homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Clubul Sex Addicted-140

#2642 2008-10-02 12:51:28

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Re: Clubul Sex Addicted

Stiu cezady ca nu s-a facut discriminare. Asta incercam sa le conving si pe fetele care cred ca la offtopic nu sunt bagate in seama si se simt discriminate. Scuze daca nu m-am exprimat bine.

Fericita mamica de Aida Maria!

#2643 2008-10-02 13:09:34

andreea_andy2
Moderator

Titul topicului respectiv nu l-am schimbat eu. Si sincer nu stiu cine l-a schimbat.

Hai sa incheiem discutia aici pana raspund si celelalte moderatoare.

#2644 2008-10-02 13:54:22

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

eu am schimbat titlul acelui topic. aici vb despre sex, acolo despre relatii cu love & stuff. asta daca vreti ca acolo despre asta sa vb....daca nu avem offtopic.

mami de minuni hjarta

#2645 2008-10-02 14:13:01

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

ca sa fie clar pt toata lumea: AICI SUNT DISCUTII DOAR DESPRE SEX...ORICE DISCUTII PE LANGA SI INCHID TOPICUL...ignorati in continuare ce va spunem si vom lua masuri..caci eu una m am saturat sa fiu ignorata si trata de parca as fi invisibila...si cu riscul de a parea ingamfata nu mi scrie degeaba moderator sub user...si da...e copy paste de dincolo...

happy with him...inlove with him...puss

#2646 2008-10-02 14:16:25

andreea_andy2
Moderator

Sunt perfect de acord cu crys_ty_na.

Publicitate

loading...

#2647 2008-10-02 14:16:35

little_bunny
Hero member
De la: pamant la cer...te iubesc!
Inregistrat: 2007-04-13

offtopic nu sunt in masura sa spun daca s-a format o bisericuta aici sau nu, sau daca se vorbeste offtopic insa spre deosebire de offtopicul de la discutii diverse aici nimeni nu trece cu vederea postul cuiva. si daca saluti, ti se raspunde. dupa care tot la discutii despre sex se ajunge. ..

#2648 2008-10-02 14:19:25

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

cezady a scris:

si aici e obligatoriu sa se vorbeasca exclusiv despre sexul fizic????e gresit conceptul ca sexul se impleteste cu dragostea..si asta inseamna relatii??
care ar fi problema sa se discute despre influentele sexului intr-o relatie..neajunsurile lipsei,sau stresul cand e cerut prea mult..despartiri si uniri pe baza sexului..trairi in urma unei nopti,......partea psihologica e refuzata in partea asta de forum????ca pana la urma tot despre sex e vorba....
ok acolo love and stuff cum spui tu ana..si aici love sex and stuff...si facem alt topic..de fapt acelasi topic pus in ambele parti...pt ca si dincolo nu cred ca o sa se cenzureze fetele si nu o sa vb despre sex..doar pt ca ai sters denumirea completa a topicului

inca ceva...moderatorii modereaza certurile,exclud pe cei ce jignesc,aplaneaza discutiile aprinse......nu isi impun cu forta ideile..nu aveai nici un temei pe baza regulamentului sa stregi denumirea topicului....incep sa o cred pe alexa.in ce priveste politia moderatorilor

Offtopic....
Buna!   Am vrut sa intru astazi...dar am fost dezamagita total.Mi-am spus parerea la discutii diverse.la.ce gandesc acum.
  Imi pare rau fetelor,dar eu nu pot discuta cu voi despre sex,fara sa intru in detalii si asta inseamna sa intru in detalii,deci...offtopic!
Cezady,iti dau dreptate.....o sa ma gandesc daca mai raman pe aici sau ma retrag.
Nu a gresit nimeni cu nimic,s-a mai deviat pe ici pe colo,dar ne-am revenit si tot despre sex s-a discutat.Probabil,cineva este suparat.
Eu chiar nu vreau sa supar pe cineva,dar nu mai vad rostul discutiilor pe aici daca nu trebuie sa vb decat probabil singura cum am facut sex prin telefon cu austriacul meu,iar daca cineva ma intreaba ce i-am spus,sa-i raspund...nu pot sa-ti zic ptr ca sunt offtopic.Sau daca ma intreaba de ce nu mai fac sex sa-i spun ca nu-i pot raspunde ptr ca raspunsul meu este offtopic.
  Cu respect ptr toata lumea...Ella

Ultima oara a fost editat de ella_nicegirl (2008-10-02 14:20:33)

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#2649 2008-10-02 14:27:30

crys_ty_na
Platinum member

ella_nicegirl a scris:

Eu chiar nu vreau sa supar pe cineva,dar nu mai vad rostul discutiilor pe aici daca nu trebuie sa vb decat probabil singura cum am facut sex prin telefon cu austriacul meu,iar daca cineva ma intreaba ce i-am spus,sa-i raspund...nu pot sa-ti zic ptr ca sunt offtopic.Sau daca ma intreaba de ce nu mai fac sex sa-i spun ca nu-i pot raspunde ptr ca raspunsul meu este offtopic.

acuma o luati si voi f radical...phone sex intra la sex...si daca te intreaba cineva dc nu mai faci ii poti raspunde...dar offuri legate dc nu ma mai pot intelege cu el si alte cele pot f bine fi spuse Relatii si love...pt ca va vine sa credeti sau nu aici se formase o bisericuta unde erati doar cateva si alta lume nu intraznea sa intre...si asta va spun din experienta...va citeam (pt ca mi statea in atribuiri) dar nu mi venea sa intru si eu in discutie...pt ca ma simteam in plus...si nu zic ca nu mi ati fi rapsuns daca as fi intrat in discutie...caci sunt sigura ca nu m ati fi ignorat...dar asta e sentimentul care mi l inspira caest topic...

si cezady nu tip...am scris sa iasa in evidenta...eu nu tip nici in viata "reala"...daramite aici pe forum...si nu l inchid pt ca ma simt ignorata...ci pt ca orice va spunem noi ignorati si faceti de capul vostru in continuare...e o mare diferenta...

#2650 2008-10-02 14:28:44

little_bunny
Hero member

offtopic sper sa nu inceapa lumea sa se retraga cum s-a intamplat la ultima cearta. si asa e cam pustiu forumul sad

#2651 2008-10-02 14:32:38

crys_ty_na
Platinum member

nu m am mintit nimeni pe mine...mai citeste odata ce am scris ca se pare ca nu ai inteles...de mine era vb...si regula se aplica cand tot postul e scris cu majuscule...mai cauta pe forum si vei vedea ca daca nu e tot topicul scris cu majuscule nu am dat niciodata warn...

si cezady acel topic e relatii si love...

#2652 2008-10-02 14:36:02

little_bunny
Hero member

crys_ty_na a scris:

..pt ca va vine sa credeti sau nu aici se formase o bisericuta unde erati doar cateva si alta lume nu intraznea sa intre...si asta va spun din experienta... va citeam (pt ca mi statea in atribuiri) dar nu mi venea sa intru si eu in discutie...pt ca ma simteam in plus...si nu zic ca nu mi ati fi rapsuns daca as fi intrat in discutie...caci sunt sigura ca nu m ati fi ignorat... dar asta e sentimentul care mi l inspira caest topic..

acesta e motivul pentru care nu se mai vrea aici offtopic??
asa ma simt si eu la ce gandesti acum si totusi indraznesc sa scriu..uneori se intampla sa mi se raspunda, de prea multe ori nu.

de la ultima cearta e asa putina lume pe forum cu siguranta de acum inainte o sa fie si mai putina..de ce? ca nu ne lasati sa ne exprimam asa cum ne dorim..(fara sa incalcam regulile forumului desigur)

#2653 2008-10-02 14:36:31

Detzy
Insomniac member
De la: ...mine pentru ....voi
Inregistrat: 2008-01-23

hai sa nu degeneram iar in discutii aiurea...haideti sa gasim o solutie...am mai zis asta...ca putem sa ne 'certam' pana ne vine rau degeaba...cred ca putem colabora sa ajungem la un inteles...nu credeti??

baby Dragos hjarta rugaciune

#2654 2008-10-02 14:38:45

crys_ty_na
Platinum member

felicia...mai intreb odata...care e de fapt scopul acestui forum? eu sunt aici de ceva vreme inainte sa fie toate aceste discutii...diverse si topicul de sex...si in timp s a pierdut din ce in ce mai tare din ideea acestui forum...din ce facem noi aici...si a devenit un forum...nici nu stiu unde sa l incadrez...e ok...o dezvoltare normala...dar deja s a mers prea departe...

#2655 2008-10-02 14:39:42

crys_ty_na
Platinum member

cezady a scris:

crys_ty_na a scris:

nu m am mintit nimeni pe mine...mai citeste odata ce am scris ca se pare ca nu ai inteles...de mine era vb...si regula se aplica cand tot postul e scris cu majuscule...mai cauta pe forum si vei vedea ca daca nu e tot topicul scris cu majuscule nu am dat niciodata warn...

si cezady acel topic e relatii si love...

3.Nu folosim majuscule. Pe forum nu se tipa.
nu scrie nicaieri ca tot topicul trebuie sa fie cu majuscule
esti moderator..,trebuia sa mananci pe paine regulile

lol le stiu...stai linistita...dar ti am mai zis...cauta pe forum...si acum trebuie sa plec...v am lasat...pa smile

#2656 2008-10-02 14:44:02

andreea_andy2
Moderator

cezady a scris:

andreea_andy2 a scris:

Sunt perfect de acord cu crys_ty_na.

ai serios...cum sa nu fii
ma mir cum la voi nu se aplica regula de warn la scris cu majuscule
da ma rog..corb la corb nu scoate ochii

Cezady mi se pare mie sau atitudinea ta e cam ostila? Te rog frumos sa iti schimbi atitudinea vis-a-vis de mine daca e asa.

#2657 2008-10-02 14:48:07

little_bunny
Hero member

eu refuz sa mai comentez..mi-e indiferent ce se intampla pe aici.
dar...in loc sa promovati acest forum (lasad oamenii sa socializeze intre ei) voi preferati sa-i "cenzurati" si deci sa aveti mai putini useri activi

v-am pupat

#2658 2008-10-02 14:50:42

Sonia_Simona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-09

crys_ty_na a scris:

va citeam (pt ca mi statea in atribuiri) dar nu mi venea sa intru si eu in discutie...pt ca ma simteam in plus...si nu zic ca nu mi ati fi rapsuns daca as fi intrat in discutie...caci sunt sigura ca nu m ati fi ignorat... dar asta e sentimentul care mi l inspira caest topic..

si eu ma simt in plus cand intru la offtopic si nu ma pot baga in discutiile fetelor, dar nah ca sunt obligata sa intru. sper sa nu te superi pe mine. de ce nu ne intelegi si pe noi cand spunem ca ne simtit in plus la offtopic sau respinse?  sad

de ce nu mai putem folosi  offtopic  ?

#2659 2008-10-02 14:51:17

andreea_andy2
Moderator

Cezady te rog din suflet sa incheiem discutia. Vad ca celelalte fate au inteles ideea. Pana la urma acest forum este unul de informare si educare. Daca doc ne-a dat discutiile diverse si totul despre sex ca sa mai diversificam un pic discutiile si sa mai uitam de problemele pa care le avem, asta nu inseamna ca trebuie sa uitam scopul acestui forum.

#2660 2008-10-02 14:52:18

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

offtopic  cezady sa stii ca si eu am incercat sa intru pe topicul asta sa discut strcit despre sex...dar cand am vazut ca deja topicul vostru devenise un fel de offtopic 2 si ca va bagati in seama intre voi am renuntat sa mai intru.
si mie mi s-a parut ca era un grupulet pe topicul asta...cand celelalte pb legate de alte treburi le puteati f bine discuta la ce gandesti acum. si cele legate de sex aici.
mai demult tot asa se facuse un topic unde comunicau doar cateva pers si restul nu indrazneau sa intre...si s-a inchis din cauza ca se formasera grupulete.
e normals a fie schimbat numele topicului...atata timp cat exista topicul asta de sex la ce sa mai existe inca unul care e love si sex? ce rost are? ca sa se discute aceleasi chestii in ambele locuri?
e normal sa fie unul de sex unul de relatii...
si dc nu icnerci sa intri la ce gandesti acum sa vb? kata a facut-o sabyna la fel...
chiar nu putem sa ne intelegem omeneste nici pe un forum? dc trebuie mereu sa existe discutii de genul asta si replici acide?
nu noi hotaram regulile forumului...si daca cuiva nu-i convin nu e o obligat sa intre pe forum.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.