Ce gandesti acum/un topic offtopic 25-62
- skumpi
- Vizitator
Re: ce gandesti acum/un topic offtopic 25
heimdall a scris:pai stai ca nu sunt la curent, Green a facut vreo interventie ?? eu ziceam de prescrierea antibioticelor in caz de masea de minte dureroasa
o sa faca desi ea zice k nu o sa cedez ! si spuneam k osa`i prescrie antibiotice, antiinflamator si ceva d durere
- rrammonna
- Diamond member
- Inregistrat: 2007-11-07
Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....
- rrammonna
- Diamond member
GreenBubbles a scris: eu ma plang de dureri tu ce faci rrammo?
incerc sa ma fac observata ce-i cu tine k nu ai mai intrat de mult timp?
Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....
- heimdall
- Diamond member
- Inregistrat: 2006-11-21
skumpi a scris:heimdall a scris:pai stai ca nu sunt la curent, Green a facut vreo interventie ?? eu ziceam de prescrierea antibioticelor in caz de masea de minte dureroasa
o sa faca desi ea zice k nu o sa cedez ! si spuneam k osa`i prescrie antibiotice, antiinflamator si ceva d durere
poate scapa asa... eu am reusit dupa vreo doua saptamani de stat cu falca umflata si dureri de toate alea
- skumpi
- Vizitator
GreenBubbles a scris:heimdall a scris:mai, depinde, daca nu are infectie n-are de ce sa ia antibiotice... asa ma luase si pe mine doctorita ca sa iau antibiotice si o intreb : dar am infectie ? ea : nu eu : pai si ma ajuta cu ceva antibioticele? ea : nu, dar poti sa le iei asa... no comment
ce tampita... eu nu vreau antibiotice,m-am jurat k nu mai iau dupa ce mai mult de 1 an juma m-am chinuit cu candida aia nenorocita. prefer sa stau in dureri decat sa iau antibiotice pompez in mine vitamine sa fiu mereu sanatoasa ca sa nu iau mizerii am luat si ketonal uite eu pt rinichi iau urmatoarele calmante: aulin,piafen,papaverina,scobutil,uricol,scobutil. pt dureri d cap: quarelin si solpaedine,astea ca si calmante. tratament constant pt dureri de cap iau movalis si sermion. medicamrnte ca ibuprofen sau algocalmin sau ketonal pt dureri d cap,au incetat d mult sa-si faca efectul pt durerile mele. am luat si 3 ketonale deodata si tot nimic.. anywa eu mereu am medicamente la mine,si in concediu ma car cu toate calmantele la mine... dak va doare cva si sunt prin preajma fiti sigure k am cva pt dureri
da nu e vorba d durere fata :f?rbannad: k antibioticele nu`ti iau durerea ! sunt ca sa previ o infectie !!!!!!!!!!!! u nu sti ce presupune o asemenea interventie sa ai cheaguri d sange in gura etc ! k apoi dupa ce te TAIA in maxilar sa tzi se faca puroi sua ceva de genu si sa tzi`l scoata pe VIU pt k anestezia nu prinde cand ai infectie !!!! o sa`ti dai u pumni in cap apoi...asculta`ma ce zic
- GreenBubbles
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-03-08
mykutza a scris:greenule..nu e bine sa iei vitamine..sincer..ne-a zis noua la fac..mai ales daca anaci sanatos..k se depun unde nu trebuie si pot face mai mult rau decat bine
iau supradyn unde sa se depuna? k eu si dak mananc pizza+ hamburger la 3 noaptea nu se pune nici un gram p mine si mananc sanatos uneori,dar nu mereu... o sa fac eu interventie,probabil. ieri am fost la dentist si a zis k nu e nevoie inca,sa iau anti inflamatorii k se retrage. si s-a retras deja nu ma mai doare ultima data cand mi-a crescut o masea d minte am luat 3 zile nurofen de 2 ori/ zi si nu am mai avut treaba
i love my King!! the most beautiful leonberger ever
- skumpi
- Vizitator
acuma incercam sa`i bagam mintiile in cap la simi
- GreenBubbles
- Insomniac member
skumpi a scris:GreenBubbles a scris:heimdall a scris:mai, depinde, daca nu are infectie n-are de ce sa ia antibiotice... asa ma luase si pe mine doctorita ca sa iau antibiotice si o intreb : dar am infectie ? ea : nu eu : pai si ma ajuta cu ceva antibioticele? ea : nu, dar poti sa le iei asa... no comment
ce tampita... eu nu vreau antibiotice,m-am jurat k nu mai iau dupa ce mai mult de 1 an juma m-am chinuit cu candida aia nenorocita. prefer sa stau in dureri decat sa iau antibiotice pompez in mine vitamine sa fiu mereu sanatoasa ca sa nu iau mizerii am luat si ketonal uite eu pt rinichi iau urmatoarele calmante: aulin,piafen,papaverina,scobutil,uricol,scobutil. pt dureri d cap: quarelin si solpaedine,astea ca si calmante. tratament constant pt dureri de cap iau movalis si sermion. medicamrnte ca ibuprofen sau algocalmin sau ketonal pt dureri d cap,au incetat d mult sa-si faca efectul pt durerile mele. am luat si 3 ketonale deodata si tot nimic.. anywa eu mereu am medicamente la mine,si in concediu ma car cu toate calmantele la mine... dak va doare cva si sunt prin preajma fiti sigure k am cva pt dureri
da nu e vorba d durere fata :f?rbannad: k antibioticele nu`ti iau durerea ! sunt ca sa previ o infectie !!!!!!!!!!!! u nu sti ce presupune o asemenea interventie sa ai cheaguri d sange in gura etc ! k apoi dupa ce te TAIA in maxilar sa tzi se faca puroi sua ceva de genu si sa tzi`l scoata pe VIU pt k anestezia nu prinde cand ai infectie !!!! o sa`ti dai u pumni in cap apoi...asculta`ma ce zic
nu iau antibioticeeeee nici sa ma impushtiiii nu vreau candida las k nu mor de la puroi trece si ala da nu iau nici un gram d antibiotice
- skumpi
- Vizitator
GreenBubbles a scris:mykutza a scris:greenule..nu e bine sa iei vitamine..sincer..ne-a zis noua la fac..mai ales daca anaci sanatos..k se depun unde nu trebuie si pot face mai mult rau decat bine
iau supradyn unde sa se depuna? k eu si dak mananc pizza+ hamburger la 3 noaptea nu se pune nici un gram p mine si mananc sanatos uneori,dar nu mereu... o sa fac eu interventie,probabil. ieri am fost la dentist si a zis k nu e nevoie inca,sa iau anti inflamatorii k se retrage. si s-a retras deja nu ma mai doare ultima data cand mi-a crescut o masea d minte am luat 3 zile nurofen de 2 ori/ zi si nu am mai avut treaba
nu ai mai avut treaba pt k probabil iesea bine ! si mie una sg mi`a ieist bine... si asa cateva zile m`a durut cat sa puste gingia si gata ! in schimb cu astea d minte am stat zile la rand in speranta k nu o sa mai doara si tot n`am scapat !
- norishorulalb
- Banat
- De la: Mika
- Inregistrat: 2007-04-03
ce mult scrieti dementelooooooor
- mykutza
- Moderator
- De la: noi de acasica :X
- Inregistrat: 2008-03-28
GreenBubbles a scris:mykutza a scris:greenule..nu e bine sa iei vitamine..sincer..ne-a zis noua la fac..mai ales daca anaci sanatos..k se depun unde nu trebuie si pot face mai mult rau decat bine
iau supradyn unde sa se depuna? k eu si dak mananc pizza+ hamburger la 3 noaptea nu se pune nici un gram p mine si mananc sanatos uneori,dar nu mereu...
nu sa se depuna ca grasime.sa se depuna pe oase de ex...noi cand am facut vitaminele am facut boli cand ai deficienta de anumite vitamine si cand ai exces de anum vitamine.
Sa nu te astepti sa te salut!
- GreenBubbles
- Insomniac member
mykutza a scris:GreenBubbles a scris:mykutza a scris:greenule..nu e bine sa iei vitamine..sincer..ne-a zis noua la fac..mai ales daca anaci sanatos..k se depun unde nu trebuie si pot face mai mult rau decat bine
iau supradyn unde sa se depuna? k eu si dak mananc pizza+ hamburger la 3 noaptea nu se pune nici un gram p mine si mananc sanatos uneori,dar nu mereu...
nu sa se depuna ca grasime.sa se depuna pe oase de ex...noi cand am facut vitaminele am facut boli cand ai deficienta de anumite vitamine si cand ai exces de anum vitamine.
exces clar n-am la cat d bolnava sunt pr 20 de ani... oricum...antibiotice NU voi lua...nici dak imi taie cineva labiile si imi rupe clitu. NU iau!
- skumpi
- Vizitator
ce incapatanata esti , jur ! bineeeeeee sa nu te aud apoi k te plangi k tzi`o iei ! sunteti martore fete
- control_freak
- Hero member
- De la: A la Z
- Inregistrat: 2008-03-05
Salut..nu stau mult, am treaba ma intrat sa vad ce mai faceti ..
Better to remain silent and be thought a fool than to speak and remove all doubt...
- micicutza
- Banat
- Inregistrat: 2007-10-25
N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei...
- rrammonna
- Diamond member
- norishorulalb
- Banat
- De la: Mika
- Inregistrat: 2007-04-03
- rrammonna
- Diamond member
micanarcisa a scris:eu plec acasa
bye mica.ai grija de tine. knd ai timp sa te uiti la topicul cu ''atic comandat vreodata de pe net'' k are nevoie mel de sfatul tau
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|