|
Nu esti logat.
Clubul Sex Addicted-50#932 2008-08-27 11:14:39
Re: Clubul Sex Addictedma inscriu si eu in acest club daca se poate. am citit cam tot, katalyna2311 nu mai fi suparata pt ce spune mama ta, ca la urma urmei tu o sa iti petreci viata cu el(Daca e sa va casatoriti) nu ea. nu inteleg de ce parintii se baga asa in viata copiilor, ei au ales la timpul potrivit e momentul sa alegem si noi ce vrem. si motivul principal pe care il baga in ochi parintii este: vreau tot ce e mai bun pentru copilul meu! sa imi faca ai mei asa, ii omor! Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #933 2008-08-27 11:26:28
Re: Clubul Sex Addicted
stai linistita Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #934 2008-08-27 11:40:16
Re: Clubul Sex Addictedazi a fost cea mai frumoasa dimineata de anul asta. mi-a facut cafea si a adus-o la pat. si cum eram eu goala in pat, m-a sarutat usor peste tot.... uuuh ce dulce e si apoi ghici ce a urmat pacat ca trebuia sa plece la servicu, ca am fi tinut-o asa jumate de zi Offline #935 2008-08-27 11:41:29
Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #936 2008-08-27 12:22:43
Re: Clubul Sex AddictedBuna fetelor.Ce mai e nou? VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline Publicitateloading...
#937 2008-08-27 12:42:04
Re: Clubul Sex AddictedUite intrebare.De ce generatiile parintiilor nostri nu practicau sex oral?In generatia noastra,e ceva mai mult decat normal...dar in a lor?Mama mi-a spus o data ca intre doi(iubitii) se poate intampla orice,mai putin sex anal(cu asta sunt de acord),dar azi de dimineata,vorbind de candida si spalaturi vaginale mi-a spus ceva de genu:cum pot doctorii care sustin ca spalatul vaginal nu e sanatos,sa incurajeze sexul oral?.Si parea asa,foarte mirata de faptul ca sexul oral a ajuns sa fie ceva normal....sincer,am observat eu ca a facut o "paralela" nereusita intre spalatul in vagin si sex...cred ca incerca sa scoata o parere de la mine.Cand m-am despartit de fostul meu,mama mi-a spus ca probabil m-a lasat ptr ca nu i-o sugeam(am ramas cu gura cascata cand am auzit asta).Deci!voi ce stiti despre generatiile mai mari,care pot sa ne fie parinti(40+,mama are aproape 60) si normalitatea sexului oral?va dati seama ca poate generatiile urmatoare o sa considere oralul depasit si analul normal? Ultima oara a fost editat de Chick (2008-08-27 12:46:41) Offline #938 2008-08-27 12:49:36
Re: Clubul Sex AddictedChick,pe timpul mamei mele(ea are acum 60 ani)nu exista asa ceva intre parteneri.Am discutat cu ea si-mi spunea ca cine voia asa ceva,se ducea la...Cred ca totul tinea de pudoare,de respect,de..nu stiu.Nu vreau sa ma intelegeti gresit.Eu am experimentat multe,chiar si sexul oral(cu fostul sot).Totul pana a aparut pubertosul,ptr ca mi s-a parut nu stiu,aiurea sa fac sex oral si apoi sa ma duc la copil si sa-l pup(normal ca nu dupa ce faceam sex).O sa vedeti,ca dupa ce faceti un copil,o sa va mai schimbati din opinii.Normal ca eu am facut ce am vrut,dar cat a fost al meu mic,nu am mai practicat sexul oral. VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #939 2008-08-27 13:03:00
Re: Clubul Sex Addictedam auzit si eu asta... multi parinti spun k le e aiurea sa si pupe copilul dupa sex oral-nu imediat dupa, in general asa...- Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #940 2008-08-27 13:09:54
Re: Clubul Sex Addictedma primiti si pe mine? :"> VIATA, s. O saramura spirituala care pastreaza trupul sa nu putrezeasca. Traim cu teama zilnica a pierderii ei, totusi cand e pierduta, nu i se simte lipsa. Offline #941 2008-08-27 13:15:06
Re: Clubul Sex AddictedNormal,catheryne.Bine ai venit pe aici. VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #942 2008-08-27 13:17:59
Re: Clubul Sex Addictediuhuu VIATA, s. O saramura spirituala care pastreaza trupul sa nu putrezeasca. Traim cu teama zilnica a pierderii ei, totusi cand e pierduta, nu i se simte lipsa. Offline #943 2008-08-27 13:22:19
Re: Clubul Sex Addictedneatza iubesc si sunt iubita Offline #944 2008-08-27 13:41:42
Re: Clubul Sex AddictedSi mie mama imi spune sa fac sex,e super deschisa.Mi-a spus ca atata timp cat tin la baiatul ala,dar nu intervin peste o relatie sau,mai grav,sunt deja implicata intr-o relatie,pot sa ma culc cu el.Bine,normal,mi-a spus sa nu iau tot orasul la rand.Oricum,a reusit,cu mentalitatea asta,sa ma faca sa vb orice cu ea.I-am spus de actualul,cand m-am culcat cu el si mi-a spus ca daca imi place de el si ne intelegem,foarte bine! Ultima oara a fost editat de Chick (2008-08-27 13:44:08) Offline #945 2008-08-27 13:48:28
Re: Clubul Sex Addictedce mama moderna "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #946 2008-08-27 13:49:53
Re: Clubul Sex Addictedsi eu vb cam orice cu mama si nu am de ce sa ma ascund de ea. iubesc si sunt iubita Offline #947 2008-08-27 13:53:39
neatza, fetelor time is precious..... Offline #948 2008-08-27 13:54:46
Re: Clubul Sex Addictedio nu pot sa vorbesc cu mami despre sex Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #949 2008-08-27 13:55:11
Re: Clubul Sex AddictedApropo de chestia cu sexul...Aveam deja vreo 7-8 luni de relatie cu prietenul meu(care mi-a devenit sot si apoi ex)si vine mama la mine si -mi zice:am auzit ca deja faci ceva...si maine mergem la dr sa vad daca mai esti virgina.Normal,m-am simtit jignita,eu vorbeam cu ea de toate,nu o facusem...deci ii zic...mama daca faci asta,nu-ti mai zic nimic.Uite,sunt inca virgina,dar cand simt ca sunt pregatita,iti spun.Ea-esti sigura?Eu-da. A cazut chestia cu doctorul,a trecut timpul,iar dupa ce am facut-o ,i-am spus.Stiti care a fost reactia ei?M-a intrebat;cum o fost?Eu-ok! Si..gata! VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #950 2008-08-27 14:08:42
Re: Clubul Sex AddictedPai si pe mine mama m-a intrebat...si?e mai bine decat cu fostul? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|