Ce gandesti acum/un topic offtopic 25-63
- GreenBubbles
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-03-08
Re: ce gandesti acum/un topic offtopic 25
skumpi a scris:ce incapatanata esti , jur ! bineeeeeee sa nu te aud apoi k te plangi k tzi`o iei ! sunteti martore fete
probabil k o sa ma plang dar macar o sa ma plang de masea nu si de candida pa mica pepenishoara nuastra love
i love my King!! the most beautiful leonberger ever
- mykutza
- Moderator
- De la: noi de acasica :X
- Inregistrat: 2008-03-28
apropo de candia..cred k si eu o sa o lungeesc..dupa ce faceti iuby-iuby cum va spaalti inauntru k eu creed k si de la s**** o tot fac....nu prea as baga irigatorul asa mereu dupa fiecare....
Sa nu te astepti sa te salut!
- rrammonna
- Diamond member
- Inregistrat: 2007-11-07
dar eu nu bag nimic inauntru,doar un dusuletz.am observat k mai apar slabe simptome inainte de menstra,apoi trec.
Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....
- skumpi
- Vizitator
- rrammonna
- Diamond member
Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....
- mykutza
- Moderator
rrammonna a scris:dar eu nu bag nimic inauntru,doar un dusuletz.am observat k mai apar slabe simptome inainte de menstra,apoi trec.
dusuletz...na..dar ianuntru..k nu iese toata..si nici degetul nu pot sa il bag k am unghii mari si sunt obsedata sa nu ma ranesc...
- control_freak
- Hero member
- De la: A la Z
- Inregistrat: 2008-03-05
GreenBubbles a scris:heimdall a scris:mai, depinde, daca nu are infectie n-are de ce sa ia antibiotice... asa ma luase si pe mine doctorita ca sa iau antibiotice si o intreb : dar am infectie ? ea : nu eu : pai si ma ajuta cu ceva antibioticele? ea : nu, dar poti sa le iei asa... no comment
ce tampita... eu nu vreau antibiotice,m-am jurat k nu mai iau dupa ce mai mult de 1 an juma m-am chinuit cu candida aia nenorocita. prefer sa stau in dureri decat sa iau antibiotice pompez in mine vitamine sa fiu mereu sanatoasa ca sa nu iau mizerii am luat si ketonal uite eu pt rinichi iau urmatoarele calmante: aulin,piafen,papaverina,scobutil,uricol,scobutil. pt dureri d cap: quarelin si solpaedine,astea ca si calmante. tratament constant pt dureri de cap iau movalis si sermion. medicamrnte ca ibuprofen sau algocalmin sau ketonal pt dureri d cap,au incetat d mult sa-si faca efectul pt durerile mele. am luat si 3 ketonale deodata si tot nimic.. anywa eu mereu am medicamente la mine,si in concediu ma car cu toate calmantele la mine... dak va doare cva si sunt prin preajma fiti sigure k am cva pt dureri
wai green...da tu ori esti ipohondra ori esti bolnava. cum sa iei movalis pt. dureri de cap? :f?rv?nad::f?rv?nad: da cum sa bagi atatea pastile in tine? :f?rv?nad::f?rv?nad:o sa ajungi in cativa ani ca nici o pastila nu o sa isi mai faca efectul ... da-te si tu pe naturiste, pe fructe lapte....
mai lasa pastilele in cantitati industriale si diablo ca te duci pe ulei acusik...
Better to remain silent and be thought a fool than to speak and remove all doubt...
- rrammonna
- Diamond member
mykutza a scris:rrammonna a scris:dar eu nu bag nimic inauntru,doar un dusuletz.am observat k mai apar slabe simptome inainte de menstra,apoi trec.
dusuletz...na..dar ianuntru..k nu iese toata..si nici degetul nu pot sa il bag k am unghii mari si sunt obsedata sa nu ma ranesc...
habar nu am,la mine nu are ce sa ramana inauntru taie-ti o unghie
- mykutza
- Moderator
mama green aku am vazut..quarelinul ala e foarte puternic..
- mykutza
- Moderator
rrammonna a scris:mykutza a scris:rrammonna a scris:dar eu nu bag nimic inauntru,doar un dusuletz.am observat k mai apar slabe simptome inainte de menstra,apoi trec.
:f?rv?nad::f?rv?nad: cum nu are? va iubiti cu "ceaiuri" ?
- skumpi
- Vizitator
rrammonna a scris:dar eu nu bag nimic inauntru,doar un dusuletz.am observat k mai apar slabe simptome inainte de menstra,apoi trec.
chiar acuma vb cu simi k plm asa nashpa era dak lasa in ma ustura f tare` si cand mergeam la pi cateodata ! in rst nu tare aveam simptome ! sper sa fie bine acuma cu tratamentu
- skumpi
- Vizitator
rrammonna a scris:ce e aia ratata?
omleta
- rrammonna
- Diamond member
mykutza a scris:rrammonna a scris:mykutza a scris: dusuletz...na..dar ianuntru..k nu iese toata..si nici degetul nu pot sa il bag k am unghii mari si sunt obsedata sa nu ma ranesc...
pai dar nu il las fato sa termine in...vrei sa mor?
- rrammonna
- Diamond member
skumpi a scris:rrammonna a scris:ce e aia ratata?
omleta
de ce razi fato,k habar nu aveam
- heimdall
- Diamond member
- Inregistrat: 2006-11-21
da' ce ti-a facut, ramo, bietul baiat de-l torturezi ?
- skumpi
- Vizitator
rrammonna a scris:mykutza a scris:rrammonna a scris: habar nu am,la mine nu are ce sa ramana inauntru taie-ti o unghie
pai dar nu il las fato sa termine in...vrei sa mor?
dc sa mori ? mie oricum nu`mi place cand lasa in k apoi tot curge cate`un strop degeaba ma spal eu si bag degetzelu da mno pt placerea momentului il mai las
- norishorulalb
- Banat
- De la: Mika
- Inregistrat: 2007-04-03
rrammonna a scris:skumpi a scris:rrammonna a scris:ce e aia ratata?
omleta
de ce razi fato,k habar nu aveam
nici eu
- GreenBubbles
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-03-08
Gugulik a scris:GreenBubbles a scris:heimdall a scris:mai, depinde, daca nu are infectie n-are de ce sa ia antibiotice... asa ma luase si pe mine doctorita ca sa iau antibiotice si o intreb : dar am infectie ? ea : nu eu : pai si ma ajuta cu ceva antibioticele? ea : nu, dar poti sa le iei asa... no comment
ce tampita... eu nu vreau antibiotice,m-am jurat k nu mai iau dupa ce mai mult de 1 an juma m-am chinuit cu candida aia nenorocita. prefer sa stau in dureri decat sa iau antibiotice pompez in mine vitamine sa fiu mereu sanatoasa ca sa nu iau mizerii am luat si ketonal uite eu pt rinichi iau urmatoarele calmante: aulin,piafen,papaverina,scobutil,uricol,scobutil. pt dureri d cap: quarelin si solpaedine,astea ca si calmante. tratament constant pt dureri de cap iau movalis si sermion. medicamrnte ca ibuprofen sau algocalmin sau ketonal pt dureri d cap,au incetat d mult sa-si faca efectul pt durerile mele. am luat si 3 ketonale deodata si tot nimic.. anywa eu mereu am medicamente la mine,si in concediu ma car cu toate calmantele la mine... dak va doare cva si sunt prin preajma fiti sigure k am cva pt dureri
wai green...da tu ori esti ipohondra ori esti bolnava. cum sa iei movalis pt. dureri de cap? :f?rv?nad::f?rv?nad: da cum sa bagi atatea pastile in tine? :f?rv?nad::f?rv?nad:o sa ajungi in cativa ani ca nici o pastila nu o sa isi mai faca efectul ... da-te si tu pe naturiste, pe fructe lapte....
mai lasa pastilele in cantitati industriale si diablo ca te duci pe ulei acusik...
NU sunt ipohondra. sunt doar bolnava . am pietre la rinichi si cand ma apuca durerea bag calmante,ce sa fac? in leg cu durerile d cap: le am zilnic. dak imi fac tratam,atunci nu ma mai doare. sa stii k movalisu ala e superb nu ma mai doare deloc capu de la el!partea proasta e ca nu pot lua decat 10 pastile p luna nush dc. am avut sinuzita si a zis k ma doare capu pt k vasele d sange acolo nu s-au oxigenat cum trebe. crede-ma k nu e placut k la 20 d ani sa ai atatea dureri...
i love my King!! the most beautiful leonberger ever
- skumpi
- Vizitator
ralluka a scris:nici eu
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|