|
Nu esti logat.
Sfat pt epilat inghinal total#1 2008-08-18 18:20:47
sfat pt epilat inghinal totalVa rog frumos sa-mi recomandati (pe incercate) un salon sau o cosmeticiana buna la care sa nu ma duc fara stres pt epilare inghinala totala. Ma intereseaza sa fie in zona piata sudului, brancoveanu...oriunde in sect 4 aproape de metrou (sa se ajunga f usor). Multumesc mult fetelor! Offline #2 2008-08-18 18:21:30
Re: sfat pt epilat inghinal totalvezi k mai sunt topicuri despre asa ceva.da-i la ''cauta'' Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #3 2008-08-18 18:31:03
Re: sfat pt epilat inghinal totalam cautat dar nu gasesc nimic in zona in care locuiesc eu si nu sunt postate adresele k lumea sau vre-un numar de tel Offline #4 2008-08-18 18:32:48
Re: sfat pt epilat inghinal totalimi pare rau.asteapta atunci sa ti se raspunda,dar cel mai bine este sa postezi in topicul acela si sa il stergi pe asta Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #5 2008-08-19 13:13:21
Re: sfat pt epilat inghinal total
da. eu. de cateva luni bune.... pai cu cat te epilezi mai des cu atat scade si durerea... rad firului nu mai e asa gros... "Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related Offline Publicitateloading...
#6 2008-08-19 16:30:34
Acum 2 saptamani mi-am luat inima in dinti si m-am dus sa ma fac inghinal cu ceara la salon si ce pot sa zic.. doare putin, dar nu se moare din asta. Plus ca merita rezultatul #7 2008-08-19 16:34:51
Re: sfat pt epilat inghinal totalMai...eu am incercat cu aparatul si ma doare groaznic. Am incercat singura cu ceara calda si a fost groaznic nu mi-am smuls nimik si m-am lipit toata. Am incercat si cu benzi de ceara rece si nimik. Acum ma pensez dar fol si lama dar veau sa ma fac la salon ca sa ma scap de o grija sa nu imi ia 10 ore si sa stau linistita 2 sapt cat tine. Chiar nu locuieste nimeni in zona berceni sa ma ajute si pe mine? Offline #8 2008-08-19 16:39:58
Re: sfat pt epilat inghinal totaleu m-am mutat in berceni..dar nu stiu nici un cabinet..si chiar as vrea si eu sa merg k nu am fost niciodata..dar dak fetele sunt atat de multumite de rezultat..ma incanta si pe mine Nu lasa pe maine ce poti face astazi..ci lasa pe poimaine..asea ai mai mult timp sa te odihnesti Offline #9 2008-08-19 16:44:43
Re: sfat pt epilat inghinal totalpai poate mergem impreuna dc gasim unu k lumea ca nici eu nu am fost pana acum si mi-e un pic teama si rusine. sunt blonda si nu pot sa zic ca sunt paroasa ca pe picioare am parul blondut si mi-e usor sa scap de el dar in zona intima...e mai nasol... Offline #10 2008-08-19 16:49:33
Re: sfat pt epilat inghinal totaleu tot blonda sunt...si nici eu nu's asa paroasa Nu lasa pe maine ce poti face astazi..ci lasa pe poimaine..asea ai mai mult timp sa te odihnesti Offline #11 2008-08-19 16:51:36
Re: sfat pt epilat inghinal totalNu cunosc in zona berceni, insa poti sa mergi la un salon care este aproape de tine si sa te epilezi doar pe picioare. vezi cum este cosmeticiana, care sunt conditiile...si daca iti place..a -2-a sau a -3a oara..incerci si inghinal. oricum rezultatul este super. o sa iti placa mult. Offline #12 2008-08-19 16:53:18
Re: sfat pt epilat inghinal totalyo ma epilez q ceara total de vreo 2 ani.. si in ultima perioada--cateva luni-- q ceara wax.. de unica folosinta... si vr sa va zic k desi doare un pic--un pic mai mult cateodata-- pot sta linistita 3 sapt chiar 4 k nu mai creste asa mult.. wax rulz Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel. Offline #13 2008-08-19 16:55:08
Re: sfat pt epilat inghinal totalnu pot sa ma fac pe picioare oriunde pt ca am firul f subtire si dc ma fac cu ceara se rupe si fac tot felul de bubitze. cu cera calda nu am voie deoarece am mici vinisoare sparte pe picioare si se agraveaza. Offline #14 2008-08-19 23:18:51
Re: sfat pt epilat inghinal totalNu doare mai tare, pt ca smulgi mai mult o data si e si altfel cand smulge altcineva. #15 2008-08-19 23:20:15
Re: sfat pt epilat inghinal totalpersofina tu de unde esti? iubesc si sunt iubita Offline #16 2008-08-19 23:21:23
Re: sfat pt epilat inghinal totalmi se pare ca din bucuresti. si e persifona Offline #17 2008-08-19 23:22:12Re: sfat pt epilat inghinal totalm-am dus si eu astazi tremurand si a fost mult mai bine decat speram. am luat inainte cu o ora un nurofen pt ca auzisem ca ar micsora durerea, nu credeam insa am incercat. a fost intr-adevar mult mai bine ca alte dati, acum nujt dc e de la nurofen sau e efectul placebo. Offline #18 2008-08-19 23:25:31
Re: sfat pt epilat inghinal totalmie mi-e frica sa ma fac inghinal ca ma fac cu lama si am firu ff gros (( Offline #19 2008-08-19 23:27:02
gata am corectat...scuze, dau un miel de pasti Ultima oara a fost editat de maryahs (2008-08-19 23:27:36) iubesc si sunt iubita Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|