|
Nu esti logat.
Ce gandesti acum/ un topic offtopic 24-175#3307 2008-08-19 12:08:10
Re: ce gandesti acum/ un topic offtopic 24
knd am term liceul, am facut postliceala si am diploma de coafor-stilist... am lucrat cateva luni...dupa care am deschis agentia si a trebuit sa renunt... si urmatorii ani am avut tb cu agentia. anul asta cand am dat s-au ridicat mediile si nu am intrat... dar nu ma las "Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related Offline #3308 2008-08-19 12:08:30
Re: ce gandesti acum/ un topic offtopic 24girls ccum era situl ala de carti online? am cautat topicul dar nu-l mai gasesc... Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?... Offline #3309 2008-08-19 12:09:08
Re: ce gandesti acum/ un topic offtopic 24ma duc sa platesc darile la stat.ne citim later Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #3310 2008-08-19 12:09:56
Re: ce gandesti acum/ un topic offtopic 24little rabbit ..eu nu amfost pe faza la treaba cu angajarea la agentia de imobiliare... Better to remain silent and be thought a fool than to speak and remove all doubt... Offline #3311 2008-08-19 12:10:54
nu te lasa , asa te vrem ...avocata nu alta Better to remain silent and be thought a fool than to speak and remove all doubt... Offline Publicitateloading...
#3312 2008-08-19 12:11:13
Re: ce gandesti acum/ un topic offtopic 24gugulik apuca-te de facut margele si le vinzi eu abia astept sa vina comanda asta...sa vina toamna si lumea in camine ..sper sa am vanzare Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #3313 2008-08-19 12:11:50
cin' sa te frece?????? noi am acordat fff multa libertate.... daca omu' -si face treba....programul e d dim 10 pan pe dupa-amiaza la 5-6 "Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related Offline #3314 2008-08-19 12:12:28
animalutzule da eu nu am piata de desfacere cum ai tu .... Better to remain silent and be thought a fool than to speak and remove all doubt... Offline #3315 2008-08-19 12:12:35
imobiliara "Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related Offline #3316 2008-08-19 12:13:54
Re: ce gandesti acum/ un topic offtopic 24hopa cred ca m-am prins , rabitzel e angajata la agentia lui pitzi de imobiliare Better to remain silent and be thought a fool than to speak and remove all doubt... Offline #3317 2008-08-19 12:14:40
nuh bre!!!! "Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related Offline #3318 2008-08-19 12:14:47
si cine va tine contabilitatea? Better to remain silent and be thought a fool than to speak and remove all doubt... Offline #3319 2008-08-19 12:14:58
Re: ce gandesti acum/ un topic offtopic 24ei..deocamdata nu am vandut nici eu nimic...au intrebat 2 tipe voiau sa cumpere da vad ca nu mai dau nici un semn.acum mi-am luat si perle sa fac si alt tip..nu doar asa mai 'sport"...si poate se vind de pe acu... Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #3320 2008-08-19 12:15:36
aia primara je.. restu' contabila "Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related Offline #3321 2008-08-19 12:15:54
Re: ce gandesti acum/ un topic offtopic 24nu ?io'te cum o dau in balti Better to remain silent and be thought a fool than to speak and remove all doubt... Offline #3322 2008-08-19 12:16:18
Re: ce gandesti acum/ un topic offtopic 24@gugulik pai e ok daca faci aerobic, credeam ca te chinui la aparate . ce stil? step? e cel mai intalnit. e super ok... tre sa transpiri. a! nu incerca sa-ti pui tot felul de pungi pe tine sa topesti mai rpd grasimea ca: 1. strici pielea rau de tot; 2. ramai cu vergeturi ca mine Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head... Offline #3323 2008-08-19 12:16:38
da' nu-ti trebe sa faci biju elegante numa' perle....sunt si alte chestii "Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related Offline #3324 2008-08-19 12:17:08
sa iti vina studentii in camin , si iti pui anunt pe usa ...si cateva pozici ...si ai sa vezi ce avant economic o sa ia piata bijuteriilor din camine ) :k?ra: Better to remain silent and be thought a fool than to speak and remove all doubt... Offline #3325 2008-08-19 12:17:27
io ziceam dc se intampla la je "Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|