Ce gandesti acum/un topic offtopic 25-64
- persifona
- Vizitator
Re: ce gandesti acum/un topic offtopic 25
GreenBubbles a scris:anibiotice nu voi lua nici sa ma batzi k fac candida de la ele prefer sa indur durerea dar sa ma pot tute linistita. aulin nu e asha bun pt durerile mele
Daca iei si niste Nistatina in acelasi timp cu antibioticele e ok.
- skumpi
- Vizitator
persifona a scris:GreenBubbles a scris:anibiotice nu voi lua nici sa ma batzi k fac candida de la ele prefer sa indur durerea dar sa ma pot tute linistita. aulin nu e asha bun pt durerile mele
daaaaaaa ..pliz ??
- norishorulalb
- Banat
- De la: Mika
- Inregistrat: 2007-04-03
persifona a scris:GreenBubbles a scris:anibiotice nu voi lua nici sa ma batzi k fac candida de la ele prefer sa indur durerea dar sa ma pot tute linistita. aulin nu e asha bun pt durerile mele
Sula Ca am luat si eu si am facut cea mai grava forma de candida ever
sic and nu am mai luat a fost ok
- rrammonna
- Diamond member
- Inregistrat: 2007-11-07
heimdall a scris:da' ce ti-a facut, ramo, bietul baiat de-l torturezi ?
dar ce i fac eu fata?
Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....
- Himmel
- Insomniac member
- De la: Magix
- Inregistrat: 2008-05-10
GreenBubbles a scris: ce tampita... eu nu vreau antibiotice,m-am jurat k nu mai iau dupa ce mai mult de 1 an juma m-am chinuit cu candida aia nenorocita. prefer sa stau in dureri decat sa iau antibiotice pompez in mine vitamine sa fiu mereu sanatoasa ca sa nu iau mizerii am luat si ketonal uite eu pt rinichi iau urmatoarele calmante: aulin,piafen,papaverina,scobutil,uricol,scobutil. pt dureri d cap: quarelin si solpaedine,astea ca si calmante. tratament constant pt dureri de cap iau movalis si sermion. medicamrnte ca ibuprofen sau algocalmin sau ketonal pt dureri d cap,au incetat d mult sa-si faca efectul pt durerile mele. am luat si 3 ketonale deodata si tot nimic.. anywa eu mereu am medicamente la mine,si in concediu ma car cu toate calmantele la mine... dak va doare cva si sunt prin preajma fiti sigure k am cva pt dureri
green nu mai lua medicamenteeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!! p cuv... poti sa faci o ditamai alergia la ele si sa nu mai poti fi in stare sa iei toata viata p unele din ele.. uite yo de ex is alergica la tot ce contine sulfamide.. algocalmin, biseptol, aspirina, piafen.. etc...
si aq la menstra luam nospa, nurofen si mi-a prescris o tampita de doctorita tramodol... si am aflat k contine opiu si k e prea puternic... si tin minte k am baut o data 100 de whisky.. vai am adormit imediat .. cel mai bun si la raceala fervex si muuulllllllttttttttt suc de lamaine.. si in caz k ma doare capu un paracetamol...
Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.
- evilpink
- Banat
- Inregistrat: 2006-11-02
green ai fost la un neurolg pt.durerile de cap nu e ok sa te doara zilnic u am quarelin dat de neurolog pt. migrene
VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.
- persifona
- Vizitator
skumpi a scris:rrammonna a scris:ce e aia ratata?
omleta
Si o ratatzi de obicei sau de ce-i zice ratata?
- norishorulalb
- Banat
persifona a scris:skumpi a scris:rrammonna a scris:ce e aia ratata?
omleta
Si o ratatzi de obicei sau de ce-i zice ratata?
de loazără ce e
- mykutza
- Moderator
- De la: noi de acasica :X
- Inregistrat: 2008-03-28
buey vreau sa ma duc sa ma interesez la un spital sa vad kt ma costa rinoplastia...k l aparticulari nu cred k am vreo sansa..si dusu la timisoara nu ma mai incanta...da cum fac?ma duc la spital si ? buna ziua da-mi toporul???
Sa nu te astepti sa te salut!
- persifona
- Vizitator
Cum e????????/ Frate, m-ati omorat cu regionalismele astea
- GreenBubbles
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-03-08
da evil,la neurolog am fost a zis asa: tratament cu movalis si sermion. si dak ma doare capu si cu tratament,sa iau calma solpaedine si quarelin. quarelinu nu e bun,nu-mi trec durerile. solpaedine e bun. dar nu a mai fost nevoie k de la movalis si sermion mi-au trecut.
i love my King!! the most beautiful leonberger ever
- persifona
- Vizitator
mykutza a scris:buey vreau sa ma duc sa ma interesez la un spital sa vad kt ma costa rinoplastia...k l aparticulari nu cred k am vreo sansa..si dusu la timisoara nu ma mai incanta...da cum fac?ma duc la spital si ? buna ziua da-mi toporul???
Nu.. da-mi CU toporul
Acum pe bune, daca-ti faci sa ne povestesti si noua ce si cum, ca m-as duce si eu sa-mi sculptez barna.
- norishorulalb
- Banat
persifona a scris:Cum e????????/ Frate, m-ati omorat cu regionalismele astea
romanescul de la looser, adica loazără
- heimdall
- Diamond member
- Inregistrat: 2006-11-21
rrammonna a scris:heimdall a scris:da' ce ti-a facut, ramo, bietul baiat de-l torturezi ?
dar ce i fac eu fata?
pai ii cauzezi la instalatie, fata, cu metodele tale barbare
- GreenBubbles
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-03-08
oricum chill fetele k nu bag atatea medicamente in mine cand am dureri d rinichi,atunci e horror. atunci chiar bag toate calmantele alea in mine...dar numai atunci. in rest iau pastilutze pt dureri d cap sau pt dureri de menstra atat
i love my King!! the most beautiful leonberger ever
- rrammonna
- Diamond member
- Inregistrat: 2007-11-07
persifona a scris:mykutza a scris:buey vreau sa ma duc sa ma interesez la un spital sa vad kt ma costa rinoplastia...k l aparticulari nu cred k am vreo sansa..si dusu la timisoara nu ma mai incanta...da cum fac?ma duc la spital si ? buna ziua da-mi toporul???
Nu.. da-mi CU toporul
Acum pe bune, daca-ti faci sa ne povestesti si noua ce si cum, ca m-as duce si eu sa-mi sculptez barna.
ce aveti toate cu barna,mai ?
Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....
- skumpi
- Vizitator
ralluka a scris:
de loazără ce e
- persifona
- Vizitator
Apropo de barbare.. ce o mai face barbara? N-a mai intrat, nu?
Rall, intr-o mie de ani nu ma gandeam
- mykutza
- Moderator
- De la: noi de acasica :X
- Inregistrat: 2008-03-28
rrammonna a scris:persifona a scris:mykutza a scris:buey vreau sa ma duc sa ma interesez la un spital sa vad kt ma costa rinoplastia...k l aparticulari nu cred k am vreo sansa..si dusu la timisoara nu ma mai incanta...da cum fac?ma duc la spital si ? buna ziua da-mi toporul???
Nu.. da-mi CU toporul
ce aveti toate cu barna,mai ?
a mea e cal cu manere
Sa nu te astepti sa te salut!
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|