homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Clubul Sex Addicted-141

#2661 2008-10-02 15:03:48

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

Re: Clubul Sex Addicted

Fetelor,eu sunt de acum pe diverse,la ce gandesc acum...unde pot vb despre austriacul meu,pana ma baga cineva in seama.Aici promit ca nu mai intru decat cand am ce povesti...deci cand am facut sex.Cum duc lipsa....sunt offtopic.
Sper ca nu am deranjat cu nimic,nu vreau sa mai comentez,astea sunt regulile...le acceptam.O zi buna la toata lumea....si va pup pe toate,chiar si pe moderatoare,ptr ca nu am nimic cu nimeni...fiecare are dreptate...dar cine sunt eu sa judec? Eu nu sunt decat ich und ich.

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#2662 2008-10-02 15:05:24

little_bunny
Hero member
De la: pamant la cer...te iubesc!
Inregistrat: 2007-04-13

Exact asta vroiam sa propun sa mergem acolo sa vorbim ca aici suntem de mult offtopic big_smile

#2663 2008-10-02 15:15:05

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

cezady a scris:

andreea_andy2 a scris:

cezady a scris:

ai serios...cum sa nu fii
ma mir cum la voi nu se aplica regula de warn la scris cu majuscule
da ma rog..corb la corb nu scoate ochii

Cezady mi se pare mie sau atitudinea ta e cam ostila? Te rog frumos sa iti schimbi atitudinea vis-a-vis de mine daca e asa.

este putin ostila pt ca nu ai stat sa analizezi faptele..ci ai fost deacord din principiu....
fa-ma sa vad ca ai motive reale sa fii de acord cu ea..si imi schimb atitudinea...si sa sti ca pot fi cea mai prietenoasa fata din lume :k?ra:

offtopic si de la discutia in curs si de la tema topicului...ma duc sa culc bebeu de amiaza si ma intorc

Sunt de acord cu crys pentru ca:
1. Topicul asta se afla la Totul despre sex, deci despre sex trebuie sa se vorbeasca.

2. Aici s-a format un grup de 5-6 useri ca posteaza 99% numai aici.

3. Eu, spre deosebire de crys, chiar am postat 1-2 mesaje si s-a trecut peste ele. Deci ... am renuntat sa mai postez si sa ma mai bag in grupul vostru. Si daca te uiti in urma si sa vezi.

4. Scopul forumului este de informare si educare ( cu riscul de a ma repeta ) si nu strict pentru discutii diverse.

5. Una din regulile forumului spune sa nu deschidem mai multe topicuri cu acelasi subiect, deci un al doilea offtopic ar incalca regulamentul forumului.

Fericita mamica de Aida Maria!

#2664 2008-10-02 15:33:37

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Eu nu " tin " cu nimeni ( ma rog, nici nu se poate pune problema asa ) si nici nu am vrut sa postez ca sa nu mai amplific situatia asta tensionata, dar as vrea sa spun o chestie: intr-adevar, scopul forumului este bine definit si se simte cum tinde sa se transforme in altceva; pe de alta parte, incercand sa fiu cat se poate de impartiala, le inteleg pe moderatoare in sensul in care au o munca chiar grea - si ele au viata personala, dar trebuie sa stea cu ochii pe forum mai mult decat un full member sau chiar si decat un addicted ... asa incat, sustinandu-mi ideea ca au o munca grea, mai spun ca pe acest forum sunt inregistrate extrem de multe persoane si e cumplit de greu sa ai grija sa nu se iste conflicte si alte asemenea lucruri - e normal ca poate moderatoarele sa actioneze un pic radical, dar asta este numai pentru a preintampina un haos general. Eu nu prea postez nici aici si nici la " ce gandesti acum " si ma pot foarte bine limita sa dau sfaturi la problemele medicale ( desigur, cat imi sta in masura ) sau la diferitele topicuri de la discutii diverse. Spun inca o data, pentru ca in stilu-mi caracteristic, vorbesc destul de alambicat lol - cu toata impartialitatea si obiectivitatea - nu e cazul sa transformam topicul intr-unul de certuri. Si sa apreciem munca grea a moderatoarelor. Repet, a 4-a oara cred, am tratat problema dintr-o perspectiva total obiectiva, nu imi sariti in cap tongue

Ultima oara a fost editat de kdeea (2008-10-02 15:35:12)

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#2665 2008-10-02 15:39:50

andreea_andy2
Moderator

Multumim kdeea. In sfarsit cineva care intelege.

Publicitate

loading...

#2666 2008-10-02 15:55:11

andreea_andy2
Moderator

Asta e o problema sexuala, deci aici isi are locul.

#2667 2008-10-02 15:56:04

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

cezady, topic-ul relatii, love and sex sau cum s-o fi numind la inceput, a fost postat direct la diverse, nu aici. nu vi l-a mutat nimeni. doar i s-a sters cuvantul sex din compozitie. pt ca daca aveam sub-forum cu relatii si love fii sigura ca nici la diverse nu era ok sa fie si era mutat acolo. nu mai citi printre randuri. nu mai fa o tragedie de parca nu stiu cine ce va facut. nu v-a alungat nimeni, nu s-a luat nimeni de voi, nu ti s-a vb urat, etc. a mai fost o data moda asta cu luatul de moderatori degeaba. ai ceva de spus fa-o te rog pe un ton civilizat. cum tu nu ai nimic cu nimeni fii convinsa ca nici moderatorii nu au nimic cu nimeni. avem de mutat topic-uri o facem, avem de schimbat numele topic-urilor, si pe asta o facem. intra in atributiile noastre. daca nu intra, fii convinsa ca nu exista butonul care sa ne ajute sa facem asta.

mami de minuni hjarta

#2668 2008-10-02 16:29:53

o'hara
Platinum member

fetelor...cu voi simt ca nu se poate discuta. noi ne vom face treaba asa cum stim in continuare iar voi, daca aveti nelamuriri asupra deciziilor noastre contactati un administrator. nu avem nicio sansa sa ajungem la o concluzie

mami de minuni hjarta

#2669 2008-10-02 16:32:10

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

nu are rost sa mai insistam caci oricum vad ca parerile sunt impartite si fiecare o tine una si buna pe a lui...e de inteles...noi am expus problema...acuma tine de voi cum veti reactiona si daca vom face lucrurile cum trebuie in continuare...cezady fara suparare dar sunt de o vreme pe forum si stiu cum merg treburile si cum se ajunge in final la showuri si certuri...si desi voi nu va dati seama noi asta incercam sa impiedicam...ca peste cateva luni sa nu mai avem un circ de genul celuia care a fost in urma cu ceva timp...imi cer scuze pt tonul radical...mi se mai intampla...si cezady in final nu ai inteles nimic din posturile mele...pt ca nu le ai citit cu adevarat...nu era vb de mine ca moderator ci de impresia mea ca un membru al forumului...ca femeie...si acea impresie mi a ramas...si nu doar mie dupa cum ai putut observa...acestea fiind zise sa nu mai fim offtopic cum suntem de cateva pagini tongue

happy with him...inlove with him...puss

#2670 2008-10-02 16:34:37

andreea_andy2
Moderator

Daca e o problema pe care nu stii unde sa o postezi, cel mai sigur e la Ce gandesti acum. Acolo sigur nu vei fi offtopic. Deci ... problema rezolvata.

#2671 2008-10-02 16:42:15

o'hara
Platinum member

cezady a scris:

eu_ana a scris:

cezady, topic-ul relatii, love and sex sau cum s-o fi numind la inceput, a fost postat direct la diverse, nu aici. nu vi l-a mutat nimeni. doar i s-a sters cuvantul sex din compozitie. pt ca daca aveam sub-forum cu relatii si love fii sigura ca nici la diverse nu era ok sa fie si era mutat acolo. nu mai citi printre randuri. nu mai fa o tragedie de parca nu stiu cine ce va facut. nu v-a alungat nimeni, nu s-a luat nimeni de voi, nu ti s-a vb urat, etc. a mai fost o data moda asta cu luatul de moderatori degeaba. ai ceva de spus fa-o te rog pe un ton civilizat. cum tu nu ai nimic cu nimeni fii convinsa ca nici moderatorii nu au nimic cu nimeni. avem de mutat topic-uri o facem, avem de schimbat numele topic-urilor, si pe asta o facem. intra in atributiile noastre. daca nu intra, fii convinsa ca nu exista butonul care sa ne ajute sa facem asta.

am vorbit civilizat..nu am adus jigniri nimanui,deacord cu tine la atribnutiile pe care le aveti.....dar nu cred ca aici intra si faptul ca sentimentele de ignoranta pe care le simte unul din moderatori intr-o dimineata ii da dreptul sa fac ce vrea pe forum..sa inchida sa schimbe ,sa anuleze topicuri
daca topicul se numea initial asa..de multe ori am auzit..vezi ca trebuie mutat la categoria de'..si se muta topicul...nu se modifica insusi esenta topicului...il mutai la categoria lui
si eu nu m-am luat de moderatoarele in cauza degeaba,chiar daca tu ai avut o experienta asemanatoare....nu le include in aceeasi oala cu tine....le-am raspuns in functie de raspunsurile lor
asa cum si userii obisnuiti mai sunt lasati in pace daca e la prima abatere,nici eu nu am sa insist pe majusculele lui crystina...sa spunem ca e la prima ei greseala,ca moderatori
dar tot ca moderator sa spui ca esti ignorat,cand ar trebui sa fi prezent in tot forumul sa te implici cu adevarat....sa fim seriosi..
si sa impui unui user sa scrie peste tot intr-un forum este absurd..scriu unde vreau si unde  ma intereseaza....nu mi se respecta dreptul asta...e problema..pefer sa ma lipsesc si sa caut o comunitate de oameni,care respecte dreptul la liberul arbitru

imi scapa sincer...cine ti-a spus ca nu ai voie sa postezi unde vrei tu pe forum?

mami de minuni hjarta

#2672 2008-10-02 16:52:39

crys_ty_na
Platinum member

_alexa_ a scris:

honeyica a scris:

Impreuna cu Yohanna, Katalyna, Delyutza, Maryahs, Myutza, FeliciaM si Chick am hotarat sa infiintam clubul Sex Addicted....astfel va asteptam cu mic, cu mare sa va inscrieti in Club si sa discutam despre ce vreti voi, sa povestim, radem si glumim...ca niste dependente ce suntem rotfl

de ce nu s-a pur problema offtopicului de la inceput? de ce d-abea acum? smile
din moment ce au fost membri fondatori din cate vad, de ce nu s-a pus problema de la bun inceput de bisericuta?

era vb de povesti si glume despre sex...eu cel putin pt asa ceva mi am dat aocrdul cand am discutat cu honeyica...nu despre ce bluza mi am luat azi...si am mai zis asta odata...nu vreau sa ma mai repet...si alexa...te inteleg si ti inteleg conditia...sa ti traiasca bebelul...dar mai sus ai fost rautacioasa...

#2673 2008-10-02 16:52:47

claudia78
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-05

hai mai...iara incep discutii de genu ????
feteloooorrrr !!!
Doc nu s-ar bucura sa vada ca iar o luam de la capat..............
Calm ! Calm !  kapitulation  kapitulation  kapitulation

#2674 2008-10-02 16:54:37

crys_ty_na
Platinum member

asa zic si eu clau...haide ti fetelor...mai bine sa incheiem cu discutiile...aici ramane topic despre sex si dincolo relatii &love...

#2675 2008-10-02 16:56:55

andreea_andy2
Moderator

_alexa_ a scris:

cezady iti pierzi vremea sincer lol las-o in pace pe andreea ca eu una m-am lamurit lol uita-te la ce mi-a raspuns mie, si la ce-a raspuns la sex anal lol

Nu vrei sa moderezi tu in locul daca te crezi atat de bine informata? Totusi nu-ti permit sa faci astfel de afirmatii la adresa mea. Daca ai ceva cu mine si cu felul cum imi fac treaba ca moderator te rog sa te adresezi doctoressei pe mail. Pana atunci abtinete de la astfel de afirmatii. Atata timp cat eu ti-am raspusn civilizat te rog sa faci acelasi lucru.

#2676 2008-10-02 16:58:32

claudia78
Insomniac member

yikes

#2677 2008-10-02 17:01:29

claudia78
Insomniac member

puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss

#2678 2008-10-02 17:02:46

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Gata fetele, pace  kapitulation  puss

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#2679 2008-10-02 17:03:39

crys_ty_na
Platinum member

si eu si eu  puss   puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss

ps cezady...sorry pt tonul cu care ti am vb...sunt cam irascibila azi si nu mi dau seama dc kram puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.