homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Clubul Sex Addicted-52

#970 2008-08-27 14:42:57

Raluk_
Hero member
Inregistrat: 2008-03-26

Re: Clubul Sex Addicted

YoHanna a scris:

ai dreptate ella dar nu in totalitate smile de multe ori parerea celor din jur iti face rau. si eu am avut parte de o perioada nasoala in relatie...el a avut niste pb...si a fost cam deprimat o perioada ...si s-a schimbat si relatia noastra putin...din cauza aia...insa cei din jur nu vedeau exact ce se int...si ziceau k isi bate joc de mine ...k dak nu vrea sa iasa din casa e pt k nu vrea sa ma vada si alea alea...cand el de fapt vroia niste momente cu el...sa-si limpezeasca gandurile.

si eu am ascultat de cei din jur...si am regretat apoi... noroc k n-a fost prea tarziu si lucrurile au revenit la normal...ba chiar au ajuns sa fie muuuuult mai frumoase decat erau o data.

asa ca trebuie sa analizezi bine situatia inainte sa te lasi influentat de cineva din exterior...pt k cel din exterior nu stie adancurile relatiei.

cred k toti avem "parti" de astea in relatii k sunt normale!
trebuiesc bine puse in balanta si gandite lucrurile mai ales at knd ai o varsta,nu 14-15 ani k deh...
ai dreptate

Acum e doar un vis, dar maine o sa fie realitate

#971 2008-08-27 14:44:30

Raluk_
Hero member

maryahs a scris:

mie mama mi-a dat un sfat inca de cand am fost mica: cei mai buni prieteni iti sunt parintii pt ca orice ai face tot copilu lor esti, dar prietenii in fata iti spun ca te inteleg si sunt alaturi de tine si pe la spate rad si vorbesc. sincer ii dau dreptate si vreau sa zic ca am prieteni, dar nu vb orice cu ei...

si eu la fel!am o pr ffff buna dar nu`i spun tot
elle bv tie,esti o mama si o femeie moderna! buga
si eu vb cu mama aproape orice.mai nou m`a intrebat mamik "mai mama,cum iti este dupa cauterizare?" si ii zic : "greu a fost la inceput de 2-3 ori acuma merge k unsa rotfl "

Ultima oara a fost editat de Raluk_ (2008-08-27 14:46:08)

#972 2008-08-27 14:45:29

Sonia_Simona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-09

YoHanna are dreptate pentru ca si cazul meu este la fel ca si cel descris de ea.....mama nu stie absolut nimic despre el si mine, da' are prostul obicei sa se bage si sa treaga ea niste concluzii care nici nu sunt apropiate de adevar

#973 2008-08-27 14:48:12

Raluk_
Hero member

Katalyna2311 a scris:

YoHanna are dreptate pentru ca si cazul meu este la fel ca si cel descris de ea.....mama nu stie absolut nimic despre el si mine, da' are prostul obicei sa se bage si sa treaga ea niste concluzii care nici nu sunt apropiate de adevar

scuza`ma dar sunt si "specimene" de astea de parinti
pr mea cea mai bua e virgina si zilele astea ii zice maica`sa "auzi,da tu nu mai ai de gande sa te f***?" a ramas tipa yikesyikes "o sa ajungi fata batrana si nef*****" dar nu i`a zis`o in sensul rau,ci in cadrul unei discutii despre sex

#974 2008-08-27 14:49:02

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

cum sa iti spuna mama asa ceva ???????????   mad

Publicitate

loading...

#975 2008-08-27 14:49:19

maryahs
Insomniac member
De la: de sub tampa
Inregistrat: 2008-01-07

katalyna dar de ce nu ii spui adevarul(adica de problemele care le are el), asa poate o sa isi schimbe parerea care o are despre el si nu o sa mai traga concluzii singura

hjarta iubesc si sunt iubita hjarta

#976 2008-08-27 14:50:42

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

Raluk_ a scris:

si eu vb cu mama aproape orice.mai nou m`a intrebat mamik "mai mama,cum iti este dupa cauterizare?" si ii zic : "greu a fost la inceput de 2-3 ori acuma merge k unsa rotfl "

ce tareeeeeeeeee rotfl2

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#977 2008-08-27 14:51:26

maryahs
Insomniac member

adina84 a scris:

cum sa iti spuna mama asa ceva ???????????   mad

chiar asa sa iti spuna...:f?rv?nad::f?rv?nad::f?rv?nad: dar sa vb e normal, eu vb orice cu mama si e f bine, nu am de ce sa ma ascund de ea, stie ca iau anticonceptionale si m-a lasat chiar dc nu a fost de acord cu ele

#978 2008-08-27 14:51:30

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

Super,Raluk....uite o mama pe cinste.Mie mi-e frica sa nu incerce fimiu asa devreme...nu am chef de probleme chiar acum....
Imi zice..bey mami,nu mai faci si tu bebe(?),iar eu i-am zis...lasa ca faci tu,pana fac eu...

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#979 2008-08-27 14:51:58

Sonia_Simona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-09

sora-mea are 26 si mama inca nu ii spune asta, ci stai mama sa vina baiatul care ti-e sortit

#980 2008-08-27 14:52:22

Chick
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-03

Raluk_ a scris:

Katalyna2311 a scris:

scuza`ma dar sunt si "specimene" de astea de parinti
pr mea cea mai bua e virgina si zilele astea ii zice maica`sa "auzi,da tu nu mai ai de gande sa te f***?" a ramas tipa yikesyikes "o sa ajungi fata batrana si nef*****" dar nu i`a zis`o in sensul rau,ci in cadrul unei discutii despre sex

am si eu o prietena pe care mama ei o trimite sa se culce cu cineva.Bine,e ginecoloaga,iar fata ei e maricica si inca virgina....si pe mine mama ma face nef***** cand mai am vreo iesire aiurea:))

#981 2008-08-27 14:53:33

YoHanna
Insomniac member

rotfl eu de-as avea o fata as tine-o cat mai mult departe de sex...nu sa o imping sa faca lol
de-as avea baiat...da ...ar fi altceva... lol

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#982 2008-08-27 14:54:43

maryahs
Insomniac member

Katalyna2311 a scris:

sora-mea are 26 si mama inca nu ii spune asta, ci stai mama sa vina baiatul care ti-e sortit

daca niciodata nu a fost deschisa cu voi e clar ca nu o sa o intrebe asta niciodata si cred ca la voi inca mai e ideea sa te mariti virgina(sper sa nu te superi pe mine, dar asta la asta cred ca se gandeste mama ta)

#983 2008-08-27 14:56:06

Raluk_
Hero member

Katalyna2311 a scris:

da bine si femeia asta ii zice fetei ei asta,dar nah,i`a zis`o in gluma...e cazuta`n cap femeia
ella kti ani are baiatul tau?
sis a ema are 13 ani si avand in vedere si luand in considerare vremurile de acum vb despre sex aman2,sa nu i se para o rusine asta.sa faci sau sa vb despre sex.numai sa stii cu cine o faci,cand te simti pregatita etc etc

#984 2008-08-27 14:57:17

YoHanna
Insomniac member

Katalyna2311 a scris:

apai sincer nici chiar asa..sa astepti sortitu.. dak ai o relatie cat de cat k-lumea da...eu zic k merita sa-ti incepi viata sexuala...chiar dak nu esti sigura k ai un viitor cu el...dak pe moment e ok...tre sa traiesti clipa.
dar nici sa stai sa analizezi din toate punctele de vedere..sa vezi dak e sortitu sau nu lol

#985 2008-08-27 14:57:22

Raluk_
Hero member

maryahs a scris:

Katalyna2311 a scris:

daca niciodata nu a fost deschisa cu voi e clar ca nu o sa o intrebe asta niciodata si cred ca la voi inca mai e ideea sa te mariti virgina(sper sa nu te superi pe mine, dar asta la asta cred ca se gandeste mama ta)

subscriu!

#986 2008-08-27 14:57:57

maryahs
Insomniac member

YoHanna a scris:

rotfl eu de-as avea o fata as tine-o cat mai mult departe de sex...nu sa o imping sa faca lol

daca incerci sa o ti departe in momentul in care o sa scape o sa inceapa numaratoarea partenerilor, o prietena de-a mea a facut asa...pt ca acasa nu a avut libertate si acum...a avut 11 restante in primu an si acum a dat la altceva.
deci nu e bine nici asa, cel mai bine este sa vb deschis, sa ii spui ce si cum si sa ii dai libertatea sa aleaga ce vrea sa faca

#987 2008-08-27 14:58:25

Raluk_
Hero member

YoHanna a scris:

Katalyna2311 a scris:

apai sincer nici chiar asa..sa astepti sortitu.. dak ai o relatie cat de cat k-lumea da...eu zic k merita sa-ti incepi viata sexuala...chiar dak nu esti sigura k ai un viitor cu el...dak pe moment e ok...tre sa traiesti clipa.
dar nici sa stai sa analizezi din toate punctele de vedere..sa vezi dak e sortitu sau nu lol

stiu pe cineva care a facut asta.si acum dupa 15 ani de casnicie a zis: "imi pare rau k nu am experimenat si cu altcineva pt k  sotul meu nu merita virginitatea mea"

#988 2008-08-27 14:59:05

Raluk_
Hero member

maryahs a scris:

YoHanna a scris:

daca incerci sa o ti departe in momentul in care o sa scape o sa inceapa numaratoarea partenerilor, o prietena de-a mea a facut asa...pt ca acasa nu a avut libertate si acum...a avut 11 restante in primu an si acum a dat la altceva.
deci nu e bine nici asa, cel mai bine este sa vb deschis, sa ii spui ce si cum si sa ii dai libertatea sa aleaga ce vrea sa faca

tocmai,k se arunca exact in p*** neutral sa experimenteze fata lol

Ultima oara a fost editat de Raluk_ (2008-08-27 14:59:24)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.