homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum/ un topic offtopic 24-176

#3326 2008-08-19 12:18:46

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

Re: ce gandesti acum/ un topic offtopic 24

gugulik..la little rabbit e dragut. are program de la 9 la 17 parca si pan pe la 13-14 e gata toata treaba. apoi sta mai citeste, mai pe net..cum apuca...din ce mi-a zis ea mie.sper sa nu se supere ca ti-am zis in mare. o pup big_smile

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#3327 2008-08-19 12:20:01

control_freak
Hero member
De la: A la Z
Inregistrat: 2008-03-05

_alexa_ a scris:

@gugulik pai e ok daca faci aerobic, credeam ca te chinui la aparate lol. ce stil? step? e cel mai intalnit. e super ok... tre sa transpiri. a! nu incerca sa-ti pui tot felul de pungi pe tine sa topesti mai rpd grasimea ca: 1. strici pielea rau de tot; 2. ramai cu vergeturi ca mine big_smile
apropo de grupe sanguine. Vezi ca sunt pe net diete in functie de grupa sanguina. este important sa mananci ce-ti face tie bine. Incetul cu incetul elimini absolut tot ce te ingrasa pe tine, astfel incat sa-ti intre in reflex atunci cand intri in magazin sa te duci la raionul tau.
eu sunt din categoria carnivorilor, am slabit 13 kg mancand numai carne big_smile

sm
ti ushid , eu sunt carnivora , dar grupa nu-mi permite carne rosie deloc, nici vanat nici nik ....un curcanel acolo ...si ala rar.am AB4. la naiba
nush daca e step aerobicul ala , topai si eu ca alea din filme ... apoi la saltea pt abdomene si aripioare ... si gata . oricum ies varza de acolo , rosie ca racul   rotfl

mai spune-mi ce mai stii ...sunt un buretel lol

Better to remain silent and be thought a fool than to speak and remove all doubt...

#3328 2008-08-19 12:20:07

green_fairy
Platinum member

pitzi am zis de perle ca alea le mai tin minte...nu mai stiu toate denumirile la margele big_smile da abia astept sa vina ca imi si place sa fac. ma mai enervez cand nu iese o bucla da e fain big_smile

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#3329 2008-08-19 12:22:09

control_freak
Hero member

animalutza a scris:

gugulik..la little rabbit e dragut. are program de la 9 la 17 parca si pan pe la 13-14 e gata toata treaba. apoi sta mai citeste, mai pe net..cum apuca...din ce mi-a zis ea mie.sper sa nu se supere ca ti-am zis in mare. o pup big_smile

salu'mana

eu caut part time ...ca deja mai am cateva joabe'  rodnar
uof.....
traducatoare in engleza nu vrea nimeni ?

Better to remain silent and be thought a fool than to speak and remove all doubt...

#3330 2008-08-19 12:22:43

green_fairy
Platinum member

eu cred ca am AB 4...daca tin bine minte de cand m-am operat de apendic...da nu am tinut niciodata cont ca am voie aia sau ailalta.am papat de toate. si tot slaba is:D bine...acu am pus sunci la burtica da le dau eu jos
   am pus anunt da ieri era rupt...mai pun unul azi la camin

Publicitate

loading...

#3331 2008-08-19 12:24:55

control_freak
Hero member

si eu am fost slaba ... pana acum 2 ani

amore s-a apucat sa faca un regim cik mai adecvat grupei noastre ... nu a bagat deloc carne rosie , doar peste ,pui si curcan
la mine nu conteaza prea mult .. carne sa fie sa ma simt satula rotfl  rotfl

#3332 2008-08-19 12:25:18

control_freak
Hero member

in juma de ora mananc varzuca drool drool

#3333 2008-08-19 12:25:47

pitzipoank
Insomniac member
De la: ...casuta cu vise
Inregistrat: 2008-06-17

eu una am o alta parere. nici o cura din lume nu e mai buna decat cea personalizata... toate suntem diferite. si cum ai slabit u nu slabesc si eu si invers....

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel
roccolino big_smile http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related

#3334 2008-08-19 12:26:12

pitzipoank
Insomniac member

Gugulik a scris:

si eu am fost slaba ... pana acum 2 ani

amore s-a apucat sa faca un regim cik mai adecvat grupei noastre ... nu a bagat deloc carne rosie , doar peste ,pui si curcan
la mine nu conteaza prea mult .. carne sa fie sa ma simt satula rotfl  rotfl

da' cu c se ocupa al tau????

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel

#3335 2008-08-19 12:26:20

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

la mine nu s epun suncile pe nici unde .cand ma ingras o fac uniform la fel si cand slabesc

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#3336 2008-08-19 12:27:03

pitzipoank
Insomniac member

evilpink a scris:

la mine nu s epun suncile pe nici unde .cand ma ingras o fac uniform la fel si cand slabesc

la mine ataca burta si fundul... roll

#3337 2008-08-19 12:27:17

control_freak
Hero member

pitzipoank a scris:

eu una am o alta parere. nici o cura din lume nu e mai buna decat cea personalizata... toate suntem diferite. si cum ai slabit u nu slabesc si eu si invers....

foarte adevarat. numai ca nu toti isi permit sa mearga la un nutritionist .

oricum eu nu vreau sa slabesc tare mult ... 5-6 kile maxim ...el are nevoie de mai mult ajutor ...wink

#3338 2008-08-19 12:28:08

pitzipoank
Insomniac member

Gugulik a scris:

pitzipoank a scris:

foarte adevarat. numai ca nu toti isi permit sa mearga la un nutritionist .

oricum eu nu vreau sa slabesc tare mult ... 5-6 kile maxim ...el are nevoie de mai mult ajutor ...wink

nu e vb sa mergi la un nutritionist. iti faci u un regim...

#3339 2008-08-19 12:28:35

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

am reusit si eu sa mai pun un kg pe mine acum am 44 rotfl. inca 3 mai vreau.voi cu slabitu eu cu ingrasatu smile

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#3340 2008-08-19 12:28:50

control_freak
Hero member

evilpink esti o norocoasa

eu la burta pun tot. parca zici ca's insarcinata si la aripioare .

la picioare si maini mai deloc

#3341 2008-08-19 12:29:59

theSame_ElaElis
Hero member
De la: Winnie the Pooh
Inregistrat: 2007-10-12

sa ii tai.... sa nu ii tai??? to be or not to be! ma gandeam sa tai niste blugi si nu ma hotarasc.... sunt frumi si comozi, dar vreau scurti si nu vreau sa mai cumpar.... ca se duce sezonul... si ma gandeam ca mai bine cumpar lungi noi decat scurti..... sa tai , sa nu tai....  e mai mult retorica intrebarea....

#3342 2008-08-19 12:30:09

pitzipoank
Insomniac member

evilpink a scris:

am reusit si eu sa mai pun un kg pe mine acum am 44 rotfl. inca 3 mai vreau.voi cu slabitu eu cu ingrasatu smile

iti dau d la je... alea kre le-am pus la mare.k in rest ma descurc sa le dau jos....

oare e posibil sa fi luat in greutate inainte de menstra?adik sa ma pacaleasca???

#3343 2008-08-19 12:30:18

control_freak
Hero member

evilpink a scris:

44  yikes nu aveam atat nici cand eram rahitica si m-au bombardat cu moldamin 1 an de zile ....dara'mi'te sa acced la asa greutate la varsta asta ...sad

ce inaltime ai??? nocry

#3344 2008-08-19 12:30:31

theSame_ElaElis
Hero member
De la: Winnie the Pooh
Inregistrat: 2007-10-12

Gugulik a scris:

evilpink esti o norocoasa

eu la burta pun tot. parca zici ca's insarcinata si la aripioare .

la picioare si maini mai deloc

cam asa sunt eu; offf, burta meaaa .... rotfl

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.