu clatirea:)E o rasfatata.Ne este bine,este o norocoasa pana acum ne am descurcat f bine,dinainte sa nasc am cumparat tot ce trebuia pt bebe,pe ultima suta de metri am zugravit,am aranjat camera pt a fi ok pt bebe ,am primit patut,cadita si o multime de hainute,nu ia lipsit nimik,oricum ea este pe primu loc,cand ia tati banii intai cumparam tot ce trebuie pt fata si apoi pt noi:) sa aiba fata in permanenta tot ce are nevoie.Ne a ajutat ff mult Dumnezeu si Ii multumesc ca mi a daruit o fetita sanatoasa si frumoasa!Multumesc inca o data si voua Va pup fetelor! Offline #111 2009-06-25 01:49:30
Re: Va rog sa ma ajutati sunt disperata..ma bucur mult pt tine, sa iti traiasca scumpetea! totul se poate, banii se fac, dar un copil poti sa nu-l mai ai a doua oara.. Dragostea nu se stă, se face. Offline #112 2009-06-25 02:29:14
Re: Va rog sa ma ajutati sunt disperata..sa iti traiasca minunea mkissu Offline #113 2009-06-25 02:49:44
Re: Va rog sa ma ajutati sunt disperata..pls help me!am avut un contact sexual in urma cu 24 de ore sfarsitu cu ejacularea in int vaginului.prima zi de menstruatzia a fost pe 21 si inca mai continua.sambata am terminat o prima tableta de anticonceptionale(prescrise de ginecolog in vederea tratarii unui chist ovarian).nu sunt convinsa k menstruatzia este regulata...Ar trebui sa iau postinor asa cum mi;am pus in minte?putetzi sa;mi raspundetzi maine dimineatza va rog,k sa stiu sigur ce am de facut?plsss Offline #114 2009-06-25 09:09:51
Re: Va rog sa ma ajutati sunt disperata..
Nu cred ca tre sa ti faci probleme,de obicei cand iei anticonceptionale esti protejata si in pauza aceea de 7 zile intre tablete,depinde si ce fel de anticonceptionale iei,citeste si u prospectu,eu luam mercilon. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|